نورنیوز-گروه سیاسی: ساعتی قبل افرادی مسلح به سمت مأمور انتظامی اهل سنت و از قوم بلوچ که در حال عزیمت به محل کار بود با سلاح گرم تیراندازی که متأسفانه ستوان سوم "محمد پلنگی" به درجه رفیع شهادت نائل شد.
این مرکز ادامه افزود: تلاش برای دستگیری عاملان این سوء قصد ادامه دارد و اخبار تکمیلی متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
شهادت ستوان یکم محمد پلنگی، مأمور فداکار و مدافع امنیت از میان مذهب اهل سنت بلوچستان، در پی حمله ناجوانمردانه عناصر تروریستی، علاوه بر از دست رفتن یکی از نگهبانان امنیت کشور، داغی سنگین بر دل خانواده و ملت به جای گذاشت.
شهید پلنگی که در راه تأمین امنیت مردم ایستادگی میکرد، هدف گلولههای ترور قرار گرفت تا در راه میهن به مقام والای شهادت برسد. اما در پس این حماسه، روایت تلخ و تکاندهندهای نهفته است؛ سرنوشت سه فرزند خردسال او که از امروز باید زندگی را بدون حضور تکیهگاه و پناه خود ادامه دهند.
متین ۱۱ ساله، تینا ۷ ساله و بهار ۳ ساله، کودکانی هستند که شاید هنوز معنای عمیق شهادت را درک نکنند، اما از همین لحظه، جای خالی پدری را که با تمام وجود برای امنیت آنها ایستاد، با تمام وجود احساس خواهند کرد.
این حمله تروریستی تنها جان یک مأمور فداکار را نگرفت، بلکه خانوادهای را عزادار کرد و سه کودک را در سوگ ابدی پدر نشاند؛ کودکانی که از این پس، تنها خاطرات روزهای بودن با پدر، یادگار گرانبهای آنها از این قهرمان خواهد بود.