×
اجتماعی
شناسه خبر : 328234
تاریخ انتشار : شنبه 1405/04/13 ساعت 06:00
توصیه‌های پزشکی برای حضور ایمن در مراسم تشییع رهبر شهید

توصیه‌های پزشکی برای حضور ایمن در مراسم تشییع رهبر شهید

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران بر رعایت پروتکل‌های ایمنی و اصول خودمراقبتی از سوی شرکت‌کنندگان در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی تأکید کرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی" سید یاسر فروغی، با اشاره به تدابیر اتخاذ شده برای برگزاری ایمن مراسم تشییع «رهبر شهید»، گفت: حفظ سلامت تمامی شرکت‌کنندگان در این مراسم از اهمیت بالایی برخوردار است و هموطنان باید با رعایت اصول خودمراقبتی، شرایط مناسبی را برای حضور خود فراهم کنند.

وی با تأکید بر آمادگی پیش از حضور در مراسم، به بیماران زمینه‌ای توصیه کرد: هموطنانی که دارای بیماری‌های قلبی، فشار خون، دیابت و آسم هستند، حتماً داروهای ضروری خود را به همراه داشته باشند. همچنین این دسته از افراد نباید بدون همراه در مراسم شرکت کنند.

فروغی در ادامه افزود: استفاده از پوشش و کفش مناسب، اطمینان از شارژ کافی تلفن همراه، تعیین محل قرار ملاقات با خانواده برای جلوگیری از سردرگمی در صورت جدایی احتمالی و پرهیز از حمل کوله‌پشتی‌های سنگین، از جمله مواردی است که کیفیت و امنیت حضور شهروندان را ارتقا می‌بخشد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با ارائه راهکارهایی برای مدیریت جمعیت گفت: حرکت آرام، حفظ فاصله مناسب، شناسایی مسیرهای خروج اضطراری و دوری از نقاط پرتراکم الزامی است. علاوه بر این، باید کودکان، سالمندان و بیماران در مرکز گروه خانوادگی قرار گیرند و در صورت احساس فشار جمعیت، افراد بلافاصله به حاشیه مسیر حرکت کنند.

فروغی با اشاره به شرایط آب‌وهوایی، بر ضرورت پیشگیری از گرمازدگی تأکید کرد و گفت: مصرف منظم آب، استفاده از کلاه یا چتر، استراحت در سایه و اجتناب از فعالیت‌های غیرضروری در شرایط گرم، راهکارهای مؤثری برای حفظ توان جسمی زائران است.

وی نسبت به بروز برخی علائم خطرناک هشدار داد و تصریح کرد: در صورت مشاهده علائمی نظیر درد قفسه سینه، تنگی نفس، سرگیجه، غش، تعریق شدید همراه با ضعف، رنگ‌پریدگی، کاهش سطح هوشیاری و تشنج در خود یا اطرافیان، باید سریعاً فضا برای بیمار باز شود، از تجمع افراد در اطراف او جلوگیری به عمل آید و در صورت امکان بیمار به محل امن منتقل گردد.

فروغی با تأکید بر اهمیت تماس فوری با اورژانس ۱۱۵ در موارد بیهوشی یا بروز وضعیت‌های حاد، خاطرنشان کرد: هنگام تماس با اورژانس، ارائه آدرس دقیق، اعلام تعداد مصدومان و وضعیت بیمار برای تسریع در امدادرسانی حیاتی است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، ضمن دعوت از مردم برای توجه به هشدارها و اطلاعیه‌های رسمی، از تمامی شرکت‌کنندگان خواست تا با رعایت این نکات ایمنی، به برگزاری باشکوه و ایمن مراسم یاری رسانند.


نظرات

آخرین اخبار
سخنگوی سپاه: بازگشت اسرائیل به جنگ، بهای سنگینی برای تل‌آویو خواهد داشت
ادعای جدید سنتکام علیه ایران؛ محاصره دریایی همچنان برقرار است
زلنسکی پای ایران را به جنگ اوکراین کشاند؛ ادعای تازه درباره همکاری با روسیه
محور گفت‌وگوهای عراقچی و کالاس چه بود؟
حرف‌های احساسی عمو قناد؛ دلم برای بچه‌ها تنگ شده است
حمله پهپادی به منزل وزیر تندرو صهیونیستی
نورویدئو | عقب نشینی یا بن بست ؛ چرا ترامپ تهدید نظامی را کنار گذاشت؟
زمان پایان جنگ اوکراین و بازگشت به مذاکرات فرا رسیده است
ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور فرمانده حماس؛ حملات به غزه ادامه دارد
ویرانه‌سازی پایگاه‌های متخاصم
بقائی: حمله تروریستی به نیروهای امنیتی پاکستان را به شدت محکوم می‌کنیم
طلسم 54 ساله هاکی ایران شکست؛ صعود تاریخی به جام جهانی
کاظمی: تخلف جدی در امتحانات نداشتیم
ایران حمله اوکراین به کشتی تجاری در دریای خزر را به شدت محکوم کرد
ریاکاری به سبک کویتی!
استوری سفارت آلمان در رد شایعات رسانه‌های معاند
هشدار قاآنی به عربستان درباره ادامه محاصره یمن
تلفات آمریکایی‌ها پس از نقض تفاهمنامه
قلعه‌نویی ماندنی است یا نه؟
سپاه فهرست خسارت‌های حملات ایران به آمریکا را منتشر کرد
گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره تحولات منطقه
شماره پیراهن یاغی پرسپولیس مشخص شد
حمله روسیه به زیرساختهای بندری اوکراین
ایران و ارمنستان به‌دنبال اتصال برق تا روسیه
حماس: کرانه باختری تسلیم نخواهد شد
جنگ مهارتی 140 جوان ایرانی در شانگهای
گزارش تصویری | آغاز پیاده روی اربعین از مناطق جنوبی عراق
ضرب‌الاجل جنجالی سرمربی استقلال؛ این بازیکنان باید هرچه زودتر تصمیم بگیرند
آماده‌باش اربعینی خوزستان؛ اسکان 50 هزار زائر در شب
آغاز جابه‌جایی ریلی زائران اربعین
حمله به نفتکش سعودی در دریای سرخ
افزایش 25 درصدی تردد زائران اربعین از مرز خسروی
استراتژی ایران در حمله به پایگاههای آمریکا
نورنما | وعده ای که باید با صدای ناصر طهماسب شنید !
درخشش دختران فوتبالیست ایران در کافا
عربستان با محاسبات اشتباه خود را وارد تقابل کرد
مذاکرات حساس استقلال با چشمی و رضاییان
سیاست‌های نتانیاهو امنیت تل‌آویو را تهدید می‌کند
پیرلو در آستانه نیمکت ایتالیا
سقوط هواپیما در منطقه مسکونی آلمان
کابوس‌های مرگبار در قالب یک جنگ فرسایشی
مرز مهران در آستانه اربعین؛ تردد زائران از 500 هزار نفر گذشت
رسوایی جاسوسی در قلب فرماندهی ناتو
هشدار نفتی ترامپ به اوکراین
جنگ چقدر به واحدهای صنفی و خدماتی خسارت وارد کرد؟
قطر خواستار پایبندی تهران و واشنگتن به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد شد
رئیس‌جمهور عراق: امنیت منطقه بدون ثبات عراق امکان‌پذیر نیست
هشدار درباره از دست رفتن سالانه هزاران عضو پیوندی
نگرانی جهانی از تکانه‌های قیمتی جولای
طلوع توسعه ترانزیتی از چابهار