×
بین الملل
شناسه خبر : 329926
تاریخ انتشار : شنبه 1405/04/20 ساعت 19:11
فروشنده ملک به کوشنر در آلبانی مظنون به جعل اسناد است

فروشنده ملک به کوشنر در آلبانی مظنون به جعل اسناد است

آژانس مبارزه با جرایم سازمان‌یافته آلبانی اعلام کرد یک تاجر مستقر در میامی که به اتهام «پولشویی در حوزه مواد مخدر» در آلبانی تحت تعقیب است، مظنون به «جعل اسناد» مربوط به زمینی بوده که داماد و مشاور رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواهد در آن یک تفرجگاه چند میلیارد دلاری بسازد.

نورنیوز-گروه بین الملل: وکیل آرتور شهو، این تاجر مستقر در میامی با تایید صدور حکم بازداشت شهو توسط دادستان‌های آلبانی به اتهام «پولشویی برای باندهای مواد مخدر» گفت که شهو تمام اتهامات علیه خود را رد می‌کند.

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، پرونده‌های بررسی‌شده، شهو و همکارانش را به قاچاق کوکائین آمریکای جنوبی به بنادر اروپایی و پولشویی وجوه حاصل از آن با استفاده از آنها برای ایجاد یک امپراتوری املاک و مستغلات از جمله با اسناد جعلی مالکیت زمین، متهم می‌کنند.

کویتیم کاکرانی، وکیل مربوطه گفت: هیچ یک از ادعاهای مطرح شده در مورد شخصیت آقای آرتور شهو درست نیست. او نه قاچاقچی مواد مخدر است و نه جعل کننده اسناد ملکی. آرتور شهو از ادعاهای مطرح شده توسط دادستانی آلبانی آگاه است. این ادعاها او را نگران نمی‌کند زیرا او معتقد است که حقیقت کاملا با آنچه دادستانی ادعا می‌کند، متفاوت است.

سخنگوی وزارت دادگستری ایالات متحده از اظهار نظر در مورد اینکه آیا درخواستی از آلبانی برای یافتن یا بازداشت شهو در میامی دریافت کرده است یا خیر، خودداری کرد.

در ماه آوریل، آرتور شهو نوار ساحلی بکر آلبانی را برای ساخت تفرجگاه برنامه‌ریزی‌شده به شرکت «توسعه زمین آلبانی» فروخت؛ شرکتی که متعلق به توسعه‌دهندگان پروژه تحت حمایت جارد کوشنر، داماد و مشاور دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا است.

طبق بررسی‌های رویترز، در پرونده‌ها هیچ ادعایی مبنی بر تخلف علیه کوشنر، داماد دونالد ترامپ، شرکت توسعه املاک سازان، شرکت توسعه زمین آلبانی یا سایر سرمایه‌گذاران در پروژه تفرجگاه وجود ندارد.

سخنگوی شرکت توسعه املاک سازان در پاسخ به سوالات رویترز در مورد ادعاهای علیه شهو، به آنها پاسخی نداد اما مدعی شد این شرکت معتقد است که خرید زمین‌ها «قانونی» بوده است.

اعتراضات گسترده علیه پروژه گردشگری بحث‌برانگیز در سواحل آدریاتیک آلبانی متعلق به داماد ترامپ روز چهارشنبه وارد چهلمین روز خود شد. طی این اعتراضات، هزاران نفر دوباره در مقابل مقر دولت آلبانی در تیرانا، پایتخت این کشور تجمع کردند تا به این پروژه اعتراض کنند.

ساخت‌وساز برنامه‌ریزی شده این استراحتگاه‌های لوکس در یک منطقه حفاظت‌شده طبیعی در دهانه رودخانه «وجوسا» توسط جارد کوشنر حمایت می‌شود.


ایسنا
اخبار مرتبط
پشت پرده نقش کوشنر و ویتکاف در مذاکرات با ایران
پنج‌شنبه 1405/04/25 ساعت 22:57
پشت پرده نقش کوشنر و ویتکاف در مذاکرات با ایران
بر اساس گزارش رسانه «دراپ‌سایت نیوز»، ایران در جریان مذاکرات سوئیس پیام خصوصی به جی‌دی ونس ارسال کرده و هشدار داده است که جرد کوشنر و استیو ویتکاف در حال «سوءاستفاده» از مذاکرات هستند و بیشتر به جای دستیابی به توافق، به کسب سود از طریق اطلاعات نهانی علاقه دارند.
داماد ترامپ و تفرجگاه لوکس؛ جرقه‌ای که آلبانی را به آشوب کشاند
چهارشنبه 1405/03/27 ساعت 18:21
نیوزویک:
داماد ترامپ و تفرجگاه لوکس؛ جرقه‌ای که آلبانی را به آشوب کشاند
اعتراضات به ساخت اقامتگاه لوکس جرارد کوشنر در منطقه حفاظت‌شده «زورنک»، فراتر از یک مخالفت زیست‌محیطی، نشانه‌ای از وجود یک الگوی معیوب در نظام سیاسی آلبانی است که قوانین ملی را بدون مشارکت عمومی تغییر می‌دهد.
چهارمین روز اعتراضات مردم آلبانی علیه پروژه مرتبط با کوشنر
جمعه 1405/03/15 ساعت 17:25
چهارمین روز اعتراضات مردم آلبانی علیه پروژه مرتبط با کوشنر
هزاران شهروند آلبانیایی برای چهارمین شب متوالی در تیرانا به خیابان‌ها آمدند تا مخالفت خود را با پروژه بزرگ گردشگری منتسب به جرد کوشنر و ایوانکا ترامپ اعلام کنند. معترضان هشدار می‌دهند این طرح می‌تواند یکی از مهم‌ترین مناطق حفاظت‌شده ساحلی کشور را نابود کند.
نظرات

آخرین اخبار
قهرمانی ایران در مسابقات کاراته آسیای میانه
نخستین اجرای تئاتر در اربعین با نمایش «میناب 168» در عمود 168
گزارش تصویری | هجوم هزاران مهاجر مراکشی به منطقه سئوتا در اسپانیا
نماهنگ جدید محسن چاووشی منتشر شد
مرگ تلخ دلسای هفت ساله در پارک اسلامشهر، علت چیست؟
ساعت کاری ادارات ایلام فردا و پس فردا 2 ساعت کاهش یافت
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 11 مرداد
عکس های منتخب ایران، شنبه 10 مرداد 1405
گفت‌وگوی السیسی با ماکرون درباره جنگ علیه ایران
حمله پهپادی به سلیمانیه عراق
شایعه کشف جسد زن پارس‌آبادی در خمارلو صحت ندارد
آماده‌باش مدیریت بحران بندرعباس برای مقابله با ال‌نینو
برنامه قطعی برق کرمان فردا یکشنبه 11 مرداد
اربعین بزرگترین تجلی قدرت نرم جهان اسلام است
تأکید پادشاه اردن بر تشدید تلاش‌های بین‌المللی برای احیای ثبات در منطقه
بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس
درخواست نماینده روسیه از آمریکا درباره ایران
بیش از 3 میلیون زائر از ایران وارد عراق شدند
مدعی تبعیت از رسالت محمدی(ص)، رفتار حکومت خود را با همان معیارها بسنجد
موشک‌های ایران بنزین در اسرائیل را گران کرد
لغو واگذاری 95 درصد سهام هفت‌تپه از طریق بورس
نورنما | اردبیل؛نگین گردشگری شمال غرب ایران
جنگ زیرساخت‌ها، طوفانی که متجاوز را پشیمان می‌کند
پزشکیان: جذب اعضای هیئت علمی باید براساس صلاحیت باشد، نه سفارش
بررسی مصوبه افزایش 25 درصد سقف اجاره‌بها
اینفانتینو از فیفا حذف خواهد شد؟
دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران در پرتغال با وزیر امور خارجه
هادی ساعی: ورزش نیاز به حمایت اسپانسرها دارد
خواسته آلمانی‌ها؛ توقف فروش تسلیحات به اوکراین و اسرائیل
جزئیات طرح انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی
نورویدئو | اوسان ؛ نشتی که از یک حادثه فراتر رفت
آمریکا به فینال لیگ ملت‌های والیبال صعود کرد + ساعت بازی فینال
انفجار معدن در دلیجان 2 کارگر را به کام مرگ کشاند
دمشق: اجرای ادغام «قسد» در ساختار دولت سوریه به مراحل پایانی رسیده است
3 آژانس بلیت فروشی متخلف مسدود شدند
کولیوند: هیچ بیماری واگیر در میان زائران گزارش نشده است
رکورد کمترین معطلی زائران پشت گیت‌های مرزی
رتبه نخست دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه‌بندی سایمگو در ایران و غرب آسیا
سرپرست وزارت دفاع: صنعت دفاعی باید سریع‌تر از نیاز میدان نبرد حرکت کند
بازگشت، مأموریت آنها نبود
رئیس جمهور: آینده ایران را مردمش رقم خواهند زد
عون: مرحله آتی، مستلزم استقرار کامل نیروهای نظامی در مرزهای جنوبی لبنان است
راه‌اندازی سامانه 24 ساعته قضایی برخط برای زائران اربعین در عراق
توافق عراق و ترکیه برای ازسرگیری صادرات نفت از مسیر بندر جیهان
اعلام زمان تعطیلی سینماها همزمان با اربعین
مرگ حداقل 67 پناهجو در جریان هجوم به سواحل اسپانیا
مدیرعامل روس‌اتم: حمله اوکراین به کشتی روسی در دریایی سیاه راهزنی دریایی است
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز شنبه 10 مرداد
مراسم اربعین حسینی در مسجد ولیعصر(عج) برگزار می‌شود
آن سوی رتبه 117 چه حقیقتی پنهان است؟