×
سیاسی
شناسه خبر : 328142
تاریخ انتشار : جمعه 1405/04/12 ساعت 18:58
پزشکیان: ایران مقابل هیچ قلدری سرخم نمی‌کند

در دیدار همتای گرجستانی؛

پزشکیان: ایران مقابل هیچ قلدری سرخم نمی‌کند

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در دیدار میخائیل کاولاشویلی رئیس‌جمهوری گرجستان و هیئت همراه که برای شرکت در آیین ادای احترام و بزرگداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی به تهران سفر کرده‌اند، از حضور، ابراز همدردی و پیام‌های تسلیت دولت و ملت گرجستان قدردانی کرد و این همراهی را زمینه‌ساز توسعه مناسبات دوجانبه دانست.

نورنیوز-گروه سیاسی:رئیس‌جمهوری تصریح کرد: ایران در مقابل هیچ قلدری سر خم نخواهد کرد؛ آنان می‌خواهند به ملت‌ها زور بگویند اما ملت ایران زیر بار زور نمی‌رود.

 مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در دیدار میخائیل کاولاشویلی رئیس‌جمهوری گرجستان و هیئت همراه که برای شرکت در آیین ادای احترام و بزرگداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی به تهران سفر کرده‌اند، از حضور، ابراز همدردی و پیام‌های تسلیت دولت و ملت گرجستان قدردانی کرد و این همراهی را زمینه‌ساز توسعه مناسبات دوجانبه دانست.

رئیس‌جمهوری با اشاره به تجاوزات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران، این اقدامات را مغایر با اصول بنیادین حقوق بین‌الملل، منشور ملل متحد و موازین حقوق بشردوستانه بین‌المللی توصیف و اظهار کرد: در جریان این حملات، رهبر شهید انقلاب اسلامی، جمعی از فرماندهان، مسئولان، دانشمندان، دانشگاهیان، دانش‌آموزان و شهروندان بی‌گناه کشورمان به شهادت رسیدند و بخش‌هایی از زیرساخت‌های کشور نیز هدف قرار گرفت.

وی افزود: این اقدامات از منظر حقوق بین‌الملل مصداقی روشن از نقض حاکمیت ملی کشورها و جنایت علیه غیرنظامیان است، اما جمهوری اسلامی ایران در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع و با اتکا به توانمندی‌های ملی خود، پاسخی قاطع و متناسب به این تجاوزات داد.

رئیس‌جمهوری با اشاره به اهداف طراحان این حملات تصریح کرد: دشمنان تصور می‌کردند با هدف قرار دادن رهبر انقلاب اسلامی و ایجاد فشارهای گسترده، جمهوری اسلامی ایران دچار تزلزل و فروپاشی خواهد شد، اما نتیجه این اقدام چیزی جز افزایش انسجام، همبستگی و وحدت ملی ملت ایران نبود. نیروهای مسلح کشور با اقتدار از امنیت و تمامیت ارضی ایران دفاع کردند و دولت نیز با مدیریت مستمر امور، اجازه نداد روند خدمت‌رسانی و اداره کشور دچار اختلال شود.

پزشکیان تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در مقابل هیچ قلدری سر خم نخواهد کرد، آنها می‌خواهند به ملت‌ها زور بگویند اما ملت ما زیر بار زور نمی‌رود.

رئیس‌جمهوری با انتقاد از اقدامات بی‌ثبات‌کننده رژیم صهیونیستی در منطقه تصریح کرد: کارنامه این رژیم در سال‌های گذشته نشان می‌دهد در بسیاری از بحران‌ها و درگیری‌های منطقه‌ای نقش‌آفرین بوده و یکی از عوامل اصلی بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه به شمار می‌رود.

پزشکیان با تأکید بر رویکرد اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از صلح، ثبات و همکاری‌های منطقه‌ای اظهار کرد: ایران همواره خواهان گسترش روابط دوستانه و سازنده با کشورهای مختلف، به‌ویژه کشورهای همسایه و منطقه پیرامونی خود بوده است و گرجستان از جایگاه مهمی در این رویکرد برخوردار است.

رئیس‌جمهوری با اشاره به ظرفیت‌های متنوع همکاری میان دو کشور افزود: زمینه‌های گسترده‌ای برای توسعه مناسبات در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، تجاری، علمی، دانشگاهی، فرهنگی و گردشگری وجود دارد و تقویت این همکاری‌ها می‌تواند منافع مشترک دو ملت را تأمین کند.

رئیس‌جمهوری حضور همتای گرجستانی در تهران را نشانه‌ای از اراده دو کشور برای توسعه مناسبات دانست و ابراز امیدواری کرد این سفر زمینه‌ساز تقویت پیوندها، تعاملات و همکاری‌های دوجانبه در تمامی عرصه‌ها باشد.

در این دیدار میخائیل کاولاشویلی، رئیس‌جمهوری گرجستان نیز با ابراز تسلیت و همدردی دولت و ملت گرجستان به مناسبت شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی و جمعی از شهروندان ایرانی، اظهار کرد: گرجستان این ضایعه را با تأثر فراوان دنبال کرد و در این روزهای دشوار در کنار ملت ایران قرار داشت.

میخائیل کاولاشویلی با اشاره به پیشینه تاریخی روابط دو کشور گفت: ایران و گرجستان از قرن‌ها پیش دارای روابط تاریخی، فرهنگی و انسانی عمیقی بوده‌اند و پس از استقلال گرجستان نیز روند توسعه مناسبات دوجانبه با جدیت دنبال شده است.

رئیس‌جمهوری گرجستان با اشاره به مواضع کشورش در قبال تحولات اخیر منطقه تصریح کرد: گرجستان همواره بر ضرورت برقراری صلح، احترام به حاکمیت ملی کشورها و حق مشروع ملت‌ها برای دفاع از خود تأکید داشته و در قبال تحولات اخیر نیز بر همین اصول پایبند بوده است.

میخائیل کاولاشویلی با بیان اینکه روابط دو کشور در سطح مطلوبی قرار دارد، اظهار کرد: با وجود دستاوردهای موجود، ظرفیت‌های فراوانی برای ارتقای مناسبات در حوزه‌های مختلف وجود دارد و باید از فرصت‌های پیش‌رو برای توسعه همکاری‌ها بهره گرفت.

رئیس‌جمهوری گرجستان از مواضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از تمامیت ارضی کشورش قدردانی کرد و افزود: دو کشور بر پایه پیوندهای تاریخی و احترام متقابل، می‌توانند همکاری‌های خود را در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، تجاری، فرهنگی، علمی و آموزشی بیش از پیش گسترش دهند.

میخائیل کاولاشویلی همچنین بر آمادگی گرجستان برای رفع موانع موجود در مسیر توسعه روابط تأکید کرد و گفت: گرجستان مصمم است با همکاری جمهوری اسلامی ایران، فصل جدیدی از مناسبات دوجانبه را رقم بزند و روابط دو کشور را به الگویی موفق از همکاری و دوستی در منطقه تبدیل کند.

رئیس‌جمهوری گرجستان با اشاره به پیشینه تمدنی و تاریخی دو ملت یادآور شد: ایران و گرجستان از تمدن‌های کهن و ریشه‌دار برخوردارند و همین اشتراکات تاریخی می‌تواند پشتوانه‌ای ارزشمند برای تعمیق روابط و ترسیم افق‌های جدید همکاری میان دو کشور باشد.


اخبار مرتبط
پزشکیان: همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه باید شتاب بگیرد
جمعه 1405/04/12 ساعت 23:20
پزشکیان: همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه باید شتاب بگیرد
مسعود پزشکیان با قدردانی از حمایت‌ها و ابراز همدردی دولت و ملت روسیه، بر تسریع همکاری‌های راهبردی دو کشور به‌ویژه در حوزه‌های اقتصادی، ترانزیتی و منطقه‌ای تأکید کرد.
پزشکیان: تدبیر اقلیم کردستان توطئه‌ها در مرزهای غربی ما را خنثی کرد
جمعه 1405/04/12 ساعت 20:39
رئیس‌جمهور ایران در دیدار با رئیس اقلیم کردستان عراق؛
پزشکیان: تدبیر اقلیم کردستان توطئه‌ها در مرزهای غربی ما را خنثی کرد
رئیس جمهور با قدردانی از مواضع همدلانه و مسئولانه اقلیم کردستان در قبال تحولات اخیر گفت: متجاوزین به دنبال تجزیه ایران بودند اما ملت ایران منسجم‌تر و همدل‌تر شد. تدبیر اقلیم کردستان توطئه‌ها در مرزهای غربی ما را خنثی کرد.
جودت یلماز: ملت ترکیه در غم و اندوه ملت ایران شریک است
جمعه 1405/04/12 ساعت 19:20
جودت یلماز: ملت ترکیه در غم و اندوه ملت ایران شریک است
رئیس‌جمهور با قدردانی از حمایت‌ها و همکاری‌های ترکیه در دوران جنگ، بر ضرورت همگرایی کشورهای اسلامی و توسعه روابط تهران و آنکارا تأکید کرد و معاون رئیس‌جمهور ترکیه نیز با اعلام همدردی با ملت ایران، از ارتقای روابط دو کشور به بالاترین سطح خبر داد.
رئیس‌جمهور گرجستان در مراسم تشییع رهبر شهید ایران حضور می‌یابد
سه‌شنبه 1405/04/09 ساعت 23:09
رئیس‌جمهور گرجستان در مراسم تشییع رهبر شهید ایران حضور می‌یابد
دفتر ریاست‌جمهوری گرجستان اعلام کرد میخائیل کاولاشویلی برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید ایران به تهران سفر می‌کند و به جمع مقام‌های خارجی حاضر در این مراسم می‌پیوندد.
نظرات

آخرین اخبار
هاروارد در صدر جهان؛ چین با 16 دانشگاه در جمع 100 تای برتر
کشف 3 شاهکار هنری پس از یک سرقت جنجالی
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه 25 مرداد/ طلای 18 عیار گران می شود؟
پوتین از کوریل چه پیامی برای توکیو فرستاد؟
جزئیات تغییر ساعت کاری ادارات از نیمه شهریور
بانک مرکزی نمی‌تواند از مسئولیت مدیریت و نظارت بر تراستی‌ها شانه خالی کند
افزایش همکاری‌های فضایی آمریکا و هند در چارچوب برنامه «پایگاه ماه»
تغییر مسیر 12 کشتی سعودی؛ پرهیز از باب‌المندب
عراقچی: از مهم‌ترین ظرفیت‌های اقتصادی ایران در شرایط تحریم، کشورهای همسایه هستند
میانگین سنی پرسپولیس چقدر کاهش یافت؟ آمار جالب خریدهای جدید
وزیر اقتصاد به رئیس‌کل بیمه مرکزی تذکر داد
هشدار درباره «شکست مضاعف لبنان» در مذاکرات مستقیم با اسرائیل
آمریکا تحریم‌های کوبا را تشدید می‌کند؛ فشار اقتصادی برای تغییر سیاسی
ماجرای نامه جنجالی 68 پیشکسوت استقلال به تاج چه بود؟
اروپا نگران حذف از مذاکرات اوکراین؛ فرانسه، آلمان و انگلیس طرح جدید می‌سازند
فروش فوری سایپا از 25 مرداد/ 3 خودرو عرضه می‌شود + جزئیات و شرایط ثبت نام
برنامه مسابقات لیگ برتر فوتبال امروز شنبه 24 مرداد + ساعت پخش
پیش بینی قیمت دلار فردا یکشنبه 25 مرداد
عراق درباره انحصار سلاح در دست دولت موضع گرفت؛ حشد الشعبی مستثنی شد
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 24 مرداد 1405؛ هر گرم چند تومان شد؟
تبریک پزشکیان به مودی؛ ایران و هند برای توسعه روابط گام‌های مؤثرتری برمی‌دارند
قیمت دینار عراق امروز شنبه 24 مرداد 1405/ هزار دینار به 120 هزار تومان رسید
قیمت دلار امروز شنبه 24 مرداد 1405؛ دلار دوباره گران شد
نوراینفو | 6 نیاز اساسی که زنان به زبان نمی‌آورند
زمان دقیق رایگان بودن متروی تهران اعلام شد
هشدار آتش‌نشانی درباره نگهداری بنزین در خانه پس از انفجار
جزئیات سرقت مسلحانه در شهرک غرب ؛ انهدام باند جیب‌بری در BRT تهران
رئیس پارلمان لبنان خواستار توجه به نقض توافق‌ها از سوی اسرائیل
معرفی 3 ورزشگاه برای برگزاری داربی
سرنوشت نامعلوم 3 خلبان ایرانی اسیر در قطر؛ درخواست ایران از صلیب سرخ
نورنما | اسکیت‌بازی خطرناک یک جوان در اتوبان چمران تهران!
قرارداد جنجالی رونالدو و جورجینا فاش شد؛ خبری از نصف ثروت در طلاق نیست
دیوان محاسبات: حسابرسی کالاهای اساسی واردشده با ارز ترجیحی انجام نشده است
علت اخراج 2 دانشجوی دانشگاه تهران اعلام شد؛ ماجرا چه بود؟
ابلاغیه جدید بانک مرکزی برای نرخ خدمات الکترونیکی
ایستگاه حرم حضرت عبدالعظیم در آستانه بهره‌برداری
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه کنکور 1405 از 26 مرداد
برنامه کامل تیم ملی والیبال ایران در روسیه؛ شاگردان پیاتزا آماده قهرمانی آسیا
رقیب جدید جهوری خواهان در انتخابات آمریکا کیست؟ ستاره جوان دموکرات‌ها در صدر نظرسنجی‌ها
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 24 مرداد 1405؛ سکه امامی 190 میلیون تومان شد + جدول
فرودگاه بندرعباس از امروز بازگشایی شد
تنش برزیل و آمریکا بالا گرفت؛ داسیلوا: در انتخابات ما دخالت نکنید
پرسود ترین محصول ایران خودرو چیست؟
گرمای 51 درجه‌ای اهواز؛ آخرین پیش‌بینی هواشناسی برای استان‌های کشور
صعود آرام بورس در نخستین روز هفته؛ شاخص کل سبزپوش ماند
سقف کارت‌به‌کارت و انتقال وجه حساب‌های تجاری اعلام شد
هشدار صریح وزارت اطلاعات به دولت فرانسه؛ پای یک پرونده نفوذ در میان است
68 درصد تصادفات تهران ناشی از عوامل روانی و هیجانی رانندگان است
نشانه‌های پنهان افسردگی در زنان؛ از خستگی مزمن تا کمال‌گرایی افراطی
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز شنبه 24 مرداد