×
فرهنگی
شناسه خبر : 328078
تاریخ انتشار : جمعه 1405/04/12 ساعت 13:22
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مردم را به مراسم وداع دعوت کرد

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مردم را به مراسم وداع دعوت کرد

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای از مردم برای حضور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی دعوت کرد.

نورنیوز-گروه فرهنگی: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای ضمن دعوت از مردم برای حضور در آئین‌های وداع و تشییع پیکر مطهر امام مجاهد شهید، این تشییع تاریخی و حماسه ماندگار را حاوی دلالت‌های راهبردی و پیام‌های بنیادین دانست.

متن اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به شرح زیر است:

در آستانه وداع و تشییع رهبر محبوب ملت، پدر مهربان ایران، امام مقتدر امت، مربی صبور جوانان، معلم بی‌نظیر همگان و مرجع عالی مقام شیعیان و تمدن‌ساز بزرگ تمدن نوین امت اسلامی رسیدیم و ملت شریف و مبعوث شده ایران اسلامی می‌دانند که امروز چشمان تاریخ به سرزمین ولایت و شهادت دوخته شده است.

عروج ملکوتی قائد شهید امت و رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی، اگرچه ثلمه‌ای جبران‌ناپذیر بر پیکر امت اسلام و جبهه مبارک مقاومت وارد ساخت، اما خون مطهر آن امام شهید، بار دیگر کالبد جامعه را مبعوث و مهیای «قیام الهی» و «بعثت غدیری و عاشورایی» کرده است و میراث و خط و تفکر آن شهید عالیقدر زنده تر از همیشه جاری و ساری است.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ضمن تسلیت این ضایعه عظیم به محضر سرورمان حضرت ولی‌عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای، مراجع عظام تقلید، جبهه سرافراز مقاومت و آحاد ملت شریف ایران، از عموم امت وفادار دعوت می‌نماید تا با حضوری دشمن شکن، پرشور و شعور، منسجم و متحد در آیین وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید، بار دیگر جلوه‌ای بی‌نظیر از اتحاد مقدس و انسجام مردمی و وحدت ملی را به تصویر بکشند.

به منظور تسهیل حضور آحاد مردم وفادار، تمامی دستگاه‌های دولتی، ارگان‌های خدماتی، امدادی، حمل‌ونقل شهری و کشوری در آمادگی کامل قرار دارند و همه مقدمات لازم برای وداع و تشییع‌ تاریخی امام مجاهد شهید تمهید شده است. این تشییع تاریخی و حماسه ماندگار، حاوی دلالت‌های راهبردی و پیام‌های بنیادین زیر است:

اول: حضور یکپارچه ملت در این وداع تاریخی، عینی‌ترین جلوه از محبوبیت بی‌نظیر، عاطفه عمیق و منبعث از دلِ امامِ شهید است. مردم عزیز ایران با حضور باشکوه خود ثابت خواهند کرد که ارادت، محبت، اتصال، وثوق و پیوند مرید و مرادی میان ملت و نظام جمهوری اسلامی، رهبری معظم و آرمان‌های انقلاب گسست‌ناپذیر است و این حضور حماسی، خط بطلانی بر تمامی رویاهای پوشالی جبهه استکبار در فروپاشی نظام جمهوری اسلامی خواهد بود.

دوم: دلالت رفیع و اولویت دیگر این حرکت الهی، اعلام وفاداری و بیعت با امامِ شاهد، حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای (مد ظله العالی) است. خواص، مسئولان و امت مبعوث در این میثاق غدیری، هم‌قسم خواهند شد که در مسائل حکمرانی، نظر نهایی نایب امام زمان (عج) را بر هر نظر شخصی و جمعی ارجح بدانند و اجازه نخواهند داد مطالبات ولی خدا بر زمین بماند. ما سرنوشت تلخ تاریخ را تکرار نخواهیم کرد.

سوم: ندای خون‌خواهی امام شهید، فریاد رعدآسای این ملت است که به گوش جهان خواهد رسید. موضوع خون‌خواهی و انتقام سخت از عاملان، مسببان و جنایتکاران بین‌المللی (آمریکا و رژیم صهیونیستی) به عنوان راهبرد تخلف‌ناپذیر، در کوتاه‌مدت و بلند مدت اولویت اصلی نظام و ملت خواهد بود. دنیا بداند که ملت شریف و نجیب ایران در مقابل ظلم سکوت نکرده و از خون امام خود نخواهد گذشت.

چهارم: صحنه تشییع، علاوه بر آنکه صحنه تجلی یکپارچگی، انسجام ملی و اتحاد مقدس است ؛ صحنه اعلام وفاداری همه خواص و مسئولان نیز هست و در این برهه حساس، شایسته است تمامی مسئولان و خواص، خود را با حرکت خروشان امت مبعوث تنظیم کرده و از هرگونه رفتاری که به اتحاد مقدس خدشه وارد کند، پرهیز نمایند.

بی‌تردید امت بیدار ایران با گام های استوار و همبستگی خود، صفحه‌ای پرافتخار و بی‌بدیل در تاریخ ایران اسلامی رقم خواهند زد و قلب مقدس حضرت ولی‌عصر (عج) و روح مطهر رهبر شهید را شادمان و دل مستضعفان جهان و جبهه مقاومت را مسرور می‌سازند.

مراسم وداع، تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و اعضای خانواده ایشان؛ مصباح‌الهدی باقری‌ کنی، سیده‌بشری حسینی خامنه‌ای، زهرا حداد عادل و زهرا محمدی گلپایگانی ۱۳ تا ۱۸ تیر برگزار خواهد شد.

روزهای شنبه و یکشنبه (۱۳ و ۱۴ تیر) مصادف با نوزدهم و بیستم ماه محرم، مراسم وداع با پیکر مطهر در مصلای امام خمینی (ره) تهران، روز دوشنبه (۱۵ تیر) مصادف با بیست‌ویکم ماه محرم؛ مراسم تشییع در تهران، روز سه‌شنبه (۱۶ تیر) مصادف با بیست‌ودوم ماه محرم؛ مراسم تشییع در شهر قم برگزار می‌شود.

همچنین مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب روز چهارشنبه (۱۷ تیر) در شهرهای نجف و کربلا و روز پنجشنبه (۱۸ تیر) مصادف با بیست‌چهارم ماه محرم و شب شهادت امام سجاد (ع)، مراسم تشییع در مشهد مقدس و تدفین در حرم امام‌ رضا (ع) برگزار می‌شود.


اخبار مرتبط
دعوت شورای هماهنگی از مردم برای حضور در آیین تشییع قائد شهید امت
یکشنبه 1405/04/14 ساعت 18:00
دعوت شورای هماهنگی از مردم برای حضور در آیین تشییع قائد شهید امت
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای از آحاد ملت دعوت کرد تا در قیام تمدنی و خیزش عظیم ملی روز دوشنبه، 15 تیرماه، رأس ساعت 6:00 صبح در خیابان دماوند، میدان امام حسین (ع)، خیابان انقلاب اسلامی، میدان انقلاب اسلامی، خیابان آزادی، میدان آزادی و بزرگراه لشکری حضوری تاریخ‌ساز به هم رسانند.
با منطق مذاکره می‌کنیم و در برابر زور می‌ایستیم
جمعه 1405/04/12 ساعت 13:34
دکتر قالیباف در دیدار با رئیس اقلیم کردستان عراق:
با منطق مذاکره می‌کنیم و در برابر زور می‌ایستیم
رئیس مجلس شورای اسلامی با قدردانی از مواضع اقلیم کردستان عراق در جریان تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران، گفت: جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر منطق و دیپلماسی از حقوق خود دفاع می‌کند، اما در برابر هرگونه زورگویی و تجاوز نیز با قدرت تا پایان خواهد ایستاد.
دعوت رئیس‌جمهور از مردم برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
پنج‌شنبه 1405/04/11 ساعت 23:55
دعوت رئیس‌جمهور از مردم برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
رئیس‌جمهور با دعوت از همه اقشار مردم برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب، این حضور را نماد وحدت ملی و وفاداری به آرمان‌های نظام اسلامی دانست.
بیانیه وزارت دفاع در دعوت از مردم برای حضور در مراسم تشییع قائد شهید امت
پنج‌شنبه 1405/04/11 ساعت 22:04
بیانیه وزارت دفاع در دعوت از مردم برای حضور در مراسم تشییع قائد شهید امت
وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با صدور بیانیه‌ای از مردم برای حضور گسترده در مراسم تشییع دعوت کرد و این مراسم را نماد وفاداری ملت به مسیر مقاومت و ولایت دانست.
نظرات

آخرین اخبار
تله مرگ در غار؛ 3 نفر جان باختند و یک نفر به بیمارستان منتقل شد
تیم ملی فوتبال ایران راهی تاشکند شد؛ دیدار با ازبکستان در راه است
محرومیت داور جنجالی دربی مادرید؛ این اشتباهات جنجالی باعث محرومیت داور شد
میزبانی که خود متهم است؛ سازمان ملل در محاصره
پیام تسلیت دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی برای رحلت آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی
حق وتو در خدمت ایران
هشدار سیلاب در غرب ایران؛ بارش‌های 100 میلی‌متری در راه است
پاکستان و یمن
نورنما | حضور و غیاب نمادین دانش آموزان شهید میناب
اینک نوبت ابهام هسته‌ای است
خروج نیروهای آمریکایی از عراق؛ بغداد برای هشتم مهر آماده می‌شود
یمن هدف حملات هوایی عربستان؛ 6 شهید و 8 زخمی
پیام رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پی رحلت آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی
انفجارهای کنترل‌شده در هرمزگان؛ عملیات از ساعت 11 آغاز می‌شود
تنگه هرمز؛ راهی به سوی صلح
روز سوم بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا؛ طلسم طلای ایران شکست؛ نعمتی اولین طلای کاروان را گرفت
کشف 254 کیلو گوشت الاغ، قاطر و اسب در تهران؛ 5 نفر دستگیر شدند
آب سدهای کشور 31 درصد بیشتر شد؛ هنوز نیمی از ظرفیت مخازن خالی است
شورای نگهبان به طرح مهریه ایراد گرفت؛ ماجرای 14 سکه چیست؟
افزایش 28 هزار نفری ثبت‌نام در مدارس دولتی به‌خاطر هزینه زیاد هیئت امنایی
رهبر انقلاب: فقدان آیت‌الله شبیری خللی در ردیف محققین تراز اول شیعه ایجاد کرد
قیمت خودروهای سایپا امروز سه‌شنبه 31 شهریور 1405؛ رکوردشکنی شاهین و چانگان در بازار
قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه 31 شهریور 1405؛ نرخ انواع گوشت گوسفند و گوساله
قیمت دلار توافقی امروز 31 شهریور 1405؛ جهش 777 تومانی دلار
طلا پس از رشد اولیه عقب نشست؛ آخرین قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 31 شهریور
قیمت خودروهای ایران خودرو امروز سه‌شنبه31 شهریور؛کدام خودروها از6 میلیاردتومان عبور کردند؟
عراقچی: سازمان ملل تریبونی برای بیان مظلومیت مردم ایران و شهدای میناب است
پیروزی فقط با مردم ممکن است
واکنش بقایی به ادعای واشنگتن درباره گرانی سوخت
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا؛ پزشکیان به نیویورک رفت، قطر خواستار بازگشت به مذاکرات شد
سیاست نامه | سلاحی که از جنگ هشت ساله یادگار مانده است
پزشکیان عازم نیویورک شد؛ رئیس جمهور: با قدرت از مواضع ایران دفاع می‌کنیم
آخرین وضعیت ترافیک جاده‌ها امروز سه‌شنبه 31 شهریور؛ ترافیک نیمه‌سنگین در 3 محور
آخرین تحولات جنگ یمن و عربستان؛ حملات هوایی سعودی و پاسخ پهپادی انصارالله
رایحه‌درمانی با عطر قهوه
چراغ‌های روشن شبانه و تغییرات پنهان در قلب انسان
نابودی تومورهای روده بزرک با پروبیوتیک مهندسی‌شده
ایران چگونه آمریکا را در تله تشدید انداخت؟
زنگ خطر آلزایمر در ایران؛ 1.5 میلیون مبتلا و تغییر سن ابتلا پس از کرونا
کسب‌وکارهای آمریکا در شوک زنجیره تأمین؛ بحرانی پیچیده‌تر از دوران کرونا
منشأ اضطراب کودکان در شروع سال تحصیلی چیست و چگونه آن را مدیریت کنیم؟
عراقچی به نیویورک رسید؛ آغاز برنامه‌های ایران در مجمع عمومی سازمان ملل
رایزنی وزیران خارجه مصر و پاکستان درباره ایران، منطقه و همکاری‌های دوجانبه
حماس: به توافق آتش‌بس پایبندیم؛ نقض‌ها همچنان ادامه دارد
وزارت خارجه یمن: اقدامات عربستان امنیت و ثبات یمن را هدف گرفته است
افغانستان، کاردار پاکستان را احضار کرد
جدول خاموشی برق کرمانشاه برای سه‌شنبه 31 شهریور اعلام شد؛ برنامه جوانرود و اسلام‌آباد
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 30 شهریور 1405؛ سکه امامی 3.6 میلیون تومان ارزان شد
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا ؛ هشدار درباره هرمز، نفت 100 دلاری و سفر مقام پاکستانی
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز دوشنبه 30 شهریور ؛ جدول قیمت بازار و نمایندگی