×
اجتماعی
شناسه خبر : 326678
تاریخ انتشار : شنبه 1405/04/06 ساعت 12:50
حمل‌ونقل عمومی تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید رایگان شد

حمل‌ونقل عمومی تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید رایگان شد

خدمات مترو، اتوبوس و حمل‌ونقل عمومی تهران همزمان با مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب رایگان می‌شود و تمهیدات ویژه ترافیکی برای حضور میلیونی مردم اجرا خواهد شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: یحیی صادقی جهانی در نشست برنامه‌ریزی ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید که با حضور دستگاه‌های مسئول برگزار شد، گزارشی از اقدامات انجام‌ شده طی دو هفته گذشته و تمهیدات حمل‌ونقلی پیش‌بینی‌شده برای برگزاری مراسم ارائه کرد.

وی با بیان اینکه شهر تهران در روزهای ۱۳ تا ۱۵ تیرماه میزبان یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای تاریخ معاصر ایران خواهد بود، اظهار کرد: بر اساس پیش‌بینی‌ها، نزدیک به ۲۰ میلیون نفر از سراسر کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی شرکت خواهند کرد و این رویداد نیازمند بالاترین سطح هماهنگی، مدیریت و برنامه‌ریزی است.

صادقی جهانی افزود: معاونت حمل‌ و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بهره‌گیری از تجربیات گذشته و با همکاری نزدیک پلیس راهور و سایر دستگاه‌های مسئول، برنامه‌ریزی جامعی را برای مدیریت هوشمند و ایمن این مراسم انجام داده است.

وی راهبردهای اصلی شهرداری تهران را در سه محور «استفاده حداکثری از حمل‌ونقل عمومی»، «اجرای طرح پارک و سوار» و «پراکندگی جمعیت در طول مسیر» تشریح کرد و گفت: با توجه به حجم بالای جمعیت، مترو و اتوبوس محور اصلی جابه‌جایی خواهند بود. همچنین با توجه به اینکه پیش‌بینی می‌شود بیش از ۸۰ درصد شرکت‌کنندگان با خودروی شخصی وارد تهران شوند، خودروها در پارکینگ‌های تعیین‌شده در مبادی ورودی شهر متوقف و زائران از طریق شاتل سرویس به ایستگاه‌های مترو و محل برگزاری مراسم منتقل خواهند شد.

وی ادامه داد: برای جلوگیری از تمرکز جمعیت، مسیرهای مراسم در سه قطب شرق، مرکز و غرب تهران تقسیم‌بندی شده است؛ به‌طوری که محدوده تهرانپارس تا میدان امام حسین (ع)، میدان امام حسین (ع) تا میدان انقلاب و میدان آزادی تا ایران‌خودرو سه محور اصلی توزیع جمعیت خواهند بود.

معاون امور مناطق معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به برگزاری جلسات روزانه با پلیس راهور گفت: هر روز ساعت ۵:۳۰ صبح جلسات مشترک با پلیس راهور برگزار می‌شود و متناسب با تغییرات احتمالی در میزان حضور جمعیت، سناریوهای مختلف مورد بازنگری قرار می‌گیرد.

وی افزود: با توجه به اینکه تهران دارای ۱۴ ورودی است و بیشترین حجم ورود از محورهای غربی و محور تهران ـ قم پیش‌بینی می‌شود، علاوه بر سه حلقه محدودیت ترافیکی، احتمال تعریف حلقه چهارم نیز در صورت افزایش جمعیت وجود دارد و هماهنگی لازم با استانداری تهران و شهرداری‌های مناطق ۲۲ گانه برای این منظور انجام شده است.

صادقی جهانی با اشاره به تمهیدات حمل‌ونقل عمومی خاطرنشان کرد: خدمات حمل و نقل عمومی در روزهای وداع و تشییع رایگان خواهد بود. مترو به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کند، خطوط اتوبوس تندرو با حداکثر ظرفیت خدمات ارائه خواهند داد و ناوگان اتوبوس، مینی‌بوس، ون و شاتل نیز وظیفه انتقال زائران از پارکینگ‌های ۱۴گانه ورودی به ایستگاه‌های مترو و محل برگزاری مراسم را بر عهده خواهند داشت.

وی اضافه کرد: سازمان تاکسیرانی نیز با حداکثر توان، به‌ ویژه برای جابه‌جایی سالمندان و افراد کم‌توان، در محل‌های پیش‌بینی‌شده خدمات ارائه خواهد کرد.

معاون امور مناطق معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران درباره پارکینگ‌های موقت نیز گفت: ظرفیت گسترده‌ای از اراضی بایر و زمین‌های در حال توسعه اطراف تهران برای توقف خودروها پیش‌بینی شده و عملیات آماده‌سازی آن‌ها در حال انجام است تا در صورت افزایش ورود خودروهای شخصی، مشکلی در مدیریت پارکینگ‌ها ایجاد نشود.
 

ایجاد کریدور سبز امدادی برای تردد خودروهای اورژانس، آتش‌نشانی و نیروهای انتظامی

وی با اشاره به اقدامات ایمنی و مدیریت بحران اظهار کرد: ۱۶ قرارگاه تخصصی در شهرداری تهران برای پشتیبانی از این مراسم تشکیل شده است که مهم‌ترین اقدام آن‌ها ایجاد کریدور سبز امدادی برای تردد خودروهای اورژانس، آتش‌نشانی و نیروهای انتظامی خواهد بود. همچنین نیروهای انسانی، جرثقیل‌های سبک و سنگین، ژنراتورهای سیار و طرح‌های تخلیه اضطراری نیز برای شرایط ویژه پیش‌بینی شده است.
 

راه‌اندازی ربات اطلاع‌رسان مراسم در پیام‌رسان «بله» با شناسه «تهران ترافیک»

صادقی جهانی همچنین از راه‌اندازی ربات اطلاع‌رسان مراسم در پیام‌رسان «بله» با شناسه «تهران ترافیک» خبر داد و گفت: این سامانه، اطلاعات مربوط به مبادی ورود، پارکینگ‌ها و مسیرهای دسترسی را در اختیار شهروندان قرار می‌دهد. همچنین پیامک‌های اطلاع‌رسانی، رادیوی «صدای شهر» و تابلوهای پیام متغیر در مبادی ورودی و تقاطع‌های اصلی برای هدایت زائران فعال خواهند بود.

وی از شهروندان خواست تا برای حضور در مراسم، از حمل‌ونقل عمومی به‌ ویژه مترو و اتوبوس استفاده کنند، از ورود خودروی شخصی به محدوده مراسم خودداری کرده و در صورت استفاده از خودرو، آن را در پارکینگ‌های تعیین‌شده در مبادی ورودی شهر پارک و از طریق ناوگان حمل و نقل عمومی به محل برگزاری مراسم منتقل شوند.

صادقی جهانی در پایان پایان تأکید کرد: تمامی تمهیدات شهرداری تهران با رویکرد مدیریت یکپارچه، پدافند غیرعامل و حفظ ایمنی جمعیت طراحی شده و امیدواریم با همکاری همه دستگاه‌ها، این رویداد بزرگ ملی به بهترین شکل ممکن برگزار شود.


اخبار مرتبط
استقرار 6 بیمارستان صحرایی برای مراسم تشییع رهبر شهید در تهران
شنبه 1405/04/06 ساعت 14:40
استقرار 6 بیمارستان صحرایی برای مراسم تشییع رهبر شهید در تهران
اورژانس استان تهران با استقرار هزار و 500 نیروی انسانی، 317 آمبولانس، 6 بیمارستان صحرایی و 6 فروند بالگرد، پوشش کامل درمانی و امدادی مراسم تشییع را بر عهده خواهد داشت.
پیش‌بینی ورود نزدیک به 2 میلیون خودرو به تهران در روز مراسم تشییع رهبر شهید
شنبه 1405/04/06 ساعت 11:13
پیش‌بینی ورود نزدیک به 2 میلیون خودرو به تهران در روز مراسم تشییع رهبر شهید
معاون عملیات پلیس راهور اعلام کرد همزمان با مراسم تشییع امام شهید، حدود 1.9 میلیون خودرو از محورهای مختلف وارد تهران می‌شوند و طرح ویژه ترافیکی اجرا خواهد شد.
ثبت‌نام زائران مراسم تشییع رهبری آغاز شد
جمعه 1405/04/05 ساعت 11:06
ثبت‌نام زائران مراسم تشییع رهبری آغاز شد
همزمان با آغاز برنامه‌ریزی برای مراسم وداع و تشییع، شهرداری تهران از راه‌اندازی سامانه «باید برخاست» در پیام‌رسان بله خبر داد. زائران غیرتهرانی با ثبت‌نام در این سامانه می‌توانند از خدمات اسکان و رفاهی بهره‌مند شوند و داوطلبان نیز امکان اعلام آمادگی برای خدمت‌رسانی و اسکان زائران را خواهند داشت.
نظرات

آخرین اخبار
قدرت خیابان در ملی ماندن است
قیمت جدید دلار توافقی اعلام شد؛ فاصله خرید و فروش چقدر است؟
ایران 0 - 0 امارات؛ اولین گام امیدهای ایران برای طلای آسیا / تساوی در پایان نیمه اول
قیمت طلای جهانی امروز چهار‌شنبه 25 شهریور 1405+ طلا در انتظار تصمیم فدرال رزرو
ایران 79 - بحرین 74؛ صعود بسکتبال ایران به نیمه‌نهایی بازی‌های آسیایی ؛ حریف بعدی مشخص شد
قیمت خودروهای سایپا امروز چهارشنبه 25 شهریور 1405؛ اختلاف قیمت بازار و کارخانه چقدر است؟
پیام فرمانده کل سپاه در پی شهادت مولوی یوسف گرگیج
جدیدترین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 25 شهریور 1405؛ قیمت سورن، دنا، پژو 207 و تارا
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکا امروز چهارشنبه 25 شهریور؛ادعاهای جدیدونس وسفرعراقچی به چین
اقتصاد نگار | دوبرابر شدن وام مسکن کسی را خوشحال کرد ؟
کوتاه‌قدی در کدام استان‌های کشور شیوع یافته است؟
خبر مهم درباره تعطیلی مدارس؛ تصمیم‌گیری دیگر سراسری نخواهد بود
ترافیک سنگین در 4 محور کشور؛ کدام جاده ها مسدود است؟
وضعیت آب و هوای امروز چهارشنبه 25 شهریور 1405/ موج جدید بارش در راه است + وضعیت استانها
راهکار ساده برای خواب بهتر سالمندان؛ نوردرمانی چه تاثیری دارد؟
برنامه مسابقات امروز چهارشنبه 25 شهریور؛ ساعت بازی فوتبال امید ایران و تیم ملی بسکتبال
پاییز در راه است؛ هشدار درباره موج ویروس‌های تنفسی و آنفلوانزا
از عجله تا پرخاشگری؛ پشت پرده رفتارهای خطرناک رانندگان چیست؟
راز گورستان‌های 2500 ساله آشکار شد؛ هوش مصنوعی پرده از یک راز برداشت
سفر ارزان به گیلان با قطار گردشگری رشت؛ ساعت حرکت و بازگشت اعلام شد
چگونه از آرتروز مچ دست پیشگیری کنیم؟ 4 تمرین کاربردی
هشدار جدید وزارت بهداشت؛ کرونا از آستانه هشدار بالا عبور کرد
پاسخ موشکی یمن به حملات عربستان؛ آرامکو و پایگاه هوایی ملک خالد زیر آتش
خلبان اف-15 سرنگون‌شده بر فراز ایران چگونه شناسایی شد؟
تخلیه بخشی از فرودگاه شوپن ورشو پس از کشف چمدان مشکوک
گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عمان درباره ایران و تنگه هرمز
شکست آمریکا در آژانس اتمی؛ عضویت ایران در کمیته عمومی تأیید شد
تغییر مسیر بودجه نظامی آمریکا؛ کمک‌ها به آمریکای لاتین اختصاص یافت
وزیر ارتباطات: عامل اصلی آسیب‌های فرهنگی، استفاده از فیلترشکن‌هاست
ادعای جنجالی زلنسکی؛ روسیه هواپیمای رئیس‌جمهور اوکراین را هدف گرفت
کویت به توافق ابراهیم می‌پیوندد؟ ادعای جدید سفیر اسرائیل در امارات
هشدار صدراعظم آلمان درباره تهدید روسیه علیه زیرساخت‌های زیرآبی اروپا
استیضاح وزیر جنگ آمریکا کلید خورد؛ اتهام سنگین کنگره به هگست
آغاز رزمایش «عهد خدمت» برای توزیع 30 هزار بسته لوازم‌التحریر در تهران
سردار عظمایی: دلاورمردی رزمندگان در جبهه‌ جنوب وامدار حضور باصلابت مردم است
سخنگوی نیروهای مسلح یمن: عربستان 52 بار یمن را بمباران کرد
تحریم جدید نروژ علیه اسرائیل؛ خرید و فروش با شهرک‌ها ممنوع می‌شود
پزشکیان: بازسازی کشتی‌های آسیب‌دیده در جنگ تسهیل شود
سرمربی اسپانیا تا 2030 تمدید می‌کند؛ دلا فوئنته در خانه از جام جهانی دفاع می‌کند
وزیر بهداشت : تأمین دارو و مواد اولیه با حمایت رئیس‌جمهور پیگیری شد
قالیباف: توطئه آمریکا برای حمله به ایران از اقلیم کردستان شکست خورد
عراقچی: در زمان مناسب میزان واقعی تلفات نیروهای آمریکایی را افشا می‌کنیم
گل‌گهر 0 - الجزیره 0 ؛ نخستین امتیاز گل‌گهر در آسیا با تساوی برابر الجزیره
کمالوندی: صنعت هسته‌ای ایران با حمله نظامی، خرابکاری و ترور از بین نمی‌رود
مخبر: 200 شب است که پاسداران کیان ایران زیر باران بمب و گلوله ایستاده‌اند
هشدار دستیار پوتین به لهستان؛ ورشو در صورت جنگ با روسیه نابود می‌شود
سخنگوی قوه قضاییه خبر داد: شناسایی و انسداد 214 گلوگاه فسادزا در دستگاه‌های دولتی
سردار ابن‌الرضا: بهینه‌سازی انرژی، بخشی از دفاع از ایران در جنگ است
نرخ سود صندوق‌های ارزی اعلام شد+ نحوه پرداخت سود
نورویدئو | وین ؛ جایی که قانون پشت درِ سیاست ماند