×
سیاسی
شناسه خبر : 328490
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/04/14 ساعت 09:32
سه حسرتی که به دلم ماند

فرزانه صادق:

سه حسرتی که به دلم ماند

به عنوان فرزندشهیدی که روزهای فراغ ازآغوش پرمهر پدر رادرسایه الطاف پدرانه امام راحل ورهبرشهیدبه خانواده شهدا گذراند،هنوز هم شهادت پدرملت درباورم نمی‌گنجد؛سیمای پدرانه‌اش نه بر دیوارکه بر لوح جان فرزندان شهدا نقش بسته و صدای آهنگین و پرصلابتش همچنان درگوش‌هایمان می‌پیچد؛با همان لحن پدرانه‌ای که همیشه به ما فرزندان ایران اطمینان می‌داد فردایی روشن در راه است.

نورنیوز-گروه سیاسی: به عنوان یکی از اعضای کابینه که حضورم در رأس زیربنایی‎ترین وزارتخانه دولت را مرهون اعتماد خاصه ایشان به «یک زن» و تأکید مکررشان به «تخصص» و «تعهد» فارغ از جنسیت افراد می‎دانم؛ سه حسرت به دلم ماند که ای کاش در حیات ایشان رقم می‎خورد.
اول؛
از اسفند سال 1381 که ایشان به چابهار سفری داشتند؛ بارها در مورد اهمیت راه آهن چابهار-زاهدان در دولت‎های مختلف تأکید نمودند که حاکی از نگاه استراتژیک ایشان به این کریدور ریلی به عنوان بخشی از کریدور شمال-جنوب بود. سال‌ها برای تکمیل حلقه‎های مفقوده کریدور شرق-غرب و شمال-جنوب متناسب با فرامین و رهنمودهای ایشان بر اهمیت لجستیک و ظرفیت‎های حمل و نقل کالا و مسافر در گذر از ایران اسلامی تلاش شد. دولت چهاردهم با توجه به تعهدی که به اجرای منویات مقام معظم رهبری داشت، در این زمینه تلاش مضاعفی نمود. شخص رئیس جمهوری برای تأمین منابع مالی اتمام این قطعه از کریدور در جنوبی‎ترین نقطه ایران که آب‎های آزاد و بنادر کشور را به همسایگان شمالی و سپس اروپا متصل خواهد کرد؛ بسیار کوشید و نتیجه آن شد که با گذشت بیش از 20 سال از چشم‌اندازی که رهبری تصویر نموده بودند، این رویا محقق شد.
اگر جنگ آمریکایی-صهیونی 40 روزه رقم نخورده بود راه آهن چابهار-زاهدان اواخر سال گذشته به اتمام رسیده و اوایل امسال به بهره‌برداری می‎رسید. اگرچه این جنگ، بهره‌برداری از این خط ریلی را اندکی به تأخیر انداخته اما به زودی صدای سوت قطار در چابهار نیز شنیده خواهد شد.
آرزو داشتم رهبر شهید، در حیات بودند و به چشم خود می‌دیدند که این آرزو در دولت «وفاق ملی» و در سایه اعتماد ایشان به یک زن برای وزارت در زیربنایی‌ترین وزارتخانه کشور، محقق شده است.
دوم؛
اقشار مختلفی در ایام مختلف سال به شوق دیدار و وصال حضرت آقا نائل می‌آمدند. فرهنگیان، پرستاران، ورزشکاران، هنرمندان، کشاورزان و...
از سال گذشته که شاهد چندین حماسه‌آفرینی رانندگان در دفاع از کیان ایران عزیز بودیم، به عنوان وزیر راه و شهرسازی بسیار راغب بودم که بنا به تقاضا، ابراز تمایل و اصرار مکرر رانندگان، دیداری هم میان آنان با رهبر شهید برگزار شود که متأسفانه نشد.
افکار عمومی به یاد دارد که خردادماه سال گذشته فراخوان‎های متعددی در خارج از کشور به‌ویژه از سوی منافقین و سلطنت‌طلبان برای تشویق رانندگان و کامیون‌داران به اعتصاب و اعتراض منتشر شد. اعتراضاتی که اگرهم بعضاً به آن لبیک گفتند به دلیل مشکلات شغلی و معیشتی بود. اگرچه عمده مطالبات رانندگان محترم (در موضوع بیمه و لاستیک و سهمیه سوخت و...) متوجه وزارت راه و شهرسازی نبود اما به عنوان متولی پاسخگویی به این قشر خدوم، وارد عمل شده و طی نشست‌های متعددی مستمع دردهایشان شدیم تا مرهمی از جنس مهر برایشان بیابیم. خوشبختانه این همدردی کارگر افتاد و به گواه گزارشات نهادهای اطلاعاتی و امنیتی این ابتکار، چرخه هم‌افزایی اعتراضات و گسترش دامنه آن به دیگر مشاغل و صنایع را شکست. البته که رانندگان عزیز فراتر از آن، این همدردی را ارج نهادند. کما اینکه در فاصله یکی دو هفته از آن ایام که جنگ 12 روزه علیه جمهوری اسلامی ایران رقم خورد؛ در صفوف به هم پیوسته حماسه 26 آذر سال 1362 را تکرار کرده و در تخلیه و توزیع کالاهای اساسی از بنادر کشور، رکورد شکستند. حماسه‎ای که در جنگ 40 روزه نیز بار دیگر رقم خورد و حمایت و صلابت رانندگان در دفاع از ایران اسلامی را به رخ جهانیان کشید. پس از جنگ 12 روزه از حضور پرشور، حماسی و همدلانه رانندگان تجلیل کردم. آنجا بود که آنان تقاضای دیدار با امام دل‌ها را مطرح کردند. مطالبه‎ای که برای اجابتش کوشیدم اما متأسفانه محقق نشد تا در محضر مقام معظم رهبری از رشادت‎های آنان بگویم و شاهد الطاف پدرانه‎شان برای این عزیزان باشم.
سوم؛
جناب آقای دکتر پزشکیان همواره محبت داشتند و در گزارشات ادواری به مقام رهبری، از اقدامات وزارت راه و شهرسازی نیز سخن می‌گفتند. اما حسرت این به دلم ماند که یک بار شخصاً در جمع همکارانم در دیدار با ایشان از تلاش‌های مجدانه این دولت و پیگیری‎های مستمر شخص رئیس جمهوری برای عدالت فضایی و محرومیت‌زدایی بویژه در استان‌هایی همچون خوزستان و سیستان و بلوچستان، بگویم. از تلاش‎های همکارانم برای ساخت و تجهیز راه‎های روستایی، مسکن محرومین، مسکن کارگری، بازسازی و نوسازی ناوگان حمل و نقل و توسعه شقوق مختلف ریلی و جاده‌ای و هوایی علی رغم تمامی موانع و محدودیت‎ها بگویم. از «نشدنی‎های» ده‌ها ساله که بالاخره در این دولت «شد».
افسوس که حسرت به دل ماندم.


ایران
نظرات

آخرین اخبار
پایان انحصار دارو در درمان اعتیاد؛ هوش مصنوعی به کمک بیماران می‌آید
پردرآمدترین شغل 2026 آمریکا کدام است؟
تجاوز نظامی عربستان به یمن/ صنعا تأسیسات آرامکو را با ده‌ها موشک بالستیک هدف قرار داد
چرا ترامپ از تشدید درگیری با ایران عقب نشست؟
حادثه مرگبار در آلمان؛ برخورد خودرو با جمعیت در برلین
انفجار مهیب در سلیمانیه عراق؛ منابع محلی از یک حادثه امنیتی خبر دادند
سخنگوی ارتش: اگر جنگ ادامه پیدا کند، عملیات‌ها را با قدرت بیشتری ادامه می‌دهیم
سخنگوی سپاه: بازگشت اسرائیل به جنگ، بهای سنگینی برای تل‌آویو خواهد داشت
ادعای جدید سنتکام علیه ایران؛ محاصره دریایی همچنان برقرار است
زلنسکی پای ایران را به جنگ اوکراین کشاند؛ ادعای تازه درباره همکاری با روسیه
محور گفت‌وگوهای عراقچی و کالاس چه بود؟
حرف‌های احساسی عمو قناد؛ دلم برای بچه‌ها تنگ شده است
حمله پهپادی به منزل وزیر تندرو صهیونیستی
نورویدئو | عقب نشینی یا بن بست ؛ چرا ترامپ تهدید نظامی را کنار گذاشت؟
زمان پایان جنگ اوکراین و بازگشت به مذاکرات فرا رسیده است
ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور فرمانده حماس؛ حملات به غزه ادامه دارد
ویرانه‌سازی پایگاه‌های متخاصم
بقائی: حمله تروریستی به نیروهای امنیتی پاکستان را به شدت محکوم می‌کنیم
طلسم 54 ساله هاکی ایران شکست؛ صعود تاریخی به جام جهانی
کاظمی: تخلف جدی در امتحانات نداشتیم
ایران حمله اوکراین به کشتی تجاری در دریای خزر را به شدت محکوم کرد
ریاکاری به سبک کویتی!
استوری سفارت آلمان در رد شایعات رسانه‌های معاند
هشدار قاآنی به عربستان درباره ادامه محاصره یمن
تلفات آمریکایی‌ها پس از نقض تفاهمنامه
قلعه‌نویی ماندنی است یا نه؟
سپاه فهرست خسارت‌های حملات ایران به آمریکا را منتشر کرد
گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره تحولات منطقه
شماره پیراهن یاغی پرسپولیس مشخص شد
حمله روسیه به زیرساختهای بندری اوکراین
ایران و ارمنستان به‌دنبال اتصال برق تا روسیه
حماس: کرانه باختری تسلیم نخواهد شد
جنگ مهارتی 140 جوان ایرانی در شانگهای
گزارش تصویری | آغاز پیاده روی اربعین از مناطق جنوبی عراق
ضرب‌الاجل جنجالی سرمربی استقلال؛ این بازیکنان باید هرچه زودتر تصمیم بگیرند
آماده‌باش اربعینی خوزستان؛ اسکان 50 هزار زائر در شب
آغاز جابه‌جایی ریلی زائران اربعین
حمله به نفتکش سعودی در دریای سرخ
افزایش 25 درصدی تردد زائران اربعین از مرز خسروی
استراتژی ایران در حمله به پایگاههای آمریکا
نورنما | وعده ای که باید با صدای ناصر طهماسب شنید !
درخشش دختران فوتبالیست ایران در کافا
عربستان با محاسبات اشتباه خود را وارد تقابل کرد
مذاکرات حساس استقلال با چشمی و رضاییان
سیاست‌های نتانیاهو امنیت تل‌آویو را تهدید می‌کند
پیرلو در آستانه نیمکت ایتالیا
سقوط هواپیما در منطقه مسکونی آلمان
کابوس‌های مرگبار در قالب یک جنگ فرسایشی
مرز مهران در آستانه اربعین؛ تردد زائران از 500 هزار نفر گذشت
رسوایی جاسوسی در قلب فرماندهی ناتو