×
سیاسی
شناسه خبر : 328185
تاریخ انتشار : جمعه 1405/04/12 ساعت 21:03
تأکید تهران و اسلام‌آباد بر گسترش همکاری‌های دفاعی

در دیدار عاصم منیر با ابن الرضا؛

تأکید تهران و اسلام‌آباد بر گسترش همکاری‌های دفاعی

سرپرست وزارت دفاع ایران در دیدار با فیلدمارشال سید عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، بر توسعه همکاری‌های دفاعی و امنیتی و تقویت هماهنگی‌های مشترک تأکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن‌الرضا سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در دیدار با فیلدمارشال سید عاصم منیر، رئیس ستاد نیروهای دفاعی و فرمانده ارتش جمهوری اسلامی پاکستان، با قدردانی از حضور وی در مراسم وداع با پیکر مطهر قائد شهید جمهوری اسلامی ایران، روابط تهران و اسلام‌آباد را ریشه‌دار، راهبردی و مبتنی بر اشتراکات تاریخی، فرهنگی و دینی توصیف کرد.

وی در این دیدار از حمایت‌ها و تلاش‌های دولت، ملت و نیروهای مسلح پاکستان در همراهی با جمهوری اسلامی ایران قدردانی کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه محبت و همراهی دوستان خود را در روزهای سخت فراموش نخواهد کرد.

سردار ابن‌الرضا با اشاره به تحولات اخیر منطقه اظهار کرد: با وجود تجربه طولانی جمهوری اسلامی ایران از بدعهدی آمریکا، به درخواست کشورهای دوست و همسایه و با هدف اثبات حسن نیت، یادداشت تفاهم را امضا کردیم، اما هرگونه نقض آتش‌بس با واکنش لازم و قوی جمهوری اسلامی ایران همراه خواهد بود.

سرپرست وزارت دفاع با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی منشأ اصلی ناامنی و بحران در منطقه است، افزود: جنایات این رژیم در غزه، لبنان، سوریه و ایران نشان می‌دهد که جهان اسلام باید با اتحاد و هماهنگی، راهکاری مشترک برای مقابله با این تهدید اتخاذ کند.

وی حضور نیروهای خارجی را عامل تشدید بی‌اعتمادی و ناامنی دانست و گفت: جنگ اخیر بار دیگر ناکارآمدی نظام امنیتی متکی به قدرت‌های خارجی را اثبات کرد و نشان داد امنیت پایدار تنها از مسیر تفاهم، همکاری و هم‌افزایی کشورهای منطقه محقق خواهد شد.

سردار ابن‌الرضا همچنین بر توسعه همکاری‌های دفاعی و نظامی تهران و اسلام‌آباد تأکید کرد و اظهار داشت: ارتقای تعاملات دفاعی میان دو کشور، ضمن افزایش اعتماد متقابل، به تحکیم امنیت مرزهای مشترک، مقابله با گروه‌های تروریستی و کاهش زمینه‌های مداخله بازیگران مخرب در منطقه کمک خواهد کرد.

سرپرست وزارت دفاع در پایان ضمن قدردانی از مواضع سازنده پاکستان در حمایت از جمهوری اسلامی ایران پس از جنگ تحمیلی اخیر، تأکید کرد: دولت و ملت ایران هیچ‌گاه حمایت و همبستگی برادران پاکستانی را فراموش نخواهند کرد و جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد فصل جدیدی از همکاری‌های دفاعی، امنیتی و راهبردی را با جمهوری اسلامی پاکستان آغاز کند.

فرمانده ارتش پاکستان نیز در این دیدار ضمن قدردانی از میزبانی جمهوری اسلامی ایران، شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی، فرماندهان نیروهای مسلح و جمعی از شهروندان بی‌گناه را به دولت، ملت و نیروهای مسلح ایران تسلیت گفت و با مردم ایران ابراز همدردی کرد.

وی با تأکید بر وجود پیوندهای عمیق تاریخی، تمدنی و برادرانه میان جمهوری اسلامی ایران و پاکستان، اظهار داشت: اقدام تروریستی اخیر موجب تأثر و اندوه عمیق مردم پاکستان شده و این احساس، محدود به مسئولان نیست، بلکه ملت پاکستان نیز در این مصیبت در کنار ملت ایران ایستاده است.

فرمانده ارتش پاکستان هم‌چنین با اشاره به سفر وزیر شهید دفاع جمهوری اسلامی ایران به اسلام‌آباد و دستاوردهای آن، روند همکاری‌های دفاعی و نظامی دو کشور را رو به گسترش توصیف کرد و گفت: همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد در حوزه‌های مختلف دفاعی در مسیر مطلوبی قرار دارد و با اراده مشترک دو طرف، این همکاری‌ها با قدرت تداوم خواهد یافت.


نظرات

آخرین اخبار
پرسپولیس 3 - 1 استقلال خوزستان/ سرخپوشان به کمتر از برد قانع نیستند
برنز جهانی برای ایران در کشتی فرنگی جوانان
فارن افرز: نظم جدید در خاورمیانه شکل خواهد گرفت
اصفهان، پایتخت آینده بازی‌سازان ایران می‌شود
دیپلماسی قاهره در مسیر تهران
تاکید مقام‌های قطر و حماس بر اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه
نگاه ویژه فدراسیون به آینده فوتبال بانوان
مدرک جدید در پرونده قتل چارلی کرک؛ گلوله‌ای با پیام سیاسی در صحنه جرم
محکومیت تحریم‌های آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی از سوی اسپانیا
پوتین: زیرساخت‌های تجاری روسیه در برابر حملات مقاوم‌اند
دستگیری زن کلاهبردار در مازندران
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 29 مرداد
وزیر صمت: مردم نباید قفسه خالی ببینند
انتخابات نهمین دوره دومای روسیه؛ شمار نامزدها به بیش از 4400 نفر رسید
از اعتیاد تا درام خانوادگی؛ مستند چک وارد رقابت اسکار 2027 شد
نزار آمیدی:تکیه و ایستادگی عراق بر مقاومت خواهد بود
اکثر آمریکایی‌ها ترامپ را متهم به سودجویی کردند
حماس به شورای صلح: در جنایات اسرائیل شریک هستید
بحران آب در آلمان؛ 92 درصد منابع در اختیار صنایع!
تکلیف میزبانی استقلال در لیگ نخبگان آسیا مشخص شد
غاصبان فلسطین دچار سرطان اجتماعی شده‌اند
تسریع عملیات پاکسازی سواحل سوزا از آلودگی نفتی
توافق جنایت ذیل توافق چارچوب!
نارضایتی آمریکا از امتیازدهی بیش از حد عمان به ایران
هشدار بانک مرکزی اروپا درباره اصلاح شدید سهام فناوری
تشکیل کارگروه ویژه بررسی بنزین در مجلس
پیروزی نخست ایران در والیبال زیر 17 سال جهان
الزیدی، حمایت ایران از عراق طی جنگ علیه داعش را تحسین کرد
نورنما | نمای بی نظیر خورشید گرفتگی از پشت شیشه یه جنگنده
واکنش حماس به حمله صهیونیستی به مقر پلیس غزه
مرگ تلخ 5 کرمانشاهی بر اثر برق‌گرفتگی؛ آمار قربانیان دو برابر شد
هشدار نبیه بری به آمریکا درباره وضعیت بحرانی جنوب لبنان
تأکید رئیس جمهور بر مدیریت ناترازی برق و تقویت تعاملات اقتصادی
حضور غیرقانونی فرمانده ارتش اسرائیل در جنوب سوریه
عراقچی: تشییع رهبر شهید، روحیه عراقی‌ها را پیش از اربعین تقویت کرد
شوک جدید به بازار خودرو؛ قیمت روز جایگزین پیش‌فروش قطعی شد
برنامه قطعی برق تهران فردا پنجشنبه 29 مرداد+لینک
دستور دادستان تهران برای مقابله سریع با سرقت‌های مسلحانه
آیزنکوت دروازه تازه ورود به عصر پس از نتانیاهو
عارف: حج و اربعین مکمل یکدیگر در مسیر تقویت وحدت امت اسلامی‌اند
وزیر خارجه فرانسه اظهارات غیرانسانی بن‌گویر را محکوم کرد
فراخوان برای تجدید پیمان؛ اجتماع بزرگ «عید بیعت» در تهران
افشای اسناد پنهان عملیات آژاکس در مستند جدید
واکنش ریاض به حمله اسرائیل به سوریه
زمان واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد + آخرین خبر از پرداخت معوقات
الگوسازی مقاومت ایران و عراق زیر فشارهای خارجی
سرمشق آمریکا از درس ایران در اردن
قطعی برق گلستان فردا پنجشنبه 29 مرداد + لینک
فروشندگان تجهیزات تقلب در کنکور به دام افتادند
طرح «امید و زندگی» چیست؟ جزئیات مدل جدید درمان و بازتوانی اعتیاد