×
اجتماعی
شناسه خبر : 329716
تاریخ انتشار : جمعه 1405/04/19 ساعت 18:24
ثبت‌نام حج 1406 از یکشنبه آغاز می‌شود

ثبت‌نام حج 1406 از یکشنبه آغاز می‌شود

معاون سازمان حج و زیارت از آغاز ثبت نام حج تمتع از یکشنبه 21 تیر خبر داد و گفت: اولویت نخست با افرادی است که در کاروان‌های حج سال 1405 ثبت‌نام کرده بودند اما موفق به تشرف نشدند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: اکبر رضایی، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: فرآیند اجرایی حج تمتع سال آینده در مقایسه با سنوات گذشته زودتر آغاز شده است تا تمامی مراحل ثبت‌نام، معاینات پزشکی، برنامه‌ریزی کاروان‌ها و هماهنگی‌های اجرایی در چارچوب  زمانبندی و با نظم بیشتری دنبال شود تا زمینه را برای اجرای منظم عملیات حج تمتع ۱۴۰۶ فراهم کند.

او ادامه داد: از روز یکشنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۵، فرآیند اعلام آمادگی واجدان شرایط به‌صورت همزمان در سراسر کشور آغاز می‌شود و متقاضیان می‌توانند مطابق اولویت‌های اعلام‌شده و از طریق سامانه «حج من» نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

معاون سازمان حج افزود: اولویت اعلام آمادگی در روزهای اولیه مختص افرادی است که در کاروان‌های حج سال ۱۴۰۵ ثبت‌نام کرده اما موفق به تشرف نشده‌اند و پس از آن نیز سایر دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری، مطابق جدول زمان‌بندی اعلامی، امکان ثبت اعلام آمادگی خواهند داشت.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت با تأکید بر ضرورت به‌روزرسانی اطلاعات  متقاضیان، اظهار کرد: متقاضیان پیش از ثبت «اعلام آمادگی»، اطلاعات هویتی و بانکی خود را در سامانه پنجره واحد سازمان حج و زیارت به‌روزرسانی کرده و سپس با ورود به سامانه «حج من» و تکمیل فرم خوداظهاری پزشکی، فرآیند اعلام آمادگی را نهایی خواهند کرد. همچنین متقاضیان باقی‌مانده از حج تمتع سال ۱۳۹۹ که پیش‌تر ثبت‌نام و وجوه مربوطه را پرداخت کرده‌اند اما تاکنون مشرف نشده‌اند، مطابق ضوابط اعلامی نیازی به ثبت اعلام آمادگی نخواهند داشت و در زمان ثبت‌نام قطعی، پس از تأیید استطاعت پزشکی، امکان نام‌نویسی مستقیم در کاروان‌ها برای آنان فراهم خواهد بود.

رضایی در ادامه با اشاره به اهمیت بررسی استطاعت جسمی زائران گفت: پس از ثبت اعلام آمادگی، مشخصات پزشک معتمد و مدارک و آزمایش‌های مورد نیاز از طریق پیامک برای متقاضیان ارسال می‌شود و لازم است افراد حداکثر ظرف ۷۲ ساعت به پزشک معرفی‌شده مراجعه کنند. نتایج معاینات نیز در کوتاه‌ترین زمان از سوی مرکز پزشکی حج و زیارت در سامانه ثبت خواهد شد و در صورت نیاز به بررسی‌های تخصصی یا ارجاع به کمیسیون پزشکی، نتیجه نهایی حداکثر ظرف ۱۴ روز اعلام می‌شود.

رضایی به متقاضیان توصیه کرد که قبل از مراجعه به پزشک، مدارک و آزمایش‌های پزشکی مورد نیاز متناسب با سن خود را که برای آنان پیامک می‌شود آماده کرده و سپس مراجعه کنند.

او درباره مراحل مالی ثبت‌نام نیز اظهار کرد: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از هزینه‌های حج تمتع به‌صورت ارزی است و تعیین نرخ ارز منوط به تصویب مراجع ذی‌صلاح خواهد بود، مبلغ علی‌الحساب پیش‌ثبت‌نام پس از نهایی شدن از سوی سازمان حج و زیارت اطلاع‌رسانی می‌شود. پس از آن، متقاضیانی که از نظر پزشکی تأیید شده‌اند، با مراجعه به سامانه پنجره واحد، ضمن مطالعه و تأیید قرارداد الکترونیکی، نسبت به پرداخت وجه علی‌الحساب اقدام خواهند کرد تا پیش‌ثبت‌نام آنان قطعی شده و امکان ورود به مرحله انتخاب کاروان و ثبت‌نام نهایی فراهم شود.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت در پایان با تأکید بر رعایت زمان‌بندی‌های اعلام‌شده یادآور شد: تأیید استطاعت جسمی، مراجعه به‌موقع به پزشک معاین، دارا بودن گذرنامه معتبر و رعایت زمان‌بندی‌های مربوط به فرآیند صدور روادید، از مهم‌ترین الزامات تشرف به حج تمتع سال ۱۴۰۶ است.  

او بیان کرد امیدواریم با همکاری متقاضیان و اجرای دقیق برنامه‌های پیش‌بینی‌شده، عملیات حج تمتع سال ۱۴۰۶ که از اواخر فروردین‌ماه سال آینده آغاز و تا اواسط خردادماه ادامه خواهد داشت، با بهترین کیفیت و آرامش برای زائران سرزمین وحی برگزار شود.

سازمان حج و زیارت همچنین اعلام کرد به‌زودی جزییات کامل اولویت‌ها و تاریخ ورود آنها به سامانه حج من برای اعلام آمادگی، در اطلاعیه‌ای دیگری اطلاع‌رسانی خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
قالیباف: آمریکایی‌ها تاوان خواهند داد
اوضاع بنزین در روسیه وخیم شد
عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد
ناسزاگویی ترامپ به مشاورانش در پی ناامیدی از جنگ علیه ایران
سنای آمریکا به طرح توقف جنگ علیه ایران رأی منفی داد
وزیر خزانه داری مامور شد؛ فراهم کردن مقدمات سفر شی جین‌پینگ به آمریکا
سیل شدید در گلستان موجب خسارت به کشاورزی و راه آهن شد
روایت سرلشکر عبداللهی از پایان دوران بزن و دررو در منطقه
قتل هولناک زن جوان در مشهد؛ قاتل پس از آتش زدن جسد به پلیس مراجعه کرد
بقائی: حمله به قشم تداعی‌کننده اقدامات داعش است
خلاصه و نتیجه بازی پرسپولیس و آلانیا
آیا واشنگتن در تله راهبردی ایران گرفتار شده است؟
دادستانی تهران علیه حامیان محکومان شبه کودتای دی ماه 1404 اعلام جرم کرد
آیا تهران از بحران آب عبور کرده است؟
تنش روسیه و اوکراین در دریای خزر؟ واکنش مسکو به حمله پهپادی
رصد کامل پایانه‌های مسافربری اربعین؛ برخورد با گران‌فروشی بلیت در مرزها
آمریکا یک فرد و 5 شرکت مرتبط با ماهان ایر را تحریم کرد
عذرخواهی وزیر خارجه اوکراین از ایران؛ روایت یک منبع آگاه در تهران
عمار حکیم: عراق پل ارتباطی میان کشورهاست نه میدان تسویه‌حساب‌ها
نتانیاهو در فاکس‌نیوز شهردار نیویورک را هدف حمله لفظی قرار داد
چرخش دوباره استقلال به سمت بصره
آژانس بین‌المللی انرژی: فروش خودروهای برقی در جهان 35 درصد رشد داشته است
کودک‌آزاری در خاش؛ ورود فوری پلیس، دادستانی و بهزیستی به پرونده
یوفا، فیفا را تحریم کرد
دور جدید جنگ تجاری آمریکا و چین؛ واشنگتن تعرفه‌های جدید وضع کرد
درگذشت فرهنگ شکوهی؛ پاسدار زبان و میراث شفاهی سمنان
همدستی هند با اسرائیل در کودک کشی
مسکن از دسترس مردم خارج شد؛ جهش تا 8 برابری قیمت در مناطق تهران+جدول قیمت ها
قیمت طلا آب شده امروز پنجشنبه 8 مرداد کاهشی شد؟
تاکید سردار رضایی بر امنیت پایدار مرزهای شلمچه و چذابه
کولیوند: 8500 نیروی هلال احمر و 200 آمبولانس در عراق به زائران خدمت می‌کنند
بقائی: آمریکا و رژیم صهیونیستی مقصران اصلی نابودی حقوق بین الملل در جهان
مدودف: پایان درگیری در اوکراین با پیروزی روسیه رقم خواهد خورد
درآمد گمرکی سیستان و بلوچستان با توسعه کولبری افزایش می‌یابد
کاوه کاویان درگذشت؛ نگاهی به کارنامه بازیگر «مجردها» و «بوتیک»
معاون دادستان کل کشور: برای اجرای احکام تغییر کاربری در شمال ضرب‌الاجل تعیین شد
برنامه نیمه نهایی لیگ ملت های والیبال 2026 اعلام شد
دو سوم آمریکایی‌ها جنگ علیه ایران را بی‌فایده می‌دانند
ادامه ممنوعیت صادرات بنزین، گازوئیل و سوخت کشتی در روسیه
درگیری مسلحانه در شادگان؛ شهادت یک نیروی پلیس
مصوبه جدید دولت برای ساماندهی نیروهای شرکتی/نحوه پرداخت حقوق مشخص شد
طراحی سیستم ضدسرقت چندلایه خودرو در ایران
یک تغییر غافلگیرکننده جدید در پرسپولیس!
نورنما | ویدئویی از شدت زمین لرزه اخیر در ژاپن
تکذیب حمله انصارالله به بندر دمیاط؛ وزارت خارجه یمن ادعای ریاض را رد کرد
تردد زائران اربعین از مرزهای زمینی به 2.8 میلیون نفر رسید
رهبر انصارالله: صهیونیسم خطری برای همه جامعه بشری است، نه فقط امت اسلامی
هشدار محیط زیست تهران درباره آلاینده «ازن»؛ کدام مناطق در وضعیت قرمز هستند؟
عراقچی: پایگاه‌های خارجی در قبرس نباید علیه ایران مورد سوءاستفاده قرار گیرند
اطلاعیه سپاه در خصوص حمله به پایگاه هوایی آمریکا در علی السالم کویت