×
بین الملل
شناسه خبر : 327772
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/04/10 ساعت 22:02
جی‌دی ونس: مذاکرات دوحه به‌خوبی پیش می‌رود

جی‌دی ونس: مذاکرات دوحه به‌خوبی پیش می‌رود

معاون رئیس‌جمهوری آمریکا با اشاره به روند گفت‌وگوها در دوحه قطر اعلام کرد که مذاکرات جاری «به خوبی پیش می‌رود» و طرف‌ها در مسیر مثبتی حرکت می‌کنند.

نورنیوز-گروه بین الملل: معاون ترامپ روز چهارشنبه به وقت محلی در ویرجینیا به خبرنگاران گفت: «هنوز ( درباره نتیجه مذاکرات) خیلی زود است، اما مذاکرات به خوبی پیش می‌رود.»

معاون ترامپ افزود: «خب، در حال حاضر، مذاکره‌کنندگان فنی با ایرانی‌ها، با قطری‌ها و با دیگران در دوحه نشسته‌اند و در حال گفت‌وگو هستند، درباره برخی جزئیات گفت‌وگو می‌کنند. ما نگران موضوع هسته‌ای هستیم و قرار است درباره آن شروع به گفت‌وگو کنیم، بنابراین فعلاً مذاکرات خوب پیش می‌رود.»

ونس گفت که آن‌ها در حال بررسی جزئیات مربوط به تردد تجاری از طریق تنگه هرمز هستند و «در واقع فقط تلاش می‌کنند اطمینان حاصل کنند که ما همچنان در این زمینه پیشرفت می‌کنیم، و تمرکز آن‌ها روی این موضوع است.»

معاون رئیس جمهوری آمریکا ادامه داد: «بدیهی است که ما نگران موضوع هسته‌ای هستیم. قرار است درباره آن شروع به گفت‌وگو کنیم.»

ونس همچین در پایگاه هوایی-دریایی اوشیانا در ویرجینیا بیچ، از ارتش آمریکا قدردانی و ادعا کرد که مذاکرات جاری با ایران توانسته ادامه پیدا کند «نه از روی ضعف»، بلکه «از روی قدرت.»

او همچنین جنگ آمریکا با ایران را اساسا متفاوت از جنگ‌های افغانستان و عراق توصیف کرد؛ جنگ‌هایی که خودش به‌عنوان یک تفنگدار دریایی در اعزام سال ۲۰۰۵ در آن‌ها خدمت کرده بود، و ادعا کرد که هرگونه دستور نظامی از سوی رئیس‌جمهور ترامپ با اهدافی روشن و مشخص صادر خواهد شد. 

معاون ترامپ در حالیکه آمریکا به دلیل پیامدهای اقتصادی جنگ علیه ایران ناچار به مذاکره با جمهوری اسلامی ایران شده است، ادعا کرد: «[ترامپ] از موضعی مذاکره می‌کند که برنامه هسته‌ای ایران نابود شده و توان نظامی متعارف آن‌ها هم نابود شده است، و آنچه که درباره افرادی که از دولت برای مذاکره انتقاد می‌کنند، می‌بینم این است که همان کسانی هستند که مثلا ما را تشویق می‌کردند فقط کمی جلوتر برویم و چند بمب بیشتر در جاهایی مثل افغانستان بیندازیم.»

ونس با حمایت از ترامپ مدعی شد: «در حال حاضر، رئیس‌جمهور ایالات متحده در سال ۲۰۲۶ گزینه‌های زیادی در اختیار دارد، اما اگر روزی از شما بخواهد بروید و بمب بیندازید، برای هدفی کاملا مشخص خواهد بود.»

معاون رئیس جمهوری آمریکا با تکرار ادعاهای ترامپ و دستاوردسازی از جنگ و تجاوز به ایران خطاب به نظامیان آمریکایی ادعا کرد: «رئیس جمهور از شما خواست که برنامه هسته‌ای آنها را نابود کنید.»

او ادعا کرد که بر اساس ارزیابی‌های اطلاعاتی، ایران اکنون «از توسعه بمب هسته‌ای دورتر از هر زمان دیگری طی ۲۰ تا ۳۰ سال اخیر قرار دارد» و این دستاورد، نتیجه تلاش نیروهای آمریکایی است!

معاون رئیس جمهوری آمریکا همچنین اعتراف کرد که توانایی دولت آمریکا در پیشبرد سیاست‌های خود به جای دیپلماسی تا حد زیادی به قدرت و آمادگی نیروهای مسلح این کشور متکی است.

او خطاب به نظامیان آمریکایی ادعا کرد: «در سراسر جهان، دوستان و دشمنان می‌دانند که اگر ما از شما بخواهیم، شما می‌روید و غیرممکن را ممکن می‌کنید. آنها می‌دانند که اگر از یک فرد یا حکومت شرور بخواهیم کاری انجام دهد و او نپذیرد، این شما هستید که آن درخواست را به اجرا درمی‌آورید.»

 


نظرات

آخرین اخبار
اعلام تعطیلی واحدهای قضایی و اداری قوه قضاییه در سه استان
بارزانی در مراسم تشییع رهبر شهید حاضر می‌شود
پکن خواستار لغو فوری تحریم‌های خصمانه علیه ایران شد
سخنگوی ارتش: ارتش در آماده‌باش کامل است
احتمال خروج آمریکا از عربستان
یاسر آسانی در تمرین استقلال حاضر شد
آماده‌باش برای خطر سیلاب و سقوط سنگ در جاده‌های 7 استان
افزایش آمار قربانیان زمین‌لرزه در ونزوئلا به بیش از 2200 نفر
عارف: راهبرد اصلی در مراسم تشییع «رهبر شهید»، سلامت مردم است
نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری
دیوارنگاره «آقای شهید ایران» رونمایی شد
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های کشور و بارش پراکنده باران
مفقود شدن خدمه بالگرد آمریکایی در دریای عرب
آکسیوس: آمریکا ادعا کرده اسرائیل را در لبنان مهار خواهد کرد
جی‌دی ونس: مذاکرات دوحه به‌خوبی پیش می‌رود
ترامپ: «آنروا» در غزه آینده جایی ندارد
برنامه ارائه خدمات پستی از 11 تا 17 تیر چگونه است؟
کنگو 1-2 انگلیس؛ بازگشت باشکوه هری‌کین و صعود سه شیرها+ فیلم‌گل ها
تیموریان: میزبان اجازه صعود به ما نداد
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت پدر محمدباقر ذوالقدر
پرواز تهران–بمبئی پس از 5 ماه از سر گرفته می‌شود
پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
پرونده عامل زیر گرفتن 7 مأمور فراجا به دیوان عالی کشور رفت
ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح رسید
هشدار درباره تداوم گرد و خاک تا پایان هفته در اصفهان
موسیقی «الوداع» در رثای رهبر شهید امّت تولید شد
رامین رضاییان: قهرمانی در آسیا بهترین هدیه به مردم خواهد بود
وزیر کشور: تشییع «شهید ایران» نقطه عطفی در تاریخ انقلاب خواهد شد
لغو اعزام کشتی های آلمانی به تنگه هرمز؛ مین روبی متوقف شد
3 شرط ایران برای خرید کالا از شرکت‌های آمریکایی
رعدوبرق فرودگاه مونیخ را فلج کرد
رونمایی از سند دروغ آمریکا به روسیه درباره عدم گسترش ناتو
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: اسرائیل مهم‌ترین دارایی راهبردی آمریکاست!
کودک گمشده رامیان سالم به آغوش خانواده بازگشت
پرواز 30 دقیقه‌ای در انگلیس با حادثه مرگبار پایان یافت
پارلمان اسرائیل به محدودیت پخش اذان رأی داد!
حمله با سلاح سرد به نیروهای حراست بیمارستان یاسوج + تعداد مصدومان
27 ایستگاه استقبال از زائران در تهران فعال می‌شود
درخواست فوری فوتبال ایران از AFC
کاخ سفید: ترامپ به توافق با ایران امیدوار است
قدردانی رئیس‌جمهور از اعضای تیم ملی فوتبال
غریب آبادی: در دوحه نشستی با هیات آمریکایی برگزار نشده است
ملونی: در برابر ترامپ زانو نمی‌زنم!
آمریکا و اسرائیل برای ساخت سفارت دائمی در قدس توافق کردند
الجزیره: تهران سه مطالبه کلیدی را روی میز گذاشت
بازدید از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس رایگان شد
قالیباف درگذشت فرزاد جمشیدی را تسلیت گفت
قدردانی محمدنبی از حامیان و کادر فنی تیم ملی/قلعه‌نویی: نتایج خوبی در جام جهانی گرفتیم
تیم ملی فوتبال ایران از جام‌جهانی به کشور بازگشت
از لبنان تا ایران؛ محورهای دیدار امیر قطر و نمایندگان ترامپ