×
ورزشی
شناسه خبر : 326373
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/04/04 ساعت 17:40
دیدار سرنوشت‌ساز پرسپولیس و چادرملو برای سهمیه آسیا

دیدار سرنوشت‌ساز پرسپولیس و چادرملو برای سهمیه آسیا

پرسپولیس فردا در حالی نخستین دیدار خود در پلی‌آف سهمیه آسیایی را مقابل چادرملو اردکان برگزار می‌کند که اوسمار ویرا با فهرستی بلند از غایبان روبه‌روست. نبود 10 بازیکن سرشناس، دست سرمربی سرخ‌پوشان را برای چیدن ترکیب بسته و احتمال استفاده همزمان از چند بازیکن جوان و کم‌تجربه را افزایش داده است.

نورنیوز-گروه ورزشی:  تیم فوتبال پرسپولیس روز جمعه ساعت 18:45 در دیداری حساس و سرنوشت‌ساز به مصاف چادرملو اردکان خواهد رفت. این نخستین بازی در پلی آف سهمیه آسیا خواهد بود و سپس تیم برنده باید مقابل گل‌گهر سیرجان قرار بگیرد که البته باتوجه به انصراف احتمالی تیم سیرجانی، احتمالا این آخرین بازی پلی آف نیز محسوب می‌شود تا تیم پیروز راهی لیگ قهرمانان 2 آسیا بشود.

پیام نیازمند، حسین کنعانی‌زادگان، میلاد محمدی، علی علیپور، اوستون اورونوف، ایگور سرگیف، یعقوب براجعه، محمدحسین صادقی، امیرحسین محمودی و سروش رفیعی غایبان تیم پرسپولیس هستند. به این ترتیب قرمزها در غیتب 10 بازیکن خود که اغلب آنها جزو نفرات اصلی هستند، با این حال سرخپوشان با ترکیبی از بازیکنان جوان و باتجربه آماده این دیدار حساس شده‌اند.

اگرچه پیش از تمرین آخر سرخپوشان حدس و گمان در مورد ترکیب این تیم ضریب کمتری از واقعیت را خواهد داشت اما باتوجه به بسته بودن دست اوسمار، او عملا انتخاب‌های زیادی هم برای اعمال تغییرات در ترکیب تیمش نخواهد داشت و باید از بین بازیکنان محدود، 11 نفر نهایی را برای حضور در ترکیب برگزیند.

بازگشت امیررضا رفیعی به قفس توری

امیررضا رفیعی که از آکادمی تیم پرسپولیس به تیم بزرگسالان رسیده و در این سالها کم و بیش به میدان رفته است. او در اولین بازی این فصل قرمزها باتوجه به عدم صدور آی دی کارت پیام نیازمند در درون دروازه قرار گرفت و حالا حضور این دروازه‌بان در جام جهانی سبب شده تا رفیعی گزینه نخست اوسمار برای حضور در پست دروازه باشد.

همه در انتظار وضعیت پورعلی‌گنجی

در خط دفاعی پرسپولیس میلاد محمدی و حسین کنعانی را در اختیار نخواهد داشت اما غیبت مرتضی پورعلی گنجی و حسین ابرقویی در فهرست نهایی تیم ملی سبب شده تا اوسمار دو مدافع سرشناس را در ترکیب داشته باشد. باتوجه به آسیب دست پورعلی گنجی، هنوز مشخص نیست که این بازیکن امکان همراهی پرسپولیس را خواهد داشت یا خیر. با این حال او در تمرینات حضور داشته و قرمزها امیدوار به استفاده از این بازیکن هستند. دنیل گرا مدافع مجارستانی و فرزین معامله گری جوان هم در جناحین دفاع بازی خواهند کرد؛ دو خرید زمستانی.

دو هافبک دفاعی در ترکیب اصلی؟

در پست هافبک بیشترین امکان تغییر وجود دارد. در حالی که انتظار میرفت محمد خدا بنده لو در ترکیب اصلی قرار بگیرد، فعلا شانس زوج میلاد سرلک و مارکو باکیچ بیشتر است. همچنین با بازگشت یاسین سلمانی او هم در چرخه قرار گرفته اما محمد عمری و امید عالیشاه گزینه‌های احتمالی اوسمار برای پست وینگر راست و چپ هستند. همچنین رضا شکاری به عنوان بازیکن شماره 10 در ضلع جلویی این خط قرار خواهد گرفت.

انتخاب دشوار برای خط حمله

در خط حمله با غیبت امیرحسین محمودی، علی علیپور و ایگور سرگیف، اوسمار باید به سراغ گزینه چهارم برود. محمد امین کاظمیان و ابوالفضل بابایی دو گزینه این پست هستند اما تیوی بیفوما هم می‌تواند در این پست به میدان برود و در تمرینات نیز با انگیزه بالا ظاهر شده و از شانس خوبی برای حضور در ترکیب اصلی برخوردار است.


نظرات

آخرین اخبار
ابراز همدردی پزشکیان و اعلام آمادگی برای کمک به زلزله‌زدگان ونزوئلا
محورهای راهبردی گفت‌وگوی عربستان و آمریکا در منامه
ادعای جنجالی جی‌دی ونس: توافق برای ایجاد کانال نظامی مستقیم میان ایران و آمریکا
وعده رفع اختلال بانکی محقق نشد؛ تداوم مشکلات در همراه‌بانک‌ها
رایزنی وزرای خارجه ایران و ایتالیا
عملیات فرانسه علیه «ناوگان سایه» روسیه با توقیف نفتکش
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت بازی آلمان، هلند و ژاپن
هشدار عاشورایی انصارالله به حضور اسرائیل در باب‌المندب
خودرو بخریم یا دست نگه داریم؟ / تحلیل سیگنال‌های جدید بازار و آینده قیمت‌ها
دیدار سرنوشت‌ساز پرسپولیس و چادرملو برای سهمیه آسیا
افشاگری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از جنگ اقتصادی علیه ایران
نوراینفو | عواملی که خطر گرمازدگی را افزایش می دهد
درخشش سینماگران ایرانی در فهرست جدید آکادمی اسکار
خط‌ و نشان تازه وزیر خارجه آمریکا در بحرین
پایان 16 سال انتظار در ظهر عاشورا
چالش عجیب اخلاقی در گروه D جام جهانی
چرا بازیکنان جام جهانی جوراب‌های خود را سوراخ می‌کنند؟
واکنش عجیب فیفا به حاشیه نمادهای رنگین‌کمانی در بازی ایران و مصر
آیا شعار علیه آمریکا و آتش‌زدن پرچم ممنوع شده است؟
واکنش قالیباف به ادعای خرید محصولات کشاورزی آمریکا توسط ایران
164 کشته و هزار زخمی در زلزله 7ریشتری کاراکاس؛ هشدار سونامی در کارائیب
ترافیک سنگین در محور چالوس و مرزن‌آباد؛ آغاز موج بازگشت مسافران از عصر امروز
حزب‌الله چگونه گردان زرهی 401 را زمین‌گیر کرد؟
صدور کارت نخبگان آغاز شد؛ نخبگان از چه مزایایی بهره‌مند می‌شوند؟
اهمیت موفقیت ایران در پرونده دارایی‌های مسدودشده
ستاره مراکشی، رکورد «محمد صلاح» را شکست
نماینده پارلمان لبنان: ایران آتش‌بس را به اسرائیل تحمیل کرد
ثبت دمای 45 درجه در اصفهان
دعوت از سینماگران ایرانی برای عضویت در اسکار 2026
نجات معجزه‌آسای کودک 2 ساله از خودروی داغ در فریمان
عزاداری ظهر عاشورا محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
ابراز همدردی ایران با ونزوئلا به دنبال زمین لرزه مهیب
محدودیت‌های بحرین برای عزاداران حسینی
اختلالات بانکی ارتباطی به اینترنت ندارد؛ آدرس غلط ندهید
تنگه هرمز محور رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان
مکرون مدعی توقیف نفتکش مرتبط با روسیه شد
سینمای عاشورایی؛ ظرفیت بزرگ، تولید اندک
چین خواستار لغو فوری تحریم‌ها علیه کوبا شد
نایب‌قهرمان جهان هندبال ساحلی ایران را شکست داد
کدام آثار موسیقی محرم در دل مردم ماندگار شدند
ترکیب تیم ملی والیبال ایران مقابل آمریکا اعلام شد
امروز عقب‌نشینی نکنید، فردا با خواری ناگزیر به فرار می شوید
سخنگوی وزارت خارجه قطر: کار روی جزئیات اجرای توافق ایران و آمریکا آغاز شد
ادعای آمریکادرباره جنوب لبنان تکذیب شد
رژیم صهیونیستی دوباره آتش‌بس را نقض کرد؛ حزب‌الله واکنش نشان داد
ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر تکذیب شد
نورنما | بازسازی مصائب روز عاشورا با هوش مصنوعی
مستاجران بخوانند؛ سقف مجاز افزایش اجاره بها تعیین شد
تلاش سازمان ملل برای صلح در یمن
بازگشت سومین نفتکش به دستور سپاه از مسیر خود