×
اجتماعی
شناسه خبر : 324373
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/03/26 ساعت 12:04
تهران پس از جنگ؛ 50 هزار واحد مسکونی خسارت دیدند

تهران پس از جنگ؛ 50 هزار واحد مسکونی خسارت دیدند

رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران از آسیب‌دیدگی بیش از 50 هزار واحد مسکونی در جریان جنگ اخیر خبر داد و اعلام کرد تاکنون 653 مورد اصابت در پایتخت ثبت شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مهدی بابایی در جلسه امروز (سه‌شنبه) شورای شهر در تذکر پیش از دستور خود با اشاره به آمار ساختمان‌های آسیب‌دیده در شهر تهران اظهار کرد: جا دارد پس از گذشت ۶۷ روز از این جنگ ۴۵ روزه، خدا قوت ویژه‌ای به همه عزیزانی عرض کنم که به‌صورت جهادی در تمامی بخش‌ها پای کار آمدند. وظیفه خود می‌دانم از همه دستگاه‌های خدمت‌رسان که مردانه و غیرتمندانه در روزهای جنگ حضور داشتند و زمینه تداوم زندگی عادی در شهر را فراهم کردند، قدردانی کنم. همچنین از همکارانمان در شهرداری تهران به‌صورت ویژه تشکر می‌کنم که از نخستین لحظات وقوع حملات و اصابت‌ها، جانانه در میدان حضور داشتند و پیگیر مسائل و مشکلات شهروندان خسارت‌دیده بودند.

وی ادامه داد: روز گذشته در منطقه ۲۱ ملاقات مردمی داشتم و از نزدیک مشاهده کردم که همکاران ما در شهرداری همچنان با جدیت در حال پیگیری امور مردم هستند تا روند بازسازی ساختمان‌های آسیب‌دیده هرچه سریع‌تر به نتیجه برسد. در این دوره، ۶۵۳ مورد اصابت در شهر تهران ثبت شد و ۱۲۶۵ شهید تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شد. همچنین ۲۸۰۰ نفر مصدوم شدند، ۱۲۵ نفر در بیمارستان‌ها بستری شدند و بیش از ۵۷۰۰ مورد مراجعه به مراکز درمانی در جریان این جنگ اخیر به ثبت رسید.

بابایی افزود: در مجموع بیش از ۵۰ هزار مورد خسارت به واحدهای مسکونی وارد شد که از این تعداد، ۳۹ هزار و ۴۷۲ مورد در دسته خسارت‌های جزئی قرار داشت و تاکنون روند بازسازی آن‌ها به پیشرفت ۹۸ درصدی رسیده است. در بخش خسارت‌های متوسط نیز ۸۹۲۰ مورد خسارت ثبت شد که عملیات بازسازی آن‌ها تاکنون ۹۱ درصد پیشرفت داشته است. همچنین ۴۱۵ واحد نیازمند مقاوم‌سازی شناسایی شد که تاکنون ۳۹ درصد پیشرفت در این حوزه حاصل شده است. از سوی دیگر، ۲۰۴۲ واحد نیازمند تخریب و نوسازی بودند که تاکنون برای ۶۳ درصد آن‌ها عملیات بازسازی آغاز شده و وضعیت آن‌ها تعیین تکلیف شده است. علاوه بر این، بیش از ۶ هزار نفر نیز به‌صورت اضطراری در ۴۶ هتل پایتخت اسکان داده شدند.

وی ادامه داد: تاکنون ۱۶۰۰ فقره ودیعه مسکن با میانگین دو میلیارد تومان و اجاره ماهانه ۴۰ میلیون تومان به شهروندان پرداخت شده تا امکان تأمین اسکان موقت برای آنان فراهم شود. همچنین در حوزه جبران خسارت لوازم منزل، شهرداری تهران ۲۰۸۲ فقره شهرکارت ۱۰۰ میلیون تومانی، ۱۱۲۶ فقره شهرکارت ۲۰۰ میلیون تومانی و ۱۵۵۸ فقره شهرکارت ۴۰۰ میلیون تومانی به خانواده‌های آسیب‌دیده اختصاص داده است تا به‌عنوان کمک‌هزینه خرید اقلام خانگی مورد استفاده قرار گیرد.

در ادامه سید محمد آقامیری در جلسه امروز (سه شنبه) شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود اظهار کرد: دنیا امروز اقتدار و عزمت جمهوری اسلامی را می‌بیند که این حاصل زحمات رهبر شهیدمان و مردمی است که ۱۰۰ روز در خیابان‌ها ماندند. از کارگران، مدیران، متخصصین و زحمت کشان تشکر می‌کنم که شجاعانه و غیرتمندانه کار کردند و در جالی که ۶۵۰ نقطه تهران مورد حمله قرار گرفت اما شهر جنگ زده نشد.

وی ادامه داد: ابر پروژه آزادراه شهید شوشتری طی این هفته افتتاح شد. این پروژه در سال ۱۳۸۶ کلنگ زنی شد و بعد از اینکه به این دوره مدیریت شهری واگذار شد ۸۵ درصد پیشرفت داشت و در نهایت فاز اول آن افتتاح شد. فاز دوم آن به زودی آغاز می‌شود تا یک خدمت شایسته‌ای به مردم بدهیم. این پروژه معارضین ملکی زیادی داشت اما پای کار ایستادند و کار را به نتیجه رساندند.


نظرات

آخرین اخبار
معیارهای دوگانه اروپا؛ عبور بی‌مانع نتانیاهو از آسمان کشورهای عضو دیوان کیفری
ستار هاشمی : با وجود حملات دشمن، ارتباطات مردم پایدار ماند
قرعه‌کشی لیگ برتر انجام شد/مصاف‌ استقلال و پرسپولیس در هفته پنجم/برنامه کامل نیم فصل نخست
پرسپولیس از خرید جدید خود رونمایی کرد؛ محبی سرخپوش شد
ادعای ترامپ: زمان خوبی برای ایران به منظور دستیابی به توافق است
کرملین: کی‌یف در حال گسترش جغرافیای فعالیت‌های تروریستی خود است
تورم تیرماه؛ بیشترین افزایش قیمت مربوط به مسکن و خدمات
هشدار یمن به عربستان؛ نقض حریم هوایی بی‌پاسخ نخواهد ماند
تهدید قانونگذاران آمریکا به تحریم تونس در بحبوحه مشکلات اقتصادی
هر کشوری که از محل دارایی‌های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه هرمز را ندارد
نورنما | ثبت رفتار نادر جریان گدازه در آتشفشان اتنا
آغاز قرعه کشی لیگ برتر امروز سه‌شنبه 6 مرداد 1405
قائم‌پناه: هیچ مصوبه سفر استانی بدون امکان اجرا، امضا نمی‌شود
امکان ثبت درخواست صدور گواهی یکبار خروج از کشور فراهم شده است
خدمات اپلیکیشن «برق من» کاملاً رایگان است
فساد دولت ترامپ، محور رقابت‌های میان‌دوره‌ای کنگره
سید حسن خمینی: بی‌انصافی است‌ اگر کسی چشم بر توفیق دولت‌ در دوران جنگ ببندد
آغاز کارآموزی دانشجویان در حوزه‌ فناوری نانو
باج‌خواهی سیاسی با چاشنی تهدید به فروپاشی
اظهارات تازه قالیباف درباره معیشت مردم و نیروهای مسلح
استراتژی رئیس جمهور درباره اطلاع‌رسانی
آغاز روند پرداخت تسهیلات به زلزله‌زدگان و سیل‌زدگان طبق ابلاغیه جدید دولت
کوبیدن بر طبل تقابل یعنی تضعیف جبهه داخلی
اذعان کاتس به اختلاف با آمریکا درباره ایران
نورویدئو | مرصاد؛ نبردی که هنوز امنیت ایران می سازد
پایان موج گرما در تهران با کاهش دمای هوا از فردا
قدرت‌بخشی به سالمندان با مولتی‌ویتامین
هشدار معاون شرکت منابع آب ایران درباره وضعیت بارندگی در 12 استان
آخرین خبر درباره افزایش قیمت بنزین و سهمیه‌بندی
زیزو؛ سکاندار جدید هدایت تیم ملی فرانسه
معافیت 5 دهک‌ درآمدی اول و بیماران خاص و صعب‌العلاج از پرداخت حق بیمه
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 6 مرداد 1405
قیمت سکه و طلا امروز 6 مرداد 1405 +جدول کامل قیمتها
خبر خوش برای زائران اربعین در شلمچه
مهاجرانی: بنزین سهمیه‌ای گران نمی‌شود؛ ناترازی انرژی را نمی‌توان پنهان کرد
درخواست تاثیرگذار دختر اکبر عبدی برای حمایت از بیماران پروانه‌ای
مشخص شدن رقبای تیم ملی والیبال زنان ایران در قهرمانی آسیا 2026
تلاش جدید حماس در قاهره برای دستیابی به توافق مرحله دوم آتش‌بس
پاسخ دولت به پرونده تراستی‌ها؛ تحریم مقصر شد، ضعف نظارت بی‌پاسخ ماند
نورنما | دلتنگ هنرمندی هستیم که با هر نقش، لبخند را به خانه ها می آورد
صندلی؛ چالش مسافران در هواپیماهای بوئینگ
آغاز فروش مرحله‌ای بلیت پروازهای اربعین برای مدیریت تقاضای مسافران
همتی:مشکلی برای تأمین ارز نداریم
ماجرای غرق شدگی و مرگ ایلیا در ساحل انبارسر چه بود؟
سرقت یا تخریب؟ راز ناپدید شدن تندیس پدر بوکس ایران
ترفند تکنسین کولر برای سرقت‌های تابستانی
عملیات هماهنگ محیط‌بانان و پاسداران در مقابله باشکارچیان غیرمجاز
نوراینفو | اثرات کوتاه مدت و بلند مدت الکل بر بدن
چراغ جشنواره تئاتر کودک و نوجوان با دبیری مرضیه برومند روشن می‌شود
جدیدترین قیمت آپارتمان در شرق تهران چقدر است؟ + جدول