×
فرهنگی
شناسه خبر : 327379
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/04/10 ساعت 15:51
خاکسپاری فرزاد جمشیدی با حضور چهره‌های تلویزیون؛ وداع با یک صدای ماندگار

خاکسپاری فرزاد جمشیدی با حضور چهره‌های تلویزیون؛ وداع با یک صدای ماندگار

مراسم تشییع و خاکسپاری فرزاد جمشیدی، مجری باسابقه تلویزیون، صبح امروز با حضور جمعی از هنرمندان و مجریان رسانه ملی برگزار و پیکر وی در قطعه هنرمندان به خاک سپرده شد. مجریان و همکاران او در آخرین بدرقه، از روزهای تلخ و بی‌مهری‌هایی گفتند که به اعتقادشان این چهره شناخته‌شده تلویزیون را قربانی «ترور شخصیت» کرد.

نورنیوز-گروه فرهنگی: مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر زنده‌یاد فرزاد جمشیدی، مجری شناخته‌شده تلویزیون، صبح چهارشنبه ۱۰ تیرماه با حضور جمعی از مردم، هنرمندان و مجریان رسانه ملی در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار شد.

در این مراسم چهره‌هایی از جمله سیدجواد هاشمی، نیما کرمی، حسین رفیعی، علی درستکار، اقبال واحدی، مجید بهره‌مند، امیر خرمشاهی، حامد عسگری، حسین مولایی و کاظم احمدزاده حضور داشتند و یاد و خاطره این مجری باسابقه را گرامی داشتند.

حسین مولایی در این مراسم پیام تسلیت رئیس سازمان صداوسیما را قرائت کرد و سپس با مرور خاطرات همکاری با فرزاد جمشیدی، از ویژگی‌های اخلاقی و حرفه‌ای او سخن گفت.

امیر جوشقانی نیز با اشاره به جایگاه جمشیدی در تلویزیون تأکید کرد که جامعه رسانه‌ای تنها یک مجری را از دست نداده، بلکه یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های اجرای تلویزیونی را بدرقه کرده است.

سیدجواد هاشمی، فرزاد جمشیدی را «معلم اخلاق» توصیف کرد و گفت برخی افراد پس از رفتن، جایگزینی ندارند و جمشیدی از همان چهره‌های کم‌نظیر بود.

در ادامه، امیر خرمشاهی با اشاره به سال‌ها فعالیت این مجری در برنامه‌های مختلف، از بی‌مهری‌هایی که در سال‌های اخیر نسبت به او صورت گرفت سخن گفت.

یکی از تأثیرگذارترین بخش‌های مراسم، سخنان اقبال واحدی بود که اظهار کرد: «فرزاد جمشیدی ترور شد؛ نه ترور جسم، بلکه ترور شخصیت.»

در پایان این مراسم، پس از مداحی و قرائت دعا، پیکر زنده‌یاد فرزاد جمشیدی در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد.

فرزاد جمشیدی مجری تلویزیونصبح سه شنبه ۹ تیر بر اثر سکته قلبی درگذشت.

وی سال ها اجرای برنامه های معارفی و برنامه های سحرگاه تلویزیون را بر عهده داشته است.

دختر جمشیدی درگذشت این مجری را تایید کرد. 

فرزاد+جمشیدی
 

پیکر فرزاد جمشیدی امروز در قطعه هنرمندان به خاک سپرده می‌شود

پیکر فرزاد جمشیدی، مجری باسابقه صداوسیما، صبح امروز چهارشنبه 10 تیر با حضور خانواده، هنرمندان و دوستدارانش در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) به خاک سپرده می‌شود.

 امیرحسین خرمشاهی، تهیه‌کننده و از نزدیکان فرزاد جمشیدی ، با اعلام این خبر درباره جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر این مجری فقید توضیح داد: مراسم تشییع و بدرقه فرزاد جمشیدی فردا چهارشنبه، ۱۰ تیر ماه در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) برگزار می‌شود. 

فرزاد جمشیدی، مجری صداوسیما صبح سه‌شنبه ـ نهم تیر ماه بر اثر سکته در سن ۵۶ سالگی درگذشت.

این مجری تلویزیون، اجرای برنامه‌های معارفی «یاد خدا» و «ماه خدا» را در شبکه یک سیما عهده‌دار بود و در مقطعی از اجرای برنامه‌ها فاصله گرفت که در ادامه به صداوسیما بازگشت. ریاست دفتر هماهنگی و سازماندهی مجریان صداوسیما در کارنامه کاری جمشیدی دیده می‌شود. 

 صدای ماندگار سحرهای رمضان خاموش شد

پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما، با انتشار پیامی درگذشت فرزاد جمشیدی، مجری باسابقه و خاطره‌ساز تلویزیون را تسلیت گفت و از او به عنوان «صدای ماندگار سحرهای ماه رمضان» یاد کرد؛ مجری‌ای که با اجرای برنامه‌های مذهبی و فرهنگی، سال‌ها مهمان خانه میلیون‌ها ایرانی بود.

در پیام پیمان جبلی آمده است که خبر درگذشت فرزاد جمشیدی موجب اندوه جامعه رسانه‌ای و اهالی فرهنگ و هنر شده است. وی از جمشیدی به عنوان صاحب صدایی ماندگار یاد کرد که سال‌ها با اجرای برنامه‌های سحرگاهی، حال و هوای معنوی ماه مبارک رمضان را برای میلیون‌ها ایرانی به یادگار گذاشت.

رئیس رسانه ملی در این پیام تأکید کرده است که صدای گرم و اجرای تأثیرگذار فرزاد جمشیدی در برنامه‌هایی همچون «ماه خدا»، «کوی محبت»، «سحرنشینی» و «صبح روز بعد»، همواره در حافظه مخاطبان باقی خواهد ماند و خاطره او از ذهن علاقه‌مندان فرهنگ، هنر و معارف دینی پاک نخواهد شد.

بیوگرافی 

نام کامل: فرزاد جمشیدی
تاریخ تولد: خرداد ماه ۱۳۴۹
محل تولد: تهران، ایران

تحصیلات

فرزاد جمشیدی دارای مدرک لیسانس حقوق و دکترای علوم قرآنی است. او علاوه بر فعالیت‌های اجرایی، در زمینه نویسندگی ادبی و دینی نیز فعالیت داشته است.

حرفه و فعالیت‌ها

مجری تلویزیون: جمشیدی به عنوان یکی از مجریان شناخته‌شده صدا و سیما، اجرای برنامه‌های مذهبی مانند «یاد خدا»، «ماه خدا»، «سحر»، و «باران» را بر عهده داشته است.

او همچنین در شبکه‌های مختلف تلویزیونی از جمله شبکه یک، شبکه دو، و شبکه جام‌جم فعالیت کرده است.

بازیگری: او در سال‌های اخیر وارد عرصه بازیگری شده و در سریال تلویزیونی «بیست کویید» نقش یک پزشک را ایفا کرده است.

مدیریت: جمشیدی در سال ۱۳۸۶ به مدت ۳ ماه به عنوان مدیرکل روابط عمومی وزارت بازرگانی فعالیت کرده است.

زندگی شخصی

فرزاد جمشیدی سالهاست که ازدواج کرده و دارای یک دختر است. همسر و خانواده او کمتر در رسانه‌ها دیده شده‌اند و اطلاعات زیادی درباره آنها منتشر نشده است.

حواشی و پرونده‌ها

در سال ۱۳۹۱، او به دلیل اجرای برنامه «یاد خدا» در رادیو ایران و شعرخوانی در مورد قضات، با شکایت مدعی‌العموم مواجه شد. این پرونده در نهایت به دلیل صرف‌نظر کردن شاکی، مختومه اعلام شد.

جمشیدی در سال ۱۳۹۲ ممنوع‌التصویر شد، اما پس از چند سال، در ماه محرم ۱۴۰۰ با اجرای برنامه «روز حسین» در شبکه جام‌جم به تلویزیون بازگشت.

لقب‌ها

او به دلیل اجرای برنامه‌های مذهبی و صدای خاصش، با لقب «مرغ سحر سیما» شناخته می‌شود.

 


نظرات

آخرین اخبار
هوش مصنوعی به جنگ خطاهای علمی رفت
نشست خبری چه تیم های لیگ برتری فردا برگزار می‌شود؟
مورینیو بازنشستگی را رد کرد؛ «می‌خواهم حداقل 10 سال دیگر در فوتبال باشم»
اطلاعیه وزارت رفاه درباره قطع یارانه برخی از افراد حاضر در کشور
فروش ویژه سایپا برای مشتریان عادی بدون قرعه‌کشی از 25 مرداد+ نحوه ثبت نام و زمان تحویل
نوراینفو | 6 راهکار طبیعی برای تقویت حافظه و جوان نگه داشتن مغز
پاکستان؛ به تلاش‌ها برای میانجیگری بین ایران و آمریکا ادامه می‌دهیم
شناسایی پیکر مطهر شهید دفاع مقدس پس از 38 سال
آخرین قیمت لیر ترکیه امروز چهارشنبه 21 مرداد 1405 / لیر ارزان شد
قیمت نفت و طلا صعودی شد
هشدار غریب‌آبادی درباره امنیت خزر؛ پای قدرت‌های خارجی نباید به این دریا باز شود
اردوغان؛ توافق مکه علیه هیچ کشوری نیست
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز چهارشنبه 21 مرداد/ خرید این ستاره نهایی شد
آخرین خبر از پرونده قتل حمیدرضا رجب‌زاده؛ قتل سیاسی و امنیتی بود؟
ثبت‌نام عتبات عالیات آغاز شد؛ جزئیات هزینه و بسته‌های سفر
زننده گل قهرمانی جام جهانی 2026 در یک قدمی پاری‌سن‌ژرمن
آخرین وضعیت کیفیت هوای پایتخت؛ تهران امروز هوای قابل قبول دارد
قیمت دینار عراق امروز 21 مرداد 1405؛ دینار درجا زد | جدول قیمت
آماده‌باش هلال احمر خراسان رضوی برای روزهای پایانی صفر
افت 10 میلیون بشکه‌ای تولید نفت خلیج فارس؛ خطر ادامه بحران در 2027
آخرین وضعیت جاده های تهران - شمال ؛ جاده چالوس تا اطلاع ثانوی مسدود شد
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 21 مرداد+ وضعیت استانها
قیمت درهم امروز چهارشنبه 21 مرداد 1405؛درهم امارات چند شد؟
ممنوعیت تیک‌تاک در دستگاه‌های دولتی آمریکا لغو شد
سیل ناگهانی در مازندران؛ سوادکوه و چهاردانگه زیر آب رفت + جزئیات
تغییر راهبرد ایران در برابر آمریکا؛ تنگه هرمز اهرم جدید تهران در مذاکرات
اقتصادنگار | در مسابقه دستمزد با تورم، خرگوش برنده است یا لاک‌پشت؟
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 21 مرداد+ جدول
جدول برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز چهارشنبه 21 مرداد ماه اعلام شد
آخرین اخبار نقل‌وانتقالات سپاهان امروز 21 مرداد ؛ شکار بزرگ اصفهان با دور زدن پرسپولیس
علت تاخیر پرداخت حق پرستاری 152 هزار افراد دارای معلولیت اعلام شد
شکاف میان مصر و عربستان بر سر توافق دفاعی مکه
نظرسنجی جدید؛ محبوبیت ترامپ به 33 درصد سقوط کرد
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 21 مرداد + جدول
آیا قند میوه موجود در نوشابه‌ها به گسترش سرطان کمک می‌کند؟
ادعای دوباره ترامپ درباره تنگه هرمز ؛ جزئیات عملیات فرار مخفیانه از فرودگاه ترکیه
جدیدترین قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 21 مرداد اعلام شد + جدول
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 21 مرداد 1405؛ اونس در آستانه 4400 دلار
قیمت دلار امروز چهارشنبه 21 مرداد + جدول قیمت ارز آزاد
کشف قبر 2500 ساله یک ورزشکار در ترکیه؟ راز یک آرامگاه باستانی در آسپندوس
قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه 21 مرداد+ جدول قیمت رمزارزها
قیمت طلا امروز چهارشنبه 21 مرداد+ جدول قیمت طلا 18 عیار
برنامه و جدول پخش مسابقات ورزشی امروز 21 مرداد + ساعت بازی آرسنال، منچستر و رئال مادرید
پزشکان می‌گویند رد جوراب روی مچ پا گاهی هشدار دهنده است
کشف باستان‌شناسی قرن؛ شناسایی کشتی 2100 ساله در سواحل سیسیل
آیا رژیم وگان روند پیری را کند می‌کند؟
هشدار پلیس راه درباره خطر تصادف در ساعات 16 تا 20 و نیمه‌شب تا 6 صبح
جزئیات ناآرامی‌های عین‌العرب سوریه؛ بیشتر بازداشت‌شدگان خردسال بودند
کاهش شدید ذخایر موشکی آمریکا؛ استفاده از 1500 پاتریوت در درگیری با ایران
انتقال پیام نخست‌وزیر و فرمانده ارتش پاکستان به پزشکیان