در

بزرگ‌ترین نماز جماعتِ منظم و با شکوه در تاریخ اسلام

محمدرضا جلایی‌پور با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم نماز بر پیکر رهبر شهید در تهران، این تجمع را یکی از منظم‌ترین رویدادهای جمعی تاریخ و حاصل مدیریت دقیق مراسم دانست.

بزرگ‌ترین نماز جماعتِ منظم و با شکوه در تاریخ اسلام
0 دقیقه

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدرضا جلایی‌پور در صفحه شخصی خودنوشت : تهران امروز صبح شاهد بزرگ‌ترین نماز جماعتِ منظم و منظبط در تاریخ شهر و شاید تاریخ اسلام بود

این‌که جمعیتی به عظمت و‌ شکوهِ نمازگزاران امروز صبح بر پیکر رهبر شهید در مصلی تهران جمع شد، ولی نه کسی زیر دست و پا ماند و جانش را از دست داد و از تشنگی و فشار جمعیت از حال رفت و نه حاشیه‌ای ایجاد شد، دستاورد کوچکی نیست و علاوه بر مشارکت چشمگیر عزاداران، از ظرفیت قابل اعتنای برنامه‌ریزی و نظم‌بخشی و مدیریت جمعیت و مراسم خبر می‌دهد.
دست مریزاد به دست‌اندارکاران دولت و شهرداری و سپاه و صدها موکب و هیئت و هزاران داوطلب سازمان‌ده برای خلق این تجربهٔ جمعی بی‌سابقه.


ارسال نظر