×
فرهنگی
شناسه خبر : 328599
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/04/14 ساعت 18:00
دعوت شورای هماهنگی از مردم برای حضور در آیین تشییع قائد شهید امت

دعوت شورای هماهنگی از مردم برای حضور در آیین تشییع قائد شهید امت

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای از آحاد ملت دعوت کرد تا در قیام تمدنی و خیزش عظیم ملی روز دوشنبه، 15 تیرماه، رأس ساعت 6:00 صبح در خیابان دماوند، میدان امام حسین (ع)، خیابان انقلاب اسلامی، میدان انقلاب اسلامی، خیابان آزادی، میدان آزادی و بزرگراه لشکری حضوری تاریخ‌ساز به هم رسانند.

نورنیوز-گروه فرهنگی: متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

امروز تطوّرات تاریخی و هندسه قدرت جهانی، در برابر عظمت ارادت و حماسه وداع بی‌نظیر مردم قدرشناس با «آقای شهید ایران» به حیرت نشست. گسیل اقیانوس خروشان مردمی در آخرین دیدار با مقتدای حکیم خویش، گزاره‌ای عینی از سرمایه اجتماعی متراکم نظام و دلبستگی وثیق امت با امام را به تصویر کشید و الگوواره حکمرانی مبتنی بر پیوند امامت و امت را به مثابه رخدادی تفکیک‌ناپذیر بر صحیفه عالم ثبت کرد. در امتداد این رستاخیزِ حشمت و وفاداری، فردا نقطه‌عطف تاریخی و صیرورت مبنایی دیگری در صیانت از دستاوردهای متعالی این مرز و بوم رقم خواهد خورد و پیکر مطهر و استوانه مرصوص انقلاب اسلامی بر دستان پرصلابت توده‌های مقوم نظام تشییع خواهد شد.

پهنه ایران کهن شاهد پاسداشت حیات طیبه ارکانی است که جهان معاصر نظیر او را به خود ندیده و او را در تراز معمار تمدن نوین اسلامی، پرچمدار بازدارندگی و بیداری و برجسته‌ترین پرورش‌یافته مکتب عاشورا بازمی‌شناسد. فقیه فرزانه‌ای که نظم کلان نظام سلطه را به چالش کشید و با شهادت‌شان انسجام ساختاری و گفتمانی جبهه حق را تثبیت نمود.

این مانور اقتدار و قیام ملی، واجد دلالت‌های عمیق است:

اول: حضور یکپارچه فردا، برهان قاطع هویت اصیل دینی و مظهر افتخارآفرینی ملتی است که تهدیدهای بازدارنده را به فرصت‌هایی جهت تحکیم انسجام درونی، انسداد روزنه‌های نفوذ و زایش حماسه‌های پیشران بدل می‌سازد.

 دوم: گام‌های استوار امت در این تشییع، تجدید عهدی قاطع و بیعت مجدد با عمود خیمه نظام و امام شاهد، حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای (مدظله العالی) و رویکردی مبنایی که به اتاق‌های فکر استکبار تفهیم می‌کند تداوم هدایت الهی جامعه اسلامی با صلابتی مضاعف استمرار داشته و هرگونه شائبه حاکمیت دوگانه، سالبه به انتفاء موضوع است.

سوم: حضور دشمن شکن و تشییع تاریخی، به شبکه هم‌پیمانان منطقه و ساحات مبارک مقاومت این پیام صریح را مخابره می‌کند که خطوط مواصلاتی گفتمانی و حمایتی ایران اسلامی، مستحکم‌تر از گذشته پا برجاست و هیچ عارضه‌ای خللی در اراده آهنین این دژ استوار ایجاد نخواهد کرد.

چهارم: این قیامِ منسجم، مطالبه‌ای ساختاری از سوی امت مبعوث است که کارگزاران را به تنظیم شتاب‌دهنده‌های تصمیم‌گیری با منویات صریح ولی امر فرا می‌خواند تا بستر را برای پالایش نظام مدیریتی از رویکردهای تقلیل‌گرا، مصلحت‌اندیشی‌های کاذب و عدم التزام عملی به ولایت فقیه مهیا سازند.

پنجم: جوشش غیرت ملی، طلیعه اجرایی‌شدن اقدام پشیمان‌کننده در دایره محاسبات کوتاه‌مدت و درازمدت نظام و هشداری صریح به رژیم تروریستی آمریکا و غده سرطانی صهیونیسم است که بدانند ترور فیزیکی رهبران اراده نظام را برای محو کامل مظاهر استکبار جزم‌تر خواهد کرد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از آحاد ملت دعوت می‌نماید تا در قیام تمدنی و خیزش عظیم ملی روز دوشنبه، ۱۵ تیرماه، رأس ساعت ۶:۰۰ صبح در خیابان دماوند، میدان امام حسین (ع)، خیابان انقلاب اسلامی، میدان انقلاب اسلامی، خیابان آزادی، میدان آزادی و بزرگراه لشکری حضوری تاریخ‌ساز به هم رسانند.


اخبار مرتبط
دعوت فرماندار تهران از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب
یکشنبه 1405/04/14 ساعت 20:57
دعوت فرماندار تهران از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب
فرماندار تهران در پیامی از مردم برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب دعوت کرد.
دعوت خانه احزاب استان تهران از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
یکشنبه 1405/04/14 ساعت 19:13
دعوت خانه احزاب استان تهران از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
خانه احزاب استان تهران با صدور بیانیه‌ای از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر قائد شهید امت دعوت کرد.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی: همه تمهیدات برای میزبانی از دلدادگان قائد شهید امت فراهم است
شنبه 1405/04/13 ساعت 16:43
در اطلاعیه شماره 2 اعلام شد؛
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی: همه تمهیدات برای میزبانی از دلدادگان قائد شهید امت فراهم است
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه شماره 2، از آمادگی کامل تهران برای میزبانی از زائران و شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع «قائد شهید» خبر داد و اعلام کرد با پیش‌بینی مراکز اسکان، استقرار صدها موکب خدمات‌رسان و اجرای تمهیدات ترافیکی، شرایط برای حضور مردم در آرامش و سهولت کامل فراهم شده است.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مردم را به مراسم وداع دعوت کرد
جمعه 1405/04/12 ساعت 13:22
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مردم را به مراسم وداع دعوت کرد
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای از مردم برای حضور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی دعوت کرد.
نظرات

آخرین اخبار
نورویدئو | وداع با خالق خاطرات شاد مردم ایران
رکود عمیق در بازار مسکن؛ نه خرید رونق دارد، نه قیمت‌ها تکلیف دارند
دستگیری «بلاگرنما» پیش از انتشار محتوای هنجارشکن
جزئیات قتل هولناک روشنا نوری در سنندج؛ شلیک مرگبار به دختر نوجوان
ماجرای بازداشت مربی استقلال چه بود؟ تاجرنیا جزئیات را فاش کرد
پیش بینی بورس فردا دوشنبه 5 مرداد/ بورس فردا صعود می کند؟
بازار کار زیر تیغ هوش مصنوعی؛ نوبت کدام شغل است؟
نوراینفو | بدن با این 13 علامت عجیب، کمبودهایش را فریاد می‌زند
جدول قیمت بلیت قطار اربعین
آیا تصاویر ماهواره‌ای پس از حملات ایران سانسور می‌شوند؟
قیمت دلار امروز یکشنبه 4 مرداد 1405
واریز اولین حقوق تابستانی معلمان حق‌التدریس
اربعین 1405؛ ثبت‌نام بیش از 2 میلیون زائر در سامانه سماح
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 4 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
دستور تازه شورای رقابت به خودروسازان/ شفاف‌سازی قراردادها الزامی شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 4 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
چرا فروشگاه‌ها از طرح کالابرگ خارج می‌شوند؟
دستور پزشکیان برای تسریع بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده و فعال‌سازی مسیرهای جایگزین
گزارش تصویری | مراسم تشییع مرحوم اکبر عبدی (تالار وحدت)
خبر خوش برای زائران اربعین؛ 10 پرواز فوق‌العاده از فرودگاه کرمانشاه
آمار شهدای جنگ تحمیلی سوم در خوزستان اعلام شد
نامه عارف به وزیر ورزش برای پیگیری پرونده آسیایی شدن چادرملو
شرط تازه فدراسیون برای بقای قلعه‌نویی؛ تغییر کادرفنی یا پایان همکاری؟
«مجازی شدن مدارس در سال تحصیلی جدید» شایعه و کذب است
سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: نحوه برقراری مستمری بازماندگان/جزییات +مدارک
ادغام شعب تأمین اجتماعی رسماً آغاز شد
رشد بورس شتاب گرفت
نرخ رسمی شیر و ماست ابلاغ شد؛ قیمت جدید لبنیات پرمصرف چقدر است؟
نسخه جدید بانک مرکزی برای مهار تورم
افزایش بهره‌وری تولید گوشت و حفظ ذخایر ژنتیکی نژاد زل
آخرین بدرقه اکبر عبدی؛ مردم برای وداع با هنرمند محبوب گرد هم آمدند
عملیات انهدام مهمات عمل نکرده جنگ تحمیلی اخیر در اصفهان
فرودگاه تبریز در حال ارائه خدمات به زائران اربعین
لایحه ای که در اولین جلسه مجازی مجلس بررسی شد
صدور هشدار نارنجی در خزر؛ شنا و تردد دریایی ممنوع
نورنما | دخترانی که تصویر تازه ای از بانوی ایرانی ساختند!
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز یکشنبه 4 مرداد
جدول قطعی برق فردا دوشنبه 5 مرداد 1405؛ ساعت خاموشی استان‌ها اعلام شد
خبر مهم درباره بنزین؛ شرط اجرای محدودیت‌های جدید اعلام شد
خاموشی برق در سیستان و بلوچستان متوقف شد/جزئیات اعلام رسمی شرکت برق
دژ تسخیر ناپذیر الموت، جهانی شد
قیمت گوشت قرمز امروز 4 مرداد 1405 + جدول قیمت ها
جدول قیمت خودروهای سایپا امروز؛ شاهین، اطلس، سهند و کوییک چند شدند؟
«فراز» دوباره دیده شد؛ آیا آخرین یوزهای آسیایی در ایران نجات پیدا می‌کنند؟
دلیل صدای انفجار در قشم مشخص شد
آیت‌الله سبحانی: قوه قضاییه گره بسیاری از پرونده‌های مهریه را باز کرده است
تعرفه‌های جنجالی آمریکا علیه 60 کشور اجرایی شد؛ موج اعتراض در آمریکای لاتین
آخرین وضعیت تردد دریایی در خلیج فارس؛ توصیه جدید دولت قطر به کشتی‌ها
جدول قیمت بازار و نمایندگی ایران خودرو امروز 4 مرداد 1405
کدام استان‌ها فردا دوشنبه 5 مرداد تعطیل هستند؟ آخرین وضعیت ادارات و بانک‌ها