×
ورزشی
شناسه خبر : 325364
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/03/31 ساعت 08:50
هشدار سرمربی بلژیک؛ طارمی و قدوس می‌توانند خطرساز شوند

هشدار سرمربی بلژیک؛ طارمی و قدوس می‌توانند خطرساز شوند

سرمربی تیم ملی فوتبال بلژیک در آستانه دیدار حساس برابر ایران در جام جهانی 2026، با تمجید از عملکرد شاگردان امیر قلعه‌نویی، تأکید کرد که ایران تیمی منظم، سختکوش و خطرناک در ضربات ایستگاهی است و بلژیک برای کسب پیروزی باید با حداکثر توان و تمرکز به میدان برود.

نورنیوز-گروه ورزشی: رودی گارسیا در نشست خبری پیش از بازی بلژیک با ایران در دور دوم مرحله گروهی جام‌جهانی ۲۰۲۶، اظهار داشت: عادت ندارم درباره بازیکنان مصدوم صحبت کنم، زیرا آنها نمی‌توانند بازی کنند و به‌نوعی برای من اهمیتی ندارند، چون فردا در ترکیب نیستند. جِرمی را نخواهیم داشت و از شب گذشته نیز تصمیم گرفتیم با هدف بهبود وضعیت دوکو، به او هم استراحت بدهیم تا زودتر به جمع ما بازگردد.

وی افزود: می‌خواهم روشن کنم که هیچ بازیکنی را که از نظر پزشکی ۱۰۰ درصد آماده نباشد، به میدان نمی‌فرستم. البته ممکن است بازیکنی از نظر بدنی ۱۰۰ درصد آماده نباشد، اما این تفاوت مهم است. جِرمی از نظر پزشکی در این شرایط نیست، پس دیگر بحثی نمی‌ماند. من ۱۰۰ درصد به نفراتی که فردا بازی می‌کنند و برنده خواهند شد اعتماد دارم.

گارسیا درباره دلیل تمرین کردن چارلز ده‌کتلائر با بانداژ روی زانو گفت: تصمیم‌گیری با کادر پزشکی است. فعلاً او در دسترس است و می‌تواند در ترکیب اصلی یا روی نیمکت باشد.

سرمربی بلژیک درباره وضعیت لئاندرو تروسار تصریح کرد: او بازیکنی در سطح بسیار بالا است. خیلی کم توپ از دست می‌دهد و پاس‌های تعیین‌کننده می‌دهد. بازیکنی است که برای تیم کار می‌کند و خوب دفاع می‌کند. برای یک مربی، چنین بازیکنی بسیار ارزشمند است. ممکن است در پست وینگر چپ، راست یا حتی شماره ۱۰ بازی کند. من از او خیلی خوشم می‌آید.

گارسیا ادامه داد: او نیازی ندارد چیزی بیشتر ثابت کند، چه در باشگاه و چه در تیم ملی. برخی او را نقد می‌کنند، اما من از تروسار دفاع می‌کنم. وقتی بازیکنی در سطح قهرمان لیگ انگلیس در اختیار دارید، باید خوشحال باشید. شاید خیلی نمایشی نباشد، اما به تعادل تیم کمک می‌کند. فوتبال فقط دریبل نیست؛ تعادل مهم است و او این تعادل را به تیم می‌دهد.

وی درباره اینکه آیا روملو لوکاکو همچنان تعویض طلایی بلژیک خواهد بود، توضیح داد: لوکاکو هنوز آمادگی ۹۰ دقیقه‌ای در بدنش ندارد. باید به‌تدریج به تمرین و بازی برگردد. مقابل مصر ۳۰ دقیقه بازی کرد و با انگیزه بالا وارد زمین شد. باید مراقب باشیم. وسوسه برای استفاده بیشتر از او وجود دارد، اما هدف این است که تا پایان جام سالم بماند. تا زمانی که دیگران آماده هستند، می‌تواند نقش تعویض طلایی را داشته باشد و این نقش فعلاً برای او بهترین است.

گارسیا درباره تیم ملی ایران گفت: ایران را بررسی کرده‌ایم، اما اطلاعات کمی داریم، چون تیمی است که در بازی‌های دوستانه کمتر قابل رصد بود. آنها مرحله مقدماتی خوبی را پشت سر گذاشته‌اند و در بازی اول مقابل نیوزیلند هم عملکرد خوبی داشتند.

وی افزود: ایران بازیکنان خوبی مثل طارمی و قدوس دارد. بازیکنان خوب دیگری هم در اختیار دارند و از یک مربی بسیار خوب بهره می‌برند. تیمی هستند که زیاد می‌دوند، خوب دفاع می‌کنند و در ضربات ایستگاهی قدرتمند هستند. فرقی ندارد چه کسی برای آنها یا ما بازی کند؛ برای بردن این مسابقه باید با ۱۰۰ درصد توان خود به میدان برویم. تمرکز ما بیشتر روی خودمان است تا حریف.

سرمربی فرانسوی تیم ملی بلژیک تصریح کرد: احترام زیادی برای ایران وجود دارد. ما برای فوتبال اینجا هستیم، نه سیاست. مهم این است که ۹۰ دقیقه در بهترین سطح خود بازی کنیم. دیروز همراه تیبو کورتوا زمین را دیدیم و آن را با ورزشگاه سانتیاگو برنابئو مقایسه کردیم. این ورزشگاه هم بسیار عظیم است. اسکوربورد ۳۶۰ درجه آن فوق‌العاده خواهد بود. این یک ورزشگاه کاملاً آمریکایی با مقیاسی بزرگ است و بازی کردن در آن لذت‌بخش خواهد بود. دوست داشتم فردا جای من و توماس مونیه عوض می‌شد و من هم در این زمین بازی می‌کردم.

 
 


نظرات

آخرین اخبار
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر؛دوشنبه 2 شهریور؛ ساعت بازی تراکتور و پرسپولیس+جدول لیگ
دوفوریتی | تب قیمت دارو باز هم بالا رفت
آخرین قیمت خودرو‌های سایپا امروز دوشنبه 2 شهریور + جدول
امروز؛ پایان ثبت‌نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی 1405
ادعای تازه ونس علیه ایران؛ ابزارهای زیادی برای مقابله داریم
برنامه مسابقات ورزشی امروز 2 شهریور 1405 از تراکتور و پرسپولیس تا چلسی + جدول پخش
قیمت دلار امروز دوشنبه 2 شهریور + جدول قیمت ارز
وزیر خارجه عمان به تهران می‌آید
امیر کویت؛ شهروندان دارای تابعیت دیگر حق رأی ندارند
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 2 شهریور 1405 + وضعیت استانها
قطعی برق قزوین امروز دوشنبه 2 شهریور + لینک
قیمت طلا امروز دوشنبه 2 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار
قطعی برق لرستان امروز دوشنبه 2 شهریور اعلام شد + لینک خاموشی
ساعت قطعی برق اردبیل امروز دوشنبه 2 شهریور ماه
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز دوشنبه 2 شهریور + لینک
قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز دوشنبه 2 شهریور + جدول
قطعی برق کرمانشاه امروز دوشنبه 2 شهریور اعلام شد + جدول
قطعی برق تهران امروز دوشنبه 2 شهریور + لینک
ردپای حافظه خاموش در بازیابی خاطرات
بازفرآوری پسماندهای هسته‌ای
درخششی 100 میلیارد برابر خورشید؛ ستاره یا سیاه‌چاله؟
سرکوب احساسات، کرختی عاطفی به همراه دارد
پیشنهاد بغداد برای شورای امنیتی مشترک ایران، عراق و عربستان
چگونه زنجیره پشتیبانی ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» مختل شد؟
وزیر خارجه پاکستان وارد لندن شد
هشدار نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس درباره تخلف شناورها
عراقچی: ایران از لبنان در دفاع از تمامیت ارضی حمایت می‌کند
مخالفت هیأت دولت با طرح مقابله با نفوذ بیگانگان؛ ایرادات جدی دارد
پاسخ دستیار قالیباف به ادعای رئیس مجلس عراق درباره خلیج فارس
مشارکت یا حمایت از جنگ اقتصادی علیه ایران اقدام جنگی تلقی می‌شود
قطعی برق تهران فردا دوشنبه 2 شهریور + لینک
میدری: طرح افزایش مبلغ کالابرگ برای برخی مشمولان آماده شد
زابل زیر غبار؛ سرعت باد به 101 کیلومتر بر ساعت رسید
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا دوشنبه 2 شهریور اعلام شد + جدول
گزارش خلاصه بازی استقلال و سپاهان امروز یکشنبه در رقابت های لیگ برتر
روزبه چشمی در جمع بزرگان استقلال؛ 200 بازی با پیراهن آبی
ایران با 4 مدال جهانی، چهارم کشتی آزاد جوانان جهان شد
واهمه صهیونیست‌ها از بادبادک‌های کودکان فلسطینی!
تلاش برای خاتمه جنگ علیه ایران
دیدار امنیتی مصر و تشکیلات خودگردان درباره آینده فلسطین
خسروپناه: دانشگاه باید اتاق فکر نظام برای حل مسائل ملی شود
شمس آذر قزوین 0- 2 آلومینیوم اراک/ پیروزی قاطع اراکی‌ها در قزوین
استقلال 2 – 0 سپاهان؛ سپاهان هم حریف استقلال نشد
حملات اسرائیل به غزه؛ چندین فلسطینی زخمی شدند
طلای ثانیه آخری آریا یوشیدا؛ کشتی‌گیر ایرانی‌ژاپنی قهرمان جهان شد
استقلال خوزستان 1-1 نساجی مازندران/اولین امتیاز فصل برای هر دو تیم
ایران، پرونده رقابت‌های قهرمانی جوانان جهان را با طلا بست
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا دوشنبه 2 شهریور + جدول
رایزنی واشنگتن و مسقط درباره تحولات منطقه
ژنرال آمریکایی: 15 پایگاه در خلیج فارس را از دست دادیم