×
سیاسی
شناسه خبر : 328648
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/04/14 ساعت 21:55
رئیس قوه قضاییه: در جهاد علیه مستکبران ذره‌ای عقب‌نشینی نمی‌کنیم

رئیس قوه قضاییه: در جهاد علیه مستکبران ذره‌ای عقب‌نشینی نمی‌کنیم

رئیس قوه قضاییه با تأکید بر استمرار مقابله با آمریکا و رژیم صهیونیستی، گفت: جمهوری اسلامی ایران ذره‌ای از مسیر جهاد در برابر مستکبران و عاملان جنایت عقب‌نشینی نخواهد کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: آیین رونمایی از کتاب «طلوع یک نظم جدید جهانی»؛ نگاهی به زندگی و آراء رهبر عالیقدر انقلاب اسلامی ایران، حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای دام‌ظله، با حضور جمعی از مهمانان خارجی و اندیشمندان و کنشگران محور احرار و آزادگان جهانی، برگزار شد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در این آیین، ضمن تبریک و تسلیت مجدد به مناسبت شهادت رهبر احرار عالم، امام خامنه‌ای، (قدس‌الله‌نفسه‌الزکیه)، اظهار کرد: بیش از ۴ ماه است که مردم مبعوث‌شده‌ی ما از کوچک و بزرگ و پیر و جوان داغدار امام شهیدشان هستند و پرچم خونخواهی افراشته‌اند. ما خونخواه امام شهیدمان و تمامی شهدای‌مان هستیم. ما خونخواه کودکان میناب هستیم. 

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه آمریکا و رژیم صهیونسیتی باید تاوان جنایات‌شان را علیه ملت ایران بدهند، گفت: حکم محاربه و افسادفی‌الارض و جنایتکاران جنگی در قوانین شرعی و داخلی جمهوری اسلامی ایران روشن و مبرهن است. ایضاً همه کنوانسیون‌های جهانی از جمله کنوانسیون ژنو و پروتکل‌های الحاقی آن نیز در باب جنایتکاران جنگی، احکام مصرحی دارند. بر همین اساس و به حکم قانون، با صدای رسا و غرّا اعلام می‌کنیم که گریبان سردمداران رژیم‌های جنایتکار آمریکا و صهیونیستی را رها نخواهیم کرد و آنان را با قاطعیت تعقیب، محاکمه و مجازات می‌کنیم و از آنان تقاص می‌ستانیم. همچنین آنان را وادار می‌سازیم که خسارات وارده به ملت ایران را جبران کنند. 

رئیس دستگاه قضا با تاکید بر جهاد علی‌الدوام در برابر مستکبران، بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران همچنان با قدرت و صلابت از محور مقاومت حمایت خواهد کرد و هر جا عَلم و بیرقی علیه ظالمان آمریکایی و صهیونیستی بلند شود، ما پشتیبانی خواهیم کرد. ما ذره‌ای از جهاد در برابر مستکبران و قاتلان آمریکایی و صهیونیستی کوتاه نخواهیم آمد.

رئیس قوه قضاییه افزود: از کشورهای همسایه نیز می‌خواهیم که توجه بیشتری به خباثت و دنائت دشمنان اسلام کنند؛ ما از تمامی کشورهای همسایه حمایت می‌کنیم مشروط بر آنکه در زمین دشمن بازی نکنند. 

رئیس عدلیه با اشاره به ملازمت میدان و دیپلماسی، عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران در میدان دیپلماسی هم همچون میدان نظامی عمل خواهد کرد و در برابر دشمنان، مطالبه‌گر خواهد بود و رویکرد آفندی خواهد داشت. 

وی خاطرنشان کرد: دنیا ماهیت خبیث و رذل آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی فاجر را که مستظهر به قدرت مادی آمریکا می‌باشد، شناخته است. دنیا فهمیده که آمریکا و رژیم صهیونسیتی کودک‌کش و نسل‌کش هستند. دنیا می‌داند که مراکز غیرنظامی و تأسیسات آموزشی و بیمارستانی برای آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها، بانک اهداف هستند؛ حقیقتاً واژه‌ها و مفاهیم برای معرفی جانیان آمریکایی و صهیونیستی کم می‌آورند. هیچ واژه‌ای نمی‌تواند ماهیت خبیث آنان را روشن و تبیین کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار کرد: مردم ما عزادارند، اما ماتم زده نیستند؛ مردم ما با عزمی راسخ و مشتی گره کرده در برابر دشمنان آمریکایی و صهیونیستی ایستاده‌اند. دشمنان ما از روی استیصال درخواست آتش‌بس و مذاکره کردند، اما ملت ما جنایت‌های این دشمنان را فراموش نمی‌کند و عَلم خونخواهی برافراشته است. 

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه دشمنان از درک معارف الهی ما عاجزند، گفت: دشمنان ما نمی‌فهمند معنای شهادت در راه خدا چیست؟ ملت ما شهادت را فوز عظیم می‌داند؛ بنابراین با یزید و یزیدیان سازش نخواهند کرد. در مکتب اسلام ناب که امامین انقلاب ما معلم بودند، شاگردانی همچون شهید سیدحسن نصرالله و شهید یحیی سنوار تربیت یافتند که هر کدام‌شان کوهی از استواری و جهاد در راه خدا بودند. خلف صالح امام شهیدمان، آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، نیز قطعاً همین مسیر و خط نورانی را هدایت و رهبری خواهند کرد و در عصر زعامت ایشان ان‌شاءالله پیروزی‌های بزرگتری نصیب جبهه حق خواهد شد. 

رئیس دستگاه قضا در بخش دیگری از سخنانش در این مراسم ضمن تبیین و تشریح شخصیت انقلابی و مبارزاتی رهبر شهید، گفت: امام خامنه‌ای شهید متعلق به ملت ایران و امت اسلام نبود؛ ایشان به احرار و آزادگان عالم تعلق داشت. جمیع اوصاف انسانی و سجایای اخلاقی در امام شهیدمان جمع بود. ایشان همچون انبیاء عظام برای اقامه قسط، برپایی عدالت، یاری مظلوم، ستیز با ظالم و مبارزه با طاغوت، جهاد کردند و سرانجام به دست اشقی‌الاشقیاء به شهادت رسیدند. 

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه امامین انقلاب ما برای کرامت انسان‌ها و استقلال و عزت آنان، مجاهدت کردند، گفت: جا دارد اندیشمندان جهانی به تأمل، تدبر و مطالعه بیشتر در باب شخصیت‌های الهی و مجاهد امامین انقلاب ما، بپردازند. امام راحل ما زمانی فرمود «آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند کند» که در دنیا حتی فکر مقابله با قدرت مادی آمریکا هم وجود نداشت. امام شهید ما خامنه‌ای نیز همچون سلف صالحش امام خمینی، با هدایت‌ها و رهبری‌هایش در نیروهای مقاومت جهانی علیه استکبار آمریکایی، اعتماد به نفس بوجود آورد.


اخبار مرتبط
دادستانی تهران: فعالیت برنامه «آزاد» بدون مجوز رسمی است
سه‌شنبه 1405/05/27 ساعت 00:15
دادستانی تهران: فعالیت برنامه «آزاد» بدون مجوز رسمی است
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: در پی انتشار اظهارات خلاف واقع در یکی از قسمت‌های برنامه‌ اینترنتی «آزاد»، دادستانی تهران علیه عوامل این برنامه اعلام جرم کرد.
تأکید معاون اجرایی رئیس‌جمهور بر تداوم رویکردهای تحولی در قوه قضائیه
یکشنبه 1405/04/14 ساعت 22:01
تأکید معاون اجرایی رئیس‌جمهور بر تداوم رویکردهای تحولی در قوه قضائیه
معاون اجرایی رئیس‌جمهور در پیام تبریک به مناسبت انتصاب دوباره محسنی اژه‌ای، قوه قضائیه را ضامن صیانت از حقوق شهروندی خواند و ابراز امیدواری کرد تداوم مدیریت وی به تقویت رویکردهای تحولی و اعتماد عمومی منجر شود.
اژه ای: امروز وحدت و انسجام ملی ما در دنیا زبانزد است
دوشنبه 1405/03/11 ساعت 09:31
اژه ای: امروز وحدت و انسجام ملی ما در دنیا زبانزد است
رئیس قو قضاییه گفت: اگر چه در اقلام مورد نیاز مردم، شاهد گرانی هستیم که در مورد این مهم باید تدبیر صورت گیرد، لکن بواسطه‌ی جنگ، قحطی دامن کشور را نگرفت. از سویی دیگر، حتی برخی مشکلات که در مقاطع غیرجنگی، در کشور وجود داشت، در مقطع جنگ و پس از آن، مشاهده نشد؛ این امر، ثمره‌ی اقتدار و استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران و همراهی و حضور مردم در صحنه است.
نظرات

آخرین اخبار
هشدار درباره یک فرآورده دارویی غیرمجاز در بازار
حق انتخاب میزبان آسیایی از استقلال گرفته شد
ادعای کوشنر: ترامپ نمی‌خواهد برای توافق با ایران عجله کند
تقابل روایت‌ها میان دهلی‌نو و اسلام‌آباد؛ جنگ 4 روزه تمام نشده است؟
دادستانی تهران: فعالیت برنامه «آزاد» بدون مجوز رسمی است
شومر: سوءتفاهم‌نامه ترامپ با ایران یک شکست مطلق در سیاست خارجی است
عراقچی: ایران و عمان مسیر تردد ایمن کشتی‌ها از هرمز را نهایی می‌کنند
پزشکیان: صبر، همبستگی و امید کلید ایستادگی ایران در برابر فشارهای خارجی است
هشدار هواشناسی: تداوم 48 ساعته گرمای غیرمعمول در سراسر کشور
بازداشت یک عضو ارشد جنبش النجباء در استان ذی‌قار عراق
واقعی یا یک نمایش؛ فشار کوشنر بر نتانیاهو برای اجرای طرح آتش‌بس 15 ماده‌ای غزه
جنایات غزه سیستماتیک است و جهان را تحت تأثیر قرار داده است
حمله سایبری به شبکه دولتی آلمان؛ ارتباط چند وزارتخانه قطع شد
افشای شرایط اسفبار ملوانان ناو آبراهام لینکلن توسط سناتور دموکرات
ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز
صلح و امنیت منطقه‌ای و وضعیت تنگه هرمز ، محور دیدار غریب‌آبادی و همتای چینی
سفارت روسیه: لندن در حال تشدید عمدی تنش‌ها با مسکو است
آخرین گزارش‌ها از تحولات سیاسی و امنیتی در منطقه
چند خودرو در حریق پارکینگ خودرو‌های توقیفی نیشابور سوخت؟
واکنش منبع ایرانی به ادعای حمله پهپادی به دفتر بارزانی در اربیل
تراستی‌ها، نفت و یک سؤال بزرگ از دولت
شی جین‌پینگ و ترامپ در کاخ سفید دیدار می‌کنند
برنامه قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا سه شنبه 27 مرداد + جدول
تاکید عراقچی بر هوشیاری برابر توطئه‌هایی که می‌تواند به روابط ایران و عراق آسیب بزند
جزییات آتش سوزی گسترده در گرگان+ فیلم
ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم/ در آستانه توافق با ایران نیستیم
یمن و استراتژی «وحدت میدان‌ها»؛ رصد دقیق تحولات ایران
هتریک برنز نمایندگان ایران در براتیسلاوا
بازی دوگانه تجزیه‌طلبان با امنیت سیستان و بلوچستان
غیرنظامیان در جنوب لبنان بیشترین هزینه تجاوزات اسرائیل را می‌پردازند
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا سه شنبه 27 مرداد + جدول
سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق بسیار مشکوک است
عراقچی: آزادگان پرچم سربلندی ایران را در دورترین و سخت‌ترین میدان‌ها برافراشته نگاه داشتند
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه 27 مرداد
اطلاعیه سازمان حفظ نباتات برای صادرکنندگان پسته
سفر عمره از اواخر شهریور آغاز می‌شود
بازی استقلال _ نساجی؛ بدون هواداران زن برگزار می شود+جزییات
لاوروف: اظهارات ژاپن درباره جزایر کوریل از حد نزاکت خارج شده است
برنامه قطعی برق تهران فردا سه شنبه 27 مرداد+ لینک
یمن: اجرای معادله «محاصره در برابر محاصره» علیه عربستان آغاز شد
ادعای مقام پاکستانی درباره تداوم مذاکرات بر سر بازگشایی تنگه هرمز و پایان درگیری‌ها
سناتور مورفی: ایران بدون هیچ امتیازی پول‌های مسدودشده را به‌دست می‌آورد
دیدار همتی با نخست‌وزیر عراق
عکس های منتخب ایران: دوشنبه 26 مرداد 1405
. تیراندازی مرگبار در جنوب اسپانیا؛ قتل‌عام اعضای یک خانواده در هوئلوا
انتقاد رئیس کمیسیون کشاورزی از ناکارآمدی و ترک فعل در وزارت جهاد کشاورزی
انفجار در غرب کابل؛ جزئیات اولیه از حادثه
ثبت‌نام 4 میلیونی دانش‌آموزان در آموزش برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی
26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان به میهن
وزیر کشور: هیچ چیز جای کلاس حضوری را برای دانش‌آموزان نمی‌گیرد