×
ورزشی
شناسه خبر : 328952
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/04/16 ساعت 10:18
عملکرد ضعیف رونالدو سوژه رسانه‌های پرتغال شد

عملکرد ضعیف رونالدو سوژه رسانه‌های پرتغال شد

رسانه‌های پرتغالی در واکنش به بازی تیم ملی این کشور مقابل اسپانیا، کریستیانو رونالدو را به دلیل نمایش کم‌فروغش به شدت مورد انتقاد قرار دادند و عملکرد او را ناامیدکننده دانستند.

نورنیوز-گروه ورزشی: رسانه‌های پرتغالی با وجود اذعان به جایگاه تاریخی کریستیانو رونالدو به‌عنوان یکی از اسطوره‌های فوتبال، پس از حذف تیم ملی پرتغال از جام جهانی  ۲۰۲۶ خواستار پایان حضور او در ترکیب اصلی این تیم شدند. یکی از مربیان پیشین پرتغال نیز تأکید کرد که «تیم ملی بالاتر از هر فردی است».

فرانسیسکو فاز دی میراندا در یادداشتی که در روزنامه مشهور ابولا منتشر شد، با تیتر «کریستیانو رونالدو، ما نمی‌خواهیم تو را بکشیم، اما دیگر کافی است» نوشت که زمان ایجاد تغییر در تیم ملی فرا رسیده است.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که رونالدو در شب دیدار مقابل اسپانیا گفته بود طی ۲۳ سال دوران حرفه‌ای خود به انتقادهای شدید عادت کرده و برخی تلاش می‌کنند با این انتقادها او را نابود کنند.

پرتغال در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی با نتیجه یک بر صفر برابر اسپانیا شکست خورد و از رقابت‌ها کنار رفت. به این ترتیب، «آخرین رقص» رونالدو در جام جهانی با پایانی تلخ همراه شد. او پیش‌تر اعلام کرده بود که جام جهانی ۲۰۲۶ ششمین و آخرین حضورش در این رقابت‌ها خواهد بود، هرچند درباره آینده خود یا احتمال خداحافظی از بازی‌های ملی اظهار نظر قطعی نکرد.

در پی این ناکامی، روبرتو مارتینس تصمیم به ترک هدایت تیم ملی پرتغال گرفت و گمانه‌زنی‌ها درباره انتخاب ژرژ ژسوس، سرمربی پیشین النصر عربستان که فصل گذشته همراه رونالدو قهرمان لیگ حرفه‌ای عربستان شد، افزایش یافته است.

رونالدو در تمام مسابقات به‌طور ثابت در ترکیب اصلی به میدان رفت؛ این در حالی است که گونزالو راموس، جانشین او، در مرحله یک‌شانزدهم نهایی گل پیروزی‌بخش پرتغال مقابل کرواسی را به ثمر رسانده بود.

در ادامه یادداشت ابولا آمده است: "نیمکت‌نشین کردن گونزالو راموس در مسابقه‌ای که پرتغال در نیمه دوم بارها مقابل اسپانیا عقب نشست، آخرین حلقه از زنجیره اشتباهات فاجعه‌بار روبرتو مارتینس بود."

این مقاله همچنین درباره سرمربی پرتغال نوشت: مارتینس یک دیپلمات است؛ کسی که فدراسیون فوتبال پرتغال او را انتخاب کرد تا از ایجاد تنش جلوگیری کند و در حالی که خانه‌اش در آتش می‌سوزد، همچنان لبخند بزند.

«پرتغال بالاتر از همه است، حتی رونالدو»

آنتونیو اولیویرا، سرمربی سابق تیم ملی پرتغال، نیز در یادداشتی برای روزنامه Record با عنوان «پرتغال بالاتر از همه است» ضمن تمجید از رونالدو، او را یکی از بزرگ‌ترین بازیکنان تاریخ فوتبال دانست.

او نوشت: اما در جام جهانی، منافع تیم باید بر منافع هر بازیکنی اولویت داشته باشد. زمانی که شرایط مسابقه به توان بدنی یا ویژگی‌های متفاوتی نیاز دارد، این وظیفه سرمربی است که با شجاعت و شفافیت تصمیمی بگیرد که به سود تیم باشد. به اعتقاد من، می‌شد تصمیم دیگری گرفت؛ تصمیمی که هم از پرتغال محافظت کند و هم از خود کریستیانو رونالدو. سرمربی تیم ملی باید بر اساس عملکرد، شرایط مسابقه و منافع جمعی تصمیم‌گیری کند، حتی اگر این تصمیم‌ها دشوار باشند.

او در پایان گفت: هرگز نخواهیم فهمید که آیا نتیجه متفاوت می‌شد یا نه، اما می‌دانم که فوتبال با تصمیم‌های درست در زمان مناسب پیشرفت می‌کند. زیرا در تیم ملی، تنها یک پیراهن بالاتر از همه پیراهن‌ها قرار دارد و آن، پیراهن پرتغال است.

آنتونیو اولیویرا، ۷۴ ساله، بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۲ هدایت تیم ملی پرتغال را بر عهده داشت و پیش از آن نیز در فاصله سال‌های ۱۹۹۴ تا ۱۹۹۶ یک دوره دیگر سرمربی این تیم بود.


نظرات

آخرین اخبار
جدول پخش فیلم‌های تلویزیونی پنجشنبه 19 شهریور؛ از «دوازدهمین مرد» تا «اخراجی‌ها 2»
شروع تلخ ایران در بازی‌های آسیایی؛ شکست تیم ملی بسکتبال مقابل قطر
هپاتیت B در ایران مهار شد؛ کدام گروه سنی هنوز در معرض خطر است؟
جزئیات ضربه موشکی ایران به پایگاه آمریکا در اردن؛ 9 هواپیمای نظامی آسیب دیدند
آرمان‌گرایی که خیال‌پرداز نبود
سقوط سهام آسیا در سایه نفت 100 دلاری؛ بازارها در شوک جنگ و تورم
کابوس تازه مستأجرها؛ مسکن بیش از 70 درصد درآمد خانوار را می‌بلعد
توقف فروش بلیت قبض روح خبرساز شد؛ پاسخ اداره کل هنرهای نمایشی
آخرین وضعیت ترافیک جاده های کشور؛ بارش پراکنده و مه‌گرفتگی در محورهای شمالی
جزئیات آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا/انفجار در قشم و سیریک، ادعای ترامپ و موضع پاکستان
جدول پخش زنده بازی‌های امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ ساعت بازی بایرن، رم و منچستریونایتد
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 19 شهریور /بارش شدید و وزش باد در ارتفاعات+ وضعیت استان ها
تک ضرب | غزال تیزپای بد دهن فوتبال ایران !
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر پنجشنبه 19 شهریور ؛ ساعت بازی استقلال و پیکان
از دیزل 6 دلاری آمریکا تا گاز 80 یورویی اروپا؛ بازار از جنگ جلو زده است
سناتور آمریکایی: جنگ ترامپ قیمت انرژی را بالا برد
قشقاوی: قطعنامه ضدایرانی بی‌هزینه نخواهد بود
پاسخ ایران به اتهام‌های بی‌اساس شورای وزیران خارجه اتحادیه عرب
عارف: ملت ایران بر حقوق هسته‌ای خود ایستاده است
آکسیوس: ترامپ دیگر حتی در میان جمهوری‌خواهان هم تنهاست
گیلان به بالگرد اطفای حریق مجهز شد
استقبال کشورهای عربی و اسلامی از تحریم‌های انگلیس علیه اسرائیل
لیورپول 2-1 اتلتیکو مادرید/ لیورپول برنده جدال تماشایی در آنفیلد
ایران برای توقف جنگ 6 شرط گذاشت؛ پیام اخیر آمریکا به تهران چه بود؟
هواپیمای حامل زلنسکی مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
کارخانه فولکس‌واگن در خدمت گنبد آهنین اسرائیل
توقیف موتور سیکلت سنگین قاچاق در مرند
سفیر پاکستان : ایران و آمریکا به تفاهم نزدیک‌تر می‌شوند
سردار آزمون به تیم ملی برگشت
پیام تسلیت مسئولان کرمانشاه برای شهادت مرزبان هنگ مرزی پاوه
کشف 11 تن چوب و زغال قاچاق در کرمانشاه
توقیف 16 خودروی شوتی در زابل
سپتامبر سیاه برای آمریکا؛ نفت 100 دلاری، گازوئیل 6 دلاری و اوراق 5 درصدی
بقایی: حمله می‌کنند، بعد ایران را به شورای امنیت می‌فرستند!
انفجار نارنجک در مهران؛ یک کشته و 2 مأمور زخمی شدند
بارسلونا 5-1 فاینورد/گام محکم بارسا در لیگ قهرمانان اروپا+ فیلم گلها
جایزه 110 میلیون یورویی برای فاتح لیگ قهرمانان
خشم معترضان در اسلوونی؛ ضرورت تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی + فیلم
واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام علیه ایران
رایزنی عراقچی و سفیر ایران در پاکستان
تأکید عارف بر نقش رهبری شهید انقلاب در پیشرفت علمی کشور
پزشکیان: کارآمدی دستگاه‌ها باید به رضایت مردم منجر شود
نگرانی سازمان ملل از تشدید تنش‌ها در تنگه هرمز
اسب ترکمن در مسیر ثبت یک رویداد ملی
آغاز پرداخت خسارت سیل‌زدگان مازندران
ارتش لبنان: اسرائیل 7700 بار توافق چارچوب را نقض کرده است
مدنی‌زاده به هند رسید؛ رایزنی اقتصادی ایران در بریکس
مخبر: ترامپ تازه می‌فهمد با چه قدرتی طرف است
صرفه‌جویی 15 میلیون لیتری بنزین با برقی‌سازی تاکسی‌های اینترنتی
آیت‌الله جنتی: نبرد اقتصادی به روحیه جهادی و فرماندهی نیاز دارد