×
بین الملل
شناسه خبر : 326603
تاریخ انتشار : جمعه 1405/04/05 ساعت 23:58
حزب‌الله: توافق دولت لبنان با اسرائیل را نمی‌پذیریم

حزب‌الله: توافق دولت لبنان با اسرائیل را نمی‌پذیریم

حزب‌الله با صدور بیانیه‌ای مخالفت قاطع خود را با توافق میان دولت لبنان و رژیم صهیونیستی اعلام کرد و این توافق را «ذلت‌بار» توصیف کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: نماینده حزب الله: آنچه در واشنگتن انجام شد تلاشی برای متوقف کردن تفاهم نامه اسلام آباد بود

 حسن فضل‌الله نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان گفت: آنچه در واشنگتن رخ داد، تلاشی برای متوقف کردن تفاهم نامه اسلام‌آباد بود و بدون خواست مقاومت هیچ‌ اقدامی به نتیجه نخواهد رسید.

 فضل الله در گفت وگو با شبکه المیادین اضافه کرد: بنیامین نتانیاهو با خودش مذاکره می‌کرد، زیرا این کابینه فاقد مشروعیت قانون است و ابزارهای تحمیل دیکته‌های خود را ندارد.

وی افزود: اجازه نمی‌دهیم این دولت، لبنان را نابود کند و سرنوشت و کشورمان را به دست آن نخواهیم سپرد.

فضل الله در ادامه با بیان اینکه این دولت نمی‌تواند اراده خود را بر مردم لبنان تحمیل کند، گفت: عامل اصلی میدان است و ما میدان را در اختیار داریم و ما اهل این سرزمین هستیم.

وی بیان کرد: موضع ایران روشن است و تا زمانی که اشغالگران صهیونیست از لبنان خارج نشوند، هیچ توافقی امضا نخواهد کرد.

عضو پارلمان لبنان ادامه داد: دولت به دشمن صهیونیستی هدیه داد، اما این هدیه هیچ تاثیری دروضعیت میدان نخواهد داشت.

فضل الله افزود: هر اقدامی که دولت انجام دهد، در برابر آن می‌ایستیم و بیش از پیش به مقاومت و سلاح خود چنگ می‌زنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه مخالفت ما جدی است و نمی‌گذاریم دولت تعهدات خود را در میدان اجرا کند، اضافه کرد: ماندن وزرای ما در دولت، براساس محاسبات خاصی است و ماندن ما در این کابینه به معنای موافقت با تصمیماتش نیست.

فضل الله اظهار کرد که مذاکره مستقیم با دشمن صهیونیستی مغایر با اصل ۵۲ قانون اساسی است و هیچ‌کس حق لغو حالت دشمنی با رژیم اسرائیل را ندارد.

وی تصریح کرد: ما خواستار هیچ گونه درگیری با ارتش نیستیم، ارتش وظایف خود را به بهترین شکل انجام می‌دهد، ارتش باقی خواهد ماند، مقاومت باقی خواهد ماند و مردم باقی خواهند ماند.

عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان افزود که به نتانیاهو می‌گوئیم که تو با کسی توافق کردی که اختیار تصمیم‌گیری ندارد و حالت دشمنی با رژیم اسرائیل باقی خواهد ماند و هرکس با دشمن دست دهد، در جنایات او شریک است.

فضل الله اضافه کرد: این دولت نمی‌تواند اجرای توافق امضا شده در واشنگتن را تحمیل کند، مگر اینکه با حمایت آمریکا به سوی جنگ داخلی حرکت کند.

وی در پایان بار دیگر تاکید کرد: عامل اصلی میدان است و ما میدان را در اختیار داریم و ما اهل این سرزمین هستیم.

نماینده حزب‌الله: اسرائیل به دنبال جنگ داخلی در لبنان است 

نماینده فراکسیون پارلمانی حزب‌الله مذاکرات مستقیم دولت لبنان با رژیم صهیونیستی را اقدامی اشتباه خواند.

«امین شری»، نماینده فراکسیون پارلمانی حزب‌الله با اشاره به توافق اولیه دولت لبنان با رژیم صهیونیستی گفت: موضع ما ثابت است: مذاکرات مستقیم، اشتباه است.

وی افزود: آنچه اسرائیل در دو جنگ به دست نیاورد، اکنون می‌خواهد از طریق شعله‌ور کردن جنگ میان لبنانی‌ها به آن برسد.

این مقام حزب الله در گفتگو با الجزیره تصریح کرد اسرائیل همچنان به کشاندن لبنان به سمت امتیازات بیشتر ادامه می‌دهد.

امین شری گفت: موافقت ما با استقرار ارتش [لبنان] در جنوب رود لیتانی، به معنای عقب‌نشینی کامل اسرائیل است.

مارکو روبیو، وزیر خارجه دولت تروریست آمریکا اعلام کرد که اسرائیل و (دولت غربگرای) لبنان پس از مذاکرات در شهر واشنگتن به توافق اولیه دست یافتند.

این توافق در حالی صورت می گیرد که  بخشهایی از خاک لبنان همچنان در اشغال رژیم متجاوز صهیونیستی بوده و این رژیم همچنان به تجاوزات خود به خاک لبنان ادامه می دهد و بر ادامه اشغالگری اصرار می ورزد.

واکنش تند مفتی جعفری لبنان به توافق اولیه دولت لبنان با رژیم صهیونیستی 

مفتی جعفری لبنان تاکید کرد: هیچ‌گونه مشروعیتی برای توافق میان دولت فعلی لبنان و رژیم اشغالگر وجود ندارد.

شیخ احمد قبلان مفتی جعفری لبنان تاکید کرد:  هیچ‌گونه مشروعیتی برای توافق میان دولت فعلی لبنان  و رژیم اشغالگر وجود ندارد.

وی افزود: نکته خطرناک این است که این چارچوب (توافق)، به «ارتش» صهیونیستی قیمومیتِ عملی بر عملکرد ارتش لبنان و اراضی اشغالی لبنان می‌دهد.

قبلان تاکید کرد این توافق به معنای به رسمیت شناختن ضمنی سلطه «ارتش» صهیونیستی بر اراضی اشغال‌شده لبنان است.

مارکو روبیو، وزیر خارجه دولت تروریست آمریکا اعلام کرد که اسرائیل و (دولت غربگرای) لبنان پس از مذاکرات در شهر واشنگتن به توافق اولیه دست یافتند.

این توافق در حالی صورت می گیرد که  بخشهایی از خاک لبنان همچنان در اشغال رژیم متجاوز صهیونیستی بوده و این رژیم همچنان به تجاوزات خود به خاک لبنان ادامه می دهد و بر ادامه اشغالگری اصرار می ورزد. 


اخبار مرتبط
انتشار جزئیات جدید از توافق چارچوب میان لبنان و اسرائیل
یکشنبه 1405/04/07 ساعت 22:17
انتشار جزئیات جدید از توافق چارچوب میان لبنان و اسرائیل
شبکه 12 اسرائیل مدعی شد که دولت لبنان از واشنگتن خواسته است پیوست امنیتی محرمانه توافق چارچوب با اسرائیل را منتشر نکند؛ درخواستی که به گفته این رسانه اسرائیلی با هدف جلوگیری از ایجاد چالش داخلی از سوی حزب‌الله علیه دولت لبنان مطرح شده است.
شیخ نعیم قاسم: توافق چارچوبی لبنان و اسرائیل باطل و بی‌اعتبار است
شنبه 1405/04/06 ساعت 16:44
شیخ نعیم قاسم: توافق چارچوبی لبنان و اسرائیل باطل و بی‌اعتبار است
شیخ نعیم قاسم امروز -شنبه- در واکنش به توافق چارچوبی امضا شده بین دولت لبنان و رژیم صهیونیستی گفت: دولت در حال مشروعیت بخشیدن به اشغالگری برای سال‌های آینده است و حتی ممکن است منجر به الحاق سرزمین‌هایمان توسط رژیم صهیونیستی شود.
کمک تحقیرآمیز دولت تروریست آمریکا به دولت غربگرای لبنان
شنبه 1405/04/06 ساعت 00:08
کمک تحقیرآمیز دولت تروریست آمریکا به دولت غربگرای لبنان
مارکو روبیو وزیر خارجه دولت تروریست آمریکا مدعی شد که ایالات متحده بر عزم خود برای توسعه توانمندی های ارتش لبنان تاکید می کند تا ارتش بتواند بر تمام خاک کشور حاکمیت داشته باشد.
ادعای رسانه‌ها درباره توافق تاریخی لبنان و اسرائیل
جمعه 1405/04/05 ساعت 22:52
ادعای رسانه‌ها درباره توافق تاریخی لبنان و اسرائیل
بر اساس گزارش رسانه‌ها، لبنان و رژیم صهیونیستی در آستانه امضای توافقی با میانجیگری آمریکا قرار دارند که گفته می‌شود مفاد آن شامل به رسمیت شناختن حاکمیت متقابل دو طرف خواهد بود. تاکنون مقام‌های رسمی این ادعا را تأیید نکرده‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
آخرین قیمت دلار امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ جهش 5 هزار تومانی قیمت دلار
ترکیب احتمالی استقلال و پرسپولیس در دربی 107 اعلام شد + اسامی بازیکنان
دربی 107 استقلال و پرسپولیس؛ نبرد سرخابی‌ها در نقش جهان در سایه تحولات منطقه
واکنش پاکستان به تنش ایران و آمریکا؛ امیدوار به ازسرگیری مذاکرات هستیم
شهرداری تهران به دنبال نسخه جدید جبران خسارت جنگ؛ پای «تراکم مازاد» به میان آمد
پاسخ موشکی و پهپادی ایران به حملات آمریکا؛علی‌السالم، کمپ تیتین و شیخ عیسی هدف قرار گرفتند
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ شاهین، اطلس و کوییک چند شدند؟
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز چهارشنبه 11 شهریور؛ پژو 207 و دنا چند میلیارد شدند؟
قیمت گوشت قرمز امروز 11 شهریور 1405؛ نرخ گوشت گوسفندی و گوساله اعلام شد
شارژ کالابرگ شهریور و پاییز تغییر کرد؛ کدام کدهای ملی زودتر شارژ می‌شوند؟
هوا در ایران گرم‌تر شد؛ افزایش 1.8 درجه‌ای دمای کشور
جزئیات انفجار در ایستگاه قطار آگسبورگ آلمان
قالیباف در واکنش به حملات آمریکا: اگر مثل شیطان بکشی، شیطانی
قبض یک‌ میلیارد تومانی گاز در تهران؛ ماجرای میز آتش چه بود؟!
آخرین قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ دلار توافقی گران شد
حادثه دریایی در استانبول؛ 10 خدمه یک کشتی ناپدید شدند
افزایش قیمت نفت در سایه تنش ایران و آمریکا؛ سقوط طلا ادامه دارد
رعب و وحشت در اتوبان ارتش؛ عامل درگیری و تخریب خودرو دستگیر شد
خبر مهم برای سهامداران عدالت؛ مجلس به دنبال اصلاح مسیر اجرای سهام عدالت
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ طلا 6 درصد ریخت
14 کشته و زخمی در برخورد خودرو با تجمع مردمی در مشهد/ علت حادثه مشخص شد+ فیلم حادثه
استقرار گسترده حشد شعبی در غرب الانبار برای مقابله با داعش
کارشناس دادگستری در حین دریافت رشوه دستگیر شد
خبر تازه آموزش‌وپرورش برای ثبت‌نام دانش‌آموزان؛ شکایت‌ها با یک QR کد ثبت می‌شود
جولان اوباش مسلح در تالار عروسی با برخورد قاطع پلیس مواجه شد
تصمیم جنجالی یک کشور برای قطع رابطه با ایران؛ علت ماجرا چیست؟
زمان جدید شارژ کالابرگ اعلام شد؛ تغییر تاریخ واریز اعتبار کالابرگ
آن سوی نیل چه می‌گذرد؛ چین به دنبال چیست
احتمال افزایش دوباره حقوق کارگران در 1405؛جزئیات جلسه شورای‌عالی کار
دولت؛ رهبر ارکستر سیاست مسکن
در 4 موج حملات ایران کدام پایگاه‌های آمریکا در منطقه هدف قرار گرفتند؟
چین چگونه پای ایران می‌ایستد؟
ایران هرچه قوی‌تر چگونه ساخته می‌شود؟
مدیریت ارز در بحران؛ مُسکن یا درمان؟
توافق نفتی بی‌سابقه ونزوئلا و آمریکا؛ بهره‌برداری از 17 میدان نفتی در راه است
رئیس دانشکده پزشکی تهران: از دریافتی پایین دستیاران شرمنده‌ایم
صدای انفجار در اصفهان؛ سپاه درباره علت ماجرا اطلاعیه داد
اقتصادنگار | خانه‌به‌دوشی مستأجرها و هزینه‌های نجومی اسباب‌کشی
آخرین وضعیت ترافیک جاده‌ها؛ چالوس و هراز همچنان سنگین هستند
ترامپ بازهم فراخوان اغتشاش برای مردم ایران صادر کرد!
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر چهارشنبه11 شهریور؛ ساعت بازی استقلال و پرسپولیس
جدول پخش زنده بازی‌های امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405 + ساعت مسابقات فوتبال
شورای امنیت در آستانه نشست درباره ایران؛ روسیه و چین مخالفت می‌کنند
شایعه بزرگ درباره مسابقه استقلال و پرسپولیس تکذیب شد
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405+ وضعیت استانها
جنگ شب گذشته به قلب آمریکا رسید؛ «سپتامبر سیاه» ترامپ کلید خورد
روبیو: وزیر انرژی آمریکا به ونزوئلا سفر می کند
پایان موقت بن‌بست بودجه؛ چالش‌های پیش‌روی کنگره برای لایحه سالانه
زلزله پارس آباد اردبیل را لرزاند
غافلگیری بسیار مهم آمریکا در کمپ تیتین/ سپاه چرا این مقر را هدف قرار داد؟