×
ورزشی
شناسه خبر : 325847
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/04/02 ساعت 09:06
شب طوفانی جام جهانی؛ از توقف دو ساعته بازی تا صعود مدعیان با دبل ستاره‌ها

شبی پرحادثه در بزرگ‌ترین تورنمنت فوتبال جهان

شب طوفانی جام جهانی؛ از توقف دو ساعته بازی تا صعود مدعیان با دبل ستاره‌ها

شب دوم رقابت‌های جام جهانی 2026 با صعود زودهنگام فرانسه و نروژ، درخشش خیره‌کننده کیلیان امباپه و ارلینگ هالند و رکوردشکنی‌های تازه لیونل مسی همراه شد. توقف طولانی بازی فرانسه به‌دلیل طوفان، رقابت داغ آقای گلی و بازگشت الجزایر مقابل اردن، از مهم‌ترین حواشی شبی پرحادثه و هیجان‌انگیز بود.

نورنیوز-گروه ورزشی: جام جهانی ۲۰۲۶ رفته‌رفته به نقطه جوش خود نزدیک می‌شود؛ جایی که ستاره‌های بزرگ فوتبال جهان یکی پس از دیگری برای اثبات برتری خود وارد میدان می‌شوند. در شبی پرحادثه و مملو از حاشیه، از توقف تاریخی دیدار فرانسه و عراق به دلیل طوفان گرفته تا درخشش خیره‌کننده کیلیان امباپه، ارلینگ هالند و لیونل مسی، مدعیان بزرگ صعود خود را قطعی کردند و رقابت برای کسب عنوان آقای گلی وارد مرحله‌ای حساس و هیجان‌انگیز شد.

طوفان در آسمان، طوفان ستاره‌ها در زمین؛ شب بزرگ امباپه، هالند و مسی در جام جهانی ۲۰۲۶

دومین هفته مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ برای مدعیان بزرگ فوتبال جهان، شبی ایده‌آل بود. فرانسه و نروژ با کسب دومین پیروزی متوالی صعود خود به مرحله حذفی را قطعی کردند، آرژانتین با رهبری لیونل مسی به جمع تیم‌های راه‌یافته پیوست و الجزایر نیز با یک بازگشت دیدنی امیدهایش برای صعود را زنده نگه داشت.

اما آنچه این شب را به یکی از متفاوت‌ترین شب‌های جام تبدیل کرد، تنها نتایج نبود؛ از توقف بیش از دو ساعته دیدار فرانسه و عراق به دلیل هشدار طوفان گرفته تا رقابت نفس‌گیر میان امباپه، هالند و مسی در جدول گلزنان، همه چیز رنگ و بوی یک شب فراموش‌نشدنی را به خود گرفته بود.

طوفان فیلادلفیا هم حریف امباپه نشد

دیدار فرانسه و عراق در شرایطی آغاز شد که شاگردان دیدیه دشان از همان دقایق نخست کنترل کامل بازی را در اختیار گرفتند. خروس‌ها تنها ۱۴ دقیقه زمان نیاز داشتند تا روی پاس دقیق مایکل اولیسه و ضربه تماشایی کیلیان امباپه به گل نخست برسند.

فرانسه در ادامه نیز مالک مطلق میدان بود اما اتفاق اصلی در پایان نیمه نخست رخ داد. بارش شدید باران و هشدار وقوع رعد و برق باعث شد ورزشگاه تخلیه شود و نیمه دوم با بیش از دو ساعت تأخیر آغاز شود؛ اتفاقی که این مسابقه را به طولانی‌ترین بازی جام جهانی ۲۰۲۶ تبدیل کرد.

با وجود این وقفه طولانی، ستاره‌های فرانسه تمرکز خود را از دست ندادند. اشتباه خط دفاع عراق در آغاز نیمه دوم، توپ را به عثمان دمبله رساند و او نیز با یک پاس ساده، امباپه را صاحب موقعیت کرد تا کاپیتان فرانسه دومین گل خود را به ثمر برساند.

در ادامه نیز همکاری اولیسه و دمبله گل سوم را ساخت تا فرانسه با پیروزی ۳ بر صفر، شش امتیازی شود و صعودش را قطعی کند.

فرانسه
 

دوئل امباپه و هالند؛ رقابتی که هر لحظه جذاب‌تر می‌شود

تنها چند ساعت پس از درخشش امباپه، نوبت به ارلینگ هالند رسید تا قدرت گلزنی خود را به نمایش بگذارد.

نروژ در دیداری جذاب مقابل سنگال قرار گرفت؛ مسابقه‌ای که با گل مارکوس پدرسن آغاز شد و سپس به نمایش اختصاصی مهاجم منچسترسیتی تبدیل شد.

هالند ابتدا در دقیقه ۴۸ روی پاس مارتین اودگارد گل دوم نروژ را به ثمر رساند. اگرچه سنگال خیلی زود یکی از گل‌ها را جبران کرد، اما ستاره نروژی بار دیگر در دقیقه ۵۸ دروازه حریف را گشود تا خیال وایکینگ‌ها از پیروزی راحت شود.

گل دوم اسماعیل سار در وقت‌های تلف‌شده تنها اختلاف را کمتر کرد و نروژ با برتری ۳ بر ۲ به دومین برد متوالی خود رسید.

اکنون هالند و امباپه هر دو چهار گله هستند و تنها یک گل با صدر جدول گلزنان فاصله دارند. رقابتی که به نظر می‌رسد در هفته‌های آینده به یکی از جذاب‌ترین داستان‌های جام جهانی تبدیل شود.

مسی
 

مسی؛ رکوردها همچنان تسلیم اسطوره می‌شوند

در حالی که نگاه‌ها به درخشش نسل جدید ستاره‌های فوتبال دوخته شده، لیونل مسی همچنان نشان می‌دهد که در بزرگ‌ترین صحنه فوتبال جهان حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

آرژانتین در دیدار برابر اتریش با دو گل فوق‌ستاره خود به پیروزی رسید و صعودش را قطعی کرد. مسی که در نیمه نخست یک ضربه پنالتی و چند موقعیت مناسب را از دست داده بود، در نهایت در دقیقه ۳۸ قفل دروازه اتریش را شکست.

او در وقت‌های تلف‌شده نیز گل دوم را به ثمر رساند تا با پنج گل در صدر جدول گلزنان جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گیرد.

اما این پایان رکوردشکنی‌های کاپیتان آرژانتین نبود. مسی با این دو گل از رکورد میروسلاو کلوزه عبور کرد و عنوان بهترین گلزن تاریخ جام‌های جهانی را به خود اختصاص داد. همچنین او با ۶۴ گل ملی پس از ۳۰ سالگی، از رکورد علی دایی نیز عبور کرد و در رده دوم این فهرست تاریخی قرار گرفت.

الجزایر
 

کامبک الجزایر و معادلات پیچیده گروه J

در دیگر مسابقه مهم شب، الجزایر برابر اردن به میدان رفت؛ دیداری که در نیمه نخست برخلاف جریان بازی با برتری نماینده آسیا همراه شد.

نزار الرشدان در دقیقه ۳۵ اردن را پیش انداخت و الجزایر را در آستانه شکست قرار داد، اما شاگردان این تیم در نیمه دوم چهره‌ای متفاوت از خود نشان دادند.

دو ضربه کرنر سرنوشت بازی را تغییر داد. ابتدا بن‌بوعلی در دقیقه ۶۹ گل تساوی را به ثمر رساند و سپس قویری در دقیقه ۸۲ گل پیروزی‌بخش الجزایر را وارد دروازه اردن کرد.

این پیروزی باعث شد الجزایر سه امتیازی شود و همچنان شانس صعود خود را حفظ کند.

در پایان دومین هفته رقابت‌ها، فرانسه، نروژ و آرژانتین صعودشان را قطعی کرده‌اند اما مهم‌ترین اتفاق شاید شکل‌گیری نبردی جذاب میان سه فوق‌ستاره فوتبال جهان باشد؛ مسی با پنج گل در صدر ایستاده و امباپه و هالند با چهار گل در تعقیب او هستند.

حالا همه نگاه‌ها به هفته پایانی مرحله گروهی دوخته شده است؛ جایی که فرانسه و نروژ برای صدرنشینی به مصاف هم می‌روند و احتمالاً دوئل مستقیم امباپه و هالند، یکی از تماشایی‌ترین بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶ را رقم خواهد زد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سازمان ملل خواستار دسترسی بازرسان بین‌المللی برای مستندسازی جنایات غزه شد
رئیس‌جمهور پیگیر تأمین دارو از هند؛ واکسن اروپایی آنفلوآنزا وارد نمی‌شود
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شدند
نیویورک تایمز: بی‌میلی ترامپ به جنگ در یمن، عربستان را سرخورده کرد
ثبت سفارش واردات برنج از امروز آغاز شد
صدای انفجار در بهمئی؛ مهمات به‌جامانده از جنگ منهدم می‌شود
روسیه با استقرار تسلیحات در فضا مخالفت کرد
اکران آنلاین «ماهور» با بازی زنده‌یاد همایون ارشادی
فراخوان حزب عهد ایران برای انسجام و همبستگی ملی حداکثری در شرایط محاصره و دفاع میهنی
نورنما | یک لحظه حواس‌پرتی، یک سقوط تلخ!
رئیس اتحادیه نانوایان: یارانه نان باید به مردم یا زنجیره نهایی پرداخت شود
تمام آمبولانس‌های کشور تا پایان سال هوشمند می‌شوند
تکذیب معامله آمریکا و روسیه بر سر ایران و اوکراین
عارف: خطوط قرمز تصمیم‌گیری مشخص است؛ اختلاف سلیقه نباید به بی‌احترامی به مسئولان منجر شود
انتقال 49 زندانی ایرانی از عراق به زندان ایلام
مقاومت تا زمان اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان پابرجا خواهد ماند
گل‌گهر - الجزیره ؛ آغاز ماجراجویی آسیایی گل‌گهر؛ رحمتی به دنبال تاریخ‌سازی در دوشنبه
یک کشتی در تنگه هرمز هدف حمله قرار گرفت
بازسازی برج مراقبت فرودگاه تبریز آغاز شد
وزیر علوم راهی ریاض شد؛ ایران در مجمع جهانی اخلاق هوش مصنوعی
ایران - امارات؛ آغاز کار تیم فوتبال امید با هزار امید و آرزو در ناگویا ؛ ساعت بازی ایران
تشکیل پرونده قضایی برای تأخیر پروازها
دبیرکل مجمع تقریب مذاهب: وحدت اسلامی راه مقابله با بحران‌های منطقه است
غذای دانشجویی گران‌تر شد؛ سهم دانشجویان کاهش یافت
سرمربی تیم امید :برای بازی با امارات نگرانی نداریم؛ منتظر بازیکنان استقلال و تراکتور هستیم
هشدار درباره ال‌نینو؛ استان‌ها آماده سیلاب و خشکسالی باشند
مقابله با نفوذ به سبک چینی
عبور ترامپ از قانون اساسی؛ محورهای اتهامی جدید برای استیضاح در کنگره آمریکا
نورنما | جرثقیل‌های غول پیکر پشت پرده پروژه‌های عظیم چین
شهباز شریف حملات اسرائیل به لبنان را محکوم کرد
هشدار هواشناسی؛ تهرانی‌ها منتظر وزش باد شدید و غبار باشند
پایان رویای عربستان در یمن؛ سناریوی «فروپاشی سوریه» در ساحل غربی شکست خورد
بورس رکورد زد؛ شاخص کل وارد کانال 7.5 میلیون واحد شد
اعلام رسمی چین درباره سفر عراقچی؛ تهران هنوز واکنشی نشان نداده است
آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 24 شهریور؛ ریزش سکه و طلا آغاز شد
واکنش تند چین به استقرار سلاح فضایی آمریکا؛ پکن خواستار توقف رقابت تسلیحاتی شد
واکنش تند رئیس‌جمهوری مکزیک به واشنگتن: ابزار بازی‌های انتخاباتی آمریکا نمی‌شویم
افتتاح 130 هزار واحد نهضت ملی مسکن در نیمه دوم سال
کشف 53 سکه باستانی در لرستان؛ 3 نفر دستگیر شدند
اعتراض رسمی ایران به اتریش؛ ممانعت از ورود یک مقام رسمی به وین
گفت‌وگوی وزرای خارجه چین و فرانسه؛ از ایران تا اختلافات تجاری
توافق جدید مسکو و دمشق عملیاتی شد؛ ارسال تدارکات نظامی به طرطوس و حمیمیم
جدال ایران و بحرین برای حضور در جمع 4 تیم برتر بسکتبال آسیا + ساعت بازی ایران
نیکزاد: دشمن به دنبال شکاف اجتماعی بود؛ اما ایران متحدتر شد
«مدافعان آسمان»؛ روایت فرمانده پدافند هوایی سپاه
اطلاعیه سازمان سنجش درباره آزمون عملی هنر + لینک
کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا مسئول حمله به عروسی کوهستک است
جمشید هاشم‌پور از بدلکاری‌های خطرناک و نقش‌های ماندگارش گفت + عکس
برنامه قطعی برق ایلام فردا چهارشنبه 25 شهریور+ لینک برنامه قطعی برق
دیدار عراقچی و رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق