در

بقائی: نشست بحرین پوششی برای سیاست‌های مخرب آمریکاست

سخنگوی وزارت خارجه با انتقاد از نشست امنیتی بحرین گفت آمریکا با این‌گونه گردهمایی‌ها به‌دنبال پنهان‌کردن رفتارهای بی‌ثبات‌کننده خود در منطقه است.

بقائی: نشست بحرین پوششی برای سیاست‌های مخرب آمریکاست
0 دقیقه

نورنیوز-گروه سیاسی: اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه، در واکنش به بیانیه آمریکا درباره برگزاری به‌اصطلاح «گفتگوی امنیت منطقه‌ای» در بحرین، در شبکه ایکس نوشت:

«هیات حاکمه آمریکا بارها ثابت کرده است که هیچ ارزشی برای صلح و امنیت کشورهای منطقه غرب آسیا قائل نیست. چنین گردهمایی‌هایی چیزی جز نمایش و ظاهرسازی با هدف سرپوش‌گذاشتن بر سیاست‌های بی‌ثبات‌کننده و اقدامات غیرقانونی آمریکا در غرب آسیا نیست. کشورهای منطقه باید بسیار هوشیار و محتاط باشند و درس‌های روشن پیامدهای تجاوز نظامی اخیر آمریکا-رژیم صهیونیستی و اقدامات مخرب آنها، که امنیت کل منطقه را نقض کرد، را فراموش نکنند.»

بقایی+توئیت+=


ارسال نظر