×
سیاسی
شناسه خبر : 327918
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/04/17 ساعت 19:25
مشهد؛ آخرین منزل، در آغوش خورشید ولایت

روایت یک بدرقه - ۸

مشهد؛ آخرین منزل، در آغوش خورشید ولایت

پس از بدرقه‌های باشکوه تهران، قم، نجف و کربلا، مشهدالرضا(ع) آخرین منزل کاروان شهیدان شد؛ جایی که خیل عاشقان در جوار امام رضا(ع)، وداعی ماندگار با رهبر شهید انقلاب اسلامی رقم زدند.

نورنیوز-گروه فرهنگی: حماسه، این‌بار به مشهد رسیده است؛ شهری که قرن‌ها مأمن دل‌های بی‌قرار بوده و امروز، در امتداد بدرقه‌های تهران، قم، نجف و کربلا، برگ پایانی روایتی را ورق می‌زند که از جنس ایمان، وفاداری و شهادت است. گویی همه راه‌ها به حریم امام رضا(ع) ختم شده‌اند؛ به جایی که خادمی دیرین، پس از عمری مجاهدت و خدمت، به خانه بازمی‌گردد.

از نخستین ساعت‌های روز، مشهد رنگ دیگری دارد. خیابان‌های منتهی به حرم مطهر رضوی، آرام‌آرام از موج مردمی لبریز می‌شود که از دورترین شهرها و روستاها خود را به این قرار عاشقانه رسانده‌اند. پیر و جوان، زن و مرد، خانواده‌هایی که کیلومترها راه را پیموده‌اند، همه آمده‌اند تا در واپسین بدرقه مردی شریک شوند که نامش برای آنان با عزت، مقاومت و امید گره خورده است.

پیکر مطهر آقای شهید ایران حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای(ره) با ورود به مشهد، در میان صلوات، اشک و نوای مرثیه، راهی حریم امام مهربانی‌ها می‌شوند. گنبد طلایی رضوی، همچون خورشیدی که سال‌ها بر دل‌های عاشقان تابیده است، این‌بار بر کاروانی می‌درخشد که عطر شهادت را با خود آورده است. لحظه‌ای که پیکر مطهر شهدا در جوار مضجع نورانی حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) طواف داده می‌شوند، حرم رنگ دیگری به خود می‌گیرد؛ گویی فرشتگان نیز هم‌نوا با زمینیان، سرود استقبال از مجاهدانی را زمزمه می‌کنند که عهد خویش را تا آخرین نفس وفا کردند.

در صحن‌های رضوی، اشک و لبخند در هم آمیخته است؛ اشکِ فراق و لبخندِ افتخار. مردمی که آمده‌اند، تنها برای وداع نیامده‌اند؛ آمده‌اند تا بار دیگر با راهی که امام شهید و  شهیدان ایران زمین ترسیم کردند، پیمان ببندند. هر سلام، بیعتی دوباره است و هر صلوات، تجدید عهدی با آرمان‌هایی که از مکتب اهل‌بیت(ع) سرچشمه گرفته و با خون شهیدان استوار مانده است.

امروز، مشهد تنها پایتخت معنوی ایران نیست؛ قلب تپنده امت اسلامی است. از تهران تا قم، از نجف تا کربلا و اکنون در سایه گنبد زرین امام رضا(ع)، رشته‌ای از عشق و ولایت، ملت‌ها را به هم پیوند زده است. این بدرقه، روایت پایان یک زندگی نیست؛ روایت آغاز حضوری جاودانه در حافظه ملتی است که شهیدان خود را نه در خاک، که در بلندای تاریخ و در متن هویت خویش به امانت سپرده است.

کاروان امام شهید به آخرین منزل رسیده است؛ اما روایت هنوز پایان ندارد. زیرا راه شهیدان، در گام‌های مردمی که امروز صحن‌های رضوی را لبریز از حضور کرده‌اند، ادامه خواهد یافت. اینجا، در جوار امام رئوف(ع)، بدرقه به پایان می‌رسد، اما عهدی که با خون قائد شهید امت اسلام و شهیدان انقلاب اسلامی بسته شده است، تا همیشه در دل‌های مؤمنان زنده خواهد ماند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
بیعت سرخ از جمکران تا قم ؛بدرقه بی‌نظیر «آقای شهید ایران» در شهر قیام و اجتهاد+ فیلم
سه‌شنبه 1405/04/16 ساعت 14:18
بیعت سرخ از جمکران تا قم ؛بدرقه بی‌نظیر «آقای شهید ایران» در شهر قیام و اجتهاد+ فیلم
قم امروز در امتدادحماسه‌های تهران، میزبان وداع با «رهبر شهید» بود.پس از اقامه نمازتوسط حضرت آیت‌الله جوادی آملی درمسجد جمکران، بلوار پیامبر اعظم (ص) به رودخانه‌ای از وفاداری بدل شد. سیل عاشقان، پیکر «آقای شهید ایران» وخانواده‌اش را تاحرم مطهر حضرت معصومه (س) بدرقه کردند.بعد از نماز ظهر پیکرها به تهران منتقل شدندتا برای برگزاری مراسم بدرقه در عراق آماده شوند.
بدرقه‌ای که در تهران تاریخ ساز شد/پیکر مطهر رهبر شهید به قم رسید
دوشنبه 1405/04/15 ساعت 21:27
این خبر به روز رسانی می شود...
بدرقه‌ای که در تهران تاریخ ساز شد/پیکر مطهر رهبر شهید به قم رسید
تهران امروز در شکوهِ بی‌نظیرِ بدرقه رهبر شهید شاهد حماسه جدیدی بود. مردمی که برای امضای آخرین پیمان‌نامه وفاداری با رهبرشان به میدان آمدند . بعد از پایان آیین تشییع پیکر رهبر شهید که تا ساعت 17 به طول انجامید، پیکر مطهر راهی قم شد و دقایقی قبل در مسجد جمکران میعادگاه همیشگی او بر زمین نشست.
از شبِ اشک تا صبحِ نماز؛ مصلی تهران در دریای عاشقان رهبر شهید غرق شد
یکشنبه 1405/04/14 ساعت 08:30
از شبِ اشک تا صبحِ نماز؛ مصلی تهران در دریای عاشقان رهبر شهید غرق شد
تهران از شامگاه شنبه تا سپیده‌دم یکشنبه صحنه یکی از باشکوه‌ترین و ماندگارترین بدرقه‌های مردمی بود. صدها هزار نفر از اقشار مختلف مردم با شب‌زنده‌داری در مصلای امام خمینی(ره)، برای اقامه آخرین نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای خانواده ایشان آماده کردند و نماز به امامت آیت الله سبحانی نماز در سه نوبت بر پیکر شهدا خوانده شد.
وداع با رهبر شهید از دریچه رسانه‌های بین‌المللی
جمعه 1405/04/12 ساعت 12:32
وداع با رهبر شهید از دریچه رسانه‌های بین‌المللی
رسانه‌های بین‌المللی از جمله شبکه CNN با پوشش گسترده، مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران را در صدر اخبار خود قرار دادند و به ابعاد مختلف آن پرداختند.
نظرات

آخرین اخبار
زنان بخوانند؛ همه چیزهایی که باید از کمبود آهن بدانید
مصرف روزانه نوشیدنی‌های شیرین با افزایش خطر سرطان معده مرتبط است
کشتار جدید در غزه، سیلی به صورت میانجی‌گران و توافق‌هاست
مسکو و پکن در شورای امنیت علیه سیاسی‌کاری موضع گرفتند
آلمان شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری را محکوم کرد
چهل روز پس از وداع
تأسیس سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی با مشارکت ایران و 28 کشور
همتی: درباره تأمین ارز و کالاهای اساسی به رهبر انقلاب اطمینان دادم
40 تریلیون دلار بدهی؛ صورت‌حساب جنگ ترامپ از راه رسید
فولاد خوزستان 1-1 شمس آذر قزوین/ تقسیم امتیازات در هفته دوم لیگ برتر
رایزنی تلفنی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان درباره راهکارهای دیپلماتیک
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه موریتانی درباره تحولات منطقه
زلزله 4.2 ریشتری گیلانغرب را لرزاند
پکن: واشنگتن رویکرد خصمانه خود در قبال پیونگ‌یانگ را تغییر دهد
تصادفات جاده‌ای سمنان 14 مصدوم و 2 کشته برجا گذاشت
پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست
امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟
مس شهر بابک 1-1 خیبر خرم‌آباد/دشت یک امتیازی خیبر 9 نفره
قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 29 مرداد + جدول
فجرسپاسی 0-0 صنعت نفت آبادان/توازن قدرت در زمین فوتبال
ملوان 2- 1 ذوب‌آهن/ ذوب‌آهن در انزلی غافلگیر شد
نقد تند ایران از عملکرد شورای امنیت
اعتراف رسانه اسرائیلی به شکست سیاست‌های ترامپ
دور جدید تحریم‌های انگلیس علیه ایران
واکنش اسلام‌آباد به اظهارات سفیر آمریکا؛ احضار کاردار
پرسپولیس 4 - 1 استقلال خوزستان/ سرخپوشان به صدر نشستند
برنز جهانی برای ایران در کشتی فرنگی جوانان
فارن افرز: نظم جدید در خاورمیانه شکل خواهد گرفت
اصفهان، پایتخت آینده بازی‌سازان ایران می‌شود
دیپلماسی قاهره در مسیر تهران
تاکید مقام‌های قطر و حماس بر اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه
نگاه ویژه فدراسیون به آینده فوتبال بانوان
مدرک جدید در پرونده قتل چارلی کرک؛ گلوله‌ای با پیام سیاسی در صحنه جرم
محکومیت تحریم‌های آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی از سوی اسپانیا
پوتین: زیرساخت‌های تجاری روسیه در برابر حملات مقاوم‌اند
دستگیری زن کلاهبردار در مازندران
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 29 مرداد
وزیر صمت: مردم نباید قفسه خالی ببینند
انتخابات نهمین دوره دومای روسیه؛ شمار نامزدها به بیش از 4400 نفر رسید
از اعتیاد تا درام خانوادگی؛ مستند چک وارد رقابت اسکار 2027 شد
نزار آمیدی:تکیه و ایستادگی عراق بر مقاومت خواهد بود
اکثر آمریکایی‌ها ترامپ را متهم به سودجویی کردند
حماس به شورای صلح: در جنایات اسرائیل شریک هستید
بحران آب در آلمان؛ 92 درصد منابع در اختیار صنایع!
تکلیف میزبانی استقلال در لیگ نخبگان آسیا مشخص شد
غاصبان فلسطین دچار سرطان اجتماعی شده‌اند
تسریع عملیات پاکسازی سواحل سوزا از آلودگی نفتی
توافق جنایت ذیل توافق چارچوب!
نارضایتی آمریکا از امتیازدهی بیش از حد عمان به ایران
هشدار بانک مرکزی اروپا درباره اصلاح شدید سهام فناوری