×
فرهنگی
شناسه خبر : 328078
تاریخ انتشار : جمعه 1405/04/12 ساعت 13:22
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مردم را به مراسم وداع دعوت کرد

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مردم را به مراسم وداع دعوت کرد

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای از مردم برای حضور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی دعوت کرد.

نورنیوز-گروه فرهنگی: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای ضمن دعوت از مردم برای حضور در آئین‌های وداع و تشییع پیکر مطهر امام مجاهد شهید، این تشییع تاریخی و حماسه ماندگار را حاوی دلالت‌های راهبردی و پیام‌های بنیادین دانست.

متن اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به شرح زیر است:

در آستانه وداع و تشییع رهبر محبوب ملت، پدر مهربان ایران، امام مقتدر امت، مربی صبور جوانان، معلم بی‌نظیر همگان و مرجع عالی مقام شیعیان و تمدن‌ساز بزرگ تمدن نوین امت اسلامی رسیدیم و ملت شریف و مبعوث شده ایران اسلامی می‌دانند که امروز چشمان تاریخ به سرزمین ولایت و شهادت دوخته شده است.

عروج ملکوتی قائد شهید امت و رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی، اگرچه ثلمه‌ای جبران‌ناپذیر بر پیکر امت اسلام و جبهه مبارک مقاومت وارد ساخت، اما خون مطهر آن امام شهید، بار دیگر کالبد جامعه را مبعوث و مهیای «قیام الهی» و «بعثت غدیری و عاشورایی» کرده است و میراث و خط و تفکر آن شهید عالیقدر زنده تر از همیشه جاری و ساری است.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ضمن تسلیت این ضایعه عظیم به محضر سرورمان حضرت ولی‌عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای، مراجع عظام تقلید، جبهه سرافراز مقاومت و آحاد ملت شریف ایران، از عموم امت وفادار دعوت می‌نماید تا با حضوری دشمن شکن، پرشور و شعور، منسجم و متحد در آیین وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید، بار دیگر جلوه‌ای بی‌نظیر از اتحاد مقدس و انسجام مردمی و وحدت ملی را به تصویر بکشند.

به منظور تسهیل حضور آحاد مردم وفادار، تمامی دستگاه‌های دولتی، ارگان‌های خدماتی، امدادی، حمل‌ونقل شهری و کشوری در آمادگی کامل قرار دارند و همه مقدمات لازم برای وداع و تشییع‌ تاریخی امام مجاهد شهید تمهید شده است. این تشییع تاریخی و حماسه ماندگار، حاوی دلالت‌های راهبردی و پیام‌های بنیادین زیر است:

اول: حضور یکپارچه ملت در این وداع تاریخی، عینی‌ترین جلوه از محبوبیت بی‌نظیر، عاطفه عمیق و منبعث از دلِ امامِ شهید است. مردم عزیز ایران با حضور باشکوه خود ثابت خواهند کرد که ارادت، محبت، اتصال، وثوق و پیوند مرید و مرادی میان ملت و نظام جمهوری اسلامی، رهبری معظم و آرمان‌های انقلاب گسست‌ناپذیر است و این حضور حماسی، خط بطلانی بر تمامی رویاهای پوشالی جبهه استکبار در فروپاشی نظام جمهوری اسلامی خواهد بود.

دوم: دلالت رفیع و اولویت دیگر این حرکت الهی، اعلام وفاداری و بیعت با امامِ شاهد، حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای (مد ظله العالی) است. خواص، مسئولان و امت مبعوث در این میثاق غدیری، هم‌قسم خواهند شد که در مسائل حکمرانی، نظر نهایی نایب امام زمان (عج) را بر هر نظر شخصی و جمعی ارجح بدانند و اجازه نخواهند داد مطالبات ولی خدا بر زمین بماند. ما سرنوشت تلخ تاریخ را تکرار نخواهیم کرد.

سوم: ندای خون‌خواهی امام شهید، فریاد رعدآسای این ملت است که به گوش جهان خواهد رسید. موضوع خون‌خواهی و انتقام سخت از عاملان، مسببان و جنایتکاران بین‌المللی (آمریکا و رژیم صهیونیستی) به عنوان راهبرد تخلف‌ناپذیر، در کوتاه‌مدت و بلند مدت اولویت اصلی نظام و ملت خواهد بود. دنیا بداند که ملت شریف و نجیب ایران در مقابل ظلم سکوت نکرده و از خون امام خود نخواهد گذشت.

چهارم: صحنه تشییع، علاوه بر آنکه صحنه تجلی یکپارچگی، انسجام ملی و اتحاد مقدس است ؛ صحنه اعلام وفاداری همه خواص و مسئولان نیز هست و در این برهه حساس، شایسته است تمامی مسئولان و خواص، خود را با حرکت خروشان امت مبعوث تنظیم کرده و از هرگونه رفتاری که به اتحاد مقدس خدشه وارد کند، پرهیز نمایند.

بی‌تردید امت بیدار ایران با گام های استوار و همبستگی خود، صفحه‌ای پرافتخار و بی‌بدیل در تاریخ ایران اسلامی رقم خواهند زد و قلب مقدس حضرت ولی‌عصر (عج) و روح مطهر رهبر شهید را شادمان و دل مستضعفان جهان و جبهه مقاومت را مسرور می‌سازند.

مراسم وداع، تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و اعضای خانواده ایشان؛ مصباح‌الهدی باقری‌ کنی، سیده‌بشری حسینی خامنه‌ای، زهرا حداد عادل و زهرا محمدی گلپایگانی ۱۳ تا ۱۸ تیر برگزار خواهد شد.

روزهای شنبه و یکشنبه (۱۳ و ۱۴ تیر) مصادف با نوزدهم و بیستم ماه محرم، مراسم وداع با پیکر مطهر در مصلای امام خمینی (ره) تهران، روز دوشنبه (۱۵ تیر) مصادف با بیست‌ویکم ماه محرم؛ مراسم تشییع در تهران، روز سه‌شنبه (۱۶ تیر) مصادف با بیست‌ودوم ماه محرم؛ مراسم تشییع در شهر قم برگزار می‌شود.

همچنین مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب روز چهارشنبه (۱۷ تیر) در شهرهای نجف و کربلا و روز پنجشنبه (۱۸ تیر) مصادف با بیست‌چهارم ماه محرم و شب شهادت امام سجاد (ع)، مراسم تشییع در مشهد مقدس و تدفین در حرم امام‌ رضا (ع) برگزار می‌شود.


اخبار مرتبط
دعوت شورای هماهنگی از مردم برای حضور در آیین تشییع قائد شهید امت
یکشنبه 1405/04/14 ساعت 18:00
دعوت شورای هماهنگی از مردم برای حضور در آیین تشییع قائد شهید امت
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای از آحاد ملت دعوت کرد تا در قیام تمدنی و خیزش عظیم ملی روز دوشنبه، 15 تیرماه، رأس ساعت 6:00 صبح در خیابان دماوند، میدان امام حسین (ع)، خیابان انقلاب اسلامی، میدان انقلاب اسلامی، خیابان آزادی، میدان آزادی و بزرگراه لشکری حضوری تاریخ‌ساز به هم رسانند.
با منطق مذاکره می‌کنیم و در برابر زور می‌ایستیم
جمعه 1405/04/12 ساعت 13:34
دکتر قالیباف در دیدار با رئیس اقلیم کردستان عراق:
با منطق مذاکره می‌کنیم و در برابر زور می‌ایستیم
رئیس مجلس شورای اسلامی با قدردانی از مواضع اقلیم کردستان عراق در جریان تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران، گفت: جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر منطق و دیپلماسی از حقوق خود دفاع می‌کند، اما در برابر هرگونه زورگویی و تجاوز نیز با قدرت تا پایان خواهد ایستاد.
دعوت رئیس‌جمهور از مردم برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
پنج‌شنبه 1405/04/11 ساعت 23:55
دعوت رئیس‌جمهور از مردم برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
رئیس‌جمهور با دعوت از همه اقشار مردم برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب، این حضور را نماد وحدت ملی و وفاداری به آرمان‌های نظام اسلامی دانست.
بیانیه وزارت دفاع در دعوت از مردم برای حضور در مراسم تشییع قائد شهید امت
پنج‌شنبه 1405/04/11 ساعت 22:04
بیانیه وزارت دفاع در دعوت از مردم برای حضور در مراسم تشییع قائد شهید امت
وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با صدور بیانیه‌ای از مردم برای حضور گسترده در مراسم تشییع دعوت کرد و این مراسم را نماد وفاداری ملت به مسیر مقاومت و ولایت دانست.
نظرات

آخرین اخبار
چرا مقصد بعدی دیپلماسی ایران، قلب اوراسیا شد؟
گاز برای خودرو‌ها رایگان شد
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
سلیمی: پاسخ یک ضربه آمریکا باید چند ضربه باشد
ذوق‌زدگی نتانیاهو از شرط ترامپ برای هسته‌ای شدن عربستان
دستیابی جدید دانشمندان به درمان صرع
بیش از 9300 خدمت درمانی رایگان در اربعین
تکذیب تعویق کنکور از سوی وزیر آموزش و پرورش
حسن خادم، نویسنده «اقیانوس آرام» درگذشت
مامور آمریکایی به افشای اطلاعات سفرهای ونس مظنون شد
برقراری امنیت در همه مرزها/ هیچ‌ خللی در تردد زائران ایجاد نشده است
قرارداد اجاره می‌تواند بالاتر از حد افزایش 25 درصد امضا شود؟
مخبر: شعله‌های آتش آمریکا دامن همه جهان را می‌گیرد
شرط ترامپ برای توافق هسته‌ای با عربستان
امضای اسناد مشترک همکاری ایران و عراق
بازگشایی پناهگاه‌ها در اراضی اشغالی از بیم حملات احتمالی ایران
محدودیت ترافیکی کندوان و آزادراه تهران-شمال جمعه 2 مرداد
دیالوگ تاریخی مسی و یامال پس از شکست آرژانتین
جزییات قتل هولناک شاگرد میوه فروشی در مشهد
نیمی از جمعیت جهان نباید در برابر بحران‌های منطقه سکوت کنند
آمادگی کامل زیرساخت‌های مرز خسروی برای میزبانی از زائران اربعین
معاون وزیر جهاد کشاورزی: ذخایر کالاها در امن‌ترین وضعیت ممکن است
هلاکت 2 تروریست در درگیری مسلحانه مرزبانان هنگ مرزی
مرسدس‌بنز در آستانه حذف از بازار ایالات متحده
حمایت کرملین از حق هسته‌ای صلح‌آمیز ایران و عربستان
بیانیه هشدارآمیز حنظله؛ شبکه آب، برق و ترابری آمریکا در خط مقدم حملات بعدی
چرا بزرگترین شرکت هواپیمایی هند بازگشت به اسرائیل را به تعویق انداخت؟
تحرکات دیپلماتیک عمان در دریای سرخ
واکنش وزارت امور خارجه ایران به واگذاری پایگاه نظامی انگلیس به آمریکا
توقف اعزام‌های دولتی عتبات؛ مسیر کربلا در اختیار کاروان‌های خصوصی
الزیدی و پیام ترامپ!
تولد نوزاد 5650 گرمی درهفتمین زایمان مادر کرمانشاهی
تنگه باب‌المندب، کابوس جدید بازارهای جهانی؛ قیمت نفت به 99 دلار رسید
سونامی تعدیل در آلمان؛ خداحافظی با 6 هزار نیروی کار در امپراتوری پورشه
ابلاغ الگوی جدید هم‌ترازی رشته‌های تحصیلی؛ پایان ابهامات آزمون های استخدامی
یورش شهرک‌نشین های صهیونیست به صحن‌های مسجدالاقصی
بازار لوازم خانگی؛ چرا مردم تعمیر را به خرید ترجیح می‌دهند؟
واکنش روبیو به موضع «چشم در برابر چشم» وزیر امور خارجه ایران
نورنما | شادی غم انگیز مردم جنگ زده غزه از پیروزی تیم فوتبال اسپانیا
فینال جام جهانی 2026 تکرار می شود !
پایان ماجراجویی 4 آدم‌ربا پس از ربودن کودک یزدی
پیش بینی وضعیت آب و هوا استان مازندران فردا جمعه 2 مرداد
پایان عمر باتری‌های لیتیومی؛ رونمایی از شاهکار جدید چینی‌ها در قلب انرژی هسته‌ای
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 1 مرداد+ جدول قیمت ها
پیش‌بینی هوای تهران؛ کاهش نسبی دما و رگبار در ارتفاعات
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 1 مرداد 1405
اقدام قاطع مرزبانان در مواجهه با تروریستها
سیدبندی لیگ قهرمانان آسیا اعلام شد + سیدبندی گل‌گهر
تسهیل آتش بس در دستور کار اسلام آباد
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز پنجشنبه 1 مرداد 1405