×
بین الملل
شناسه خبر : 324870
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/03/28 ساعت 20:05
دفاع جدی ونس از تفاهم ایران و امریکا؛ واشنگتن مقابل نتانیاهو ایستاد

دفاع جدی ونس از تفاهم ایران و امریکا؛ واشنگتن مقابل نتانیاهو ایستاد

معاون رئیس‌جمهور آمریکا با انتقاد از «واکنش افراطی» مقام‌های صهیونیستی به تفاهم میان تهران و واشنگتن، این مواضع را ناشی از بی‌اعتمادی دانست و گفت: انتقادها از این توافق با واقعیت‌های موجود همخوانی ندارد.

 نورنیوز-گروه بین الملل: اظهارات جی‌دی ونس در حالی مطرح می‌شود که شماری از مقام‌های رژیم صهیونیستی از طیف‌های مختلف سیاسی، از جمله برخی متحدان بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، ادعا کرده‌اند که این توافق نگرانی‌های آنان درباره برنامه هسته‌ای و موشک‌های بالستیک ایران را برطرف نمی‌کند و همچنین می‌تواند حملات اسرائیل علیه حزب‌الله لبنان را محدود سازد.

ونس در این مصاحبه گفت: من متوجه نوعی هراس غیرعادی در ساختار سیاسی اسرائیل شده‌ام؛ به این معنا که آنها تصور می‌کنند هر آنچه [در این تفاهم] به نفع ایران در نظر گرفته شده است، محقق خواهد شد، بدون آنکه ایرانی‌ها تغییری در رفتار خود بدهند.

معاون رئیس‌جمهوری آمریکا افزود که «توافق به این شکل تنظیم نشده است.»

وی در ادامه با انتقاد از رویکرد اسرائیل گفت: این واکنش افزاطی در اسرائیل برای من تا حدی عجیب است، زیرا به نظر می‌رسد از بی‌اعتمادی ناشی می‌شود و من معتقدم آمریکا اعتماد آن منطقه از جهان را به دست آورده است.

ونس افزود: ما در قبال آن کشور و آن دولت عملکرد بسیار خوبی داشته‌ایم و این تصور که توافقی بسیار بد منعقد شده، نه با واقعیت‌ها سازگار است و نه با توجه به سابقه طولانی روابط دو طرف منطقی به نظر می‌رسد.

معاون رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین با اشاره به انتقادهای ایتامار بن‌گویر و بتسالل اسموتریچ، دو وزیر راست‌گرای کابینه اسرائیل، گفت: پاسخ من به آنها این است که پیشنهاد دقیق شما چیست؟ شما ۹ میلیون نفر جمعیت دارید؛ نمی‌توانید صرفاً با کشتار، همه مشکلات امنیت ملی خود را حل کنید.

این اظهارات در حالی مطرح شد که شبکه خبری آمریکایی «سی‌ان‌ان» به‌تازگی به نقل از یک منبع اسرائیلی گزارش داد که نتانیاهو در تلاش است از طریق چهره‌های رسانه‌ای راست‌گرا و سناتورهای نزدیک به خود بر روند مذاکرات ایران و آمریکا و توافق نهایی احتمالی میان دو کشور تأثیر بگذارد.


اخبار مرتبط
ونس: منافع آمریکا و اسرائیل همیشه همسو نیست
جمعه 1405/03/29 ساعت 22:35
ونس: منافع آمریکا و اسرائیل همیشه همسو نیست
معاون رئیس جمهور آمریکا گفت: عده‌ای می‌گویند منافع آمریکا همیشه با منافع اسرائیل همسو است. اما این حرف اصلأ درست نیست و من این موضوع را هر روز در گفتگوها به وضوح می‌بینم.
ونس: متن توافق با ایران به کنگره ارسال شد
پنج‌شنبه 1405/03/28 ساعت 22:57
ونس: متن توافق با ایران به کنگره ارسال شد
معاون رئیس جمهوری آمریکا با اعلام این خبر که کنگره این کشور امروز(پنجشنبه) به وقت محلی، متن یادداشت تفاهم تهران - واشنگتن را دریافت می کند، یادآور شد: دولت ترامپ قصد دارد «بسیار زود» به‌طور رسمی به قانونگذاران درباره یادداشت تفاهم امضا شده با ایران گزارش دهد.
موضع گیری جدید ونس درباره تفاهم اولیه ایران و آمریکا
سه‌شنبه 1405/03/26 ساعت 01:13
موضع گیری جدید ونس درباره تفاهم اولیه ایران و آمریکا
«جی دی ونس» معاون رئیس‌جمهوری آمریکا به شبکه سی ان ان گفت که یادداشت تفاهم میان ایالات متحده و ایران «حدود یک و نیم صفحه» است و آن را یک چارچوب کلی توصیف کرد که جزئیات آن در جریان مذاکرات فنی آینده مشخص خواهد شد.
جی‌دی ونس از احتمال توافق بلندمدت با ایران سخن گفت
چهارشنبه 1405/03/20 ساعت 21:00
جی‌دی ونس از احتمال توافق بلندمدت با ایران سخن گفت
معاون رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد توافق احتمالی میان واشنگتن و تهران یک توافق بلندمدت خواهد بود که هم منافع اقتصادی ایالات متحده را تأمین می‌کند و هم به حل مسائل هسته‌ای ایران کمک خواهد کرد.
نظرات

آخرین اخبار
واکنش ایران به بیانیه ناتو در آنکارا
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره تحولات منطقه
روایت بقائی از بدرقه باشکوه رهبر شهید
وداع تاریخی مشهد با رهبر شهید؛اقامه نماز بر پیکر توسط فرزند ارشد ایشان
تجاوز مجدد امریکا به ایران
مصباحی‌مقدم: امام شهید، نماد ایستادگی و استقلال ایران بود
مشهد دریای سیاه و سرخ شد
یک انتقال غیرمنتظره برای امید ابراهیمی
هشدار زاخارووا به برلین
هشدار قطع برق ادارات پرمصرف تهران
حضور امدادگران 26استان درمشهد
لاوروف:جنگ ایران با توافقی همه جانبه حل می شود
علیرضا شریفی در جمع برترین تازه‌واردهای بسکتبال آسیا
هشدار سفیر ایران در فنلاند درباره امنیت کریدورها برای کشورهای اروپایی
دوران جدیدی را با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده ایم
رای منفی روسیه و چین به سند پیشنهادی امارات درباره تنگه هرمز
شلیک امریکا به قلب 10 قایق صیادی در عسلویه
تقدیر رئیس جمهور از حضور تاریخی مردم در مراسم بدرقه رهبر شهید
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه 20تیرماه
تشییع رهبر شهید ایران از دریچه نگاه CNN
گزارش تصویری| تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در مشهد مقدس
فرودگاه ایرانشهر بسرعت بازسازی می شود
سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
اسرائیل در ترور سخنگوی حماس ناکام ماند
بازسازی یک خط از مسیر ریلی آسیب دیده نیشابور - مشهد
وداع تاریخی یک ملت با رهبر شهید
بازتاب تشییع رهبر شهید ایران در رسانه‌های روسیه
نتانیاهو: از جنوب لبنان عقب نشینی نمی کنیم
امضای توافق‌های اقتصادی عربستان و کانادا
ترامپ، پیشوای ابتذال سیاست و سقوط اخلاق در حکمرانی
خدمت‌رسانی هزار طلبه قم به زائران مراسم تشییع رهبر شهید
تشییع میلیونی پیکر امام شهید نقطه عطف تاریخی است
نکیسا: جام را با نیوزیلند از دست دادیم
افزایش قیمت بنزین آمریکا در سایه تنش‌های نفتی
رونمایی از ترجمه روسی کتاب «پدر دلسوز»
ارائه 57هزار خدمات درمانی در مراسم وداع
ایران مقابل ماجراجویی امریکا می ایستد
مصر در آستانه هسته‌ای شدن
خروج اضطراری نفت ایران قبل از محاصره دریایی آمریکا
دستگیری سرکرده ارشد داعش در سوریه
3 شهید و 15 مجروح در حمله آمریکا به بندر صیادی سیریک
رایزنی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه عمان و ترکیه
استقبال بن سلمان از نخست وزیر کانادا در جده
بازسازی فوری پل آق قلا پس از حمله امریکا
پدیده لیگ، پرسپولیسی شد
رایزنی اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات
بدرقه 10میلیونی رهبر شهید در عراق
بخشودگی 100درصدی جرایم مالیاتی تا 30 تیر
پرداخت سود سپرده‌های بانکی با رفع اختلال‌
جزئیات جدید بیمه سلامت/ کدام دهک ها رایگان شدند؟+ اعلام نرخ سایر دهک‌ها