به گفته وی، بدین ترتیب می توان اقدامات آمریکا را دخالت آشکار در امور داخلی کشور مستقل ونزوئلا را ارزیابی کرد. این سناتور یادآور شد توقیف داراییهای رسمی اقدامی برای مقابله با دولت قانونی ونزوئلا و حمایت مستقیم از مخالفان این کشور است.
پیش از این ترامپ دستور مربوط به توقیف کلیه اموال و داراییهای دولت ونزوئلا در ایالات متحده را امضاء کرد. علاوه بر این دولت آمریکا داراییهای جمهوری بولیوی را نیز مسدود کرد. بانک مرکزی این کشور و شرکت نفتی «PDVSA» تحت این محدودیتها قرار گرفتند.
\"لئونید اسلوتسکی\" رئیس کمیته امور بین الملل دومای دولتی روسیه نیز معتقد است که دستور رئیس جمهوری آمریکا برای توقیف کامل داراییهای دولت ونزوئلا ، مغایر با حقوق بین المللی بوده و این اقدام را باید یک راهزنی و غضب غیرقانونی اموال نامید.
وی گفت: « دستور ترامپ درباره توقیف داراییهای دولت ونزوئلا در ایالات متحده یک راهزنی آشکار و غضب غیرقانونی اموال است. واشنگتن بدین ترتیب مانند یک شریک غیرقابل اطمینان عمل کرده که هر زمان ممکن است به هر بهانهای دست به سرقت اموال سایر کشورها در خاک خود بزند و این مغایر با حقوق بین الملل است.»
این مقام دوما افزود : «ایالات متحده به روشهای تروریسم اقتصادی و دخالت در امور داخلی سایر کشورها و اعمال فشار بر دولتهایی که مورد رضایت واشنگتن قرار نداشته، با هدف سرنگونی آنها ادامه میدهد.
اسلوتسکی تاکید کرد که نیکولاس مادورو همچنان تنها رئیس جمهوری قانونی و منتخب مردم این کشور است و تغییر قدرت حاکمه در هر کشوری باید تنها از طریق راههای متمدنانه و با برگزاری انتخابات صورت بگیرد و هرگونه گفتوگو درباره نقض دموکراسی و تلاش برای تغییر قدرت تنها باعث وخامت بیشتر اوضاع در ونزوئلا میشود، اقدامی که آشکارا از سوی آمریکا دیده میشود.