×
بین الملل
شناسه خبر : 325085
تاریخ انتشار : جمعه 1405/03/29 ساعت 22:16
آتش‌بس غزه توهمی مرگبار و بی‌رحمانه

آتش‌بس غزه توهمی مرگبار و بی‌رحمانه

سخنگوی صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) با توصیف آتش‌بس غزه به عنوان «توهمی مرگبار و بی‌رحمانه» اعلام کرد از زمان اعلام این توافق در اکتبر 2025 تاکنون، دست‌کم 265 کودک فلسطینی کشته شده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: جیمز الدر در ژنو به خبرنگاران، گفت: «در دوره‌ای که فرضا باید با خویشتن‌داری و محافظت تعریف می‌شد، برای بیش از هشت ماه، به طور میانگین هر روز یک کودک کشته شده است.»

وی این آتش‌بس را یک «توهم بی‌رحمانه و مرگبار» خواند و این سوال را مطرح کرد که آیا در حالی که کودکان همچنان جان خود را از دست می‌دهند، باز هم می‌توان این وضعیت را آتش‌بس دانست؟

الدر افزود: «در حالی که جهان همچنان با زبان آتش‌بس سخن می‌گوید، خانواده‌ها در غزه به خاکسپاری پسران و دختران خود ادامه می‌دهند.»

سخنگوی یونیسف تاکید داشت که این کودکان در خانه‌ها، مدارس و فضاهای عمومی، از جمله هنگام بازی فوتبال یا ماهیگیری کشته شده‌اند.

وی اشاره کرد: «همین هفته، یک پسر بچه ۲ ساله به ضرب گلوله نیروهای اسرائیلی کشته شد؛ یک پسر ۱۳ ساله در داخل چادرش هدف گلوله قرار گرفت و کشته شد؛ یک پسر ۵ ساله و پدرش در حمله اسرائیل کشته شدند و این زنجیره همچنان ادامه دارد.»

بر اساس اعلام یونیسف، از ماه اکتبر تاکنون بیش از ۴۰۰ کودک نیز مجروح شده‌اند که بسیاری از آنها آسیب‌های شدیدی دیده‌اند.

الدر گفت: «رنج‌ها با کشته‌شدگان خاتمه نمی‌یابد. بیش از ۴۰۰ کودک مجروح شده‌اند که جراحات بسیاری از آن‌ها فاجعه‌بار است.»

وی به موارد اخیری از جمله یک دختر ۱۲ ساله که در داخل چادرش از ناحیه قفسه سینه هدف گلوله قرار گرفت و یک دختر ۳ ساله که در داخل خانه‌اش بر اثر شلیک گلوله از یک پهپاد کوادکوپتر از ناحیه صورت مجروح شد، اشاره کرد.

الدر هشدار داد که صدها کودک فوراً به تخلیه پزشکی نیاز دارند و گفت: محدودیت‌ها در تامین داروهای حیاتی، خطر عفونت، عوارض جانبی و قطع عضو را در میان کودکان مجروح افزایش می‌دهد.

سخنگوی یونیسف همچنین به پیامدهای روانی این درگیری اشاره کرد و گفت: «برای کودکان غزه، ترس، فقدان و خشونت چنان تداوم یافته است که تروما (آسیب روانی) دیگر یک بخش گذرا در زندگی آن‌ها نیست، بلکه با تار و پود دوران کودکی‌شان عجین شده است.»

الدر از دولت‌ها و نهادهای بین‌المللی خواست تا دست به اقدام بزنند و استدلال کرد که ادامه کشتار کودکان در زمان آتش‌بس باید کسانی را که متعهد به پایبندی به قوانین بین‌المللی هستند، نگران کند.

وی همچنین به لبنان اشاره کرد؛ جایی که به گفته این مقام پس از تشدید حملات اسرائیل ۹ اسفند، ۲۴۷ کودک کشته و ۹۹۲ کودک مجروح شده‌اند.

سخنگوی یونیسف در پایان گفت: «تا زمانی که کشته شدن کودکان ادامه دارد، هیچ آتش‌بسی را نمی‌توان معنادار دانست.»


نظرات

آخرین اخبار
سناتور آمریکایی: جنگ ترامپ قیمت انرژی را بالا برد
قشقاوی: قطعنامه ضدایرانی بی‌هزینه نخواهد بود
پاسخ ایران به اتهام‌های بی‌اساس شورای وزیران خارجه اتحادیه عرب
عارف: ملت ایران بر حقوق هسته‌ای خود ایستاده است
آکسیوس: ترامپ دیگر حتی در میان جمهوری‌خواهان هم تنهاست
گیلان به بالگرد اطفای حریق مجهز شد
استقبال کشورهای عربی و اسلامی از تحریم‌های انگلیس علیه اسرائیل
لیورپول 2-1 اتلتیکو مادرید/ لیورپول برنده جدال تماشایی در آنفیلد
ایران برای توقف جنگ 6 شرط گذاشت؛ پیام اخیر آمریکا به تهران چه بود؟
هواپیمای حامل زلنسکی مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
کارخانه فولکس‌واگن در خدمت گنبد آهنین اسرائیل
توقیف موتور سیکلت سنگین قاچاق در مرند
سفیر پاکستان : ایران و آمریکا به تفاهم نزدیک‌تر می‌شوند
سردار آزمون به تیم ملی برگشت
پیام تسلیت مسئولان کرمانشاه برای شهادت مرزبان هنگ مرزی پاوه
کشف 11 تن چوب و زغال قاچاق در کرمانشاه
توقیف 16 خودروی شوتی در زابل
سپتامبر سیاه برای آمریکا؛ نفت 100 دلاری، گازوئیل 6 دلاری و اوراق 5 درصدی
بقایی: حمله می‌کنند، بعد ایران را به شورای امنیت می‌فرستند!
انفجار نارنجک در مهران؛ یک کشته و 2 مأمور زخمی شدند
بارسلونا 5-1 فاینورد/گام محکم بارسا در لیگ قهرمانان اروپا+ فیلم گلها
جایزه 110 میلیون یورویی برای فاتح لیگ قهرمانان
خشم معترضان در اسلوونی؛ ضرورت تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی + فیلم
واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام علیه ایران
رایزنی عراقچی و سفیر ایران در پاکستان
تأکید عارف بر نقش رهبری شهید انقلاب در پیشرفت علمی کشور
پزشکیان: کارآمدی دستگاه‌ها باید به رضایت مردم منجر شود
نگرانی سازمان ملل از تشدید تنش‌ها در تنگه هرمز
اسب ترکمن در مسیر ثبت یک رویداد ملی
آغاز پرداخت خسارت سیل‌زدگان مازندران
ارتش لبنان: اسرائیل 7700 بار توافق چارچوب را نقض کرده است
مدنی‌زاده به هند رسید؛ رایزنی اقتصادی ایران در بریکس
مخبر: ترامپ تازه می‌فهمد با چه قدرتی طرف است
صرفه‌جویی 15 میلیون لیتری بنزین با برقی‌سازی تاکسی‌های اینترنتی
آیت‌الله جنتی: نبرد اقتصادی به روحیه جهادی و فرماندهی نیاز دارد
معاون حقوقی رئیس‌جمهور: واگذاری اختیارات به استانداران در جنگ کارآمدی خود را نشان داد
سفیر ایران: تحریم‌ها حقوق بنیادین ملت‌ها را تضعیف می‌کند
در نشست شورای حکام چه اتفاقی افتاد؟
حمله اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک شهید و 2 زخمی
حضور جنجالی نتانیاهو در جنوب سوریه
واکنش ایران به قطعنامه خصمانه شورای حکام
برقی‌سازی ناوگان برای کاهش آلودگی هوا در اولویت قرار گرفت
برخورد تریلی با اتوبوس در جاده سبزوار
بیانیه مشترک ایران، روسیه و چین علیه قطعنامه ضدایرانی
نفوذ گوگل در هوش مصنوعی و نیروگاه‌های اتمی فنلاند
نورویدئو | ایران؛ از هدف «درس عبرت» تا کابوس انتخاباتی ترامپ
هشدار درباره سوء استفاده رژیم صهیونیستی از خلأ امنیتی در جنوب لبنان
مصر و بحرین خواستار کاهش تنش در منطقه شدند
عکس های منتخب ایران؛ چهارشنبه 18 شهریور 1405
پیشنهاد کرملین برای دور جدید مذاکرات سه‌جانبه اوکراین