در

حریق جنگل‌های ارمند چهارمحال و بختیاری 20 هکتار را درگیر کرد

جانشین فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری از وقوع آتش‌سوزی در جنگل‌های بخش ارمند خبر داد و گفت: تاکنون 20 هکتار از عرصه‌های جنگلی درگیر حریق شده و عملیات مهار همچنان ادامه دارد.

حریق جنگل‌های ارمند چهارمحال و بختیاری 20 هکتار را درگیر کرد
0 دقیقه

نورنیوز-گروه حوادث : ایمان اسکندری‌نژاد از وقوع حریق در مناطق جنگلی بخش ارمند در شهرستان خانمیرزا خبر داد و گفت: عملیات اطفای حریق از ساعت ۱۱ صبح آغاز شده است، تراکم بالای پوشش گیاهی و وزش شدید باد موجب گسترش حریق شده و عملیات اطفای حریق با دشواری در حال انجام است.

جانشین فرمانده یگان حفاظت اداره‌ کل منابع‌ طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه طبق برآوردهای اولیه حدود ۲۰ هکتار از جنگل‌های بخش ارمند درگیر حریق شده است، تاکید کرد: امکان گسترش آتش نیز وجود دارد، نیروهای یگان حفاظت و گروه‌های داوطلب مردمی برای اطفای حریق در منطقه حضور دارند. منطقه بشدت صعب‌العبور بوده و وزش باد شدید نیز بسیار عملیات را دچار چالش‌ کرده است. تاکنون درخواست بالگرد برای اطفای حریق اعلام نشده و تصمیم با سازمان مدیریت بحران استان است.

وی بیان کرد: با توجه به توپوگرافی منطقه ارمند در شهرستان خانمیرزا و وزش باد از مردم خواهشمندیم به سمت منطقه تحت حریق حرکت نکند، زیرا امکان سقوط از ارتفاع، گرمازدگی و مسمومیت با دود غلیظ وجود دارد، مردم راه برای عبور خودروهای امدادی باز بگذارند.


ارسال نظر