×
سیاسی
شناسه خبر : 324780
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/03/28 ساعت 14:05
دیدار سخنگویان دولت و ارتش

دیدار سخنگویان دولت و ارتش

سخنگوی ارتش در دیدار با سخنگوی دولت، گزارشی از اقدامات نیروهای مسلح در جنگ رمضان ارائه داد و بر نقش هماهنگی میدان و دیپلماسی و حمایت مردم در تحقق پیروزی تأکید شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: امیر سرتیپ محمد اکرمی نیا سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دیدار با  فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، ضمن تسلیت ایام عزاداری حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام، برخی از اقدامات ارتش در جنگ تحمیلی رمضان را تشریح کرد.

وی با بیان اینکه رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی ایران در نیروهای زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی در جنگ رمضان در دفاع از کشور تا پای جان ایستادند، گفت: نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران در طول جنگ با تاکتیک‌های نوین در حوزه آفند با استفاده از انواع جنگنده‌ها، موشک‌ها و پهپادهای انهدامی، عملیات‌های متهورانه و تأثیرگذاری انجام دادند و با موفقیت توانستند پایگاهها و زیرساخت‌های دشمن آمریکایی صهیونی را در کشورهای منطقه و سرزمین‌های اشغالی مورد هدف قرار دهند.

وی افزود: فعالیت‌ها و مأموریت‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران در جنگ به عملیات‌های نظامی محدود نشد و نیروهای چهارگانه آجا ظرفیت‌های بهداشت و درمان خود را در اقصی‌نقاط کشور پای کار آوردند و به هم‌وطنان عزیز خدمات بهداشتی و پزشکی ارائه دادند.

سرتیپ اکرمی نیا ضمن قدردانی از پیگیری‌ها و اقدامات دولت در پشتیبانی از نیروهای مسلح تأکید کرد: پیروزی امروز جمهوری اسلامی ایران بر دشمنان، مرهون حضور و حمایت مردم و هم‌افزایی و هماهنگی میدان و دیپلماسی است که تحت تدابیر و فرماندهی فرمانده معظم کل قوا حاصل شده است.
 

در ادامه فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، با قدردانی از حضور امیر سرتیپ اکرمی نیا سخنگوی ارتش گفت: ما مدیون همه نیروهای مسلح هستیم و ارتش به‌عنوان رکن رکین دفاعی ایران در ذهن مردم جایگاه بسیار عظیم و موقری دارد. مردم نسبت به ارتش نگاه بسیار مثبتی دارند و به همین جهت سرمایه اجتماعی ارتش بسیار بالا است که جای تبریک دارد.

سخنگوی دولت با اشاره به دلیرمردی‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران در جنگ رمضان اظهار داشت: در این جنگ، ارتش دوشادوش سایر نیروهای مسلح با تمام وجود ایستاد و امروز این پیروزی، حاصل زحمات نیروهای مسلح و همه ارکان جامعه و دولت است و جا دارد از تمام نیروهای مسلح به‌ویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران و البته از همه مردم ایران قدردانی کنیم.

وی با بیان اینکه راه جان فدا بودن، همراهی همگانی در رفع مشکلاتی است که کشور با آن مواجه است تصریح کرد: لازم است امروز در حوزه تقویت انسجام اجتماعی و ارتباط مردم و نیروهای مسلح تلاش کنیم و با توجه به محبوبیت ارتش در بین مردم و جامعه، یقیناً سرمایه اجتماعی ارتش در این مسیر راهگشا خواهد بود. در پایان این دیدار بر تداوم و توسعه همکاری‌های رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی بین ارتش و دولت تأکید شد و طرح‌هایی در این زمینه مطرح گردید.

در این دیدار مسئولان حوزه رسانه‌ای ارتش از جمله امیر سرتیپ دوم سیدحسن ابوترابی معاون روابط‌عمومی و رسانه ارتش، سرهنگ هادی مهدوی و ناخدا محمدناصر مرادی، حضور داشتند.


نظرات

آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 16 شهریور 1405 ؛ چرا سکه 4 میلیون تومان ریزش کرد ؟
پرونده اوکراین در ایستگاه ترامپ؟!
فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن از توان عملیاتی ایران نگران است
جدول خاموشی برق شهر کرمانشاه فردا سه شنبه17 شهریور ؛ ساعت خاموشی شهرهای کرمانشاه
قطعی برق خوزستان فردا سه‌شنبه 17 شهریور؛ برنامه خاموشی شهر اهواز
ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به شناورهای ایرانی نقض حقوق بین‌الملل است
چرا آژانس در میانه جنگ، بدنبال اطلاعات راهبردی ایران است؟
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکا؛تغییر راهبرد ایران در تنگه هرمز؛نفت 97 دلاری شد
جدول خاموشی برق تهران برای سه‌شنبه 17 شهریور + ساعت خاموشی مناطق مختلف تهران
برنامه خاموشی آذربایجان شرقی فردا سه‌شنبه 17 شهریور ؛ ساعت خاموشی تبریز
شهادت 2 پاسدار در حمله تروریستی به منطقه کورین زاهدان
آماده‌باش امنیتی تل‌آویو همزمان با سال نوی عبری
حملات جدید انصارالله یمن به تأسیسات آرامکو
حماس: عملیات جنوب نابلس پاسخی به اقدامات اشغالگران بود
اینفوگرافی | سهمیه جدید بنزین خودروها؛ نرخ اول، دوم و سوم چقدر است؟
پزشکیان: هیچ راهی را نمی‌توان بست؛ باید از فناوری برای خدمت به مردم استفاده کرد
قطر: برای امنیت خود نمی‌توانیم تنها به آمریکا تکیه کنیم
وزیر لبنانی خواستار اقدام فوری جامعه جهانی علیه تجاوز اسرائیل شد
آسمان اندونزی بسته شد+ جزئیات حادثه
ریزش معدن آلبلاغ یک کشته و 2 مصدوم برجا گذاشت
6 کشته در ریزش مرگبار خوابگاه دانشجویان ؛ احتمال افزایش کشته شدگان
رزمایش 313 هزار نفری «جانفدایان ایران» در تهران برگزار می‌شود
جزئیات پروژه‌های جدید وزارت ارتباطات؛ از توسعه شبکه ملی اطلاعات تا هوش مصنوعی
تأکید عارف بر تربیت نخبگان از سال‌های نخست مدرسه
ادعای جدید گروسی درباره ایران؛ آژانس به اطلاعات و تأسیسات هسته‌ای دسترسی ندارد
بیمه رایگان زنان سرپرست خانوار در روستاها
هشدار وزارت بهداشت درباره افزایش بیماری‌های تنفسی
زلزله 4.4 ریشتری بانه را لرزاند
امیر حیدری: اقتدار ایران معادلات دشمن را برهم زد
چراغ سبز جزیره کوچک اقیانوس آرام به اشغالگری تل‌آویو
توقف ناگهانی طرح دفاعی اروپا؛ چرا کشورهای عضو با «گروه مشورتی کالاس» مخالفت کردند؟
هشدار نارنجی برای بارش شدید در گیلان
رکوردشکنی بورس در معاملات امروز دوشنبه 16 شهریور 1405
کشف 75 قبضه سلاح جنگی در نایین
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز 16 شهریور 1405+جدول قیمت ها
نورنما | عروسی در وسط سیلاب
قیمت دینار عراق امروز 16 شهریور 1405
سرنگونی پهپاد جاسوسی عربستان در یمن
چین و آمریکا در مسیر رقابت نسل ششم؛ پایگاه جدید آزمایش پروازی چین چه می‌گوید؟
موضوعات مهم نشست شورای حکام آژانس چیست؟
حمله با سلاح سرد به شهرک‌نشین در کرانه باختری
آلبانیز: انگلیس سیاست خود در قبال اسرائیل را تغییر دهد
آخرین قیمت دلار امروز دوشنبه 16 شهریور 1405 / چرا دلار کاهشی شد؟
حمله موشکی ایران علیه ناوهای آمریکا، دفاع مشروع در برابر محاصره دریایی است
حدادعادل: هیچ رئیس‌جمهوری مانند پزشکیان به آموزش توجه ندارد
قالیباف: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، مورد حمله قرار می‌گیرید
خط قرمز جدید ایران؛ محاصره آمریکا را محاصره می‌کنیم
پرسپولیس - ذوب‌آهن ؛ ترکیب پرسپولیس اعلام شد ؛ بازگشت اورونوف به ترکیب اصلی
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 16 شهریور 1405 + پژو 207 در مزر 3 میلیاردی
قوانین جدید واردات موبایل؛ ثبت سفارش محدود شد