×
اجتماعی
شناسه خبر : 327566
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/04/10 ساعت 05:00
توصیه‌های مهم به سالمندان برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید

توصیه‌های مهم به سالمندان برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید

متخصص طب سالمندی از سالمندان خواست هنگام حضور در مراسم تشییع، آب و دارو همراه داشته باشند، از گرمازدگی پیشگیری کنند و بیماران قلبی و مبتلایان به فشارخون از ازدحام دوری کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی:دکتر فاطمه‌السادات میرزاده - عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم‌پزشکی تهران ، در توصیه‌های بهداشتی به سالمندان برای شرکت در تجمع‌های میلیونی اظهار کرد: روزهای گرم سال را سپری می‌کنیم؛ براساس شرایط محیطی، گرمازدگی و کم‌آبی می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند. سالمندانی که خواهان شرکت در مراسم تشییع هستند، حتما بطری آب همراه داشته‌ باشند. میزان ظرفیت بطری و قمقمه‌هایی که همراه دارند، باید پاسخگوی مدت‌زمان حضور آنها در  خارج از منزل باشد تا دچار کمبود آب بدن و گرمازدگی نشوند.

این عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: استفاده از کلاه لبه‌دار به منظور پیشگیری از گرمازدگی ضروری است و همچنین استفاده از کرم‌های ضدآفتاب برای پیشگیری از آفتاب‌سوختگی توصیه می‌شود. هنگامی که دمای هوا به اوج خود می‌رسد، از ‌شست‌وشوی صورت با آب غافل نشوند و خود را خنک نگه‌ دارند.

این پزشک در توصیه‌های بهداشتی به مبتلایان دیابت و فشارخون گفت: این احتمال وجود دارد که برخی شرکت‌کنندگان به بیماری‌های دیابت و فشارخون مبتلا باشند. افراد مبتلا به دیابت به ویژه بیمارانی که مصرف‌کننده داروهای این بیماری هستند یا انسولین تزریق می‌کنند، خوراکی شیرین همراه داشته‌ باشند. اگر دچار علائمی مانند افت قند خون، احساس گرسنگی بیش از حد و لرز طی مراسم شدند، در همان لحظه خوراکی شیرینی که به همراه دارند را مصرف‌ کنند.

میرزاده درباره سالمندان مبتلا به پرفشاری خون نیز توضیح داد: افرادی که به فشار خون مبتلا هستند، از حضور در مکان‌هایی که ازدحام جمعیت وجود دارد، خودداری کنند. فشار بیش از حد و حضور در مکان‌هایی که تنفس سخت می‌شود، می‌تواند سبب افزایش فشار خون شود؛ موضوعی که می‌تواند برای مبتلایان به پرفشاری خون خطرناک باشد.

او ادامه داد: بیماران مبتلا به فشارخون در محل‌هایی حضور داشته باشند که میزان ازدحام جمعیت کمتر است. همچنین این بیماران می‌بایست داروهای فشار خون را همراه داشته‌ باشند. ترجیح بر این است اگر دستگاه فشار خون قابل‌حمل دارند، دستگاه را همراه خود بیاورند. اگر دچار علائمی مانند سردرد، سرگیجه، تهوع، استفراغ، احساس فشار در قفسه سینه شدند به سرعت به ماموران اورژانس مستقر در محل مراجعه‌ کنند.  

این متخصص طب سالمندی گفت: به خانواده‌های افرادی که به بیماری‌های عضلانی و اسکلتی مبتلا هستند، توصیه می‌شود ویلچر همراه خود داشته‌ باشند؛ چراکه احتمال زمین خوردن این افراد طی مراسم وجود دارد. افرادی که زانو درد دارند، از زانوبند استفاده کنند تا به خالی‌شدن زانو طی مسیر پیاده‌روی دچار نشوند و زمین نخورند. افرادی که زانو درد دارند، به طور حتم از عصا استفاده‌ کنند و صندلی‌های تاشو قابل‌حمل همراه داشته‌ باشند. همراه‌داشتن صندلی‌های تاشو قابل‌حمل به این افراد کمک می‌کند تا در طول مسیر بنشینند و استراحت کنند.  

میرزاده اظهار کرد: اگر صندلی تاشو قابل‌حمل ندارند، در فواصل زمانی ۲۰ دقیقه بنشینند و پاهای خود را ماساژ دهند و پاهای خود را ماساژ دهند تا خون جریان پیدا کند. این احتمال وجود دارد که مدت‌زمان زیادی در یک محل طی مدت‌زمان برگزاری مراسم بمانند؛ به طور حتم، پای خود را در حالت ایستاده باز و بسته کنند که جریان خون برای آنها اتفاق افتد و دچار مشکل نشوند.  


اخبار مرتبط
هشدار متخصصان درباره حضور سالمندان در تجمعات
دوشنبه 1405/04/15 ساعت 06:00
هشدار متخصصان درباره حضور سالمندان در تجمعات
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تأکید بر لزوم مراقبت بیشتر از سالمندان در تجمعات پرجمعیت، گفت گرما، کم‌آبی، ازدحام و بیماری‌های زمینه‌ای می‌تواند سلامت این گروه را بیش از دیگران تهدید کند.
آماده‌باش هلال‌احمر برای تشییع رهبر شهید
چهارشنبه 1405/04/10 ساعت 09:59
آماده‌باش هلال‌احمر برای تشییع رهبر شهید
هلال‌احمر با به‌کارگیری 25 هزار نیروی داوطلب، 358 آمبولانس، 280 خودروی نجات و 4 بالگرد امدادی، پوشش مراسم تشییع رهبر شهید را بر عهده می‌گیرد.
باید برخاست
چهارشنبه 1405/04/10 ساعت 09:53
فتح‌الله جوادی :
باید برخاست
در روزهای پیش رو، ایران و ایرانیان در مراسم بدرقه‌ای نمادین با رهبری وداع خواهند کرد که دلداده عزت و عظمت کشور و ملت بود. عبد صالحی که دین خود را به عنوان یک رهبر و یک امام به بهترین وجه ادا کرد.
وزارت بهداشت دستورالعمل نظارت بر مراسم تشییع رهبر شهید را ابلاغ کرد
سه‌شنبه 1405/04/09 ساعت 23:55
وزارت بهداشت دستورالعمل نظارت بر مراسم تشییع رهبر شهید را ابلاغ کرد
معاون بهداشت وزارت بهداشت با ابلاغ دستورالعمل ویژه، بر نظارت بهداشتی مراسم وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید و کنترل آب، غذا و بیماری‌های تنفسی تأکید کرد.
نکاتی برای استفاده از موبایل در مراسم تشییع رهبر شهید
سه‌شنبه 1405/04/09 ساعت 23:48
نکاتی برای استفاده از موبایل در مراسم تشییع رهبر شهید
همزمان با مراسم تشییع رهبر شهید، از شهروندان خواسته شده برای جلوگیری از اختلال شبکه تلفن همراه، پیامک را جایگزین تماس کرده و پیش از حضور، تلفن خود را کامل شارژ کنند.
نظرات

آخرین اخبار
آخرین خبر از پرونده قتل حمیدرضا رجب‌زاده؛ قتل سیاسی و امنیتی بود؟
ثبت‌نام عتبات عالیات آغاز شد؛ جزئیات هزینه و بسته‌های سفر
زننده گل قهرمانی جام جهانی 2026 در یک قدمی پاری‌سن‌ژرمن
آخرین وضعیت کیفیت هوای پایتخت؛ تهران امروز هوای قابل قبول دارد
قیمت دینار عراق امروز 21 مرداد 1405؛ دینار درجا زد | جدول قیمت
آماده‌باش هلال احمر خراسان رضوی برای روزهای پایانی صفر
افت 10 میلیون بشکه‌ای تولید نفت خلیج فارس؛ خطر ادامه بحران در 2027
آخرین وضعیت جاده های تهران - شمال ؛ جاده چالوس تا اطلاع ثانوی مسدود شد
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 21 مرداد+ وضعیت استانها
قیمت درهم امروز چهارشنبه 21 مرداد 1405؛درهم امارات چند شد؟
ممنوعیت تیک‌تاک در دستگاه‌های دولتی آمریکا لغو شد
سیل ناگهانی در مازندران؛ سوادکوه و چهاردانگه زیر آب رفت + جزئیات
تغییر راهبرد ایران در برابر آمریکا؛ تنگه هرمز اهرم جدید تهران در مذاکرات
اقتصادنگار | در مسابقه دستمزد با تورم، خرگوش برنده است یا لاک‌پشت؟
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 21 مرداد+ جدول
جدول برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز چهارشنبه 21 مرداد ماه اعلام شد
آخرین اخبار نقل‌وانتقالات سپاهان امروز 21 مرداد ؛ شکار بزرگ اصفهان با دور زدن پرسپولیس
علت تاخیر پرداخت حق پرستاری 152 هزار افراد دارای معلولیت اعلام شد
شکاف میان مصر و عربستان بر سر توافق دفاعی مکه
نظرسنجی جدید؛ محبوبیت ترامپ به 33 درصد سقوط کرد
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 21 مرداد + جدول
آیا قند میوه موجود در نوشابه‌ها به گسترش سرطان کمک می‌کند؟
ادعای دوباره ترامپ درباره تنگه هرمز ؛ جزئیات عملیات فرار مخفیانه از فرودگاه ترکیه
جدیدترین قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 21 مرداد اعلام شد + جدول
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 21 مرداد 1405؛ اونس در آستانه 4400 دلار
قیمت دلار امروز چهارشنبه 21 مرداد + جدول قیمت ارز آزاد
کشف قبر 2500 ساله یک ورزشکار در ترکیه؟ راز یک آرامگاه باستانی در آسپندوس
قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه 21 مرداد+ جدول قیمت رمزارزها
قیمت طلا امروز چهارشنبه 21 مرداد+ جدول قیمت طلا 18 عیار
برنامه و جدول پخش مسابقات ورزشی امروز 21 مرداد + ساعت بازی آرسنال، منچستر و رئال مادرید
پزشکان می‌گویند رد جوراب روی مچ پا گاهی هشدار دهنده است
کشف باستان‌شناسی قرن؛ شناسایی کشتی 2100 ساله در سواحل سیسیل
آیا رژیم وگان روند پیری را کند می‌کند؟
هشدار پلیس راه درباره خطر تصادف در ساعات 16 تا 20 و نیمه‌شب تا 6 صبح
جزئیات ناآرامی‌های عین‌العرب سوریه؛ بیشتر بازداشت‌شدگان خردسال بودند
کاهش شدید ذخایر موشکی آمریکا؛ استفاده از 1500 پاتریوت در درگیری با ایران
انتقال پیام نخست‌وزیر و فرمانده ارتش پاکستان به پزشکیان
ارتش یمن مراکز و انبارهای تسلیحاتی مزدوران سعودی را درهم کوبید
نیویورک تایمز: ایران به خلبان اف-15 آمریکا نیم ثانیه فرصت داد
نماینده روسیه در شورای امنیت: کرانه باختری به «نقطه بی‌بازگشت» نزدیک می‌شود
عراق اقدام کلمبیا در به رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را محکوم کرد
هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید و احتمال طوفان در ارتفاعات
دروغ‌پراکنی ترامپ درباره تنگه هرمز؛ اداره اطلاعات انرژی خلاف آن را اعلام کرد
از تولید تا توزیع؛ چرایی عقب‌ماندگی تولید برق کشور نسبت به سال گذشته
ترامپ آزادی تفنگدار سابق آمریکایی زندانی در روسیه را تایید کرد
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ اجرای سیاست «زمین سوخته» توسط ارتش اسرائیل
ترامپ: سلاح و جنگنده به اروپا می‌فروشیم و آنها در ارسال به اوکراین آزادند
همکاری با هند برای تأمین دارو ادامه دارد
ابراز همدردی ایران با کلمبیا
آخرین اخبار زلزله کلمبیا؛ فرو ریختن بیمارستان و کلیسای تاریخی در پی لرزه‌های شدید