×
سیاسی
شناسه خبر : 328243
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/04/14 ساعت 03:38
حماسه حضور در روز وداع از سپیده تا شام؛بدرقه ای که در تاریخ ماندگار شد

به روزرسانی می شود...

حماسه حضور در روز وداع از سپیده تا شام؛بدرقه ای که در تاریخ ماندگار شد

مراسم وداع با رهبر شهید از بامداد روز شنبه در مصلای امام خمینی(ره) تهران با حضور گسترده مردم از سراسر کشور آغاز شد و از همان ساعات اولیه، سیل عزاداران با حضور در مصلی و خیابان‌های اطراف، صحنه‌ای کم‌نظیر از اشک، دعا و همبستگی ملی را رقم زدند؛ حضوری که لحظه‌به‌لحظه بر گستره آن افزوده شد و تهران را به کانون یک بدرقه تاریخی تبدیل کرد.

نورنیوز-گروه سیاسیمراسم وداع با آقای شهید ایران از بامداد امروز در مصلای امام خمینی(ره) آغاز شد و همچنان ادامه دارد. از عصر روز گذشته و پس از نماز مغرب و عشاء هیات های عزاداری و همچنین خانواده ها راهی مصلی تهران شدند. جمعیت همچنان از درب های اصلی وارد محوطه مصلی می شوند و به عزاداری می پردازند.  

از شب گذشته، کاروان‌های مردمی از گوشه‌وکنار تهران و استان‌های مختلف راهی مصلی شدند؛ برخی با پرچم، برخی با قرآن و بسیاری با چشمانی اشکبار. با افزایش موج جمعیت، درهای ورودی مصلی زودتر از موعد گشوده شد و مترو، اتوبوس و دیگر ناوگان حمل‌ونقل شهری به‌صورت شبانه‌روزی در خدمت عزاداران قرار گرفت. در فضای آکنده از نوای «یا حسین»، زیارت عاشورا و مرثیه‌خوانی، هزاران نفر ساعت‌ها در صف ایستادند تا برای آخرین بار با رهبر شهید خود وداع کنند؛ وداعی که از نخستین لحظات، رنگ حماسه‌ای ملی و تاریخی به خود گرفت.

به گزارش‌ خبرنگاران نورنیوز از صحن اصلی مصلی و خیابانهای اطراف آن حاکی است که به دلیل افزایش جمعیت، درهای شماره ۶، ۸ و ۱۱ در ضلع شرقی و درهای ۱۹، ۲۰ و ۲۱ در ضلع شمالی مصلی زودتر از زمان اعلام‌شده باز شد تا روند ورود عزاداران تسهیل شود.
از نخستین ساعات بامداد، فضای مصلی و خیابان‌های منتهی به آن رنگ و بوی عزاداری به خود گرفت. گروه‌های مختلف مردمی با نوحه‌خوانی، سینه‌زنی، سنج و دمام‌زنی و قرائت زیارت عاشورا، خود را به جایگاه وداع رساندند. تصاویر منتشرشده از محل برگزاری مراسم، حضور گسترده عزاداران و حرکت پیوسته جمعیت به سمت جایگاه پیکر مطهر رهبر شهید را نشان می‌دهد.

بر اساس برنامه اعلام‌شده از سوی ستاد برگزاری مراسم، وداع عمومی امروز تا اذان مغرب ادامه خواهد داشت و روز یکشنبه نیز از ساعت ۶ صبح، نماز بر پیکر رهبر شهید در مصلای تهران اقامه می‌شود و پس از آن مراسم وداع تا غروب ادامه خواهد یافت. مراسم اصلی تشییع نیز روز دوشنبه ۱۵ تیرماه در تهران برگزار می‌شود.

مصلی
 

امشب مراسم وداع در مصلی امام خمینی(ره) تا اذان صبح ادامه دارد

عطارزاده سخنگوی ستاد بدرقه «آقای شهید ایران» از حضور گسترده مردم در مراسم وداع با پیکر مطهر رهبر شهید در مصلای امام خمینی(ره) تهران خبر داد و گفت: امشب مراسم وداع به صورت خانوادگی در مصلی برگزار می‌شود و فردا نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید از ساعت ۸ صبح با حضور میلیونی مردم دلداده ایشان و عاشقان ایران اقامه خواهد شد.

تردد بیش از ۳ میلیون مسافر تا ساعت ۲۱ در متروی تهران

متروی تهران همزمان با برگزاری مراسم وداع، تا ساعت ۲۱ امروز با انجام هزار و ۷۹۸ حرکت مسافری، بیش از ۳ میلیون و ۷۵ هزار و ۴۳۲ نفر را جابه‌جا کرد.

براساس آمار اعلام‌شده، مجموع سفرهای ثبت‌شده در شبکه متروی تهران تا این ساعت به ۴ میلیون و ۹۲۰ هزار و ۶۹۱ سفر رسیده است که نشان‌دهنده استقبال گسترده شهروندان از حمل‌ونقل ریلی برای حضور در مراسم است.

هیچ مورد فوتی در مراسم وداع با رهبر شهید ثبت نشد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد که در روز نخست مراسم وداع با شهدای ایران، بیش از ۴ هزار نفر از خدمات مراکز درمانی مستقر در مصلای تهران استفاده کردند که عمده مراجعات به دلیل گرمازدگی، تشدید بیماری‌های زمینه‌ای و آسیب‌های جسمی بود. با وجود حجم بالای مراجعه‌کنندگان، به دلیل استقرار بیمارستان‌های سیار و حضور کادر تخصصی، تنها تعداد محدودی از بیماران به مراکز درمانی منتقل شدند و هیچ مورد فوتی در محل مراسم یا محدوده اطراف آن ثبت نشد. همچنین تیم درمان موفق شد جان یک بیمار دچار ایست قلبی ـ تنفسی را با احیای موفق نجات دهد و وی برای ادامه درمان به بیمارستان قلب شهید رجایی منتقل شد.

مراکز شماره‌گذاری وتعویض پلاک کشور فردا تعطیل شد/انتقال خودکار نوبت‌ها به روز چهارشنبه

رئیس شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا، از تعطیلی تمامی مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک کشور در روز آینده (۱۴ تیرماه) خبر داد و اعلام کرد: نوبت‌های اینترنتی ثبت‌شده برای این روز، بدون نیاز به ثبت‌نام مجدد یا پرداخت هزینه، به صورت خودکار به روز چهارشنبه (۱۶ تیرماه) منتقل شده است.

وضعیت کاری بانکها در روز یکشنیه اعلام شد

 علیرضا قیطاسی دبیر شورای هماهنگی بانک‌ها اعلام کرد: با وجود اعلام تعطیلی رسمی یکشنبه در سراسر کشور، شعب کشیک بانک‌ها در تهران و سایر استان‌ها فعال خواهند بود.

 با بیان اینکه با توجه به شرایط پیش‌رو، همه استان‌های کشور دارای شعب کشیک بانکی خواهند بود تا نیازهای ضروری مشتریان در این روز پاسخ داده شود، گفت:شعب کشیک بانک‌ها در تهران و سایر استانها روز یکشنبه فعال خواهد بود و  بر اساس این دستورالعمل، شعب کشیک بانک‌ها در تهران و سایر استان‌ها از ساعت ۸ تا ۱۲ صبح فعال بوده و خدمات خود را ارائه می‌دهند.

هیچ محدودیتی برای ورود زائران به تهران وجود ندارد / ممنوعیت تردد فقط در شعاع پیرامونی مصلی

سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا با تأکید بر اینکه تمامی ۱۴ مبادی ورودی تهران بدون هیچ‌گونه محدودیت در اختیار زائران قرار دارد، اعلام کرد: محدودیت‌های ترافیکی صرفاً در محدوده اطراف مصلی تهران و با هدف مدیریت حضور میلیونی زائران و برگزاری منظم و ایمن مراسم وداع و تشییع رهبر شهید اعمال شده است.

سردار حسن‌زاده: تشییع پیکر مطهر آقای شهید ایران قطعا به‌طور زمینی انجام خواهد شد

 سردار حسن‌زاده رئیس ستاد برگزاری آیین وداع و تشییع پیکر مطهر آقای شهید در تهران با بیان اینکه پیکرهای مطهر رهبر شهید و خانواده ایشان بعد از نماز مغرب و عشای فردا یکشنبه برای آماده سازی تشییع از مصلی منتقل خواهند شد، گفت: قطعا پیکرهای مطهر به طور زمینی و با خودروهای مخصوص تشییع خواهد شد.

آماده‌باش کامل نظام سلامت برای حضور ۱۵ میلیونی عزاداران در پایتخت

وزیر بهداشت با اشاره به حضور ۱۵ میلیون عزادار در پایتخت، گفت: با برپایی بیمارستان‌های صحرایی و آماده‌باش شبانه‌روزی تمام کادر درمان، تمام تلاش خود را می‌کنیم تا با مدیریت دقیق شرایط و تریاژ سریع، سلامت مردم را در این مراسم بزرگ تأمین کنیم.

مصلی

عزیمت کاروان‌های مردمی از میادین تهران به مصلی، بعد از نماز مغرب و عشا

سخنگوی شهرداری تهران از آغاز حرکت مردم از میدان‌های اصلی تهران به سمت مصلای تهران برای شرکت در مراسم وداع خبر داد و گفت: شهرداری تهران با استقرار کامل ناوگان مترو، اتوبوس و ون، خدمات حمل‌ونقل رایگان و شبانه‌روزی را به عزاداران ارائه می‌دهد.

سامانه 1811 برای اسکان زائران فعال شد  

رئیس سازمان مدیریت بحران تهران از راه‌اندازی سامانه پاسخگویی شبانه‌روزی 1811 برای اسکان زائران خبر داد و اعلام کرد همزمان با مراسم، بیش از 100 اتاق سرد، هزار نیروی تخصصی و 20 دستورالعمل ایمنی برای مدیریت هرچه بهتر مراسم در نظر گرفته شده است.

جابجایی ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار مسافر در مترو تهران برای مراسم تشییع

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: از ساعت ۵:۳۰ صبح امروز – شنبه ۱۳ تیرماه ۱۴۰۵- همزمان با برگزاری مراسم وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب تا ساعت ۱۵، بیش از دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر توسط شبکه مترو پایتخت جابجا شده‌اند.

بیانیه وزارت امور خارجه به مناسبت وداع با رهبر شهید ایران

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت وداع با رهبر شهید حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای (قدس سره الشریف) در بیانیه‌ای اعلام کرد: شهادت رهبر بزرگمان، نه پایان راه، بلکه آغاز مرحله‌ای نوین در مسیر اعتلای اسلام و ایران عزیز است.

مراجعه حدود ۴ هزار نفر به اورژانس مستقر در مصلی/ اعزام ۸۰۰ نفر به بیمارستان‌های سیار

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در حوزه فوریت‌های پزشکی، ظرفیت بزرگی در مصلی و اطراف آن مستقر شده است. حدود ۳۷ دستگاه اتوبوس‌آمبولانس، تقریباً ۳۰۰ دستگاه موتورلانس و بیش از ۴۰۰ دستگاه آمبولانس مستقر کرده‌ایم. همچنین در داخل مصلی که پیکر مطهر مستقر است و مردم حضور دارند، حدود ۲۰۰ تکنسین پزشکی به‌صورت پیاده حضور دارند تا بتوانند به‌سرعت خود را به میان جمعیت برسانند.  وی افزود: تاکنون تقریباً نزدیک به ۴ هزار مراجعه‌کننده داشته‌ایم و حدود ۸۰۰ نفر به دلیل ضعف و گرما، یا برای پیشگیری از گرمازدگی، به بیمارستان‌های سیار مستقر در مصلی، اتوبوس‌آمبولانس‌ها و آمبولانس‌ها مراجعه کرده و تحت درمان قرار گرفته‌اند.

نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۸ صبح اقامه می‌شود

 رسانه رسمی ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب اعلام کرد: مراسم اقامه نماز بر پیکر امام مجاهد شهید و خانواده ایشان ۸ صبح فردا یکشنبه در محل مصلی تهران برگزار می‌شود./ایرنا

شناسایی بیش از ۲۰۰۰ معبر ناایمن پیرامون مصلی تهران

رئیس سازمان مدیریت بحران تهران با تشریح آخرین تمهیدات ایمنی و خدماتی مراسم وداع و تشییع رهبر، از پیش‌بینی بیش از ۱۰۰ اتاق سرد در مسیر مراسم، بکارگیری بیش از۱۰۰۰ نیروی تخصصی حوزه ایمنی و مدیریت بحران،راه‌اندازی سامانه پاسخگویی تلفنی شبانه‌روزی۱۸۱۱ برای اسکان زائران و تدوین۲۰ دستورالعمل ایمنی خبر داد و گفت: در مصلای تهران حدود۱۲۰۰نقطه و پیرامون مصلی نیز ۲۰۰۰ معبر ناایمن شناسایی و رفع ناایمنی شد.

بازگشایی ۳ ایستگاه متروی اطراف مصلی تهران

با اعلام شهرداری تهران، سه ایستگاه متروی «مصلی»، «شهید بهشتی» و «میرزای شیرازی» برای استفاده زائران به‌ صورت موقت بازگشایی شد. 

در اطلاعیه شماره 2 اعلام شد /شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی: همه تمهیدات برای میزبانی از دلدادگان قائد شهید امت فراهم است

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه شماره ۲، از آمادگی کامل تهران برای میزبانی از زائران و شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع «قائد شهید» خبر داد و اعلام کرد با پیش‌بینی مراکز اسکان، استقرار صدها موکب خدمات‌رسان و اجرای تمهیدات ترافیکی، شرایط برای حضور مردم در آرامش و سهولت کامل فراهم شده است.

فردا، ساعت ۶ صبح؛ مراسم اقامه نماز بر پیکر امام مجاهد شهید و شهدای خانواده ایشان

اقامه+نماز
 

فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد

 هیات دولت چهاردهم پس از درخواست‌های متعدد از استان‌های مختلف کشور برای فراهم شدن امکان حضور مردم در مراسم وداع و تشییع قائد عظیم الشان انقلاب اسلامی، روز یکشنبه ۱۴ تیرماه را به عنوان تعطیلی رسمی در سراسر کشور اعلام کرد.

آیت‌الله جوادی آملی بر پیکر رهبر شهید نماز می‌خواند

 کمیته اطلاع‌رسانی ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب در قم: مراسم نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در شهر قم، توسط آیت‌الله جوادی ‌آملی اقامه خواهد شد.

پایداری شبکه برق تهران در مراسم تشییع رهبر شهید

 مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت با اجرای تمهیدات ویژه، برق‌رسانی در محل مراسم وداع و مراکز خدماتی بدون هیچ خللی ادامه خواهد داشت.

پردیسان مهیای میزبانی از سوگواران رهبر شهید

 مدیر پارک طبیعت پردیسان از فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای اسکان موقت و ارائه خدمات به شرکت‌کنندگان در مراسم وداع و تشییع خبر داد.
 

افزایش ظرفیت حمل‌ونقل تهران؛ حرکت قطارها با سرفاصله کمتر از ۵ دقیقه

معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران از فعالیت گسترده مترو، اتوبوس و ون برای جابه‌جایی زائران خبر داد و گفت حرکت قطارها با سرفاصله کمتر از پنج دقیقه انجام می‌شود.

کاهش ۵ درجه‌ای دمای محل برگزاری مراسم تشییع با راه‌اندازی سامانه مه‌پاش

 مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی اعلام کرد:  با راه‌اندازی سامانه مه‌پاش در مصلای امام خمینی(ره)، دمای محل برگزاری مراسم تا پنج درجه کاهش خواهد یافت.  آب مورد استفاده در سامانه مه‌پاش از مخازن خودروهای آتش‌نشانی تأمین می‌شود و هیچ ارتباطی با شبکه آب شهری ندارد.

زائران بدون نگرانی راهی تهران شوند

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران اعلام کرد: ظرفیت‌های گسترده‌ای برای اسکان زائران در تهران پیش‌بینی شده است؛ به‌گونه‌ای که حدود ۶ هزار نقطه اسکان در سطح شهر و حدود ۵۵۰ نقطه در مبادی ورودی تهران آماده پذیرش زائران هستند. زائران می‌توانند بدون نگرانی راهی تهران شوند؛ علاوه بر ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی، بسیاری از شهروندان نیز آمادگی خود را برای پذیرایی و اسکان زائران اعلام کرده‌اند.

مصلی

آیه نصب شده در بالای جایگاه مراسم وداع با «آقای شهید ایران»

قل انّما اعظکم بواحدة ان تقوموا لله مثنى و فرادى

بگو شما را تنها به یک چیز اندرز میدهم و آن اینکه دو نفر دو نفر یا یک‌ نفر یک نفر برای خدا قیام کنید. سوره سبا 46

مراسم امروز در حالی آغاز شده است که روز گذشته، آیین رسمی بزرگداشت و ادای احترام با حضور هیئت‌های عالی‌رتبه و نمایندگان ده‌ها کشور جهان در تهران برگزار شد. بنا بر اعلام منابع رسمی، نزدیک به ۱۰۰ کشور با اعزام هیئت‌های رسمی، مقامات و شخصیت‌های سیاسی در این مراسم حضور یا مشارکت داشته‌اند که از آن به عنوان یکی از گسترده‌ترین حضورهای بین‌المللی در یک مراسم رسمی جمهوری اسلامی یاد شده است.

بازتاب مراسم وداع مصلای تهران در گزارش شبکه فرانس۲۴

 فرانس۲۴ با اعلام آغاز رسمی این مراسم از بامداد شنبه در مصلای امام خمینی(ره) تهران، نوشت که جمع کثیری از شهروندان برای حضور در این آیین و ادای احترام در محل برگزاری تجمع کرده‌اند. این شبکه با اشاره به بازتاب رسانه‌ای این رویداد در داخل ایران اعلام کرد که آیین مذکور طی روزهای آینده در چند شهر دیگر نیز ادامه خواهد داشت.

فرانس۲۴ با انتشار تصاویری از مصلای تهران، حضور جمعیت در این مجموعه مذهبی را به تصویر کشید و به استقرار تابوت در محل و حضور مقامات و مسئولان مختلف اشاره کرد. بر اساس این گزارش، روند آماده‌سازی و حضور برخی از شهروندان در اطراف مصلی از روز جمعه آغاز شده بود.

طنین شعار «انتقام» در خیابان‌های تهران؛ حماسه حضور مردم در مسیر مصلی

پایتخت از نخستین ساعات امروز با تغییر چهره به سمت فضای سوگواری و حماسی، خود را برای وداع با رهبر شهید آماده کرده است. در حالی که نیروهای خدماتی مشغول تسهیل تردد و مدیریت ترافیک هستند، سیل جمعیت مشتاق با پرچم‌های ایران و شعارهای انقلابی نظیر «انتقام»، در حال حرکت به سمت مصلای امام خمینی (ره) است. فضای شهر با فعالیت موکب‌های مردمی و حضور پرشور اقشار مختلف (از جمله سالمندان)، به کانونی برای بیعت مجدد با آرمان‌ها و ابراز مطالبه‌گری مردم تبدیل شده است.

آغوش سرخ پایتخت برای لاله های جنوب

پایتخت امروز آغوش خود را به روی ۴۰۰ نفر از خانواده‌های داغدیده شهدای استان هرمزگان و به‌ویژه شهدای دانش‌آموز مدرسه «شجره طیبه» میناب گشود. این خانواده‌های صبور که در جنایات اخیر ۱۶۸ جگرگوشه خود را تقدیم انقلاب کرده‌اند، با استقبال پرشور مسئولان و مردم تهران وارد ایستگاه راه‌آهن شدند. کاروان شهدای میناب قرار است پس از اسکان، در آیین تشییع و وداع باشکوه با پیکر مطهر رهبر شهید حضور یابند و پیوند عمیق ملت ایران را در این روزهای سرنوشت‌ساز به تصویر بکشند.
 

نوای سوزناک سنج و دمام در صحن مصلی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


اخبار مرتبط
قدردانی عراقچی از کشورهای شرکت‌کننده در مراسم بزرگداشت قائد شهید
شنبه 1405/04/13 ساعت 23:12
قدردانی عراقچی از کشورهای شرکت‌کننده در مراسم بزرگداشت قائد شهید
عراقچی از نمایندگان کشورهای شرکت کننده در مراسم بزرگداشت قائد شهید امت اسلام قدردانی کرد.
امشب مراسم وداع در مصلی امام خمینی(ره) تا اذان صبح ادامه دارد
شنبه 1405/04/13 ساعت 22:55
امشب مراسم وداع در مصلی امام خمینی(ره) تا اذان صبح ادامه دارد
سخنگوی ستاد بدرقه «آقای شهید ایران» از حضور گسترده مردم در مراسم وداع با پیکر مطهر رهبر شهید در مصلای امام خمینی(ره) تهران خبر داد و گفت: امشب مراسم وداع به صورت خانوادگی در مصلی برگزار می‌شود و فردا نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید از ساعت 8 صبح با حضور میلیونی مردم دلداده ایشان و عاشقان ایران اقامه خواهد شد.
پزشکیان: دم از وحدت می‌زنند اما طرف مقابل را تخطئه می‌کنند
شنبه 1405/04/13 ساعت 21:38
پزشکیان: دم از وحدت می‌زنند اما طرف مقابل را تخطئه می‌کنند
مسعود پزشکیان در «همایش بین‌المللی امام خامنه‌ای رهبر جاویدان مقاومت» با بیان اینکه امیدوارم حضور ایرانیان و مردم سایر کشورها در مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب، آغاز وحدت و انسجام همه مسلمانان در دنیای ظالمانی باشد که کار خود را با ترور انجام می‌دهند، اظهار کرد: زبان من در توصیف رهبر شهید انقلاب قاصر است.
ترامپ: مراسم تشییع رهبر ایران را دنبال می کنم/ از گریه ایرانی ها در مراسم غافلگیر شدم
شنبه 1405/04/13 ساعت 21:25
ترامپ: مراسم تشییع رهبر ایران را دنبال می کنم/ از گریه ایرانی ها در مراسم غافلگیر شدم
ترامپ روز شنبه به وقت محلی در گفت و گو با تارنمای اکسیوس ادعا کرد : آمریکا و ایران تصمیم گرفتند که گفت‌وگوهای خود را تا زمان پایان یافتن این مراسم، به مدت یک هفته متوقف کنند.
وقتی سپیده، با نام او طلوع کرد
شنبه 1405/04/13 ساعت 10:45
روایت یک بدرقه - 3
وقتی سپیده، با نام او طلوع کرد
تهران از نخستین ساعات بامداد 13 تیر، با موج خروشان جمعیت در مصلای امام خمینی(ره)، صحنه وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی شد؛ حضوری که اشک، وفاداری و تجدید عهد با مسیر مقاومت را در هم آمیخت.
نکات مهم برای زائران و عزاداران آیین وداع رهبر شهید
جمعه 1405/04/12 ساعت 22:25
نکات مهم برای زائران و عزاداران آیین وداع رهبر شهید
اشک ملت‌ها بر پیکر رهبر شهید؛ ادای احترام شخصیت‌های سیاسی و مذهبی از سراسر جهان
جمعه 1405/04/12 ساعت 18:34
اشک ملت‌ها بر پیکر رهبر شهید؛ ادای احترام شخصیت‌های سیاسی و مذهبی از سراسر جهان
مصلی امام خمینی(ره) تهران از بامداد امروز میزبان مراسمی تاریخی و باشکوه برای ادای احترام به پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب بود و با حضور گسترده شخصیت‌های سیاسی، مذهبی و..از کشورهای مختلف جهان،صحنه‌هایی از همدردی،احترام وهمبستگی با ملت ایران به نمایش درآمد. نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان نیز با حضور در مراسم وداع، به پیکر رهبر شهید ادای احترام کردند.
نظرات

آخرین اخبار
حماسه حضور در روز وداع از سپیده تا شام؛بدرقه ای که در تاریخ ماندگار شد
امباپه یک قدم تا رکوردی تاریخی در جام جهانی
فرانسه یک - پاراگوئه صفر؛ امباپه بلیت یک‌چهارم نهایی را صادر کرد
کشف سیاره‌ای قابل سکونت در فاصله 25 سال نوری زمین
خشم رسانه‌های اسرائیل از پرچم فلسطین در جشن صعود تاریخی مصر
هشدار آژانس جرایم انگلیس؛ عکس کودکان را در فضای مجازی منتشر نکنید
نقش پدربزرگ و مادربزرگ در تربیت کودک؛ حمایت یا مداخله؟
پاسخ سفارت ایران به تهدیدات جدید ترامپ علیه ایران
بازیکن سابق نفت آبادان درگذشت
مقام سابق امنیتی اسرائیل: حضور میلیونی مردم، قدرت ایران را به نمایش گذاشت
مشاور رهبر انقلاب: مردم خالق اصلی حماسه‌های ملی هستند
قدردانی عراقچی از کشورهای شرکت‌کننده در مراسم بزرگداشت قائد شهید
کرملین: در صورت آمادگی، زلنسکی می‌تواند به مسکو سفر کند
هشدار افزایش دما در خراسان رضوی
امشب مراسم وداع در مصلی امام خمینی(ره) تا اذان صبح ادامه دارد
ادعای رسانه صهیونیستی از پشت‌پرده تعویق عملیات اسرائیل در جنوب لبنان
راهور: ترافیک نیمه‌سنگین در محورهای شمالی و ورودی‌های تهران
صعود قاطع شیرهای اطلس به یک‌چهارم نهایی؛کانادای میزبان به خانه بازگشت!
آماده‌باش شبکه سوخت رسانی کشور؛ هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند
حمله بالگردهای ارتش اسرائیل به مناطق مسکونی جنوب لبنان
مراکز تعویض پلاک و شماره‌گذاری فردا تعطیل است
اهدای عضو جوان شیرازی، زندگی بخش شد
افشای علت انصراف بن گویر از سفر به آمریکا
پاسخ فدراسیون فوتبال به اظهارات مدیر اجرایی جام جهانی آمریکا
امیر دریادار حبیب الله سیاری: حضور میلیونی مردم در مراسم وداع همه را شگفت‌زده کرد
قالیباف: ایستادگی ملت ایران معادلات جنگ اخیر را تغییر داد
پزشکیان: دم از وحدت می‌زنند اما طرف مقابل را تخطئه می‌کنند
سرپرست وزارت دفاع: در صورت نقض آتش‌بس، پاسخ ایران قاطع خواهد بود
ترامپ: مراسم تشییع رهبر ایران را دنبال می کنم/ از گریه ایرانی ها در مراسم غافلگیر شدم
جهاد اسلامی: رهبر شهید انقلاب ستون اصلی حمایت از فلسطین بود
موزه قرآن و هدایای رهبر شهید در حرم رضوی بازگشایی شد
ولایتی: عاملان شهادت رهبر ایران به سرنوشتی شوم دچار می‌شوند
شعب کشیک بانک‌ها فردا یکشنبه در سراسر کشور فعال هستند
اردوغان: توافق اسلام‌آباد باعث آرامش جهان شد
11 هزار اتوبوس برای جابه‌جایی زائران مراسم تشییع به کار گرفته شد/ارائه 20 درصد تخفیف
پلیس راهور: 14 ورودی تهران بدون محدودیت در اختیار زائران است
هلال‌احمر در 3 استان شمال‌غربی به حالت آماده‌باش درآمد
وزیر راه: 7500 ناوگان و ظرفیت ویژه ریلی برای مراسم تشییع آماده شد
رئیس اتحادیه نویسندگان اوراسیا: آمریکا با دروغ به ایران تجاوز می‌کند
تردد در محورهای منتهی به تهران 40 درصد افزایش یافت
چین در مراسم تشییع رهبر شهید: به توسعه روابط با ایران متعهد هستیم
رئیس ستاد تشییع از مراکز اسکان و درمان زائران بازدید کرد
ارایه تسهیلات خرید اقساطی ویژه بازنشستگان تأمین اجتماعی و صندوق بازنشستگان کشوری+ لینک
وزیر بهداشت: کادر درمان برای خدمت‌رسانی به 15 میلیون عزادار آماده‌باش است
مراسم وداع با رهبر شهید تا فردا ساعت 20 ادامه دارد
آیا جنگ ایران، آخرین جنگ بی‌پایان آمریکا بود؟
سفیر ایران: چین در هزینه‌های تنگه هرمز مشمول ملاحظات ویژه خواهد شد
حرکت مردم از میادین به سمت مصلی بعد از نماز مغرب و عشا
تشییع ملی رهبر شهید، فرصتی برای تقویت انسجام ملی و ترمیم شکاف‌ها
جابجایی بیش از 2.2 میلیون مسافر با متروی تهران در مراسم وداع