×
اقتصادی
شناسه خبر : 326499
تاریخ انتشار : جمعه 1405/04/05 ساعت 13:55
پروازهای فرودگاه کیش از سر گرفته شد

پروازهای فرودگاه کیش از سر گرفته شد

نخستین پرواز فرودگاه بین‌المللی کیش پس از چهار ماه وقفه به زمین نشست و مسئولان از بازگشت تدریجی پروازها به مسیرهای تهران، مشهد، اصفهان، شیراز و دیگر شهرها خبر دادند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: نخستین پرواز فرودگاه کیش امروز با شماره ۷۰۵۵ هواپیمایی کیش ایر در خط تهران ـ کیش در فردگاه بین المللی کیش بر زمین نشست و امروز قرار است سه پرواز رفت و برگشت دیگر در مسیرهای کیش ـ مشهد، کیش ـ اصفهان و کیش ـ شیراز انجام شود.

مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های منطقه آزاد کیش گفت: توقف فعالیت فرودگاه بین‌المللی کیش به علت تجاوز ناجوانمردانه آمریکا جنایتکار و رژیم صهیونیستی به کشورمان، تجربه تلخی بود ولی امروز با دایر شدن دوباره پروازها، فصل نوینی در فعالیت این فرودگاه آغاز می‌شود.

عزت‌اله محمدی در آیین استقبال از نخستین مسافران فرودگاه کیش در مصاحبه با خبرنگاران افزود: ما در تمام ایام پس از جنگ تحمیلی اخیر به صورت شبانه روزی تلاش کردیم تا زیرساخت‌های فرودگاه کیش برای دایر شدن دوباره پروازها آماده باشد و عملیات پروازی در اسرع وقت انجام شود.

وی با اشاره به آماده بودن شرایط پرواز در فرودگاه کیش از هفته‌ها قبل بیان کرد: تلاش ما در ایام پیش بر این امر متمرکز خواهد بود که پروازهای دایر شده قبلی در تمامی مسیرها به تدریج دوباره فعال شده و عملیات جا به جایی مسافر در تمامی مسیرها طبق روال سابقه جریان داشته باشد.

مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های منطقه آزاد کیش، دایر شدن پروازها را یکی از نیازها و مطالبات بخش گردشگری جزیره کیش عنوان کرد و گفت: پیش بینی ما این است که استقبال مسافران و گردشگران برای سفر به کیش در ایام پیش رو زیاد خواهد بود و ما باید شرایطی را فراهم کنیم که شاهد رشد ورود گردشگران به کیش باشیم.

وی در ادامه با تأکید بر اهمیت راهبردی جزیره کیش در حوزه گردشگری بیان کرد: رسالت اصلی ما پشتیبانی همه‌جانبه از صنعت گردشگری جزیره کیش است بر این اساس، تمامی امکانات خود را برای شروع دوباره و قدرتمند پروازها به مقصد فرودگاه بین المللی کیش به کار گرفته‌ایم و شرکت توسعه بنادر و فرودگاه‌های کیش همه شرایط را برای پذیرش پروازها به شکل موثری فراهم خواهد کرد.

سرپرست شرکت هواپیمایی کیش‌ایر نیز از آمادگی کامل این شرکت برای از سرگیری پروازهای داخلی به خصوص در مسیر فرودگاه کیش به مقاصد داخل کشور خبر داد و اعلام کرد: با رفع محدودیت‌های اخیر، پروازهای کیش ایر به مقصد این جزیره به تدریج طی روزهای آینده به روال عادی بازمی‌گردد.

فرهاد یوسفی‌نژادی با تاکید بر ضرورت بازگشت سریع عملیات پروازی به روال عادی اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌ انجام شده، پروازهای روزانه به مقاصد تهران، مشهد، اصفهان و شیراز دایر شده و همچنین دو پرواز در هفته در مسیرهای تبریز، ساری، رشت، اهواز، کرمان و یزد نیز در لیست مقاصد قرار دارد که به‌صورت برنامه‌ای، عملیاتی خواهد شد.

وی بیان کرد: گام نخست ما فعالیت برای بازگشت به ظرفیت کامل است و پیش‌بینی می‌شود که با مدیریت شرایط، تا پایان ماه جاری بر تعداد پروازها افزوده شود تا خللی در خدمات‌رسانی به مسافران و گردشگران ایجاد نشود.

کیش
 

 از زمان تجاوز رژیم جنایتکار آمریکا و اسراییل به کشورمان در ۹ اسفندماه سال گذشته تا کنون، تردد هوایی جزیره کیش به عنوان اصلی‌ترین مسیر ارتباطی این جزیره متوقف شده بود.

در این مدت، تنها مسیر تردد دریایی کیش بین این جزیره با بنادر چارک و آفتاب برقرار بوده و به جز مقاطع و ساعات محدود حمله به بندرگاه کیش و چارک و نیز مقاطع بروز توفان دریایی، مسیر دریایی کیش با تلاش شرکت توسعه بنادر و فرودگاه‌های همواره باز بوده و تردد جریان داشته است.

سالانه حدود ۳۰ هزار پرواز از طریق فرودگاه بین‌المللی کیش انجام شده و بیش از ۸۰ درصد تردد مسافر به کیش از طریق این فرودگاه انجام می‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
میراث ماندگار سرفرازی
افزایش صادرات نفت عربستان از تنگه هرمز
یک نفتکش بر اثر اصابت پرتابه ناشناس در نزدیکی عمان آتش گرفت
سرمربی مصر: کسی که رنج مردم فلسطین را احساس نکند، انسان نیست
قیمت طلای جهانی امروز سه‌ شنبه 16 تیر 1405
پس از خروش تهران، قم قلب تپنده بدرقه «آقای شهید ایران» شد+ فیلم
بلژیک 4-1 آمریکا ؛ فیفا بخشید، بلژیک نبخشید؛ وداع تحقیرآمیز آمریکا با جام جهانی
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 16 تیر+ وضعیت استان ها
دیسک‌های پلی‌استیشن به‌طور کامل حذف نمی‌شوند
اثر شگفت‌انگیز نگاه نوزادان به آینه بر رشد مغز
بهترین و بدترین غذاها در موج گرما
ایمپلنتی که حس واقعی دندان را باز می‌گرداند
عبور قابل مشاهده یک سیارک از کنار زمین در سال 2029
گزارش تصویری | روز باشکوه پایتخت
گزارش تصویری | روز باشکوه پایتخت
خنده شاید قدمتی 15 میلیون ساله داشته باشد
کارت قرمزِ سیاست؛ وقتی ترامپ قانون فوتبال را عوض می کند
رازهایی که دست‌خط شما از مغزتان فاش می‌کند
اسپانیا صعود کرد، رؤیای آخرین جام جهانی رونالدو فرو ریخت
پایان کار کمیته دولتی حماس در نوار غزه
هشدار نهاد مالی اروپا درباره ادامه جنگ با ایران
جی‌پی مورگان خبر داد: بازار نفت در آستانه موج عرضه جدید
وزیر فرهنگ: دشمنان از حضور میلیونی مردم در بدرقه رهبر شهید درس بگیرند
آلمان: جنگ آمریکا علیه ایران به اقتصاد ما آسیب زده است
قاتل فراری پس از دو سال در شوشتر دستگیر شد
آماده‌باش کامل پلیس برای مدیریت ترافیک تشییع رهبرشهید در قم
ذوالقدر: یک معادله جدید در تهران شکل گرفت/ترامپ با مردم ایران با احترام صحبت کن
مدافع گل‌گهر در آستانه پیوستن به پرسپولیس
وزارت امور خارجه روسیه سفیر سوئد را احضار کرد
تغییر محل اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در مسجد جمکران
محور چالوس و آزادراه تهران–شمال یک‌طرفه شد
بقائی:رهبر شهید میراثی از عزت و استقلال‌خواهی برای ملت به یادگار گذاشت
یزد برای شرکت در تشییع رهبر شهید فردا سه‌شنبه تعطیل است
عارف غلامی در آستانه جدایی از استقلال
نمایندگی ایران در سازمان ملل: تشییع رهبر شهید نمایش پیوند ملت و دولت بود
قالیباف: قاتلان قائد امت به سزای عمل‌شان خواهند رسید
کاهش مشارکت آمریکا در ناتو بجای خروج از ائتلاف
منطقه آزاد قشم هم به جمع شهرهای تعطیل پیوست
پیام فرزند آیت‌الله سیستانی به دفتر رهبر انقلاب چه بود؟
ترامپ: رئیس جمهور چین به آمریکا می‌آید
سی‌ان‌ان: امروز اوج مراسم تشییع در تهران بود
آماده‌سازی نجف برای استقبال رسمی از پیکر رهبر شهید
هشدار هواشناسی درباره بارش شدید و گردوخاک در 7 استان
کاشان و آران و بیدگل فردا تعطیل شد
امارات در پی طرح ضدایرانی در شورای آیمو
بدرقه‌ای که در تهران تاریخ ساز شد/پیکر مطهر رهبر شهید به قم رسید
اژه‌ای: ملت ایران رستاخیز ملی را در تاریخ ثبت کرد
تخلیه 10 هزار نفر در جنوب فرانسه در پی آتش‌سوزی گسترده
ادارات استان بوشهر هم فردا سه شنبه تعطیل است
ادارات و مراکز آموزشی مازندران فردا تعطیل است