×
ورزشی
شناسه خبر : 328913
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/04/16 ساعت 00:59
اسپانیا صعود کرد، رؤیای آخرین جام جهانی رونالدو فرو ریخت

اسپانیا صعود کرد، رؤیای آخرین جام جهانی رونالدو فرو ریخت

وقتی همه منتظر سوت پایان و کشیده شدن جدال جذاب اسپانیا و پرتغال به وقت‌های اضافه بودند، یک تعویض طلایی همه معادلات را برهم زد. میکل مرینو در واپسین ثانیه‌ها تیر خلاص را به پرتغال زد تا رؤیای آخرین جام جهانی کریستیانو رونالدو با تلخ‌ترین پایان ممکن به پایان برسد و ماتادورها جشن صعود بگیرند.

نورنیوز-گروه ورزشی: جدال تمام‌عیار دو غول فوتبال اروپا در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، درست همان چیزی بود که هواداران فوتبال انتظارش را داشتند؛ مسابقه‌ای پرتنش، فیزیکی و تاکتیکی که تا آخرین لحظه برنده نداشت اما در نهایت با لبخند اسپانیا و اشک پرتغال به پایان رسید.
شاگردان لوئیس دلافوئنته از همان دقایق ابتدایی نشان دادند برای صعود برنامه ویژه‌ای دارند. اسپانیا با مالکیت توپ بالا و گردش سریع توپ، چند بار دروازه پرتغال را تهدید کرد اما درخشش دیوگو کاستا اجازه نداد ماتادورها خیلی زود به گل برسند. در سوی دیگر، پرتغال روی ضدحملات و حرکات کریستیانو رونالدو، برونو فرناندز و نونو مندز به دنبال غافلگیر کردن حریف بود.
یکی از جذاب‌ترین صحنه‌های مسابقه به تلاش آکروباتیک رونالدو اختصاص داشت؛ ضربه‌ای که می‌توانست یکی از زیباترین گل‌های جام جهانی لقب بگیرد اما واکنش دروازه‌بان اسپانیا مانع از ثبت آن شد. دقایقی بعد هم ضربه نونو مندز پس از برخورد به مدافع اسپانیا به تیر دروازه برخورد کرد تا بدشانسی پرتغالی‌ها تکمیل شود.
با آغاز نیمه دوم، احتیاط دو تیم بیشتر شد. هر دو مربی به خوبی می‌دانستند یک اشتباه می‌تواند بهای حذف از جام جهانی را داشته باشد. با این حال، دلافوئنته دست به ریسکی زد که نتیجه آن را در بهترین زمان ممکن گرفت. او در دقیقه ۸۵ میکل مرینو را به میدان فرستاد؛ تعویضی که تنها چند دقیقه بعد ارزش خود را نشان داد.
در نخستین دقیقه وقت‌های تلف‌شده، فران تورس با یک پاس عمقی دقیق، مرینو را در موقعیت گل قرار داد و این هافبک فرصت‌طلب با ضربه‌ای مطمئن دروازه پرتغال را باز کرد تا ورزشگاه دالاس منفجر شود. بازیکنان اسپانیا به سمت نیمکت دویدند و دلافوئنته را در آغوش گرفتند؛ سرمربی‌ای که تصمیم جسورانه‌اش حکم صعود را امضا کرد.
پرتغال بعد از دریافت گل، همه داشته‌هایش را برای جبران به میدان آورد اما زمان برای بازگشت کافی نبود. رونالدو که شاید آخرین حضورش در جام جهانی را تجربه می‌کرد، با چهره‌ای مملو از حسرت زمین مسابقه را ترک کرد. ستاره‌ای که تقریباً تمام افتخارات ممکن در فوتبال را به دست آورده، همچنان جام جهانی را در ویترین افتخاراتش ندارد و این ناکامی، پایانی تلخ برای یکی از پرافتخارترین دوران‌های تاریخ فوتبال ملی پرتغال بود.
در سوی مقابل، اسپانیا بار دیگر ثابت کرد تیمی است که حتی در سخت‌ترین مسابقات نیز تا آخرین ثانیه دست از تلاش نمی‌کشد. ماتادورها حالا با روحیه‌ای بالا راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شده‌اند و باید مقابل برنده دیدار آمریکا و بلژیک قرار بگیرند؛ دیداری که می‌تواند گام بعدی آنها برای رسیدن به رؤیای قهرمانی جهان باشد.


نظرات

آخرین اخبار
خنده شاید قدمتی 15 میلیون ساله داشته باشد
کارت قرمزِ سیاست؛ وقتی ترامپ قانون فوتبال را عوض می کند
رازهایی که دست‌خط شما از مغزتان فاش می‌کند
اسپانیا صعود کرد، رؤیای آخرین جام جهانی رونالدو فرو ریخت
پایان کار کمیته دولتی حماس در نوار غزه
هشدار نهاد مالی اروپا درباره ادامه جنگ با ایران
جی‌پی مورگان خبر داد: بازار نفت در آستانه موج عرضه جدید
وزیر فرهنگ: دشمنان از حضور میلیونی مردم در بدرقه رهبر شهید درس بگیرند
آلمان: جنگ آمریکا علیه ایران به اقتصاد ما آسیب زده است
قاتل فراری پس از دو سال در شوشتر دستگیر شد
آماده‌باش کامل پلیس برای مدیریت ترافیک تشییع رهبرشهید در قم
ذوالقدر: یک معادله جدید در تهران شکل گرفت/ترامپ با مردم ایران با احترام صحبت کن
مدافع گل‌گهر در آستانه پیوستن به پرسپولیس
وزارت امور خارجه روسیه سفیر سوئد را احضار کرد
تغییر محل اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در مسجد جمکران
محور چالوس و آزادراه تهران–شمال یک‌طرفه شد
بقائی:رهبر شهید میراثی از عزت و استقلال‌خواهی برای ملت به یادگار گذاشت
یزد برای شرکت در تشییع رهبر شهید فردا سه‌شنبه تعطیل است
عارف غلامی در آستانه جدایی از استقلال
نمایندگی ایران در سازمان ملل: تشییع رهبر شهید نمایش پیوند ملت و دولت بود
قالیباف: قاتلان قائد امت به سزای عمل‌شان خواهند رسید
کاهش مشارکت آمریکا در ناتو بجای خروج از ائتلاف
منطقه آزاد قشم هم به جمع شهرهای تعطیل پیوست
پیام فرزند آیت‌الله سیستانی به دفتر رهبر انقلاب چه بود؟
ترامپ: رئیس جمهور چین به آمریکا می‌آید
سی‌ان‌ان: امروز اوج مراسم تشییع در تهران بود
آماده‌سازی نجف برای استقبال رسمی از پیکر رهبر شهید
هشدار هواشناسی درباره بارش شدید و گردوخاک در 7 استان
کاشان و آران و بیدگل فردا تعطیل شد
امارات در پی طرح ضدایرانی در شورای آیمو
بدرقه‌ای که در تهران تاریخ ساز شد/پیکر مطهر رهبر شهید به قم رسید
اژه‌ای: ملت ایران رستاخیز ملی را در تاریخ ثبت کرد
تخلیه 10 هزار نفر در جنوب فرانسه در پی آتش‌سوزی گسترده
ادارات استان بوشهر هم فردا سه شنبه تعطیل است
ادارات و مراکز آموزشی مازندران فردا تعطیل است
بازگشت ساعات کاری متروی تهران به وضعیت عادی
رویترز: تشییع تهران پیام قدرت و انسجام ایران را به جهان مخابره کرد
اما و اگرهای افزایش حقوق نیروهای مسلح
عربستان بزرگ‌ترین تخفیف نفتی خود از دوران کرونا را اعمال کرد
از میدان تشییع تا میز مذاکره؛ نمایش قدرتی که جنگ نتوانست بشکند
زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد تغییر نکرد
ادارات استان سمنان دو روز تعطیل شد
تشییع تهران یکی از بزرگ‌ترین تجمعات تاریخی ایران بود
حملات توپخانه‌ای و هوایی اسرائیل به جنوب لبنان
رسانه های جهان از تشییع میلیونی پیکر رهبر شهید چه گفتند؟
رسانه عبری: رهبر ایران برای خونخواهی برنامه دارد
سرگردانی کاروان سنگال در آمریکا پس از حذف از جام جهانی
دعوت عمار حکیم از مردم عراق برای حضور در مراسم رهبر شهید
ادارات خراسان شمالی تعطیل شد
باکو سفیر روسیه را احضار کرد