×
بین الملل
شناسه خبر : 325756
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/04/01 ساعت 19:00
هشدار امنیتی در اسرائیل؛ نگرانی از حمله‌ای مشابه 7 اکتبر

هشدار امنیتی در اسرائیل؛ نگرانی از حمله‌ای مشابه 7 اکتبر

رئیس شاباک در جلسات محرمانه امنیتی نسبت به احتمال وقوع حمله‌ای مشابه طوفان‌الاقصی هشدار داده و خواستار قرار گرفتن این سناریو در اولویت نهادهای امنیتی شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: «دیوید زینی» سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل موسوم به «شاباک» امروز دوشنبه نسبت به وضعیت وخیم امنیتی حاکم بر اراضی اشغالی فلسطین هشدار داد.رئیس شاباک، در جلسات محرمانه نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی، بارها تکرار کرده که حمله احتمالی مشابه «طوفان الاقصی» در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، در شهر ایلات تکرار خواهد شد.دیوید زینی به عناصر و مسئولان شاباک دستور داده که سناریوی چنین حمله‌ای را در اولویت‌های اصلی خود قرار دهند.

منابع امنیتی اسرائیل تأکید می‌کنند هیچ اطلاعات موثقی وجود ندارد که ادعاهای رئیس شاباک، را تایید کند. زینی ادعا می‌کند این حمله زمینی این بار از طریق زمینی و با نفوذ از اردن و مصر صورت خواهد گرفت.وی با این ادعا که در این عملیات احتمالی،‌ نیروهای انصارالله یمن هم مشارکت خواهند داشت، بر این باور است که در این حمله، منطقه «ایلات»‌ هدف حملات خواهد بود.منابع اسرائیلی تأکید دارند که با توجه به این اظهارات، شاباک انتقال شهروندان عرب برای سکونت در ایلات را زیر نظر دارد.

روزنامه «هاآرتص» امروز به نقل از منابع امنیتی گزارش داد که رئیس شاباک، ایلات را به دلیل موقعیت جغرافیایی دور افتاده، یک نقطه ضعف امنیتی می‌داند. به گفته این منابع، زینی برآورد می‌کند که حمله به ایلات با یک نفوذ زمینی هماهنگ و همزمان آغاز خواهد شد و ممکن است چندین سازمان مسلح در آن مشارکت داشته باشند و انصارالله نیز در این امر کمک کند.زینی چند هفته پیش به همراه مسئولان شاباک به ایلات سفر کرد و با مقامات امنیتی شهر دیدار داشت و در جریان آن درباره سناریوی نفوذ زمینی احتمالی به آن صحبت کرد. یک منبع امنیتی اسرائیلی گفت که شاباک اخیراً به انتقال شهروندان عرب اسرائیل به ایلات توجه نشان داده و آن را «نگران‌کننده» توصیف کرده است. پلیس این موضوع را رصد کرده، اما آن را مایه دردسر نمی‎داند. یک افسر ارشد پلیس گفت: «ما می‌شنویم که شاباک چگونه به این مسئله نگاه می‌کند، اما در این مرحله، رویدادهای امنیتی در اینجا مشاهده نشده است».به گفته این افسر صهیونیست، پلیس پدیده دیگری را در رابطه با ورود سازمان‌های جنایی به ایلات و خرید ملک در آن رصد کرده، هرچند تاکنون افزایش غیرعادی در جرم و جنایت مشاهده نشده است.
رئیس پلیس منطقه ایلات، چند ماه پیش گفت که شورای امنیت داخلی اسرائیل افزایش تعداد ساکنان عرب در شهر را رصد می‌کند. زینی در جلسه‌ای با کابینه سیاسی-امنیتی در ماه‌های گذشته گفته بود که شاهد تلاشهایی برای سلطه شهروندان عرب بر ایلات وجود دارد.زینی در جلسات امنیتی، ایلات را یک شهر بدون دفاع و سد دفاعی توصیف کرد. یک منبع امنیتی در این زمینه گفت: «هیچ‌کس در دستگاه امنیتی نمی‌داند زینی بر اساس چه اطلاعاتی چنین حرفی می‌زند»، و گزارش داد که «در داخل شاباک، این موضوع به عنوان نظریه‌ای ناشی از ذهن مشوش او تلقی می‌شود که مبتنی بر هیچ اطلاعات محرمانه‌ای نیست».این منبع امنیتی افزود که زینی «درباره ایلات، به وسواس مبتلا شده است. این از ابتدا با او بوده است. او مدام و در هر مناسبتی می‌گوید: ایلات، ایلات، ایلات. این در ایلات اتفاق خواهد افتاد.»
 


نظرات

آخرین اخبار
قالییاف وارد مسقط شد
جزئیات محدودیت‌های پروازی در مراسم تشییع رهبر شهید اعلام شد
جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
سفر پزشکیان بیانگر آرمان‌های مشترک تهران - اسلام‌آباد برای صلح است
بیانیه باشگاه پرسپولیس در خصوص تصمیم عادلانه فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ
وزیر ارتباطات: برای توسعه زیرساخت‌ها به مدل‌های جدید تأمین مالی نیاز داریم
وزارت خارجه آمریکا: روبیو از فردا راهی خاورمیانه می‌شود
نماینده روسیه:تجاوزات اسرائیل علیه سوریه باید متوقف شود
لیبرمن: توافق ایران و آمریکا فاجعه‌ای برای اسرائیل است
پزشکیان: آمادگی داریم دیپلماسی را در راستای حقوق بین المللی ادامه دهیم
ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های گسترده موافقت خواهد کرد
بازار طلای تهران 6 روز تعطیل شد
یک منبع آگاه: صرف پولهای بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد
ثبت‌نام خودروهای وارداتی آغاز شد
عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
فارن افرز:تنها راه نجات اروپا، استقلال از آمریکاست
رایزنی دمشق و بیروت درباره حملات اسرائیل
مالکان در 4 مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند
سازمان لیگ فوتبال: سهمیه سوم آسیا به قهرمان تورنمنت 3 جانبه می‌رسد
حمله موشکی اوکراین به تاسیسات الکترونیکی روسیه
جزئیات برنامه‌های وداع و تشییع پیکر رهبر شهید؛ احتمال تعطیلی تهران
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت چهاردهم
تأکید قطر بر لزوم تثبیت آتش‌بس و حمایت از تمامیت ارضی لبنان
نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد
قالیباف به عمان رفت
توافق آمریکا و ایران معادلات را تغییر داد
دیپلماسی در سربالایی؛ چرا باید از پنجره امید محافظت کرد؟
خدمات دستگاه قضایی 24 ساعته ارائه می‌شود
هشدار امنیتی در اسرائیل؛ نگرانی از حمله‌ای مشابه 7 اکتبر
جزئیات تازه از اختلال 4 بانک؛ منشأ اختلال همچنان نامشخص است
توقف خطرناک وانت در آزادراه ساوه–همدان یک کشته برجای گذاشت
جهش 40 هزار بشکه‌ای در تولید نفت ایران با توسعه بزرگ‌ترین میدان مشترک
پیام فرمانده کل ارتش به محسنی اژه‌ای به مناسبت هفته قوه قضائیه
مهلت ثبت‌نام کاردانی به کارشناسی 1405 تمدید شد
کدام کالاها از مالیات بر ارزش افزوده معاف شدند؟
تنگه هرمز صادرات نفت عراق به آمریکا را صفر کرد
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه 2 تیر 1405
هیئت مذاکره‌کننده کشورمان به تهران بازگشت
نورنما | تصادف مرگبار 2 قطار در آلمان
گره اصلی مذاکرات ژنو کجاست؛ مطالبات متناقض یا ادراک متقاطع؟
پیش‌ بینی قیمت دلار سه شنبه 2 تیر 1405 / توقف دلار در مدار صبر و انتظار سیاسی
رئیس قوه قضاییه: دشمن از انسجام ملت ایران کلافه شده است
از بازداشت تا مصادره؛ جزئیات تازه از پرونده‌های جاسوسی و وطن‌فروشی
ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع دارای مدرک معتبر در تهران ادامه دارد
آمریکا تحریم صادرات نفت ایران را تعلیق کرد ؛مجوز فروش محصولات پتروشیمی صادر شد
تأکید ایران و چین بر گسترش همکاری‌های راهبردی
معاون سیاسی سپاه: وحدت ملی رمز پیروزی در میدان و دیپلماسی است
وزیر خارجه قطر: نتانیاهو بارها مذاکرات را تهدید کرده است
هشدار نارنجی برای تهران؛ توفان و گردوخاک در راه است
ادعای جنجالی ونس؛ دارایی‌های ایران با تأیید آمریکا و قطر آزاد می‌شود