×
فرهنگی
شناسه خبر : 327255
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/04/08 ساعت 18:44
زمان ثبت‌نام اربعین اعلام شد

زمان ثبت‌نام اربعین اعلام شد

سازمان حج و زیارت از آغاز ثبت‌نام زائران اربعین در سامانه سماح از فردا خبر داد و بر آمادگی کامل برای ارائه خدمات تأکید کرد.

نورنیوز-گروه فرهنگی: در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که دوشنبه هشتم تیرماه به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب تشکیل شد، مرتضی آقایی، معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت: با توجه به آسیب‌شناسی‌های مراسم پیاده‌روی اربعین سال گذشته، برنامه‌ریزی اربعین پیش‌رو انجام شده است.

او با بیان اینکه عملیات اربعین امسال از سوم تا ۱۵ مرداد (دهم تا ۲۲ صفر) پیش‌بینی شده است، افزود: حدود ۱۱۰۰ نفر برای ارائه خدمات در بخش امور امداد و گمشدگان ساماندهی می‌شوند و با هدف ارائه خدمات مطلوب‌تر، برای این افراد دوره آموزشی برگزار خواهد شد.

نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم با توجه به شرایط کشور لزوم اتخاذ تدابیر مناسب و بهره‌گیری از سایت پشتیبان برای ثبت‌نام روان از متقاضیان سفر اربعین را یادآور شد.

او پیرو گزارش معاون عتبات سازمان حج نسبت به راه‌اندازی ۷۵ پایگاه برای ارائه خدمات در حوزه امداد و امور گم‌شدگان به زائران ایرانی در شهرهای کربلا، نجف، کاظمین و بین مسیر نجف به کربلا، بر ضرورت اطلاع‌رسانی به مسافران اربعین درباره تعهدهای بیمه‌ای و تلاش برای افزایش کیفیت ارائه خدمات به زائران اربعین تاکید کرد.

آقایی، معاون عتبات عالیات هم به بکارگیری یک نیروی امداد در مواکب اربعین اشاره کرد و این اقدام را حرکت مثبتی دانست که ظرفیت قابل توجهی را در بخش امداد ایجاد خواهد کرد.

علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت نیز با تاکید بر آمادگی این مجموعه برای ثبت‌نام از متقاضیان سفر اربعین، گفت: با بهره‌گیری از آسیب‌شناسی‌های انجام شده درباره ثبت‌نام و نحوه اعزام، گروه‌بندی متقاضیان، عبور از مرز، ارائه خدمات در داخل کشور و عراق، پوشش بیمه، امداد و گم‌شدگان و همکاری و تعامل با دستگاه‌های مختلف تدابیر لازم اندیشیده شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمید احمدی، رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین هم از تولید ۱۱۲ محصول جدید و چند زبانه و اعزام حداقل ۵ هزارمبلغ به اربعین امسال خبر داد و گفت: آموزش مبلغان شروع شده است و یک جلسه توجیهی برای آنان در اوایل ماه صفر در قم برگزار خواهد شد.

در ادامه این جلسه، اکبر رضایی، معاون حج و زیارت سازمان حج با اشاره به آغاز پیش ثبت‌نام حج ۱۴۰۶ از ۲۱ تیر ماه، گفت: پس از پیش ثبت‌نام، اطلاعات متقاضیان به مرکز پزشکی حج و زیارت منتقل و بلافاصله برای فرایند معاینات پزشکی اقدام خواهد شد.

او افزود: برای سرعت عمل بیشتر در این بخش با همکاری مدیران حج و زیارت استان‌ها و مرکز پزشکی، کشور به ۸ منطقه تقسیم شده است و نهایتا طی ۷۲ ساعت نتیجه معاینات در سامانه درج خواهد شد و موضوع کمیسیون‌های تخصصی پزشکی از این فرایند جداست.

معاون سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه همچنان یک زائر ایرانی در مکه در بیمارستان بستری است، افزود: با دستور ریاست سازمان حج خدمات لازم به این بیمار و همراه او درحال ارائه است تا با بهبود وضعیت جسمی به ایران منتقل شود.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم از مسئولان حوزه حج و زیارت خواست با توجه به مراجعات جاماندگان حج ۱۴۰۵، با اطلاع‌رسانی به آنان در خصوص شرایط گذشته و حال، یکی از معاونت‌های سازمان حج مسئول پاسخگویی به مراجعان باشد و تصریح شود که بانک مرکزی بابت اعزام این افراد ارزی در اختیار سازمان حج و زیارت قرار نداده است.

علی‌رضا رشیدیان، رییس سازمان حج و زیارت هم گفت: با توجه به سهمیه‌ای که کشور میزبان (عربستان) در اختیار سازمان حج قرار داد بیش از ۳۰ هزار و ۶۰ نفر به حج اعزام شدند و بیش از ۳۰ نفر هم ایرانیانی بودند که از خارج از کشور آمده و به حجاج ایرانی پیوستند.


اخبار مرتبط
زائران اربعین در اسرع وقت در سامانه سماح ثبت‌نام کنند
جمعه 1405/04/12 ساعت 14:20
زائران اربعین در اسرع وقت در سامانه سماح ثبت‌نام کنند
ستاد مرکزی اربعین با صدور اطلاعیه‌ای از زائران خواست برای مدیریت بهتر تردد مرزی، هرچه سریع‌تر نسبت به ثبت‌نام در سامانه سماح و تکمیل اطلاعات سفر اقدام کنند.
ثبت‌نام در سماح برای زائران اربعین الزامی شد+ جزئیات دریافت ارز
سه‌شنبه 1405/04/09 ساعت 14:08
ثبت‌نام در سماح برای زائران اربعین الزامی شد+ جزئیات دریافت ارز
معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت اعلام کرد ثبت‌نام زائران اربعین در سامانه سماح برای بهره‌مندی از خدمات بیمه و درمان الزامی است و متقاضیان باید پیش از سفر نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.
ثبت نام 6 هزار نفر در سامانه سماح / فعال شدن لینک همیار اربعین
سه‌شنبه 1405/04/09 ساعت 11:29
ثبت نام 6 هزار نفر در سامانه سماح / فعال شدن لینک همیار اربعین
رئیس سازمان حج و زیارت از آغاز ثبت‌نام اربعین خبر داد و بر تکمیل دقیق اطلاعات در سامانه «سماح» تأکید کرد.
اعلام جزئیات بیمه اربعین؛ از درمان تا غرامت فوت
دوشنبه 1405/04/08 ساعت 11:07
اعلام جزئیات بیمه اربعین؛ از درمان تا غرامت فوت
عضو کمیته بیمه اربعین بیمه مرکزی اعلام کرد مجموع مبلغ دریافتی از هر زائر در سامانه سماح 200 هزار تومان است و سقف تعهدات بیمه اربعین در بخش فوت ناشی از حادثه به 2 میلیارد تومان می‌رسد.
نظرات

آخرین اخبار
تجاوز دشمن آمریکایی به جزیره لارک؛ سپاه از پاسخ قاطع و تنبیه متجاوز خبر داد
مصرف طولانی‌مدت ملاتونین خطر نارسایی قلبی را افزایش می‌دهد؟
«یک عمر وقف وحدت مسلمانان»؛ فیلم‌های دیده‌نشده از رهبر شهید انقلاب
وزیر خارجه ایتالیا:روسیه در صورت حمله به اروپا بازنده خواهد بود
حمله موشکی اوکراین به بلگورود
تایید خبر تجاوز ارتش تروریستی آمریکا به جزیره لارک
طنین صدای ابوعبیده خواب را از چشم اسرائیل ربوده است
اخبار تایید نشده از شنیده‌شدن صدای انفجار در حوالی جزیره لارک
برد استقلال در دربی خاطره‌انگیز پیشکسوتان در کیش
نجات 5 شهروند گرفتار در آتش‌سوزی ساختمان مسکونی کرج
2 تیراندازی جمعی در آمریکا؛ 3 کشته و 18 زخمی
اردوی تیم ملی فوتبال امید تعطیل شد
واژگونی اتوبوس در گردنه اسدآباد؛ 13 نفر مصدوم شدند
سرقت از عزاداران در بهشت‌زهرا؛ باند سه‌نفره زنان جیب‌بر دستگیر شد
باید به پایان جنگ علیه ایران کمک کنیم
پایگاه آمریکا در بحرین 400 میلیون دلار خسارت دید
حامی ترامپ:او باید از والدین کودکان میناب عذرخواهی کند
ناتو: هیچ تهدید قریب‌الوقوعی از حمله روسیه وجود ندارد
منچستر یونایتد5-2 ایپسویچ/ هت‌تریک فرناندز در اولدترافورد
روسیه حملات ترکیبی در اروپا را تشدید کرده است
هزاران خانواده در غزه همچنان چشم‌انتظار عزیزان مفقود خود هستند
کرملین شرط دیدار پوتین و زلنسکی را اعلام کرد
حادثه تلخ در آبشار بیشه؛ دو خواهر غرق شدند
پروازهای بندرعباس ـ دبی از دوشنبه از سر گرفته می‌شود
یمن:غافلگیری‌های جدید در راه است
نفتکشی در نزدیکی تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
استانبول کانون رایزنی‌های امنیتی منطقه
رئال مادرید 4-0 مالاگا/ تلاش کهکشانی‌ها برای دیکته کردن برتری
نورویدئو | جوانان امت اسلامی ، پرچمداران وحدت
دولت چهاردهم در مسیر وفاق با مجلس گام برداشت
ائتلافی که هست، اما نیست؛ بازی تازه واشنگتن
رایزنی ایران و عراق برای کاهش تنش‌های منطقه
دو یار سابق ترامپ علیه جنگ؛ هشدار درباره ورود گزینه اتمی به جنگ ایران
تأکید نماینده ولی‌فقیه در گلستان بر صیانت از وحدت و انسجام ملی
بنادر پهل و لافت قشم شبانه‌روزی شدند
محسن نامجو: بی‌خبر به ایران برگشتم تا پشیمانم نکنند
تاکید پیشمرگه بر تمدید نشدن تفاهم‌نامه اقلیم کردستان و ائتلاف آمریکایی
نخست‌وزیر لبنان: مسئولیت ما پایان دادن به اشغالگری است
مفتی لبنان: امام موسی صدر، اسرائیل را «شر مطلق» می‌دانست
وزارت ورزش از موفقیت تاریخی دختران والیبالیست ایران تقدیر کرد
طرف‌های درگیر لیبی درباره برگزاری انتخابات به توافق رسیدند؟
«نه» ایسلندی‌ها به بازگشت مذاکرات عضویت در اتحادیه اروپا
جنجال در آستانه نشست G20؛ آمریکا به برخی خبرنگاران مجوز نداد
چلسی 4-3 برایتون/ طوفان 7 گُله در استمفوردبریج
عمامه‌گذاری طلاب ایرانی و خارجی با حضور آیت‌الله مکارم شیرازی
فراخوان حمایت از توسعه هوش مصنوعی در نظام پولی و بانکی
پیشنهاد ایران در شانگهای؛ هم‌آوایی رسانه‌ها برای مقابله با روایت‌های جنگ‌طلبانه
مراسم یادبود جعفر حسنخانی برگزار می‌شود
ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران
تاکید سناتور آمریکایی بر برگزاری انتخابات آزاد در ونزوئلا