×
سیاسی
شناسه خبر : 325428
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/03/31 ساعت 18:38
نشست ایران و آمریکا با حضور میانجی‌ها در بورگن‌اشتوک/توقف مذاکره برای مشورت داخلی

به روزرسانی می شود...

نشست ایران و آمریکا با حضور میانجی‌ها در بورگن‌اشتوک/توقف مذاکره برای مشورت داخلی

دور اول نشست سه‌جانبه ایران، امریکا و قطر با موضوع آتش بس فراگیر در لبنان و اموال بلوکه شده ایران که در بورگن‌اشتوک محل مذاکرات در حال برگزاری بود پایان یافت. پس از 80 دقیقه مذاکره، نشست چهار جانبه ایران و امریکا با حضور میانجیگران پاکستانی و قطری جهت تنفس و مشورت‌های داخلی متوقف شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: نشست‌های سیاسی و فنی ایران، آمریکا، قطر و پاکستان با محوریت بررسی اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد آغاز شد از صبح امروز آغاز شد . نشست اصلی با حضور میانجیگران از ساعت 16 آغاز شده است. تهران اعلام کرده ورود به مذاکرات نهایی تنهادر صورت اجرای تعهدات آمریکا امکان‌پذیر خواهد بود. آتش‌بس در لبنان، آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده و کاهش آثار تحریم‌ها از مهم‌ترین محورهای مذاکرات است.

به عبارتی نشست‌های سیاسی و فنی میان هیأت‌های جمهوری اسلامی ایران، آمریکا، قطر و پاکستان در بورگن‌اشتوک سوئیس از صبح امروز در شرایطی آغاز شده که محور اصلی این گفت‌وگوها نه آغاز توافق جدید، بلکه بررسی میزان پایبندی طرف آمریکایی به تعهدات پیشین است.

به گفته سخنگوی هیأت ایرانی، هدف اصلی این دور از مذاکرات، «اطمینان از اجرای کامل یادداشت تفاهم اسلام‌آباد» است؛ توافقی که تهران تأکید دارد تنها در صورت اجرای کامل بندهای آن، می‌تواند وارد مرحله مذاکرات نهایی شود.

اسماعیل بقائی تأکید کرده است که جمهوری اسلامی ایران صرفاً به دنبال امضای اسناد جدید نیست، بلکه اجرای دقیق تعهدات گذشته را شرط اصلی ادامه روند دیپلماتیک می‌داند.

آغاز نشست ایران و آمریکا با حضور میانجی‌ها در بورگن‌اشتوک

نشست سه‌جانبه ایران، امریکا و قطر با موضوع آتش بس فراگیر در لبنان و اموال بلوکه شده ایران هم اکنون در بورگن‌اشتوک محل مذاکرات آغاز شده و در حال برگزاری است. هیات پاکستانی وارد اتاق گفتگوهای چهارجانبه شد. محمدباقر قالیباف هم وارد نشست شد.  تیم آمریکایی هم در این نشست حاضر شد که ونس از بی محلی تیم مذاکره کننده ایرانی به وی هنگام ورود عصبانی شد. 

پس از ۸۰ دقیقه مذاکره، نشست چهار جانبه ایران و امریکا با حضور میانجیگران پاکستانی و قطری جهت تنفس و مشورت‌های داخلی متوقف شد

سی بی اس :هیئت ایرانی از ایستادن کنار آمریکایی ها خودداری کرد

مارگارت برنان، خبرنگار سی‌بی‌اس گزارش داد که در این تصویر «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران در حال ورود به اتاق مذاکرات دیده می شود؛ «جی.دی. ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا نیز در آن سوی اتاق دیده می‌شود.

تیم++مذاکره+کننده
 

 ایرانی‌ها از ایستادن در کنار مقامات آمریکا در مقابل دوربین‌ها خودداری کردند.

  توقف جنگ در لبنان با با پافشاری مذاکره کنندگان‌ ایرانی 

تلویزیون المنار وابسته به حزب الله لبنان گزارش داد: با پافشاری هیئت ایرانی و منوط کردن سفر به سوئیس به توقف جنگ در لبنان، قریب به ٢٤ ساعت است که شاهد آتش بس و توقف جنایت اسرائیل در جنوب لبنان هستیم.

نخست‌وزیر پاکستان روابط تهران و اسلام‌آباد را برادرانه توصیف کرد

  شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان پس از دیدار با هیأت مخالف جمهوری اسلامی ایران در سوئیس، روابط تهران و اسلام‌آباد را برادرانه توصیف کرد.

 شریف پس از پایان این دیدار به خبرنگاران گفت: «ما دو کشور هستیم و برای آبادانی منطقه تلاش می کنیم.»

جی‌دی ونس: به دنبال خاورمیانه‌ای متفاوت هستیم

ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا هم گفت : در دو ساعت گذشته پیشرفت بزرگی داشته‌ایم. ترامپ ما را مأمور کرده است تا برای مجموعه بزرگی از مسائل، راه‌حل دیپلماتیک پیدا کنیم. از آنچه در لبنان به دست آورده‌ایم خوشحالم و امیدواریم آتش‌بس را تثبیت کنیم.

جی‌دی ونس در ادامه اظهار کرد : «آنچه امروز واقعاً نشان‌دهنده آن است، آغاز یک مذاکره فنی است که قرار نیست همه اختلافات را حل کند، اما به ما اجازه خواهد داد که برای نخستین بار واقعاً در تاریخ، به‌عنوان تیم‌ها در کنار هم بنشینیم تا بفهمیم چه چیزهایی برای طرف‌های مختلف مهم‌تر است، آن مسائل را حل‌وفصل کنیم، و به سوی آینده‌ای بهتر حرکت کنیم.

او افزود: دلیل اینکه رهبری سیاسی کشورهای مربوطه اینجا حضور دارد این است که ما می‌خواستیم، اول از همه، ساختار این مذاکرات فنی را ایجاد کنیم؛ و دوم، مطمئن شویم که تیم‌های ما از حمایت کامل ما برخوردارند و می‌دانند که همیشه می‌توانند برای عبور از هر مانعی روی ما حساب کنند. کارهای زیادی برای انجام دادن داریم. ما مشتاق انجام آن هستیم.  از همه شما برای حضور تشکر می‌کنم.»

او در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه متحد شما، اسرائیل، در لبنان چیزی شبیه به نسل‌کشی انجام می‌دهد. مسئلهٔ اصلی، متوقف کردن این وضعیت است، گفت: فکر می‌کنم ترامپ و ایالات متحده بیش از هر دولت دیگری در جهان برای متوقف کردن درگیری در لبنان تلاش کرده‌اند. صلح هرگز آسان نیست. صلح همیشه به مقداری تلاش نیاز دارد. همیشه نیازمند کمی کوتاه آمدن و بده‌بستان است. اما ترامپ متعهد است که نه فقط برای صلح میان ایالات متحده و ایران، بلکه برای یک صلح منطقه‌ای تلاش کند

خروج خبرنگاران از محل نشست چهارجانبه در پی شرط قالیباف برای عدم حضور رسانه‌ها در این نشست استو  درحالی که ونس و هیئت‌های میانجی در محل گفت‌وگوها مستقر شده بودند اما هیئت ایرانی تا زمانی که رسانه‌ها محل این نشست را ترک نکردند وارد اتاق نشدند.

 هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد 

یک منبع نزدیک به تیم مذاکره‌کننده درباره موضوع قطع پخش مستقیم و مراسم عکس در ژنو،  گفت: هیات آمریکایی و برگزارکنندگان جلسه مذاکره بنا داشتند که در بدو جلسه چندجانبه، صحنه دست دادن و مراسم عکس مشترک میان هیات ایرانی و آمریکایی اتفاق بیفتد.

وی خاطرنشان کرد: رئیس هیات مذاکره‌کننده ایرانی و تیم مذاکره‌کننده با این تشریفات مخالفت کرده و اعلام کردند که در مراسم عکس با هیات آمریکایی حضور نخواهند داشت.

این منبع نزدیک به تیم مذاکره‌کننده افزود: پیرو مخالفت تیم مذاکره‌کننده ایرانی و عدم حضور آن‌ها در این مراسم، پخش مستقیم و مراسم عکس تعطیل و پس از آن هیات ایرانی وارد محل برگزاری جلسات شد.

وی خاطرنشان کرد: هیات آمریکایی، پنج دقیقه از هیئت ایرانی فرصت خواسته بود تا خبرنگارها از محل مذاکرات خارج شوند. این مراسم پیش از مذاکرات، بدون حضور هیات ایرانی برگزار شد./تسنیم

قطر: گروه‌های نظارت بر اجرا تفاهم‌نامه و مفاد توافق نهایی تشکیل شد 

 "ماجد بن محمد الانصاری"، مشاور نخست وزیر و سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه قطر در بیانیه‌ای در خصوص مذاکرات ایران و آمریکا گفت: گروه‌های فنی و کارشناسی تخصصی برای مذاکره در مورد مفاد توافق نهایی که همه جنبه‌های یادداشت تفاهم را پوشش می‌دهد، تشکیل شده‌اند.

وی افزود که گروه‌های پیگیری نیز برای نظارت بر اجرای یادداشت تفاهم و نظارت بر پیشرفت به سمت انعقاد توافق نهایی تشکیل شده‌اند که نشان دهنده تعهد همه طرف‌ها برای پیشبرد روند مذاکرات با حسن نیت و دستیابی به یک توافق جامع و پایدار است.

الانصاری گفت: قطر به عنوان یکی از کشورهای میانجی، به همکاری با پاکستان و همه طرف‌های ذیربط برای ایجاد محیطی مثبت که مذاکرات را قادر به دستیابی به اهدافشان کند، ادامه خواهد داد.

مذاکرات ایران و آمریکا ساعت ۴ به وقت محلی آغاز می‌شود

 مذاکرات ایران و آمریکا با حضور مقامات دو کشور قطر و پاکستان به عنوان میانجی‌گرهای این مذاکرات بعداظهر روز یکشنبه در سوئیس برگزار می‌شود.
 طبق برنامه‌ریزی انجام شده این مذاکرات در ساعت ۴ بعداظهر به وقت محلی در هتل «بورگن‌اشتوک» در حومه شهر زوریخ انجام می‌شود.

سخنگوی هیئت مذاکره کننده ایران: قرار است یک جلسه یک روزه داشته باشیم

بقایی با اعلاماین خبر گفت: برنامه‌ریزی به این صورت است که صبح دیدار دوجانبه با هیئت ‌های قطری و پاکستانی به عنوان میانجی‌های این روند خواهیم داشت

بعداز ظهر یک نشست چهارجانبه بین ایران، آمریکا و حضور نمایندگان قطر و پاکستان برگزار خواهد شد.

یک منبع مطلع: ایران بنایی بر مذاکره با گروسی ندارد

یک منبع نزدیک به تیم مذاکره‌کننده که در ژنو حاضر است به خبرنگار تسنیم گفت که ایران هیچ بنایی برای مذاکره با رافائل گروسی، مدیرکل آژانس انرژی اتمی ندارد و حضور او در سوئیس به معنای حضورش در مذاکره با ایران نیست.

وی تاکید کرد: آمریکایی‌ها خواستار حضور گروسی در مذاکرات بودند اما با مخالفت ایران مواجه شده‌اند.

به گفته این منبع مطلع هدف تیم مذاکره‌کننده، صرفاً تحقق ماده 13 تفاهمنامه با تاکید ویژه بر ماده اول تفاهمنامه و موضوعاتی چون پیگیری آزادسازی اموال ایران و اسقاطیه تحریم‌های نفتی است.

نشست داخلی هیئت مذاکره کننده ایرانی در  سوییس برگزار شد/ برگزاری سه دیدار دوجانبه با طرف های میانجی

هیئت مذاکره کننده ایرانی که شب گذشته به زوریخ سوییس سفر کرده است صبح امروز در جلسه کاری داخلی به بررسی آخرین وضعیت مذاکرات پرداخت.
در این نشست نود دقیقه ای آخرین تحولات ناظر به مذاکرات مرور شد.
اعضای هیئت کشورمان با مرور تعهدات آمریکا در تفاهم اسلام آباد، آخرین وضعیت اجرای تعهدات این کشور را مورد بررسی قرار داده و هماهنگی‌های لازم درخصوص پیگیری عدم اجرای برخی تعهدات آمریکا در نشست ‌های جداگانه امروز با میانجی‌گران، صورت گرفت.
دیدار وزیر خارجه کشورمان با همتای سوییسی، دیدار رئیس و اعضای هیئت مذاکره کننده کشورمان با هیئت قطری، دیدار دوجانبه با هیئت پاکستانی و نشست چهارجانبه با هیئت های امریکایی، قطری و پاکستانی از دیگر برنامه های این دوره از مذاکرات است.

برگزاری نشست سه جانبه ایران، امریکا و قطر با موضوع لبنان و اموال بلوکه شده

نشست سه جانبه ایران، امریکا و قطر با موضوع آتش بس فراگیر در لبنان و اموال بلوکه شده ایران هم اکنون در محل مذاکرات در حال برگزاری است.
طبق بند یک تفاهمنامه، پایان جنگ در تمامی جبهه ها از جمله لبنان از شروط تفاهم‌نامه است که تاکنون نقض شده و از شب گذشته همزمان با عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به سوییس به اجرا در آمد.
اموال بلوکه شده نیز بند ۱۱ تفاهمنامه است و هیئت ایرانی هدف خود از حضور در مذاکرات سوییس را پیگیری ۵ بند از جمله دو موضوع ذکر شده دانسته است.

شرط ایران برای ورود به مذاکرات نهایی

بر اساس اظهارات مقامات ایرانی، بند ۱۳ یادداشت تفاهم تصریح دارد که آغاز مذاکرات توافق نهایی منوط به اجرای پنج بند مشخص است؛ از جمله توقف درگیری‌ها در همه جبهه‌ها و به‌ویژه در لبنان.

اسماعیل بقائی سخنگوی هیات مذاکره کننده در حاشیه نشست داخلی هیات مذاکره کننده ایران گفت: هیأت جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگوهای سوئیس به دنبال اطمینان از استمرار اجرای تعهدات آمریکا است و برقراری آتش‌بس فراگیر در همه جبهه‌ها را محور کلیدی این رایزنی‌ها می‌داند.

اسماعیل بقائی همچنین گفت : قرار است یک جلسه یک روزه داشته باشیم. صبح دیدارهای دوجانبه با هیات های پاکستانی قطری به عنوان میانجی های این روند خواهیم داشت.
وی افزود : بعدازظهر هم نشست های چهار جانبه میان هیات های جمهوری اسلامی ایران و آمریکا و با حضور نمایندگان قطر و پاکستان برگزار خواهد شد

در این چارچوب، تهران تأکید دارد که هرگونه پیشرفت دیپلماتیک تنها زمانی معنا خواهد داشت که اجرای عملی تعهدات از سوی واشنگتن آغاز و تضمین شود.

نقش میانجی‌ها و ساختار مذاکرات چهارجانبه

در این دور از گفت‌وگوها، کشورهای قطر و پاکستان به عنوان میانجی نقش کلیدی ایفا می‌کنند. جلسات ابتدا به صورت دوجانبه میان ایران و میانجی‌ها برگزار شده و سپس نشست چهارجانبه با حضور تمامی طرف‌ها شکل گرفته است.

بر اساس برنامه اعلام‌شده، صبح روز مذاکرات به دیدارهای جداگانه اختصاص داشته و بعدازظهر نشست اصلی با حضور نمایندگان چهار کشور برگزار شده است. این ساختار با هدف افزایش شفافیت و تسهیل تبادل پیام‌ها طراحی شده است.

در این روند، سید عباس عراقچی نیز در کنار دیگر اعضای هیأت ایرانی از جمله مقامات اقتصادی و امنیتی حضور دارد و هماهنگی‌های لازم برای بررسی اجرای تعهدات را دنبال می‌کند.

دیدار گروسی با وزیر خارجه سوئیس در بورگن اشتوک
رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، از دیدار خود با وزیر امور خارجه سوئیس در بورگن‌اشتوک خبر داد و اعلام کرد در این گفت‌وگوها آخرین تحولات مرتبط با ایران، روندهای پیش‌رو و نقش آژانس در این پرونده مورد بررسی قرار گرفته است.

وی با اشاره به شرایط حساس کنونی تأکید کرد که در این مقطع باید به دیپلماسی فرصت داده شود تا بتواند مسیر خود را با موفقیت طی کند.

مدیرکل آژانس همچنین از دولت سوئیس به دلیل حمایت مستمر از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و پایبندی به اصول دیپلماسی چندجانبه قدردانی کرد.

دستور کار ایران؛ از آتش‌بس تا آزادسازی دارایی‌ها

بر اساس گزارش‌ها، ایران در این مذاکرات مجموعه‌ای از مطالبات مشخص را دنبال می‌کند. نخستین موضوع، توقف کامل درگیری‌ها در همه جبهه‌ها به‌ویژه لبنان است که به عنوان «بند کلیدی» توافق شناخته می‌شود.

موضوع دوم، آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده ایران و تسهیل دسترسی به منابع مالی محدودشده است. همچنین موضوع صادرات نفت و کاهش آثار تحریم‌ها نیز در دستور کار قرار دارد.

در همین چارچوب، ایران تأکید دارد که بدون تحقق این موارد، امکان ورود به فاز مذاکرات نهایی وجود نخواهد داشت.

خبر امضای مجدد توافق ایران و آمریکا صحت ندارد
منبع آگاه نزدیک به تیم مذاکره‌کننده گفت: اخبار منتشرشده از سوی شبکه الجزیره درباره امضای مجدد توافق درست نیست.

برخلاف برخی ادعاهای مطرح‌شده در رسانه‌های خارجی، هیچ توافقی برای امضای مجدد در دستور کار قرار ندارد.

روند گفت‌وگوها در چارچوب‌های تعیین‌شده از جمله تحقق ماده ۱۳ و شروط رهبری ادامه دارد، اما اخبار منتشرشده درباره نهایی شدن یا امضای دوباره توافق، فاقد صحت بوده و مورد تأیید تیم مذاکره‌کننده نیست.

 آزمون اعتماد در بورگن‌اشتوک

نشست‌های سوئیس را می‌توان نخستین آزمون عملی یادداشت تفاهم اسلام‌آباد دانست؛ جایی که ایران خواستار سنجش واقعی اراده طرف مقابل برای اجرای تعهدات شده است.

به گفته مقامات ایرانی، این مذاکرات نه یک روند تشریفاتی، بلکه یک «فرآیند راستی‌آزمایی» است که نتیجه آن مشخص خواهد کرد آیا مسیر دیپلماسی به مرحله توافق نهایی می‌رسد یا همچنان در سطح اجرای تعهدات اولیه باقی خواهد ماند.

در این میان، نقش میانجی‌ها و نحوه واکنش آمریکا به مطالبات ایران، تعیین‌کننده‌ترین عامل در ادامه مسیر مذاکرات خواهد بود.

 گفت‌وگوهای چهارجانبه تا ساعتی دیگر آغاز می‌شود

دیدار سید عباس عراقچی و ایگناسیو کاسیس، وزرای امور خارجه ایران و سوئیس، پس از حدود ۴۵ دقیقه در هتل بورگن‌اشتوک پایان یافت.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا به سوئیس، گفت‌وگوهای چهارجانبه ایران، آمریکا، پاکستان و قطر تا ساعتی دیگر در ساختمان دیگری در همین محل آغاز خواهد شد.

به گزارش ایرنا، هیأت جمهوری اسلامی ایران به ریاست محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس هیأت مذاکره‌کننده، حوالی ساعت ۱۰ شنبه‌شب به وقت محلی وارد فرودگاه زوریخ شد.

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه، علی باقری معاون بین‌الملل دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی، حمید بورد معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، کاظم غریب‌آبادی معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه و اسماعیل بقائی سخنگوی دستگاه دیپلماسی، قالیباف را در این سفر همراهی می‌کنند.

در طرف آمریکایی نیز استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا و جرد کوشنر در سوئیس حضور دارند و جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهور این کشور نیز برای پیوستن به گفت‌ وگوها راهی سوئیس شده است. ونس پیش از عزیمت اعلام کرد که نشست‌ها ممکن است یک تا دو روز ادامه یابد و موضوعات مرتبط با اجرای تفاهم، آتش‌بس در لبنان و پرونده هسته‌ای ایران در آن بررسی شود.

نمایندگان کشورهای میانجی نیز در سوئیس حضور دارند. محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر پیشتر در بورگن‌اشتوک با ایگنازیو کاسیس وزیر خارجه سوئیس دیدار و درباره آخرین تحولات پس از توافق ایران و آمریکا رایزنی کرده است.

شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان و عاصم منیر فرمانده ارتش این کشور نیز طبق گزارش‌ها وارد سوئیس شدند. پاکستان همراه با قطر در شکل‌گیری یادداشت تفاهم اسلام‌آباد و ایجاد زمینه تماس‌ها میان تهران و واشنگتن نقش میانجی را برعهده داشته است.


نظرات

آخرین اخبار
از بمب تا دیپلماسی؛ چرا ترامپ در کنار میز مذاکره چنگ و دندان نشان می دهد؟
حماس: 91 اسیر فلسطینی در زندان‌های اسرائیل جان باختند
پایان انزوای جنوب شرق؛ پل حمیری نجات‌بخش روستاهای سیل‌زده شد
نشست ایران و آمریکا با حضور میانجی‌ها در بورگن‌اشتوک/توقف مذاکره برای مشورت داخلی
هشدار جدی درباره آینده زعفران ایران؛ از بحران تکنولوژی تا تهدید «مدل اسپانیایی»
عقل سرخ
مس رفسنجان در آستانه یک نبرد حساس
هدف‌گذاری رسمی یزدانی برای المپیک 2028 لس‌آنجلس
اختلال در پروازهای فرودگاه زوریخ در پی مذاکرات ایران و آمریکا
نورنما | انتشار تصاویر برخی از شهدای هوافضا سپاه برای اولین بار
برگزاری تورنمنت سه‌جانبه برای تعیین نماینده آسیا قطعی شد
همه‌چیز آرام به نظر می‌رسد؛ اما این نقشه چیز دیگری می‌گوید
وقت سلطنت بی بی به پایان رسیده است
روز ملی دامپزشکی با تقدیر از چهره‌های برتر گرامی داشته می‌شود
انتقال حسینی به پروجا زیر ذره‌بین حقوقی
ترامپ باز تهدید کرد: اگر هرمز بسته شود، مذاکره‌کنندگان ایران به خانه برنمی‌گردند!
فرودگاه کیش در مسیر بازگشت به فعالیت؛ صدور مجوز اولیه اعلام شد
پزشکیان: توسعه صنایع آب‌بر در مناطق کم‌آب کشور ممنوع!
کمبود معلم با جذب نیرو و بازنشستگان جبران می‌شود
ایران- بلژیک؛ یوزها در میدان نابرابر جام جهانی به دنبال شگفتی برابر بلژیک پرستاره
دعوت بسکتبالیست ایرانیِ ساکن آمریکا به تیم ملی
کریمیان: کیفیت فنی و رقم قرارداد در جذب بازیکن مهم است
عارف: اصلاحیه بودجه به مجلس ارسال می‌شود
ایران چگونه از اهرم تنگه هرمز بهره می‌برد؟
هدف گرفتن مذاکرات با لودادن رازهای نظام
راز سه اعتراف؛ آنچه گفته شد و آنچه پنهان ماند
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سیزدهم
جلسه سرنوشت ساز مدیران پرسپولیس با دراگان اسکوچیچ
پزشکیان: مخالفان توافق در همان مسیری حرکت می‌کنند که نتانیاهو می‌خواهد
احتمال تمدید رایگان بودن مترو و اتوبوس
سرمربی ساحل‌عاج: از آلمان چنین رفتاری انتظار نداشتیم
طباطبایی: اولویت هیئت مذاکره پایان تجاوز در لبنان است
علائم گرمازدگی و راه‌های پیشگیری با آن
افت 34 هزار واحدی شاخص کل در سایه سیگنال‌های جدید پولی
حمایت السیسی از اجرای تفاهم تهران–واشنگتن در قاهره
آماده‌باش مراکز درمانی برای پوشش خدمات سلامت در مراسم تشییع رهبر شهید
اطلاعیه مهم دانشگاه آزاد درباره امتحانات پایان‌ترم
علت عدم واریز حقوق برخی از بازنشستگان کشوری در خرداد 1405 اعلام شد
رانندگی خطرناک کودک 9 ساله با پراید در لرستان
یارانه نان وارد طرح کالابرگ می‌شود؟
زمان مصاحبه دکتری 1405 تغییر کرد
هشدار زلنسکی از حمله بزرگ؛ زیرساخت‌های انرژی در خط آتش
قیمت نقره امروز یکشنبه 31 خرداد 1405 / شمش نقره 100 گرمی 45 میلیون تومان شد + جدول
نوراینفو | قدیمی ترین کشورهای جهان
نوراینفو | افسردگی با ناراحتی چه فرقی دارد؟
فرانسوا انگلرت، برنده نوبل فیزیک درگذشت
مسئول ارشد فیفا: از تیم ملی ایران یاد بگیرید
تفاهم روی کاغذ و صف آرایی در میدان ؟! درباره حداقل کارهایی که می توانیم نکنیم...
دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین: تفاهم تهران–واشنگتن به نفع فلسطین است
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 31 خرداد 1405