×
سیاسی
شناسه خبر : 327918
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/04/17 ساعت 19:25
مشهد؛ آخرین منزل، در آغوش خورشید ولایت

روایت یک بدرقه - ۸

مشهد؛ آخرین منزل، در آغوش خورشید ولایت

پس از بدرقه‌های باشکوه تهران، قم، نجف و کربلا، مشهدالرضا(ع) آخرین منزل کاروان شهیدان شد؛ جایی که خیل عاشقان در جوار امام رضا(ع)، وداعی ماندگار با رهبر شهید انقلاب اسلامی رقم زدند.

نورنیوز-گروه فرهنگی: حماسه، این‌بار به مشهد رسیده است؛ شهری که قرن‌ها مأمن دل‌های بی‌قرار بوده و امروز، در امتداد بدرقه‌های تهران، قم، نجف و کربلا، برگ پایانی روایتی را ورق می‌زند که از جنس ایمان، وفاداری و شهادت است. گویی همه راه‌ها به حریم امام رضا(ع) ختم شده‌اند؛ به جایی که خادمی دیرین، پس از عمری مجاهدت و خدمت، به خانه بازمی‌گردد.

از نخستین ساعت‌های روز، مشهد رنگ دیگری دارد. خیابان‌های منتهی به حرم مطهر رضوی، آرام‌آرام از موج مردمی لبریز می‌شود که از دورترین شهرها و روستاها خود را به این قرار عاشقانه رسانده‌اند. پیر و جوان، زن و مرد، خانواده‌هایی که کیلومترها راه را پیموده‌اند، همه آمده‌اند تا در واپسین بدرقه مردی شریک شوند که نامش برای آنان با عزت، مقاومت و امید گره خورده است.

پیکر مطهر آقای شهید ایران حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای(ره) با ورود به مشهد، در میان صلوات، اشک و نوای مرثیه، راهی حریم امام مهربانی‌ها می‌شوند. گنبد طلایی رضوی، همچون خورشیدی که سال‌ها بر دل‌های عاشقان تابیده است، این‌بار بر کاروانی می‌درخشد که عطر شهادت را با خود آورده است. لحظه‌ای که پیکر مطهر شهدا در جوار مضجع نورانی حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) طواف داده می‌شوند، حرم رنگ دیگری به خود می‌گیرد؛ گویی فرشتگان نیز هم‌نوا با زمینیان، سرود استقبال از مجاهدانی را زمزمه می‌کنند که عهد خویش را تا آخرین نفس وفا کردند.

در صحن‌های رضوی، اشک و لبخند در هم آمیخته است؛ اشکِ فراق و لبخندِ افتخار. مردمی که آمده‌اند، تنها برای وداع نیامده‌اند؛ آمده‌اند تا بار دیگر با راهی که امام شهید و  شهیدان ایران زمین ترسیم کردند، پیمان ببندند. هر سلام، بیعتی دوباره است و هر صلوات، تجدید عهدی با آرمان‌هایی که از مکتب اهل‌بیت(ع) سرچشمه گرفته و با خون شهیدان استوار مانده است.

امروز، مشهد تنها پایتخت معنوی ایران نیست؛ قلب تپنده امت اسلامی است. از تهران تا قم، از نجف تا کربلا و اکنون در سایه گنبد زرین امام رضا(ع)، رشته‌ای از عشق و ولایت، ملت‌ها را به هم پیوند زده است. این بدرقه، روایت پایان یک زندگی نیست؛ روایت آغاز حضوری جاودانه در حافظه ملتی است که شهیدان خود را نه در خاک، که در بلندای تاریخ و در متن هویت خویش به امانت سپرده است.

کاروان امام شهید به آخرین منزل رسیده است؛ اما روایت هنوز پایان ندارد. زیرا راه شهیدان، در گام‌های مردمی که امروز صحن‌های رضوی را لبریز از حضور کرده‌اند، ادامه خواهد یافت. اینجا، در جوار امام رئوف(ع)، بدرقه به پایان می‌رسد، اما عهدی که با خون قائد شهید امت اسلام و شهیدان انقلاب اسلامی بسته شده است، تا همیشه در دل‌های مؤمنان زنده خواهد ماند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
بیعت سرخ از جمکران تا قم ؛بدرقه بی‌نظیر «آقای شهید ایران» در شهر قیام و اجتهاد+ فیلم
سه‌شنبه 1405/04/16 ساعت 14:18
بیعت سرخ از جمکران تا قم ؛بدرقه بی‌نظیر «آقای شهید ایران» در شهر قیام و اجتهاد+ فیلم
قم امروز در امتدادحماسه‌های تهران، میزبان وداع با «رهبر شهید» بود.پس از اقامه نمازتوسط حضرت آیت‌الله جوادی آملی درمسجد جمکران، بلوار پیامبر اعظم (ص) به رودخانه‌ای از وفاداری بدل شد. سیل عاشقان، پیکر «آقای شهید ایران» وخانواده‌اش را تاحرم مطهر حضرت معصومه (س) بدرقه کردند.بعد از نماز ظهر پیکرها به تهران منتقل شدندتا برای برگزاری مراسم بدرقه در عراق آماده شوند.
بدرقه‌ای که در تهران تاریخ ساز شد/پیکر مطهر رهبر شهید به قم رسید
دوشنبه 1405/04/15 ساعت 21:27
این خبر به روز رسانی می شود...
بدرقه‌ای که در تهران تاریخ ساز شد/پیکر مطهر رهبر شهید به قم رسید
تهران امروز در شکوهِ بی‌نظیرِ بدرقه رهبر شهید شاهد حماسه جدیدی بود. مردمی که برای امضای آخرین پیمان‌نامه وفاداری با رهبرشان به میدان آمدند . بعد از پایان آیین تشییع پیکر رهبر شهید که تا ساعت 17 به طول انجامید، پیکر مطهر راهی قم شد و دقایقی قبل در مسجد جمکران میعادگاه همیشگی او بر زمین نشست.
از شبِ اشک تا صبحِ نماز؛ مصلی تهران در دریای عاشقان رهبر شهید غرق شد
یکشنبه 1405/04/14 ساعت 08:30
از شبِ اشک تا صبحِ نماز؛ مصلی تهران در دریای عاشقان رهبر شهید غرق شد
تهران از شامگاه شنبه تا سپیده‌دم یکشنبه صحنه یکی از باشکوه‌ترین و ماندگارترین بدرقه‌های مردمی بود. صدها هزار نفر از اقشار مختلف مردم با شب‌زنده‌داری در مصلای امام خمینی(ره)، برای اقامه آخرین نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای خانواده ایشان آماده کردند و نماز به امامت آیت الله سبحانی نماز در سه نوبت بر پیکر شهدا خوانده شد.
وداع با رهبر شهید از دریچه رسانه‌های بین‌المللی
جمعه 1405/04/12 ساعت 12:32
وداع با رهبر شهید از دریچه رسانه‌های بین‌المللی
رسانه‌های بین‌المللی از جمله شبکه CNN با پوشش گسترده، مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران را در صدر اخبار خود قرار دادند و به ابعاد مختلف آن پرداختند.
نظرات

آخرین اخبار
ترامپ از دیدار دوباره با رهبر کره شمالی خبر داد
پخش زنده بازی اهورا خاطری امروز پنجشنبه در رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان
آخرین وضعیت واردات خودرو؛ 30 هزار دستگاه وارد شد، خودروهای کارکرده همچنان بلاتکلیف
نام ایستگاه مترو «شهید باقری» به «شهیدان باقری» تغییر یافت
قالیباف به زیارت حرم امامین جوادین(ع) در کاظمین رفت
تکذیب حمله به دادگستری بهبهان؛ فیلم منتشر‌ شده‌ قدیمی است
جدول قیمت کالاهای اساسی امروز پنج شنبه 29 مرداد | دنبه هم نجومی شد؟
قیمت سکه امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول قیمت سکه امامی
دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق
تنش دیپلماتیک استرالیا و اسرائیل؛ واکنش تند پنی وانگ به عدم مجازات عاملان قتل امدادگر
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 29 مرداد 1405+جدول پخش
حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد
ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز
ترامپ به دنبال احیای فناوری قدیمی در ناوهای هواپیمابر؛ ماجرا چیست؟
آخرین قمار ترامپ؛ D-Day،جنگ اقتصادی یا آغاز شکست دوم؟
وزیر خارجه سوریه: حمله اسرائیل به ابوالظهور هیچ توجیهی نداشت
جدول قیمت خودروهای سایپا امروز پنجشنبه 29 مرداد
پلیس راهور: مقابل مراکز برگزاری کنکور سد معبر نکنید
جدول پخش زنده بازی‌های پنجشنبه 29 مرداد 1405؛ فوتبال، کشتی، والیبال و بسکتبال
جدول قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 29 مرداد
ترامپ در انتظار یک غافلگیری جدید؟
آغاز واریز حقوق مرداد ماه بازنشستگان تامین اجتماعی+ اعلام زمان پرداخت معوقات
قطعی برق ایلام امروز پنجشنبه 29 مرداد + لینک
جنگ و اقتصاد ریاضتی
برنامه قطعی برق تهران امروز پنجشنبه 29 مرداد+لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول
ماینرهای قاچاق در ساری لو رفتند؛ 70 دستگاه کشف شد
قیمت دلار امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول قیمت ارزها در بازار آزاد
قیمت طلا امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول قیمت طلا 18 عیار
80 درصد آلودگی نفتی سواحل قشم مهار شد؛ جزئیات پاکسازی 3 موج آلودگی
آخرین قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول
انتخابات داخلی لیکود پیروزی نتانیاهو یا زنگ خطر برای دولت راستگرا؟
ابهام در تعویض پلاک موتورسیکلت‌های برقی هنگام معامله رفع شد
وزیر علوم: به آسیب‌دیدگان جنگ سهمیه‌ کنکور اختصاص می‌یابد
سوت ماراتن کنکور 1405 به‌صدا درآمد
ترفند سلول‌های سرطانی برای پنهان شدن از چشم سیستم ایمنی!
مقام مستعفی دولت ترامپ: جنگ با ایران به نفع امنیت ملی آمریکا نیست
آمریکا مدعی شد: 757 نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند
ترامپ به دنبال مداکره نیست؟!
تصویر خیره‌کننده جیمز وب از مرگ یک ستاره و تولد سحابی شیر
استفاده کودکان از گوشی و تبلت چه تأثیری بر توانایی شناختی آنان دارد؟
پرونده‌سازی هوش مصنوعی برای کاربران!
زنان بخوانند؛ همه چیزهایی که باید از کمبود آهن بدانید
مصرف روزانه نوشیدنی‌های شیرین با افزایش خطر سرطان معده مرتبط است
کشتار جدید در غزه، سیلی به صورت میانجی‌گران و توافق‌هاست
مسکو و پکن در شورای امنیت علیه سیاسی‌کاری موضع گرفتند
آلمان شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری را محکوم کرد
چهل روز پس از وداع
تأسیس سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی با مشارکت ایران و 28 کشور
همتی: درباره تأمین ارز و کالاهای اساسی به رهبر انقلاب اطمینان دادم