×
بین الملل
شناسه خبر : 324649
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/03/27 ساعت 20:12
ترامپ: توافق نمی کردیم تنگه باز نمی شد/سردار سلیمانی یک نابغه بود

ترامپ: توافق نمی کردیم تنگه باز نمی شد/سردار سلیمانی یک نابغه بود

ترامپ به دنبال جبران شکست آمریکا در تقابل نظامی با تهران، بی اشاره به باز بودن تنگه هرمز پیش از تجاوز آمریکایی-صهیونیستی به ایران ادعا کرد: اگر با تهران توافق نمی‌کردیم، تنگه هرمز بازنمی‌شد!

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش خبرگزاری الجزیره، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که به دنبال جبران شکست کشورش در تقابل نظامی با تهران و دستاوردسازی است، بدون اشاره به باز بودن تنگه هرمز پیش از تجاوز آمریکایی- صهیونیستی به ایران و تبعات ایجاد ناآرامی در آن، ادعا کرد: توافق با ایران به درگیری فعلی پایان می‌دهد، بازگشایی تنگه هرمز را تضمین می‌کند و مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای می‌شود! اگر ما با ایران توافق نمی‌کردیم، تنگه هرمز بازگشایی نمی‌شد. 2 روز گذشته بسیار دشوار بوده است.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه عادت خودشیفتگی اش، ادعا کرد: ما با ایران به توافقی رسیدیم که به هر آنچه می‌خواستیم و حتی بیشتر از آن دست یافتیم! قیمت نفت پس از توافق با ایران به سطوح بی‌ سابقه‌ای سقوط کرد. توافق با ایران خوب است و این موضوع را در متن یادداشت تفاهم خواهید دید.

دونالد ترامپ سپس با طرح ادعایی مضحک در خصوص جمهوری اسلامی ایران، مدعی شد: معتقدم حکومت در ایران تغییر کرده است! به ایرانی‌ها اطلاع دادیم که اگر به توافق نرسیم، بمباران آنها را برای یک شب دیگر ازسر خواهیم گرفت!

ترامپ که نمی خواهد از ماهیت صلح آمیز برنامه هسته ای تهران حرفی بزند، ادعا کرد: ایران موافقت کرد که سلاح هسته‌ای نداشته باشد و این را در توافق خواهید دید.

این مقام آمریکایی که بمباران هسته ای ژاپن در کارنامه سیاه کشورش ثبت شده است، گفت: بیشترین تعداد بمب هسته‌ای را در جهان داریم و امیدواریم از آنها استفاده نکنیم.

وی گفت: رهبران جدید ایران باهوش‌تر هستند. من در اجلاس گروه- ۷ جزئیات توافق ایران را با سران کشورهای حاضر در میان گذاشتم و آنها از اینکه ما به توافق رسیدیم، بسیار خوشحال هستند. من با نتانیاهو در مورد لبنان اختلاف نظر داشتم و به او گفتم که با خویشتنداری عمل کند. من این توافق را انجام دادم، زیرا نمی‌خواستم شاهد یک فاجعه اقتصادی (در آمریکا و در جهان) باشم. اگر من مداخله نمی‌کردم، ایران خاورمیانه (غرب آسیا) و اسرائیل را نابود می‌کرد. ما با کشورهای (حوزه) خلیج فارس برای پرداختن به مسائل غیرهسته‌ای مانند موشک‌های بالستیک همکاری خواهیم کرد. ما مقدار زیادی از پول ایران را توقیف کرده‌ایم و باید در مقطعی آن را پس بدهیم.

ترامپ حادثه دلخراش حمله این کشور به مدرسه شجره طیبه در میناب که به شهادت تعداد زیادی از دانش آموزان و معلمان بی گناه منجر شد را نیز اینگونه توجیه کرد: در جنگ، اتفاقات وحشتناکی رخ می‌دهد. همانطور که اشاره کردید، مدرسه مورد اصابت قرار می‌گیرد. محل های دیگری هم مورد اصابت قرار می‌گیرند. اتفاقات بدی در جنگ رخ می‌دهد. جنگ بد است. من این را می فهمم. من آن را بهتر از هر کسی متوجه می شوم!

دونالد ترامپ بدون محکوم کردن نقض مکرر آتش بس در لبنان از سوی اشغالگران صهیونیست، تنها به این واکنش لفظی علیه صهیونیست ها بسنده کرد: اسرائیل می‌تواند در مورد حزب‌الله عملکرد بهتری داشته باشد.

رئیس جمهور آمریکا با افشای دوباره سرسپردگی مقامات واشنگتن به صهیونیسم جهانی اذعان کرد: ما یک نسخه از یادداشت تفاهم را برای (رژیم) اسرائیل ارسال کرده‌ایم. ... امیدوارم توافق‌نامه‌ های ابراهیم (به منظور عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی) را گسترش دهم. به نتانیاهو گفتم که از طریق این توافق‌نامه به مهمترین چیزی که او می‌خواست، دست یافته‌ام.

ترامپ با تکرار موضع خود درباره مقاومت فلسطین که در مبارزه علیه اشغالگران سرزمین مادری شان هستند، ادعا کرد: ما به دنبال خلع سلاح حماس هستیم!

وی که در جریان کارزار انتخابات ریاست جمهوری کشورش وعده داده بود در صورت پیروزی ظرف چند روز به جنگ اوکراین پایان خواهد داد، در این باره مدعی شد: در اجلاس گروه- ۷ بحث سازنده‌ای در مورد اوکراین داشتیم و من با روسای جمهور پوتین و زلنسکی صحبت کردم.

هراس بی‌پایان ترامپ از سردار سلیمانی

رئیس جمهور آمریکا در جریان دیدار با رئیس جمهور مصر در حاشیه نشست گروه- ۷ به نبوغ سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اذعان کرد.

به گزارش  تلویزیون فاکس نیوز، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در جریان دیدار با عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر در حاشیه نشست گروه- ۷ در شهر ایویان فرانسه بر نبوغ سردار شهید حاج قاسم سلیمانی تأکید کرد.

رئیس جمهور آمریکا در این دیدار گفت: ما فردی به‌نام سلیمانی را از میان برداشتیم. فکر می‌کنید اگر او زنده بود، اتفاقات فعلی [برای ایران] رخ می‌داد؟ او یک نابغه بود. مردم این را فراموش می‌کنند.

ترامپ گفت: من در دوره اول ریاست‌ جمهوری‌ ام سلیمانی را از میان برداشتم. بدون آن کار، احتمالاً ما در موقعیت امروزی که در آن تسلط کامل داریم، قرار نمی‌گرفتیم.

از اسرائیل می‌خواهم سنجیده عمل کند

رئیس دولت تروریست آمریکا مدعی شد که مقامات اسرائیل، رویکردی سنجیده را در پیش بگیرند. رئیس جمهور آمریکا همچنین در جریان دیدار با رئیس جمهور مصر در حاشیه نشست گروه- 7 به نبوغ سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اذعان کرد.

دونالد ترامپ رئیس دولت تروریست آمریکا با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی خود از برگزاری نشست خبری در 45 دقیقه آینده خبر داد و بار دیگر در حالی مدعی شد که ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت. این در حالی  است که برنامه هسته ای صلح آمیز ایران و فتوای امام شهید حضرت آیت الله خامنه ای(رضوان الله تعالی علیه)، دروغ بودن ادعاهای آمریکایی را اثبات می کند.

رئیس دولت تروریست آمریکا در ادامه اظهارات خود مدعی شد که (رژیم) اسرائیل باید از توانمندی لازم برای دفاع از خود در برابر تهدیدات برخوردار باشد.

 وی همچنین از مقامات رژیم صهیونیستی خواست تا در اقدامات و تصمیمات خود به زعم خود «حسن تقدیر» و رویکردی سنجیده را در پیش بگیرند.

 

 


اخبار مرتبط
ترامپ: تفاهم نامه 48 ساعت آینده امضا می شود
چهارشنبه 1405/03/27 ساعت 23:51
ترامپ: تفاهم نامه 48 ساعت آینده امضا می شود
به گزارش شبکه الجزیره، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که توافق با ایران ظرف 48 ساعت آینده امضا می‌شود.
ترامپ حمله اسرائیل به بیروت را وحشیانه خواند
سه‌شنبه 1405/03/26 ساعت 16:08
در حاشیه اجلاس گروه هفت؛
ترامپ حمله اسرائیل به بیروت را وحشیانه خواند
دونالد ترامپ در حاشیه اجلاس گروه هفت، حمله رژیم صهیونیستی به بیروت را وحشیانه و نامتناسب توصیف کرد و خواستار رویکردی مسئولانه‌تر در قبال تحولات لبنان شد.
سوئیس محل امضای توافق با حضور قالیباف، ونس /اظهارات ترامپ درباره آغاز «مرحله دوم» تفاهم
سه‌شنبه 1405/03/26 ساعت 15:22
سوئیس محل امضای توافق با حضور قالیباف، ونس /اظهارات ترامپ درباره آغاز «مرحله دوم» تفاهم
خبر نهایی شدن تفاهم ایران و آمریکا برای پایان جنگ منتشر شد. این توافق که شامل آتش‌بس فوری و رفع محاصره دریایی است، روز جمعه امضا می‌شود. مجید تخت روانچی معاون وزیر امور خارجه اعلام کرد که سوئیس محل امضا با حضور قالیباف و ونس است و قطر نیز در این نشست حضور می‌یابد. از سوی دیگر ترامپ مدعی شد که توافق با ایران وارد «مرحله دوم» شده است.
نظرات

آخرین اخبار
تاثیر رژیم‌های غذایی در کاهش خطر ابتلا به زوال عقل
ویتامین A و D می‌توانند به کنترل بهتر آسم کمک کنند
تجاوز گسترده آمریکا به جنوب ایران؛ صدای 6 انفجار در بندرعباس + فیلم اصابت به اسکله صیادی
صعود دراماتیک سوئیس با ضیافت پنالتی‌ها؛ تقابل جذاب با آرژانتین در یک‌چهارم
تنبلی چشم کودکان اغلب بدون علامت است
تراشه‌ای که بازسازی مغز را تسریع کرد
گل شماره 3000 جام جهانی به نام انسو فرناندس ثبت شد
بیرانوند دریبل‌زن‌تر از رونالدو شد
کوبا: آمریکا 70 سال است علیه ما جنگ راه انداخته است
گل اول آرژانتین به مصر توسط رومرو (جام جهانی 2026)+ویدیو
تشییع رهبر شهید در عراق جلوه‌ای کم‌نظیر از تجدید پیمان خواهد شد
ویدیو گل اول مصر به آرژانتین توسط یاسر ابراهیم (جام جهانی 2026)
ولایتی: حمایت ایران از مقاومت تغییرناپذیر است
فیلم خلاصه بازی آرژانتین و مصر در جام جهانی 2026 امشب سه شنبه 16 تیر 1405
فهرست تیم امید ایران برای اردوی ترکیه منتشر شد
الجولانی خواستار خروج اسرائیل از سوریه شد
الخطیب: مراسم تشییع رهبر شهید نماد انسجام و وحدت آحاد مردم ایران بود
بقایی: اتهام‌زنی غیرقابل قبول است
فراخوان دبیرکل جنبش عصائب اهل حق عراق برای تشییع قائد شهید امت
تلاش فاراژ برای فرار از بحران یا آغاز یک نبرد سیاسی؟
ادعای رویترز: آمریکا مجوز فروش نفت ایران را لغو کرد
پشت درهای بسته اجلاس آنکارا چه می‌گذرد؟
ساخت تأسیسات نظامی در سومالی‌لند از سوی امارات!
تنش آمریکا و دانمارک بر سر گرینلند بالا گرفت
مخبر: تشییع رهبر شهید، مطالبه انتقام را به خواستی بین‌المللی تبدیل کرد
رکورد تلخ و شیرین مسی در جام جهانی
از تشدید نبردها در یمن تا نقش بحث‌برانگیز دختر ادعایی صدام
واکنش تند ترکیه به مخالفت اسرائیل با فروش اف-35
رویترز: صندوق 300 میلیارد دلاری ایران عملیاتی نمی‌شود
مصر 2- 3 آرژانین / اشک مصر، جشن آرژانتین؛ مسی اجازه حذف مدعی را نداد
خروج هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا از اسرائیل
بحران معیشت در آمریکا؛ نیمی از مردم در تأمین هزینه‌ها مشکل دارند
شگفتی تحلیلگر اسپانیایی از گستردگی مراسم تشییع رهبری
ماجرای تغییر مسیر خودروی حامل پیکر شهدا در قم چه بود؟
روایت خبرنگار روس از حضور مردم در مراسم تشییع رهبر شهید و واکنش به ادعای ترامپ
طوفان 108 کیلومتری زابل را فرا گرفت؛ کاهش شدید دید افقی
مهاجم جوان پیکان در آستانه پیوستن به پرسپولیس
شیوع بیماری در اردوی نروژ پیش از نبرد حساس با انگلیس
ولید جنبلاط: صلح با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
اروپا به دنبال توسعه توان موشکی با مشارکت اوکراین
نواف سلام خواستار خروج اسرائیل از خاک لبنان شد
دبیرکل ناتو: اروپا نقش مهمی در عملیات آمریکا علیه ایران داشت
سرمربی ناکام چلسی تیم جدید فرانسوی پیدا کرد
برای حضور در مراسم استقبال از پیکر رهبر شهید؛ پزشکیان عازم نجف شد
کاهش شدید حمایت‌های مردم آمریکا از اسرائیل
فعال برزیلی: پیش از سفر به ایران شناختی نداشتم؛ حالا تصویرم کاملاً تغییر کرده است
پایان تلخ جام جهانی برای ستاره بلژیک
تحلیلگر نروژی: غرب با تحلیل نادرست از ایران، سیاست‌های پرهزینه را تکرار می‌کند
گفت‌وگوی اردوغان و ترامپ درباره ایران در اجلاس ناتو
پایان فعالیت وزارت کارآمدی دولت آمریکا