×
بین الملل
شناسه خبر : 326374
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/04/04 ساعت 17:48
هشدار عاشورایی انصارالله به حضور اسرائیل در باب‌المندب

هشدار عاشورایی انصارالله به حضور اسرائیل در باب‌المندب

عبدالملک الحوثی در سخنرانی عاشورا ضمن تأکید بر تداوم حمایت از فلسطین، با هشدار جدی به رژیم صهیونیستی درباره حضور در سومالی‌لند، از آمادگی کامل انصارالله برای تشدید اقدامات نظامی در راستای حمایت از مردم غزه خبر داد.

نورنیوز-گروه بین الملل : عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنرانی خود همزمان با مراسم بزرگداشت عاشورای حسینی (۱۰ محرم ۱۴۴۸ هجری قمری)، به تحولات منطقه و مسائل جهان اسلام پرداخت.

طبق گزارش المسیره، وی با اشاره به شرایط منطقه، اظهار کرد که امت اسلامی در مواجهه با آمریکا و رژیم صهیونیستی از ایمان، آموزه‌های قرآنی و الگوی قیام امام حسین(ع) برای ایستادگی در برابر «طغیان»، الهام می‌گیرد؛ حتی اگر این مسیر مستلزم پرداخت هزینه و تحمل فداکاری باشد.

الحوثی همچنین گفت که اهداف و عملکرد آمریکا، رژیم صهیونیستی و جریان صهیونیسم، به‌ویژه در قبال ملت فلسطین و دیگر ملت‌های منطقه، نشان‌دهنده ماهیت مخرب و زیان‌بار این رویکردها برای جوامع انسانی است.

رهبر انصارالله در ادامه تأکید کرد که از نگاه این جنبش، مقابله با سلطه‌گری یک مسئولیت دینی و اجتماعی محسوب می‌شود.

وی همچنین بر تداوم مواضع سیاسی و ایدئولوژیک انصارالله تأکید و اعلام کرد که مردم یمن بر اساس هویت ایمانی، مسیر قرآنی و رویکرد مورد نظر این جنبش، همچنان از مسائل جهان اسلام و در رأس آن مسئله فلسطین حمایت خواهند کرد.

الحوثی در بخش دیگری از سخنان خود، «پیروزی بزرگ جمهوری اسلامی ایران بر دشمنان امت» به ایران تبریک گفت و تاکید کرد که این رخداد برای محور جهاد و مقاومت در یکی از مراحل مهم رویارویی‌های منطقه‌ای اهمیت دارد.

رهبر جنبش انصارالله یمن در ادامه سخنرانی خود، بر استمرار هماهنگی‌های سیاسی و میدانی با متحدان این جنبش در منطقه تأکید کرد.

وی گفت که جنبش انصارالله در قبال هر دور جدید از تحولات و تنش‌ها با «برادران و متحدان» خود در هماهنگی مستمر قرار دارد و در صورت هرگونه تشدید اقدامات نظامی در هر یک از جبهه‌ها، به‌ویژه در نوار غزه، از انجام «وظیفه» دریغ نخواهد کرد.

الحوثی همچنین به تحولات مربوط به منطقه شاخ آفریقا و سومالی پرداخت و اعلام کرد که انصارالله با دقت وضعیت «سومالی‌لند» و فعالیت‌های رژیم صهیونیستی برای گسترش نفوذ در خلیج عدن، باب‌المندب و کنترل دریای سرخ را زیر نظر دارد.

رهبر انصارالله از کشورهای ساحلی دریای سرخ خواست موضعی مشترک در برابر فعالیت‌های رژیم صهیونیستی اتخاذ کنند و تأکید کرد که این جنبش در برابر هرگونه استقرار یا حضور این رژیم در سومالی سکوت نخواهد کرد.

وی همچنین اعلام کرد که انصارالله در صورت لزوم، هرگونه فعالیت رژیم صهیونیستی در منطقه سومالی‌لند را هدف قرار خواهد داد.

الحوثی در ادامه خواستار حمایت از سومالی در برابر تهدید علیه حاکمیت این کشور» شد و گفت که تحرکات رژیم صهیونیستی در این منطقه می‌تواند پیامدهایی برای کل منطقه به همراه داشته باشد.

رهبر انصارالله در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت داخلی یمن، اعلام کرد که این جنبش استمرار «جنگ، محاصره و اشغال» را نخواهد پذیرفت و برای دستیابی به آزادی، استقلال و بهبود شرایط زندگی مردم یمن، از «راه‌های مشروع» استفاده خواهد کرد.

وی همچنین از بسیج عمومی، تجمع‌های مردمی و تحرکات قبیله‌ای حمایت کرد و از مردم یمن خواست با حفظ انسجام داخلی، تقویت فعالیت‌های اجتماعی و مشارکت در دوره‌های آموزشی نظامی، آمادگی خود را حفظ کنند.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
تداوم هماهنگی‌های تهران و مسقط با محویت تنگه هرمز
خروج عراق از اوپک؛ از شایعه تا واقعیت
ابراز همدردی پزشکیان و اعلام آمادگی برای کمک به زلزله‌زدگان ونزوئلا
محورهای راهبردی گفت‌وگوی عربستان و آمریکا در منامه
ادعای جنجالی جی‌دی ونس: توافق برای ایجاد کانال نظامی مستقیم میان ایران و آمریکا
وعده رفع اختلال بانکی محقق نشد؛ تداوم مشکلات در همراه‌بانک‌ها
رایزنی وزرای خارجه ایران و ایتالیا
عملیات فرانسه علیه «ناوگان سایه» روسیه با توقیف نفتکش
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت بازی آلمان، هلند و ژاپن
هشدار عاشورایی انصارالله به حضور اسرائیل در باب‌المندب
خودرو بخریم یا دست نگه داریم؟ / تحلیل سیگنال‌های جدید بازار و آینده قیمت‌ها
دیدار سرنوشت‌ساز پرسپولیس و چادرملو برای سهمیه آسیا
افشاگری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از جنگ اقتصادی علیه ایران
نوراینفو | عواملی که خطر گرمازدگی را افزایش می دهد
درخشش سینماگران ایرانی در فهرست جدید آکادمی اسکار
خط‌ و نشان تازه وزیر خارجه آمریکا در بحرین
پایان 16 سال انتظار در ظهر عاشورا
چالش عجیب اخلاقی در گروه D جام جهانی
چرا بازیکنان جام جهانی جوراب‌های خود را سوراخ می‌کنند؟
واکنش عجیب فیفا به حاشیه نمادهای رنگین‌کمانی در بازی ایران و مصر
آیا شعار علیه آمریکا و آتش‌زدن پرچم ممنوع شده است؟
واکنش قالیباف به ادعای خرید محصولات کشاورزی آمریکا توسط ایران
164 کشته و هزار زخمی در زلزله 7ریشتری کاراکاس؛ هشدار سونامی در کارائیب
ترافیک سنگین در محور چالوس و مرزن‌آباد؛ آغاز موج بازگشت مسافران از عصر امروز
حزب‌الله چگونه گردان زرهی 401 را زمین‌گیر کرد؟
صدور کارت نخبگان آغاز شد؛ نخبگان از چه مزایایی بهره‌مند می‌شوند؟
اهمیت موفقیت ایران در پرونده دارایی‌های مسدودشده
ستاره مراکشی، رکورد «محمد صلاح» را شکست
نماینده پارلمان لبنان: ایران آتش‌بس را به اسرائیل تحمیل کرد
ثبت دمای 45 درجه در اصفهان
دعوت از سینماگران ایرانی برای عضویت در اسکار 2026
نجات معجزه‌آسای کودک 2 ساله از خودروی داغ در فریمان
عزاداری ظهر عاشورا محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
ابراز همدردی ایران با ونزوئلا به دنبال زمین لرزه مهیب
محدودیت‌های بحرین برای عزاداران حسینی
اختلالات بانکی ارتباطی به اینترنت ندارد؛ آدرس غلط ندهید
تنگه هرمز محور رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان
مکرون مدعی توقیف نفتکش مرتبط با روسیه شد
سینمای عاشورایی؛ ظرفیت بزرگ، تولید اندک
چین خواستار لغو فوری تحریم‌ها علیه کوبا شد
نایب‌قهرمان جهان هندبال ساحلی ایران را شکست داد
کدام آثار موسیقی محرم در دل مردم ماندگار شدند
ترکیب تیم ملی والیبال ایران مقابل آمریکا اعلام شد
امروز عقب‌نشینی نکنید، فردا با خواری ناگزیر به فرار می شوید
سخنگوی وزارت خارجه قطر: کار روی جزئیات اجرای توافق ایران و آمریکا آغاز شد
ادعای آمریکادرباره جنوب لبنان تکذیب شد
رژیم صهیونیستی دوباره آتش‌بس را نقض کرد؛ حزب‌الله واکنش نشان داد
ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر تکذیب شد
نورنما | بازسازی مصائب روز عاشورا با هوش مصنوعی
مستاجران بخوانند؛ سقف مجاز افزایش اجاره بها تعیین شد