×
اجتماعی
شناسه خبر : 327493
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/04/09 ساعت 19:26
استاندار: البرز شنبه و یکشنبه تعطیل نیست

استاندار: البرز شنبه و یکشنبه تعطیل نیست

استاندار البرز اعلام کرد برخلاف برخی گمانه‌زنی‌ها، استان در روزهای 13 و 14 تیر تعطیل نیست و فعالیت دستگاه‌های اجرایی طبق روال ادامه خواهد داشت.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مجتبی عبداللهی روز سه‌شنبه ۹ تیر در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه‌ریزی‌های گسترده استان برای برگزاری مراسم تشییع پیکر رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: جا دارد از نگاه و رویکرد دولت در حوزه اعتمادسازی و ارتباط با مردم تقدیر کنم؛ چراکه این موضوع در نهایت به افزایش سرمایه اجتماعی و تقویت ارتباط میان مردم و مسئولان منجر می‌شود.

وی افزود: با توجه به اینکه استان البرز به‌عنوان استان معین تهران در مراسم تشییع پیکر رهبر معظم انقلاب انتخاب شده است، ستاد ویژه‌ای در استان تشکیل شد و طی یک ماه گذشته جلسات متعدد و فشرده‌ای برای برنامه‌ریزی، هماهنگی و پیش‌بینی اقدامات لازم برگزار شده است.

استاندار البرز ادامه داد: برنامه‌های گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف از جمله اسکان، پذیرایی، حمل‌ونقل، ایجاد موکب‌ها و خدمات‌رسانی به زائران تدوین شده و این برنامه‌ها در حال اجراست تا بتوانیم میزبان شایسته‌ای برای زائران و عزاداران این مراسم باشیم.

عبداللهی با اشاره به پیش‌بینی استقرار موکب‌ها در مسیرهای مواصلاتی استان گفت: موکب‌های متعددی در محور آزادراه قزوین ـ کرج ـ تهران و همچنین آزادراه غدیر که از مسیرهای مهم عبوری استان البرز محسوب می‌شود، پیش‌بینی شده است. این موکب‌ها تا ورودی تهران و مسیرهای منتهی به استان‌های دیگر از جمله مسیرهای ادامه‌دار به سمت ساوه و استان سمنان، برای پذیرایی و ارائه خدمات به زائران فعال خواهند شد.

وی با بیان اینکه در حوزه اسکان نیز اقدامات گسترده‌ای انجام شده است، اظهار کرد: همه ظرفیت‌هایی که امکان استفاده از آنها وجود داشت، از جمله مصلاها، حسینیه‌ها، مساجد، مدارس، سالن‌های مختلف، نمازخانه دستگاه‌های اجرایی و سایر اماکن آماده شده‌اند تا در صورت نیاز در اختیار زائران قرار گیرند.

استاندار البرز تأکید کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی استان برای هفته پیش‌رو در آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند و همه مجموعه‌ها باید حضور فعال داشته باشند تا خدمات مورد نیاز زائران به بهترین شکل ارائه شود.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در حوزه حمل‌ونقل گفت: توجه ویژه‌ای به موضوع جابه‌جایی زائران شده و پارکینگ‌های متعددی در طول مسیرهای مورد نظر پیش‌بینی و در حال آماده‌سازی است تا خودروهای زائران در محل‌های مشخص مستقر شوند و انتقال آنها به تهران از طریق ناوگان حمل‌ونقل عمومی از جمله مترو و اتوبوس انجام شود.

عبداللهی همچنین از مشارکت مردمی البرزی‌ها در میزبانی از زائران خبر داد و گفت: یک اقدام ارزشمند مردمی در استان شکل گرفته و سامانه‌ای برای خانواده‌هایی که آمادگی دارند زائران استان‌های دیگر را در منازل خود پذیرایی کنند، راه‌اندازی شده است. تعداد زیادی از خانواده‌های البرزی در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند تا علاوه بر اسکان، امکان استراحت و پذیرایی از مهمانان این مراسم را فراهم کنند.

وی با اشاره به تشکیل کمیته‌های تخصصی برای مدیریت این رویداد ملی افزود: بیش از ۲۰ کمیته و کارگروه در استان تشکیل شده و کمیته‌های رسانه، اطلاع‌رسانی، فضای مجازی و هنری نیز با توجه به اهمیت انعکاس صحیح و دقیق اقدامات، فعالیت‌های خود را دنبال می‌کنند.

استاندار البرز گفت: همه مجموعه‌های استان با تمام توان و با ارادت قلبی به رهبر معظم انقلاب تلاش می‌کنند تا در این ساعات و لحظات حساس، دین خود را ادا کرده و خدمتی در شأن مردم عزیز و جایگاه این مراسم بزرگ ارائه دهند.

عبداللهی در پاسخ به پرسشی درباره تعطیلی یا فعالیت دستگاه‌های اجرایی در روزهای پیش‌رو اظهار کرد: استان البرز شنبه و یکشنبه ۱۳ و ۱۴ تیر تعطیل نیست و فعالیت دستگاه‌ها طبق روال ادامه خواهد داشت.

وی افزود: با توجه به اینکه البرز به‌عنوان استان معین تهران انتخاب شده، شرایط ما با تهران متفاوت است و اتفاقاً باید همه دستگاه‌ها، مجموعه‌های خدمات‌رسان و زیرساختی حضور فعال داشته باشند تا بتوانیم خدمات لازم را به زائرانی که از استان‌های مختلف وارد البرز می‌شوند یا از مسیر استان عبور می‌کنند، ارائه کنیم.

استاندار البرز ادامه داد: البته مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل هستند و این موضوع از نظر تردد و شرایط عمومی، بار مضاعفی بر استان ایجاد نمی‌کند، اما برای حفظ آمادگی کامل، ضروری است دستگاه‌های اجرایی، خدماتی و پشتیبان در محل کار خود حضور داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: ما نیاز داریم همه ظرفیت‌ها در کنار هم فعال باشند تا بتوانیم پاسخگوی حجم حضور مردم و زائران باشیم و خدماتی شایسته و درخور شأن مردم البرز و این مراسم بزرگ ارائه کنیم.


نظرات

آخرین اخبار
کشف قبر 2400 ساله یک کُشتی‌گیر
آیا قند میوه موجود در نوشابه‌ها به گسترش سرطان کمک می‌کند
پزشکان می‌گویند رد جوراب روی مچ پا گاهی هشدار دهنده است
کشف باستان‌شناسی قرن؛ شناسایی کشتی 2100 ساله در سواحل سیسیل
آیا رژیم وگان روند پیری را کند می‌کند؟
هشدار پلیس راه درباره خطر تصادف در ساعات 16 تا 20 و نیمه‌شب تا 6 صبح
جزئیات ناآرامی‌های عین‌العرب سوریه؛ بیشتر بازداشت‌شدگان خردسال بودند
کاهش شدید ذخایر موشکی آمریکا؛ استفاده از 1500 پاتریوت در درگیری با ایران
انتقال پیام نخست‌وزیر و فرمانده ارتش پاکستان به پزشکیان
ارتش یمن مراکز و انبارهای تسلیحاتی مزدوران سعودی را درهم کوبید
نیویورک تایمز: ایران به خلبان اف-15 آمریکا نیم ثانیه فرصت داد
نماینده روسیه در شورای امنیت: کرانه باختری به «نقطه بی‌بازگشت» نزدیک می‌شود
عراق اقدام کلمبیا در به رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را محکوم کرد
هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید و احتمال طوفان در ارتفاعات
دروغ‌پراکنی ترامپ درباره تنگه هرمز؛ اداره اطلاعات انرژی خلاف آن را اعلام کرد
از تولید تا توزیع؛ چرایی عقب‌ماندگی تولید برق کشور نسبت به سال گذشته
ترامپ آزادی تفنگدار سابق آمریکایی زندانی در روسیه را تایید کرد
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ اجرای سیاست «زمین سوخته» توسط ارتش اسرائیل
ترامپ: سلاح و جنگنده به اروپا می‌فروشیم و آنها در ارسال به اوکراین آزادند
همکاری با هند برای تأمین دارو ادامه دارد
ابراز همدردی ایران با کلمبیا
آخرین اخبار زلزله کلمبیا؛ فرو ریختن بیمارستان و کلیسای تاریخی در پی لرزه‌های شدید
یمن یک کشتی سعودی را در باب المندب هدف قرار داد
هشدار سازمان ملل؛ کرانه باختری در آستانه فروپاشی کامل است
رقابت آسیایی برای اورانیوم قزاقستان
جنگ رمضان؛ آمریکا در کمتر از 20 روز به استیصال رسید
آغاز بهره‌برداری از نیروگاه‌های خورشیدی مدارس تهران
ضرب و شتم مدیر برق عسلویه حین جمع‌آوری دستگاه‌های استخراج رمزارز
بقائی؛ نظام بین الملل در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
پزشکیان: بر تعمیق روابط با پاکستان در همه زمینه‌ها تأکید داریم
خدمت‌رسانی هلال احمر در اربعین 1405 به 5.8 میلیون زائر
روایت اشک‌های شمخانی از عنایت ائمه(س) به یک هنرمند ارمنی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 21 مرداد ماه اعلام شد+جدول
برنامه قطعی برق مازندران فردا 21 مرداد ماه + لینک
بمب نقل‌وانتقالات تراکتور؛ جانشین بیرانوند قرمز پوشید
وزارت رفاه: خبر «نقص اطلاعات فراجا» درباره قطع کالابرگ صحت ندارد
ارکستر سمفونیک تهران با «خسوف» به تالار وحدت می‌آید
فرمانده کل ارتش: امید است شاهد تحکیم هرچه بیشتر اقتدار دفاعی و بازدارندگی باشیم
زمانبندی قطعی برق قم فردا 21 مرداد + لینک
تغییر استراتژی کشتیرانی ترکیه؛ از مسیرهای دریایی به سمت حمل‌ونقل ریلی
وزیر کشور پاکستان با عراقچی دیدار کرد
عراقچی و طالبانی بر تقویت همکاری‌های اقتصادی و امنیتی تاکید کردند
قیمت نفت به 90 دلار رسید
پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 21 مرداد /دلار سقوط آزاد می کند؟
پیام تبریک سرلشکر وحیدی به فرماندهان جدیدالانتصاب
برنامه کامل مسابقات کشتی قهرمانی جوانان جهان (براتیسلاوا 2026)
نقشه راه وزیر صمت برای توسعه صادرات؛ همسایگان، محور اصلی دیپلماسی اقتصادی
غرب آسیا، نه حیاط خلوت غرب است و نه میدان نفوذ هیچ قدرت دیگر
محسن رضایی: آمریکا جنگ را تمام کند و پول‌های مسدودی ایران را بپردازد
ذخایر سدهای تهران 200 میلیون مترمکعب کمتر از میانگین؛ خشکسالی پایتخت تداوم دارد