×
سیاسی
شناسه خبر : 328037
تاریخ انتشار : جمعه 1405/04/12 ساعت 10:52
سردار ابن‌الرضا: به نقض عهد پاسخ مناسب می‌دهیم

سردار ابن‌الرضا: به نقض عهد پاسخ مناسب می‌دهیم

سرپرست وزارت دفاع در گفت‌وگو با وزیر دفاع ترکیه با تأکید بر بی‌اعتمادی به طرف مقابل اعلام کرد: نیروهای مسلح ایران در صورت نقض آتش‌بس، پاسخ متناسب و قاطع خواهند داد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع، در گفت‌وگوی تلفنی با یاشار گولر، وزیر دفاع جمهوری ترکیه، آخرین تحولات منطقه، روند اجرای آتش‌بس و راهکارهای تقویت همکاری‌های دفاعی و امنیتی میان دو کشور را بررسی کرد.

سرپرست وزارت دفاع با اشاره به توافق آتش‌بس، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران این توافق را با هدف کمک به بازگشت ثبات منطقه و به درخواست کشورهای دوست و همسایه امضا کرده است، اما با توجه به سابقه طولانی بدعهدی آمریکا، هیچ اعتمادی به طرف مقابل ندارد و نیروهای مسلح ایران با حفظ آمادگی کامل، هرگونه نقض توافق را با پاسخ متناسب مواجه خواهند کرد.

او با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، لبنان، سوریه و ایران، تصریح کرد: حمایت‌های آمریکا موجب تداوم حیات و گستاخی این رژیم شده و کشورهای اسلامی باید با وحدت و انسجام عملی، مانع ادامه سیاست‌های تنش‌آفرین آن شوند.

سردار ابن‌الرضا همچنین با اشاره به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران برای تشکیل اتحاد امنیتی جهان اسلام با مشارکت کشورهایی نظیر ایران، ترکیه، پاکستان، عربستان، مصر و سایر کشورهای اسلامی، گفت: جنگ اخیر نشان داد امنیت منطقه باید توسط کشورهای منطقه تأمین شود و حضور نیروهای خارجی نه‌تنها امنیت‌آفرین نیست، بلکه موجب افزایش بی‌اعتمادی، ابهام و ناامنی خواهد شد.

او با هشدار نسبت به طرح‌های رژیم صهیونیستی برای ایجاد مناطق به‌اصطلاح امنیتی در سوریه و لبنان، این اقدامات را مقدمه‌ای برای گسترش بحران در منطقه دانست و افزود: اظهارات اخیر مقامات آمریکایی درباره گشایش جبهه جدید علیه حزب‌الله لبنان نیز می‌تواند کل منطقه را با مخاطرات امنیتی جدید مواجه کند.
سرپرست وزارت دفاع با تأکید بر اینکه امنیت خلیج فارس باید توسط کشورهای منطقه مدیریت شود، خاطرنشان کرد: امنیت، مقوله‌ای درون‌زا است و وابستگی به قدرت‌های فرامنطقه‌ای نمی‌تواند امنیت پایدار ایجاد کند.

او در ادامه، توسعه روابط دفاعی، نظامی و امنیتی تهران و آنکارا را عامل تقویت امنیت جمعی منطقه دانست و اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد رایزنی‌های مشترک با ترکیه و سایر کشورهای منطقه را برای ایجاد ترتیبات امنیتی جدید و پایدار ادامه دهد.
وزیر دفاع ترکیه نیز در این گفت‌وگوی تلفنی، با تسلیت شهادت رهبر، فرماندهان نظامی، مردم بی‌گناه و به‌ویژه دانش‌آموزان شهید میناب، بر حمایت آنکارا از اجرای کامل آتش‌بس و تداوم مسیر دیپلماسی تأکید کرد.

وزیر دفاع ترکیه با بیان اینکه امنیت منطقه تنها از مسیر گفت‌وگو، همکاری و مشارکت کشورهای منطقه تأمین می‌شود، اظهار کرد: ترکیه از حفظ تمامیت ارضی کشورهای همسایه حمایت می‌کند و آمادگی دارد همکاری‌های خود با جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف، از جمله مقابله با تروریسم، امنیت مرزها و مسائل منطقه‌ای را بیش از پیش گسترش دهد.

او همچنین با تأکید بر اینکه همکاری و همگرایی منطقه‌ای تنها راه دستیابی به صلح پایدار است، تصریح کرد: آنکارا از هر ابتکاری که به کاهش تنش‌ها، مقابله با تروریسم و تقویت امنیت منطقه منجر شود، حمایت خواهد کرد.

 


نظرات

آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 16 شهریور 1405 ؛ چرا سکه 4 میلیون تومان ریزش کرد ؟
پرونده اوکراین در ایستگاه ترامپ؟!
فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن از توان عملیاتی ایران نگران است
جدول خاموشی برق شهر کرمانشاه فردا سه شنبه17 شهریور ؛ ساعت خاموشی شهرهای کرمانشاه
قطعی برق خوزستان فردا سه‌شنبه 17 شهریور؛ برنامه خاموشی شهر اهواز
ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به شناورهای ایرانی نقض حقوق بین‌الملل است
چرا آژانس در میانه جنگ، بدنبال اطلاعات راهبردی ایران است؟
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکا؛تغییر راهبرد ایران در تنگه هرمز؛نفت 97 دلاری شد
جدول خاموشی برق تهران برای سه‌شنبه 17 شهریور + ساعت خاموشی مناطق مختلف تهران
برنامه خاموشی آذربایجان شرقی فردا سه‌شنبه 17 شهریور ؛ ساعت خاموشی تبریز
شهادت 2 پاسدار در حمله تروریستی به منطقه کورین زاهدان
آماده‌باش امنیتی تل‌آویو همزمان با سال نوی عبری
حملات جدید انصارالله یمن به تأسیسات آرامکو
حماس: عملیات جنوب نابلس پاسخی به اقدامات اشغالگران بود
اینفوگرافی | سهمیه جدید بنزین خودروها؛ نرخ اول، دوم و سوم چقدر است؟
پزشکیان: هیچ راهی را نمی‌توان بست؛ باید از فناوری برای خدمت به مردم استفاده کرد
قطر: برای امنیت خود نمی‌توانیم تنها به آمریکا تکیه کنیم
وزیر لبنانی خواستار اقدام فوری جامعه جهانی علیه تجاوز اسرائیل شد
آسمان اندونزی بسته شد+ جزئیات حادثه
ریزش معدن آلبلاغ یک کشته و 2 مصدوم برجا گذاشت
6 کشته در ریزش مرگبار خوابگاه دانشجویان ؛ احتمال افزایش کشته شدگان
رزمایش 313 هزار نفری «جانفدایان ایران» در تهران برگزار می‌شود
جزئیات پروژه‌های جدید وزارت ارتباطات؛ از توسعه شبکه ملی اطلاعات تا هوش مصنوعی
تأکید عارف بر تربیت نخبگان از سال‌های نخست مدرسه
ادعای جدید گروسی درباره ایران؛ آژانس به اطلاعات و تأسیسات هسته‌ای دسترسی ندارد
بیمه رایگان زنان سرپرست خانوار در روستاها
هشدار وزارت بهداشت درباره افزایش بیماری‌های تنفسی
زلزله 4.4 ریشتری بانه را لرزاند
امیر حیدری: اقتدار ایران معادلات دشمن را برهم زد
چراغ سبز جزیره کوچک اقیانوس آرام به اشغالگری تل‌آویو
توقف ناگهانی طرح دفاعی اروپا؛ چرا کشورهای عضو با «گروه مشورتی کالاس» مخالفت کردند؟
هشدار نارنجی برای بارش شدید در گیلان
رکوردشکنی بورس در معاملات امروز دوشنبه 16 شهریور 1405
کشف 75 قبضه سلاح جنگی در نایین
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز 16 شهریور 1405+جدول قیمت ها
نورنما | عروسی در وسط سیلاب
قیمت دینار عراق امروز 16 شهریور 1405
سرنگونی پهپاد جاسوسی عربستان در یمن
چین و آمریکا در مسیر رقابت نسل ششم؛ پایگاه جدید آزمایش پروازی چین چه می‌گوید؟
موضوعات مهم نشست شورای حکام آژانس چیست؟
حمله با سلاح سرد به شهرک‌نشین در کرانه باختری
آلبانیز: انگلیس سیاست خود در قبال اسرائیل را تغییر دهد
آخرین قیمت دلار امروز دوشنبه 16 شهریور 1405 / چرا دلار کاهشی شد؟
حمله موشکی ایران علیه ناوهای آمریکا، دفاع مشروع در برابر محاصره دریایی است
حدادعادل: هیچ رئیس‌جمهوری مانند پزشکیان به آموزش توجه ندارد
قالیباف: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، مورد حمله قرار می‌گیرید
خط قرمز جدید ایران؛ محاصره آمریکا را محاصره می‌کنیم
پرسپولیس - ذوب‌آهن ؛ ترکیب پرسپولیس اعلام شد ؛ بازگشت اورونوف به ترکیب اصلی
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 16 شهریور 1405 + پژو 207 در مزر 3 میلیاردی
قوانین جدید واردات موبایل؛ ثبت سفارش محدود شد