×
بین الملل
شناسه خبر : 325665
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/04/01 ساعت 12:22
مخالفت بن‌گویر با توقف درگیری‌ها در لبنان

مخالفت بن‌گویر با توقف درگیری‌ها در لبنان

همزمان با مذاکرات تهران و واشنگتن در سوئیس و ادامه رایزنی‌ها برای تثبیت توقف عملیات نظامی در لبنان، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی بر تداوم حملات علیه این کشور تأکید کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: «ایتامار بن‌گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، صبح امروز در گفت‌وگو با شبکه ۱۱ تلویزیون این رژیم (کان)، با تکرار مواضع تند علیه لبنان مدعی شد که تل‌آویو باید آزادی عمل کامل در جنوب این کشور داشته باشد و آن را به «زمین بازی» اسرائیل تبدیل کند.

بن گویر در ادامه با تکرار ادعاهای تل‌آویو علیه مقاومت لبنان و هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی این کشور ادعا کرد، در صورت آزادی عمل ارتش این رژیم، حتی با شمار کمتری از نیروها نیز امکان دستیابی به اهداف نظامی وجود خواهد داشت.

وزیر امنیت داخلی همچنین مخالفت خود را با هرگونه توافق در این زمینه اعلام کرد و گفت به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم توصیه کرده است ضمن حفظ روابط با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، با آتش‌بس در لبنان موافقت نکند.

وی گفت: «به نخست‌وزیر می‌گویم که ترامپ دوست واقعی ماست و باید با او محترمانه رفتار کنیم؛ اما باید به او بگوییم که نمی‌توانیم با آتش‌بس در لبنان موافقت کنیم.»

بن‌گویر در ادامه با تأکید بر لزوم تداوم عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان تأکید کرد، نباید شرایطی فراهم شود که حزب‌الله فرصت بازسازی توان نظامی پیدا کند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که رسانه‌های صهیونیستی همزمان از تحرکات تازه در جبهه لبنان و بررسی سناریوهای جدید درباره نحوه استقرار نیروهای این رژیم در جنوب لبنان خبر داده‌اند. شبکه ۱۲ نیز گزارش داد که در محافل سیاسی و امنیتی تل‌آویو درباره انجام «عقب‌نشینی‌های محدود» از برخی مناطق واقع در پشت خط موسوم به «زرد» در جنوب لبنان، از جمله منطقه قلعه الشقیف، بحث‌هایی در جریان است.

بر اساس این گزارش، در ۲۴ ساعت گذشته و همزمان با رایزنی‌ها میان واشنگتن و تل‌آویو، مجموعه‌ای از نشست‌ها در نهادهای امنیتی و سطوح سیاسی رژیم صهیونیستی برگزار شده است.

منابع آگاه گزارش‌های درخواست رسمی آمریکا از اسرائیل برای برای خروج نظامیان صهیونیستی از جنوب لبنان را رد کردند و مدعی شدند، سناریوی «خروج تدریجی» از سوی اسرائیل در حال بررسی است.

گزارش شبکه ۱۲ حاکی است که درباره این موضوع در میان مقام‌های رژیم صهیونیستی اختلاف‌نظر وجود دارد؛ برخی حفظ این مناطق را دارای اهمیت نمادین و امنیتی می‌دانند و بر عدم عقب‌نشینی از آنها تاکید دارند، در حالی که برخی دیگر خروج محدود را راهی برای کاهش فشارهای سیاسی و دیپلماتیک ارزیابی می‌کنند.

همزمان، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که از ساعت ۶ صبح امروز (دوشنبه)، محدودیت‌های اعمال‌شده در مناطق مرزی شمالی را لغو می‌کند؛ اقدامی که به معنای بازگشت این مناطق از وضعیت فعالیت جزئی به شرایط عادی توصیف شده است. شبکه کان نیز گزارش داد که پس از دستور «بنیامین نتانیاهو» برای توقف عملیات نظامی در لبنان، ارتش این رژیم عملیات خود را در ارتفاعات «علی الطاهر» در استان نبطیه متوقف کرده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های عبری، این تحولات در حالی رخ می‌دهد که قرار است دور جدیدی از تماس‌ها و گفت‌وگوها درباره وضعیت جنوب لبنان روز سه‌شنبه در واشنگتن از سر گرفته شود. گفته می شود تل‌آویو تلاش دارد هرگونه تغییر در استقرار نیروهایش در جنوب لبنان را در چارچوب مذاکرات با دولت لبنان و به عنوان بخشی از یک ابتکار سیاسی ارائه کند، نه نتیجه فشارهای امریکا.

برخی منابع می گویند، رژیم صهیونیستی همچنان بر حفظ حضور خود در خط موسوم به «زرد» تاکید دارد و آن را برای تامین امنیت شهرک‌های شمالی و حفظ اهرم فشار در روند مذاکرات ضروری می‌داند.

دور گفت‌وگوهای فردا (سه‌شنبه) نیز در ادامه مذاکراتی است که ماه گذشته با میانجیگری آمریکا آغاز شد و تل‌آویو در آن تلاش کرده هرگونه عقب‌نشینی بیشتر از جنوب لبنان را به اقدامات مشخص ارتش لبنان علیه حزب‌الله گره بزند.

همزمان، برخی منابع امنیتی رژیم صهیونیستی از بررسی طرحی برای واگذاری کنترل یک منطقه آزمایشی در روستای «تبنیت» به ارتش لبنان خبر داده‌اند.

در مقابل، «نعیم قاسم» دبیرکل حزب‌الله لبنان تاکید کرده است که رژیم صهیونیستی باید به طور کامل از خاک لبنان عقب‌نشینی کند و هیچ‌گونه «منطقه امنیتی» برای نیروهای اسرائیلی در جنوب این کشور وجود نخواهد داشت.


اخبار مرتبط
نقض آتش بس؛ اشغالگران صهیونیستی به جنوب لبنان حمله کردند
سه‌شنبه 1405/04/02 ساعت 15:20
در آستانه مذاکرات بیروت و تل‌آویو؛
نقض آتش بس؛ اشغالگران صهیونیستی به جنوب لبنان حمله کردند
به گزارش شبکه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی، در ادامه نقض آتش‌بس اشغالگران صهیونیستی، سخنگوی ارتش این رژیم اعلام کرد که نظامیان اسرائیلی دقایقی پیش به اهدافی در جنوب لبنان حمله کرده‌اند.
تأکید قطر بر لزوم تثبیت آتش‌بس و حمایت از تمامیت ارضی لبنان
دوشنبه 1405/04/01 ساعت 19:55
تأکید قطر بر لزوم تثبیت آتش‌بس و حمایت از تمامیت ارضی لبنان
وزارت امور خارجه قطر در بیانیه‌ای با اشاره به تماس مقامات آمریکایی و قطری با رئیس جمهور لبنان، بر حمایت از تثبیت آتش‌بس در لبنان و حفظ تمامیت ارضی این کشور تأکید کرد.
توافق اسرائیل و لبنان برای تعیین مناطق آزمایشی انتقال به ارتش
دوشنبه 1405/04/01 ساعت 15:51
توافق اسرائیل و لبنان برای تعیین مناطق آزمایشی انتقال به ارتش
یک روزنامه صهیونیستی امروز دوشنبه گزارش داد که مقامات لبنان و رژیم صهیونیستی قرار است فردا سه‌شنبه، مناطق آزمایشی مورد نظر برای انتقال به کنترل ارتش لبنان را مشخص کنند.
شکاف تازه میان ترامپ و نتانیاهو بر سر لبنان
دوشنبه 1405/04/01 ساعت 10:00
شکاف تازه میان ترامپ و نتانیاهو بر سر لبنان
گزارشی رسانه‌ای از افزایش فشار آمریکا بر اسرائیل برای توقف عملیات در جنوب لبنان خبر می‌دهد؛ فشاری که به گفته منابع اسرائیلی، نتانیاهو را میان مطالبات واشنگتن و فشار پایگاه راست‌گرای داخلی در آستانه انتخابات قرار داده است.
نظرات

آخرین اخبار
کشته های زلزله ونزوئلا به 920 تن افزایش یافت
گزارش دیده‌بان حقوق بشر علیه دولت ترامپ؛ او تهدیدی برای دموکراسی است
بیانیه مقاومت اسلامی: ادعای اشغال ارتفاعات علی‌الطاهر صحت ندارد
دبیرکل سازمان ملل: اجرای گزینشی قوانین، نظم جهانی را از بین می‌برد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه ایران با همتایان رومانی، پاکستان و انگلیس
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت امام جماعت مسجد ابوذر قرائت شد
پایان انتظار برای نیمکت تیم ملی هندبال؛ کلاییچ هدایت ایران را بر عهده گرفت
پرسپولیس ( 1) - چادرملو (1) + فیلم
هشدار زرد هواشناسی برای اردبیل؛ رگبار و احتمال سیلاب از شنبه شب
موج گرمای بی‌سابقه اروپا قربانی گرفت؛ زندگی در چند کشور مختل شد
سخنگوی سپاه: تنگه هرمز سرزمین ایران است و هیچ ارتباطی با آمریکا ندارد
حمله دوباره اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا؛ تأسیسات برق آسیب دید
جایزه اورول 2026 به «رونویسی» و «فرار از کابل» رسید+ اسامی برندگان
تیم ملی ایران 2 - 3 ژاپن/واگذاری بازی به سامورایی ها
چه استان هایی فردا دیرتر از معمول کار خود را آغاز می کنند؟
اعتراف جان بولتون به نگهداری غیرقانونی اسناد محرمانه امنیتی
اختلافات خانوادگی به قتل جوانی ختم شد+ جزئیات حادثه
هشدار تهران به شورای همکاری خلیج فارس؛ ثبات منطقه را قربانی نکنید
پاسخ تند مشاور رهبر انقلاب به شورای همکاری خلیج فارس
استاندارد یورو 6 کافی نیست؛ خودروهای داخلی همچنان پرمصرف‌اند
ترامپ مدعی نقض آتش بس شد
ادعای بلومبرگ درباره پیام عمان به اروپا؛ آینده تنگه هرمز تغییر کرده است
نیروی هوافضای سپاه پیام منتسب به فرمانده خود را تکذیب کرد
ساخت راه‌آهن هرات–مزارشریف با اجرای ایران آغاز شد
سازمان جهانی دریانوردی عملیات تخلیه کشتی‌ها را متوقف کرد
العربیه: دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس برگزار می‌شود
فروش بلیت پرواز مستقیم تهران–دبی آغاز شد
حمله خرس به شهروند مراغه‌ای در دامنه سهند+ جزئیات حادثه
60 درصد آمریکایی‌ها حمله نظامی به ایران را بی‌فایده می‌دانند
تبادل 160 اسیر میان روسیه و اوکراین با میانجیگری امارات
برخورد هواپیما با آسمان‌خراش 518 متری در پکن؛ ساختمان تخلیه شد+ فیلم
اپل قیمت محصولاتش را افزایش داد
گنده‌گویی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به زبان فارسی علیه ایران
قیمت جهانی طلا امروز جمعه 5 تیر 1405
متخصصان روس‌اتم به‌زودی به نیروگاه هسته‌ای بوشهر بازمی‌گردند
افزایش یک تا 2 درجه‌ای دما در استان اصفهان
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 5 تیر 1405
پایان هشدار امنیتی در امارات پس از اعلام خطر حمله موشکی
دیدار ایران و مصر در سینماها اکران نمی‌شود
خدمات کارت‌های بانک ملی امشب موقتاً قطع می‌شود
اریک پرینس: به ترامپ درباره ایران توصیه‌های بدی شده بود
آغاز فعالیت استقلال خوزستان برای لیگ برتر با تست‌گیری از جوانان
تحویل 22 خدمه ایرانی نفتکش توقیف‌شده توسط آمریکا به ایران
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت هجدهم
حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به شمال غزه
تشدید رقابت امنیتی آمریکا بر سر کابل‌های اینترنت جهانی با تصویب قوانین جدید
نقض دوباره آتش‌بس؛ اسرائیل از ساکنان شهر منصوری خواست منطقه را تخلیه کنند
بقائی: ایران بیشتر از هر طرف دیگری دغدغه امنیت جمعی منطقه را دارد
آمریکا به دنبال کسب میزبانی دوباره جام جهانی
حکم 7 سال زندان برای بانوی اول سابق کره جنوبی به اتهام فساد مالی