×
اجتماعی
شناسه خبر : 329223
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/04/17 ساعت 15:07
موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد

موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد

دانشگاه آزاد اعلام کرد دانشجویان می‌توانند با رعایت ضوابط و نظارت مراقبان، تلفن همراه خود را به جلسه امتحان همراه داشته باشند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: شماری از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد نسبت به نحوه برگزاری امتحانات پایان‌ترم به‌ صورت حضوری اعتراض کرده و خواستار بازنگری در این تصمیم شده‌اند.این دانشجویان معتقدند با توجه به اینکه بخش عمده کلاس‌های درسی در طول ترم به‌صورت مجازی برگزار شده، انتظار می‌رفت شیوه ارزیابی پایانی نیز غیرحضوری باشد یا دست‌کم با شرایط منعطف‌تری اجرا شود. به گفته آنان، هرچند امکان برگزاری آزمون در شهر محل سکونت دانشجو در برخی موارد پیش‌بینی شده، اما نبود واحدهای فعال دانشگاهی در برخی شهرها موجب شده این ظرفیت برای همه دانشجویان قابل استفاده نباشد و در نتیجه مشکلاتی مانند رفت‌وآمدهای طولانی و افزایش هزینه‌ها به وجود آید.

در کنار این موضوع، برخی دانشجویان به چالش‌های آموزش مجازی در طول ترم نیز اشاره می‌کنند. از جمله این مشکلات می‌توان به اختلال‌های اینترنتی، قطعی‌های مکرر سامانه‌های آموزشی و کیفیت پایین برخی کلاس‌های آنلاین اشاره کرد؛ مسائلی که به اعتقاد آنان، روند یادگیری را تحت تأثیر قرار داده است. همچنین حجم بالای منابع درسی در برخی رشته‌ها و ارائه بخشی از محتوای آموزشی به زبان اصلی نیز از دیگر دغدغه‌های دانشجویان عنوان می‌شود که به باور آنان باید در فرآیند ارزیابی پایان‌ترم مورد توجه قرار گیرد.
با وجود این انتقادها، مسئولان دانشگاه آزاد بر برگزاری حضوری امتحانات تأکید کرده و آن را در راستای حفظ استانداردهای آموزشی، افزایش دقت در سنجش علمی و جلوگیری از خطاهای احتمالی در ارزیابی دانشجویان عنوان می‌کنند. همچنین اعلام شده است که سازوکار برگزاری آزمون‌ها به‌صورت هماهنگ میان واحدهای مختلف دانشگاهی طراحی شده تا در صورت وجود ظرفیت، امکان شرکت دانشجو در نزدیک‌ترین واحد محل سکونت فراهم شود.در همین حال، مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه آزمون‌های تحصیلات تکمیلی در وزارت علوم و وزارت بهداشت نیز به‌ صورت حضوری برگزار می‌شود، تأکید می‌کنند این رویه در نظام آموزش عالی کشور امری رایج است. با این حال، به گفته آنان، دانشگاه آزاد پیش‌تر تمهیداتی برای تسهیل شرایط دانشجویان در نظر گرفته است که بر اساس آن، دانشجویان مجاز هستند تلفن همراه خود را به جلسه امتحان همراه داشته باشند. هر چند امتحانات همچنان حضوری برگزار می‌شود، اما ورود موبایل به جلسه آزمون منع قطعی ندارد و استفاده از آن نیز صرفاً تحت ضوابط مشخص و با نظارت مراقبان آزمون امکان‌پذیر است.همچنین برگزاری امتحانات دکتری (غیرپزشکی) با امکان استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی بلامانع است.

بنابر اعلام معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، این موضوع مربوط به امتحانات نظری نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ بوده و از ۲۰ تیرماه و طبق آخرین برنامه امتحانی مندرج در کارت ورود به جلسه اجرا می‌شود.بر اساس این اطلاعیه، بهره‌گیری از ابزارهای هوش مصنوعی در جریان برگزاری امتحانات دروس نظری دوره دکتری (غیرپزشکی) امکان‌پذیر است. جزئیات و ضوابط تکمیلی، مطابق دستورالعمل‌های آموزشی اعلام خواهد شد.
 


نظرات

آخرین اخبار
دیدار زلنسکی و ترامپ؛ بررسی تولید مشترک موشک پاتریوت با آمریکا
مذاکره چین با یمن برای عبور از دریای سرخ
واکنش وزیر خارجه اوکراین به حمله به شناور ایرانی پس از گفت‌وگو با عراقچی
نشست محرمانه تل‌آویو و ابوظبی درباره ایران
پوتین: تحریم‌های غرب علیه روسیه شکست خورده است
ادعای ارتش تروریستی آمریکا درباره محاصره دریایی و تداوم رویکرد خصمانه علیه ایران
امضای اسناد همکاری میان عراق و ترکیه
هشدار سازمان ملل درباره بحران کرانه باختری و غزه
جدیدترین اخبار استقلال؛ بررسی مسائل مالی و نقل‌وانتقالات در نشست هیأت‌مدیره
گزارش هلال‌احمر از اربعین 1405؛ ارائه بیش از 360 هزار خدمت به زائران
غریب‌آبادی: هر ناو اروپا که بخواهد نزدیک تنگه هرمز بیاید هدف مشروع است
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و وزیر امور خارجه اوکراین
واکنش دولت عربستان به هدف قرار گرفتن تاسیسات نفتی این کشور
کرملین: اوکراین به آلمان، قزاقستان و ایران حمله کرده است
یمن از هدف قرار دادن نفتکش عربستان با موشک بالستیک خبر داد
معاون فروش سایپا: پرداخت جریمۀ دیرکرد در اولویت ما نیست
عارف: به 2 سال آینده خوش‌بینم اما خود را برای بدترین شرایط آماده کرده‌ایم
انصارالله: تا رفع محاصره یمن به عملیات علیه عربستان ادامه می‌دهیم
وزیر جهاد کشاورزی: خرید گندم از مرز 7 میلیون تن عبور کرد
حریق دوباره در میانکاله؛ مهار کامل آتش در بهشت پرندگان
قهرمانی دختران قشم در انتخابی تیم ملی کاراته؛ سه نماینده ایران در آسیا
ایران محور رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن
افت بی‌سابقه سفر کانادایی‌ها به آمریکا؛ سیاست‌های ترامپ عامل کاهش گردشگری
قیمت نقره امروز سه شنبه 6 مرداد 1405+ جدول قیمت
وقوع حادثه نشت فسفر سفید در پایگاه هوایی آمریکایی کره جنوبی
سردار ابن الرضا: باید یک گام جلوتر از دشمن حرکت کنیم
دیدار ترامپ و زلنسکی در کاخ سفید
آزادی محموله تجهیزات دیالیز ایران پس از سه ماه توقیف توسط آمریکا
سفر محرمانه مقام‌های امنیتی مصر به عربستان برای مهار بحران دریای سرخ
قیمت دینار عراق امروز سه شنبه 6 مرداد 1405
کشتی فرنگی نوجوانان جهان؛ امیررضا طهماسب‌پور فینالیست شد
اقتصاد آفریقا تحت تأثیر جنگ آمریکا علیه ایران
انتقام مرگبار در لندکروز؛ قتل شاگرد نمایشگاه خودرو به خاطر کینه قدیمی
قیمت خودروهای ایران‌خودرو امروز 6 مرداد 1405/ دنا،207 و تارا چند شدند؟/جدول قیمت ها
شهادت مأمور پلیس آبادان در درگیری مسلحانه
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 6 مرداد 1405
دادستان کل کشور: یارانه 300 معاند مقیم خارج از کشور قطع شد
قتل هولناک زن و شوهر جوان مقابل چشمان کودک 3 ساله؛دادگاه حکم نهایی را صادر کرد
تهدید جدید ترامپ علیه ایران؛ « توافق نشود، کوه کلنگ را از بین می‌بریم»
پایان تلخ حادثه رودخانه هراز؛ پیکر پدر فداکار نیز پیدا شد
واکنش رسمی فدراسیون فوتبال به سهمیه سوم ایران در لیگ قهرمانان آسیا
معیارهای دوگانه اروپا؛ عبور بی‌مانع نتانیاهو از آسمان کشورهای عضو دیوان کیفری
ستار هاشمی : با وجود حملات دشمن، ارتباطات مردم پایدار ماند
قرعه‌کشی لیگ برتر انجام شد/مصاف‌ استقلال و پرسپولیس در هفته پنجم/برنامه کامل نیم فصل نخست
پرسپولیس از خرید جدید خود رونمایی کرد؛ محبی سرخپوش شد
ادعای ترامپ: زمان خوبی برای ایران به منظور دستیابی به توافق است
کرملین: کی‌یف در حال گسترش جغرافیای فعالیت‌های تروریستی خود است
تورم تیرماه؛ بیشترین افزایش قیمت مربوط به مسکن و خدمات
هشدار یمن به عربستان؛ نقض حریم هوایی بی‌پاسخ نخواهد ماند
تهدید قانونگذاران آمریکا به تحریم تونس در بحبوحه مشکلات اقتصادی