×
بین الملل
شناسه خبر : 328787
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/04/15 ساعت 15:17
گام ملی برای اداره غزه؛ استعفا در رأس کمیته اضطراری و واگذاری کامل اختیارات

گام ملی برای اداره غزه؛ استعفا در رأس کمیته اضطراری و واگذاری کامل اختیارات

دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد رئیس کمیته اضطراری دولتی از سمت خود استعفا داده، این کمیته منحل شده و تمامی اختیارات آن به کمیته ملی مدیریت غزه واگذار شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه امروز دوشنبه در بیانیه‌ای از استعفای «محمد عبد الخالق الفرا» معاون رئیس کمیته پیگیری اقدامات دولت و رئیس کمیته اضطراری دولتی در غزه خبر داد.

این نهاد در بیانیه خود اعلام کرد که این کمیته منحل شده و اختیارات آن به کمیته ملی مدیریت غزه واگذار شده است.

به گزارش خبرگزاری «سما» فلسطین، معاون رئیس کمیته پیگیری اقدامات دولت و رئیس کمیته اضطراری دولتی در غزه به شکل رسمی استعفانامه خود را ارائه کرد تا انتقال کارهای اداری تسهیل شود.

به گزارش سما، رئیس کمیته اضطراری جهت واگذاری مدیریت نوار غزه به کمیته ملی اداره غزه، استعفای خود را تقدیم کرد.

همچنین این خبرگزاری فلسطینی گزارش داد که روسای فعلی نهادهای دولتی به عنوان یک نهاد موقت در نظر گرفته شده و اعلام شد که تعدادی از کارکنان فنی و حرفه‌ای برای تضمین استمرار خدمات‌رسانی به شهروندان در سمت خود باقی خواهند ماند.

دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه همچنین اعلام کرد، کسانی که در سمت‌های خود در سیستم دولتی باقی مانده‌اند، پست‌های خود را ترک نخواهند کرد، آنها متخصصان بسیار ماهر و حرفه‌ای هستند و برای تضمین استمرار خدمات‌دهی و جلوگیری از بروز هرگونه خلاء اداری یا فنی، در کار خود باقی خواهند ماند.

این نهاد در ادامه بیانیه خود از تمامی طرف‌های مربوطه خواست مراحل ورود کمیته ملی اداره غزه و عمل به وظایف و مسوولیت‌های خود را تسریع کنند.

روزنامه «الاخبار» چاپ لبنان نیز امروز به نقل از منابعی نوشت، حماس قصد دارد در ساعات آتی کمیته اضطراری دولتی در نوار غزه را با هماهنگی مصری‌ها و گروه‌های فلسطینی منحل کرده و شخص خاصی را برای اداره امور اداری انتخاب کند تا زمانی که کمیته اداری بتواند مدیریت این بخش را به دست بگیرد.

حازم قاسم: اقدام امروز حماس بهانه‌های اسرائیل را از میان برداشت

در همین رابطه حازم قاسم، سخنگوی جنبش حماس به شبکه خبری الجزیره گفت: حماس امروز گام مثبت جدیدی برداشته تا بهانه‌های رژیم صهیونیستی را از میان بردارد.

حازم قاسم در ادامه تاکید کرد: اقدام اخیر حماس در راستای فراهم‌سازی شرایطی برای آغاز فعالیت کمیته تکنوکرات و مدیریت امور نوار غزه انجام شد.

سخنگوی حماس افزود: آنچه امروز انجام شد، اقدامی در جهت مهیا کردن شرایط برای ورود کمیته تکنوکرات به غزه است و از این پس، مسوولیت این روند بر عهده میانجی‌ها خواهد بود.

او ادامه داد: اکنون توپ در زمین میانجی‌ها است و آنان باید برای اجرای این مرحله و فراهم کردن شرایط فعالیت کمیته ملی در نوار غزه اقدام کنند.

مرداوی: همه گروه‌های فلسطینی از واگذاری اختیارات به کمیته ملی اداره غزه حمایت کنند

محمود مرداوی، از رهبران جنبش حماس نیز در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «العربی» از تصمیم رئیس کمیته اضطراری دولت غزه برای استعفا استقبال کرد و آن را «گامی ملی» در راستای سامان‌دهی به مدیریت نوار غزه دانست.

مرداوی با تاکید بر لزوم همگرایی داخلی فلسطین، از همه گروه‌ها و جریان‌های فلسطینی خواست از واگذاری مسوولیت‌ها به کمیته ملی اداره غزه حمایت کنند تا این کمیته بتواند ماموریت خود را آغاز کند.

این رهبر حماس همچنین از جامعه بین‌المللی خواست با اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی، زمینه ورود و استقرار کمیته ملی در نوار غزه را فراهم کند و مانع‌تراشی‌های موجود را برطرف سازد.

همزمان با تحولات مربوط به ساختار اداره غزه و بحث‌های جاری درباره آینده مدیریت این منطقه، رسانه‌های عبری به نقل از یک مقام این رژیم اعلام کردند، انحلال دولت حماس هیچ معنا یا دلالتی ندارد.


نظرات

آخرین اخبار
پشت نقاب دیپلماسی؛ اتاق عملیات جدید علیه تهران
نشنال اینترست: آمریکا در برابر ایران به اهداف راهبردی خود نرسید
اولیانوف: اوکراین پس از هشدارهای ایران از موضع اولیه خود عقب‌نشینی کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز چهارشنبه 7 مرداد 1405
حملات موشکی ایران به پایگاههای آمریکا در اردن؛ سه نفتکش متخلف هدف قرار گرفتند
اقتصادنگار | آیا گران شدن بنزین مصرف و قاچاق آن را کم می‌کند؟
بازگشت پیکر شهید خلبان سوخو 24 به میهن؛روایت ارتش از شجاعت خلبان کاظمی
وضعیت آب و هوا امروز چهار شنبه 7 مرداد 1405+ وضعیت استانها
تجاوز مشترک آمریکا و عربستان به مقرهای مقاومت در عراق ؛ 10 شهید و 6 زخمی
آسم و آلرژی در کودکان را با سرماخوردگی اشتباه نگیرید
روش‌های طلایی برای محافظت از پوست در پیاده روی اربعین
غذای ناسالم عامل مرگ 1.5 میلیون نفر در جهان
نمک زیاد،قاتل خاموش سلامت ایرانی‌ها/توصیه‌هایی برای کاهش مصرف
خطرات بهداشتیِ یک مُد پرطرفدار
جزئیات طرح جدید بهزیستی برای کمک به خانواده‌های دارای چندقلو
عراقچی در تماس وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود
عربستان مدعی رهگیری پهپادهای مهاجم به تأسیسات نفتی شد
آژانس بین‌المللی انرژی: بحران خاورمیانه امنیت انرژی جهان را تهدید می‌کند
حملات پهپادی به اربیل و سلیمانیه
آتش‌بس ایران و آمریکا؛ موضوع گفت‌وگوی وزیران خارجه اردن و پاکستان
پهپادهای ناشناس؛ چالش امنیتی جدید برای اسرائیل
تاکید نوری قزلجه بر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی
اولین واکنش وزیر خارجه اوکراین پس از حمله به شناور ایرانی؛ پیام مهم به عراقچی چه بود؟
نیمی از ناوگان حمل‌ونقل عمومی راهی مرز مهران شد
پشت‌پرده دیدار ترامپ و زلنسکی؛ آمریکا و اوکراین به‌دنبال تولید مشترک پاتریوت
مذاکره چین با یمن برای عبور از دریای سرخ
نشست محرمانه تل‌آویو و ابوظبی درباره ایران
پوتین: تحریم‌های غرب علیه روسیه شکست خورده است
ادعای ارتش تروریستی آمریکا درباره محاصره دریایی و تداوم رویکرد خصمانه علیه ایران
امضای اسناد همکاری میان عراق و ترکیه
هشدار سازمان ملل درباره بحران کرانه باختری و غزه
جدیدترین اخبار استقلال؛ بررسی مسائل مالی و نقل‌وانتقالات در نشست هیأت‌مدیره
گزارش هلال‌احمر از اربعین 1405؛ ارائه بیش از 360 هزار خدمت به زائران
غریب‌آبادی: هر ناو اروپا که بخواهد نزدیک تنگه هرمز بیاید هدف مشروع است
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و وزیر امور خارجه اوکراین
واکنش دولت عربستان به هدف قرار گرفتن تاسیسات نفتی این کشور
کرملین: اوکراین به آلمان، قزاقستان و ایران حمله کرده است
یمن از هدف قرار دادن نفتکش عربستان با موشک بالستیک خبر داد
معاون فروش سایپا: پرداخت جریمۀ دیرکرد در اولویت ما نیست
عارف: به 2 سال آینده خوش‌بینم اما خود را برای بدترین شرایط آماده کرده‌ایم
انصارالله: تا رفع محاصره یمن به عملیات علیه عربستان ادامه می‌دهیم
وزیر جهاد کشاورزی: خرید گندم از مرز 7 میلیون تن عبور کرد
حریق دوباره در میانکاله؛ مهار کامل آتش در بهشت پرندگان
قهرمانی دختران قشم در انتخابی تیم ملی کاراته؛ سه نماینده ایران در آسیا
ایران محور رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن
افت بی‌سابقه سفر کانادایی‌ها به آمریکا؛ سیاست‌های ترامپ عامل کاهش گردشگری
قیمت نقره امروز سه شنبه 6 مرداد 1405+ جدول قیمت
وقوع حادثه نشت فسفر سفید در پایگاه هوایی آمریکایی کره جنوبی
سردار ابن الرضا: باید یک گام جلوتر از دشمن حرکت کنیم
دیدار ترامپ و زلنسکی در کاخ سفید