×
اجتماعی
شناسه خبر : 328798
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/04/15 ساعت 16:01
هشدار هواشناسی؛ افزایش دما و وزش باد شدید در تهران

هشدار هواشناسی؛ افزایش دما و وزش باد شدید در تهران

بر اساس هشدار اداره کل هواشناسی استان تهران، وزش باد شدید و گاهی بسیار شدید به همراه افزایش 4 درجه‌ای دمای هوا در سطح استان پیش‌بینی شده و احتمال بروز مخاطرات جوی وجود دارد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح زرد آورده است: سه شنبه تا جمعه (۱۶ تا ۱۹ تیر) در نوار مرزی جنوبی و غربی و ارتفاعات بالادست در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید گاهی خیلی شدید و در مناطق جنوبی، غربی، مرکزی و ارتفاعات در بعضی ساعت‌ها وزش باد نسبتا شدید گاهی شدید پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط جوی احتمال سقوط بعضی اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها، احتمال خیزش گرد و خاک و کاهش دید موقت و کاهش کیفیت هوا، امکان انتقال گرد و خاک از استان‌های همجوار به‌ویژه در نوار مرزی جنوبی و غربی استان وجود دارد.

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به احتیاط در عبور و مرور جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی، عدم استقرار در تاسیسات و مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها، دکل‌ها و داربست‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و بالگرد و هواپیمای سبک، عدم تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام، مستحکم‌سازی پوشش گلخانه‌ها، احتیاط در انجام امور عمرانی، احتیاط در نواحی کوهستانی و پرهیز از صعود به ارتفاعات بالادست، استفاده از ماسک بهداشتی در مناطق متاثر از گرد و خاک توصیه می‌کند.

ماندگاری هوای گرم در تهران

اداره کل هواشناسی تهران در ادامه با اشاره به ماندگاری توده هوای گرم از سه شنبه تا جمعه در استان تهران به‌ویژه نیمه جنوبی و مناطق مرکزی آورده است: در این شرایط جوی افزایش دمای هوا به‌طور میانگین بین ۲ تا ۴ درجه سلسیوس، افزایش محسوس دمای احساسی، افزایش تبخیر و تعرق،‌ افزایش مصرف حامل‌های انرژی برق و آب، افزایش اشعه مضر خورشید (UV)، افزایش نیاز آبی انسان، گیاهان و جانوران، احتمال رخداد آتش‌سوزی در عرصه‌های طبیعی و مراتع پیش‌بینی می‌شود.

پرهیز از حضور طولانی‌مدت سالمندان و خردسالان در فضای باز، پرهیز از فعالیت سنگین طولانی‌مدت در فضای باز، مدیریت مصرف حامل‌های انرژی برق و آب، استفاده از لباس‌های روشن و عینک آفتابی و کلاه جهت محافظت در برابر اشعه مضر خورشید،‌ نوشیدن کافی آب و مایعات هنگام حضور در فضای باز، بهینه سازی برنامه آبیاری و حفاظت از محیط زیست از توصیه‌های اداره کل هواشناسی تهران در این شرایط جوی است.

هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

آسمان تهران فردا (۱۶ تیر) صاف و وزش باد در بعد از ظهر افزایش باد گاهی وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد و طی ‌چهارشنبه (۱۷ تیر) صاف و وزش باد در بعضی ساعت‌ها افزایش باد گاهی وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک  با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.


اخبار مرتبط
دمای کرج رکورد شکست
یکشنبه 1405/04/21 ساعت 15:06
دمای کرج رکورد شکست
روز یکشنبه، استان البرز شاهد افزایش بی‌سابقه دما بود؛ اشتهارد با ثبت دمای 46 درجه سلسیوس گرم‌ترین نقطه و کرج با 43 درجه، رکورد تاریخی خود را شکست. هواشناسی استان ضمن هشدار درباره تداوم هوای گرم، از شهروندان خواسته است از تردد غیرضروری در ساعات اوج گرما خودداری کنند.
هشدار درباره احتمال سقوط اجسام در هنگام ورزش باد شدید
شنبه 1405/04/20 ساعت 11:45
هشدار درباره احتمال سقوط اجسام در هنگام ورزش باد شدید
اداره هواشناسی استان تهران ضمن اعلام هشدار زردرنگ نسبت به وزش باد نسبتا شدید یا شدید و گاهی خیزش گرد و خاک، نسبت به سقوط اجسام در راه گذرها و معابر نیز هشدار صادر کرد.
هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید و گردوخاک در راه است
چهارشنبه 1405/04/17 ساعت 13:26
هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید و گردوخاک در راه است
هواشناسی تهران از وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و تداوم هوای گرم در مناطق جنوبی، غربی و مرکزی استان طی روزهای آینده خبر داد.
هشدار هواشناسی درباره بارش شدید و گردوخاک در 7 استان
دوشنبه 1405/04/15 ساعت 21:45
هشدار هواشناسی درباره بارش شدید و گردوخاک در 7 استان
کارشناس هواشناسی از تشدید بارش‌ها در شمال‌غرب و دامنه‌های البرز از روز سه‌شنبه خبر و نسبت به لغزندگی جاده‌ها، تندباد و کاهش کیفیت هوا در برخی استان‌ها هشدار داد.
هشدار هواشناسی برای تهران؛ احتمال وزش باد شدید و رعدوبرق
پنج‌شنبه 1405/04/11 ساعت 12:00
هشدار هواشناسی برای تهران؛ احتمال وزش باد شدید و رعدوبرق
سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد آسمان تهران امروز 11 تیر صاف تا کمی ابری خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد شدید، رگبار، رعدوبرق و گردوخاک به‌ویژه در نیمه شمالی و مناطق جنوبی استان پیش‌بینی می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
پیام صریح ایران به آمریکا درباره تنگه هرمز
جدول ساعت قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا دوشنبه 5 مرداد ماه
مصرف برق ایران رکورد زد؛ عبور از 75 هزار مگاوات
شوک پرسپولیس به قهرمان آفریقا؛ سرخ‌ها پیروز شدند
پشت پرده فشار گراهام به ترامپ برای حمله به ایران
پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت خواهر آیت الله نور مفیدی
ضرورت هوشمندی و بصیرت مردم در حفظ وحدت و یکپارچگی ملی
تسلیت لاوروف برای شهادت ملوان ایرانی درحمله اوکراین
جهاد و مقاومت؛ تنها راه مقابله با آمریکا و رژیم صهیونیستی است
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 4 مرداد 1405
رای نهایی پرونده جنجالی پژمان جمشیدی صادر شد
پایانه مرزی شلمچه به نام شهید تنگسیری نامگذاری می‌شود
تکلیف پرونده پژمان جمشیدی مشخص شد/رای نهایی
نیرنگ تازه تل‌آویو برای آینده غزه
سومین پهپاد، تنش روسیه و رومانی را شعله‌ور کرد
هاکی‌بازان همدانی روی سکوی آسیا؛ ایران جهانی شد
عراقچی: اقدام کی‌یف علیه کشتی ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند
بررسی وضعیت تراستی‌ها
رشد چشمگیر ظرفیت نیروکاهی
آرامکو همچنان در آتش
تحرکات تازه اسرائیل در جنوب سوریه؛ نفوذ به حومه درعا
حماس: آتش‌زدن مساجد در کرانه باختری جنایتی فاشیستی است
هیچ راه حل نظامی وجود ندارد
نورویدئو | درخشان در سینما ، دلپسند برای مردم
استارت والیبال ایران برای فتح آسیا؛ 15 بازیکن به اردو دعوت شدند
چهار شایستگی، محور برنامه درسی جدید آموزش و پرورش شد
تداوم انسداد شبانه در جاده هراز
پیام تبریک دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران به‌مناسبت ثبت جهانی قلعه الموت
نورویدئو | بازی تازه ترامپ ؛ چرا می خواهد ایران را مقابل جهان قرار دهد ؟
رونمایی روسیه از غول دریایی 9500 تنی
مربی سابق پرسپولیس در آستانه پیوستن به استقلال
موج میلیونی اربعین در جاده‌ها؛ مهران همچنان پرترددترین مرز کشور
نورنما | 5 مکان در مشهد که رهبر شهید انقلاب، با آن خاطره داشتند
موج میلیونی زائران اربعین؛ سماح 2 میلیونی شد
وضعیت جوی مرزهای غربی ایران و عتبات عالیات طی دو روز آینده
فرانسه در محاصره آتش؛ ارتش و کشورهای اروپایی وارد عملیات شدند
ممنوعیت 2 روزه فعالیتهای دریایی در خزر
نیاز لبنان به تضمین سه‌جانبه با مشارکت ایران
جدول ساعت قطعی برق تهران فردا دوشنبه 5 مرداد ماه اعلام شد+ آدرس سایت
دیدار نخست‌وزیران عراق و لبنان با تمرکز بر همکاری و منطقه
آغاز رسیدگی به لایحه مقابله با جنایات جنگی در مجلس
حادثه دریایی در نزدیکی جزایر نانشا؛ جست‌وجو برای یافتن 17 مفقود
بازگشایی هرمز در ازای «عوارض امنیت»؛ جزئیات طرح جدید چیست؟
تصمیم‌های تازه برای ارس؛ از واردات لوازم خانگی تا فروش اینترنتی
تشدید حملات اسرائیل در جنوب لبنان؛ ارتش لبنان از نقض توافقات خبر داد
پیش بینی قیمت دلار فردا دوشنبه 5 مرداد/ دلار فردا ارزان می شود؟
فعالیت موکبهای بنیاد شهید برای خدمت به زائران اربعین
هشدار پلیس به زائران اربعین؛ مراقب دینارهای جعلی باشید
مرز چذابه آماده اربعین شد؛ ظرفیت پارکینگ 100 هکتاری
چرا فروشگاه‌ها از طرح کالابرگ خارج می‌شوند؟