در

مازندران در انتظار سامانه بارشی جدید؛ شنا در دریای خزر ممنوع

کارشناس هواشناسی مازندران با اشاره به مواج بودن دریای خزر، از کاهش دما و آغاز رگبارهای باران از عصر شنبه تا دوشنبه خبر داد و از شهروندان و مسافران خواست تمهیدات لازم را رعایت کنند.

مازندران در انتظار سامانه بارشی جدید؛ شنا در دریای خزر ممنوع
0 دقیقه

نورنیوز-گروه اجتماعی : محمد فرجی کارشناس هواشناسی روز پنجشنبه در گفت وگویی اظهار کرد: امروز آسمان مازندران نیمه‌ابری تا ابری بود و در برخی مناطق شاهد وزش باد و رگبارهای پراکنده بودیم، هرچند میزان بارش‌ها قابل توجه نبود.

وی افزود: روز جمعه از شدت ناپایداری‌های جوی کاسته می‌شود و در ساعات ابتدایی روز، آسمان استان صاف تا نیمه‌ابری خواهد بود، اما از بعدازظهر و شب با افزایش ابر، احتمال وقوع رگبارهای پراکنده همراه با رعد و برق به‌ویژه در نیمه غربی استان وجود دارد.

کارشناس هواشناسی مازندران ادامه داد: روز شنبه نیز در ساعات ابتدایی، آ سمان صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود، اما از عصر این روز به تدریج با نفوذ سامانه بارشی جدید، شرایط جوی استان تغییر خواهد کرد.

فرجی تصریح کرد: از شنبه شب تا روز دوشنبه، افزایش ابر، وزش باد، کاهش دما و رگبار باران در مناطق مختلف مازندران مورد انتظار است و شهروندان و مسافران باید تمهیدات لازم را در این زمینه در نظر بگیرند.

وی درباره وضعیت دریا نیز گفت: دریای خزر امروز مواج است و برای فعالیت‌های دریایی، صیادی و شنا شرایط مناسبی ندارد.

کارشناس هواشناسی از مردم خواست با توجه به تغییرات جوی پیش‌رو، هشدارها و اطلاعیه‌های هواشناسی را دنبال کنند و به توصیه‌های ایمنی توجه داشته باشند.


ایرنا

ارسال نظر