×
بین الملل
شناسه خبر : 325756
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/04/01 ساعت 19:00
هشدار امنیتی در اسرائیل؛ نگرانی از حمله‌ای مشابه 7 اکتبر

هشدار امنیتی در اسرائیل؛ نگرانی از حمله‌ای مشابه 7 اکتبر

رئیس شاباک در جلسات محرمانه امنیتی نسبت به احتمال وقوع حمله‌ای مشابه طوفان‌الاقصی هشدار داده و خواستار قرار گرفتن این سناریو در اولویت نهادهای امنیتی شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: «دیوید زینی» سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل موسوم به «شاباک» امروز دوشنبه نسبت به وضعیت وخیم امنیتی حاکم بر اراضی اشغالی فلسطین هشدار داد.رئیس شاباک، در جلسات محرمانه نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی، بارها تکرار کرده که حمله احتمالی مشابه «طوفان الاقصی» در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، در شهر ایلات تکرار خواهد شد.دیوید زینی به عناصر و مسئولان شاباک دستور داده که سناریوی چنین حمله‌ای را در اولویت‌های اصلی خود قرار دهند.

منابع امنیتی اسرائیل تأکید می‌کنند هیچ اطلاعات موثقی وجود ندارد که ادعاهای رئیس شاباک، را تایید کند. زینی ادعا می‌کند این حمله زمینی این بار از طریق زمینی و با نفوذ از اردن و مصر صورت خواهد گرفت.وی با این ادعا که در این عملیات احتمالی،‌ نیروهای انصارالله یمن هم مشارکت خواهند داشت، بر این باور است که در این حمله، منطقه «ایلات»‌ هدف حملات خواهد بود.منابع اسرائیلی تأکید دارند که با توجه به این اظهارات، شاباک انتقال شهروندان عرب برای سکونت در ایلات را زیر نظر دارد.

روزنامه «هاآرتص» امروز به نقل از منابع امنیتی گزارش داد که رئیس شاباک، ایلات را به دلیل موقعیت جغرافیایی دور افتاده، یک نقطه ضعف امنیتی می‌داند. به گفته این منابع، زینی برآورد می‌کند که حمله به ایلات با یک نفوذ زمینی هماهنگ و همزمان آغاز خواهد شد و ممکن است چندین سازمان مسلح در آن مشارکت داشته باشند و انصارالله نیز در این امر کمک کند.زینی چند هفته پیش به همراه مسئولان شاباک به ایلات سفر کرد و با مقامات امنیتی شهر دیدار داشت و در جریان آن درباره سناریوی نفوذ زمینی احتمالی به آن صحبت کرد. یک منبع امنیتی اسرائیلی گفت که شاباک اخیراً به انتقال شهروندان عرب اسرائیل به ایلات توجه نشان داده و آن را «نگران‌کننده» توصیف کرده است. پلیس این موضوع را رصد کرده، اما آن را مایه دردسر نمی‎داند. یک افسر ارشد پلیس گفت: «ما می‌شنویم که شاباک چگونه به این مسئله نگاه می‌کند، اما در این مرحله، رویدادهای امنیتی در اینجا مشاهده نشده است».به گفته این افسر صهیونیست، پلیس پدیده دیگری را در رابطه با ورود سازمان‌های جنایی به ایلات و خرید ملک در آن رصد کرده، هرچند تاکنون افزایش غیرعادی در جرم و جنایت مشاهده نشده است.
رئیس پلیس منطقه ایلات، چند ماه پیش گفت که شورای امنیت داخلی اسرائیل افزایش تعداد ساکنان عرب در شهر را رصد می‌کند. زینی در جلسه‌ای با کابینه سیاسی-امنیتی در ماه‌های گذشته گفته بود که شاهد تلاشهایی برای سلطه شهروندان عرب بر ایلات وجود دارد.زینی در جلسات امنیتی، ایلات را یک شهر بدون دفاع و سد دفاعی توصیف کرد. یک منبع امنیتی در این زمینه گفت: «هیچ‌کس در دستگاه امنیتی نمی‌داند زینی بر اساس چه اطلاعاتی چنین حرفی می‌زند»، و گزارش داد که «در داخل شاباک، این موضوع به عنوان نظریه‌ای ناشی از ذهن مشوش او تلقی می‌شود که مبتنی بر هیچ اطلاعات محرمانه‌ای نیست».این منبع امنیتی افزود که زینی «درباره ایلات، به وسواس مبتلا شده است. این از ابتدا با او بوده است. او مدام و در هر مناسبتی می‌گوید: ایلات، ایلات، ایلات. این در ایلات اتفاق خواهد افتاد.»
 


نظرات

آخرین اخبار
ایران روی صندلی؛ زنگ خطر زیر پوست شهر
تبدیل وضعیت نیروهای حق‌التدریس از مهر
قتل هولناک زن جوان در قلعه‌مرغی تهران؛ اصرار برای ازدواج به جنایت ختم شد
محسن رضایی: هر کشوری در جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران شریک شود، دشمن تلقی خواهد شد
ساعت کاری ادارات بعد از 15 شهریور تغییر می‌کند؟
واکنش وزیر امور خارجه به تهدیدات و محاصره اقتصادی دشمن­
بورس امروز بازهم صعودی شد؛ شاخص کل از 6 میلیون واحد عبور کرد
خبر خوش وزیر نفت از کشف ذخایر جدید منابع هیدروکربوری
مکرون میزبان بن‌سلمان در پاریس؛ از قراردادهای انرژی تا رایزنی پیرامون تحولات منطقه
آخرین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ جهش 8 میلیونی سکه + جدول
آغاز رقابت‌های ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌های کشور
زمان دقیق پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد
کاهش صادرات نفت عربستان از دریای سرخ؛ فقط یک نفتکش بزرگ در ینبع فعال است
جنایت هولناک در سیدخندان؛ دو مرد جوان با شلیک گلوله کشته شدند
قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ سکه یک گرمی 21 میلیون تومان شد
آخرین قیمت دلار امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ جهش 6 هزار تومانی دلار و صعود یورو
مبلغ کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
جدیدترین اخبار تلویزیون و نمایش خانگی؛ از «امیدواران» تا اکران «ضابط» و «وحشی»
180 هزار واحد مسکن حمایتی زیر 20 درصد پیشرفت دارند
نورنما | صدای مهیب صاعقه ها در جریان یک طوفان تندری شدید
پیام پزشکیان به خانواده‌های 20 دولتمرد شهید
اقتصاد آمریکا زیر فشار جنگ ایران؛ افزایش 40 درصدی قیمت بنزین
نرخ طلا و قیمت طلا 24 عیار امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول قیمت سکه
واکنش گمرک به ابهامات واگذاری گمرکات به بخش خصوصی
قیمت مرغ و سینه مرغ امروز یکشنبه 1 شهریور+ جدول
صنعت داروسازی ایران در جنگ اخیر تاب‌آوری خود را نشان داد
هواشناسی تهران: وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک در پایتخت
واکنش اولیانوف به اظهارات قالیباف درباره ترتیبات امنیتی جدید خلیج فارس
بقائی: فعالیت مداخله‌جویانه دو دیپلمات‌ فرانسوی در ایران قابل پذیرش نیست
چین در حیاط خلوت آمریکا؛ این فقط یک رزمایش نیست
جزئیات حمله آمریکا و اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای اصفهان ؛روایت اسلامی از اهداف حملات
گزارش الجزیره از عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری
تشکیل کارگروه بنزین در مجلس؛ طرح جدید برای جبران ناترازی بنزین چیست؟
قیمت سکه امامی امروز چند؟
نام میدان آزادی تغییر نمی‌کند؛ کاهش بدهی شهرداری به بانک‌ها تا 10 درصد
بازداشت 8 متهم در پرونده تخلفات مالی مدارس رباط کریم
2000 تن مرغ تاریخ‌گذشته در تهران؛ آیا این مرغ‌ها وارد بازار شدند؟
عبدالباری عطوان: ترامپ در محاصره اقتصادی ایران شکست می‌خورد
عاصم منیر در راه تهران؛ فرمانده ارتش پاکستان چه پیامی از آمریکا دارد؟
نوراینفو | همه آنچه مردان باید درباره ریزش مو بدانند
پایان مرگبار بازی والیبال در اصفهان؛ جوان 18 ساله کشته شد
سردار قاآنی: فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است
بررسی آخرین تحولات روابط تهران و تونس
دوئل جذاب یحیی گل‌محمدی و علیرضا منصوریان در لیگ عراق + نتیجه بازی
نورنما | ماهرترین خلبانان طبیعت ....!
هشدار پلیس درباره تصادفات شهریور؛ 1600 نفر در یک ماه جان باختند
سرلشکر عبداللهی: رشادت‌های کادردرمان در حافظه تاریخی ملت ایران جاودانه شده است
واریز حقوق بازنشستگان آغاز شد؛ این حروف امروز اول شهریور حقوق می‌گیرند
آغاز فروش خودروهای وارداتی از امروز/جزییات+ لینک و جدول