×
ورزشی
شناسه خبر : 324194
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/03/25 ساعت 17:19
برای لبخند 90 میلیونی؛ ملی پوشان ایران آماده نبرد سرنوشت‌ساز

نورنیوز نخسیتن بازی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ را بررسی می کند

برای لبخند 90 میلیونی؛ ملی پوشان ایران آماده نبرد سرنوشت‌ساز

تیم ملی فوتبال ایران بامداد سه‌شنبه در نخستین و شاید سرنوشت‌سازترین دیدار خود در جام جهانی 2026 برابر نیوزیلند قرار می‌گیرد؛ مسابقه‌ای که می‌تواند مسیر صعود شاگردان امیر قلعه‌نویی را هموار کند. یوزهای ایرانی با انگیزه‌ای مضاعف برای شادی مردم و ثبت یک تاریخ تازه به میدان می‌روند. به اعتقاد بسیاری از کارشناسان ایران در جست‌وجوی یک شروع تاریخی در جام جهانی است

نورنیوز-گروه ورزشی: شهر لس‌آنجلس بامداد سه‌شنبه میزبان یکی از مهم‌ترین مسابقات تاریخ فوتبال ایران خواهد بود؛ جایی که تیم ملی در نخستین دیدار خود در جام جهانی ۲۰۲۶ به مصاف نیوزیلند می‌رود. مسابقه‌ای که شاید روی کاغذ ساده به نظر برسد، اما در واقع می‌تواند مهم‌ترین بازی مرحله گروهی برای شاگردان امیر قلعه‌نویی باشد. قضاوت این دیدار نیز برعهده سزار راموس مکزیکی است.

ایران در گروه G با تیم‌های بلژیک، مصر و نیوزیلند همگروه شده و بسیاری از کارشناسان معتقدند کلید صعود ملی‌پوشان نه در نبردهای دشوار برابر بلژیک و مصر، بلکه در همین مسابقه نخست نهفته است. پیروزی در این دیدار می‌تواند فشار روانی را از روی تیم ملی بردارد و مسیر رسیدن به رؤیای تاریخی صعود از مرحله گروهی را هموار کند. شاگردان امیر قلعه‌نویی در حالی به مصاف نیوزیلند می‌روند که برخلاف تصور عمومی، بازی افتتاحیه برای آنها تنها یک مسابقه سه امتیازی نیست؛ این دیدار می‌تواند تعیین‌کننده جایگاه ایران در گروه G و حتی سرنوشت صعود به مرحله حذفی باشد. در گروهی که بلژیک یکی از مدعیان سنتی فوتبال اروپا محسوب می‌شود و مصر نیز با ستاره‌های نامدار خود از شانس‌های جدی صعود است، از دست دادن امتیاز برابر نیوزیلند می‌تواند محاسبات ایران را از همان ابتدا پیچیده کند. روی کاغذ، ایران از نظر تجربه بین‌المللی و کیفیت فردی بازیکنان شرایط بهتری نسبت به حریف دارد، اما تیم‌های اقیانوسیه معمولاً با ساختار دفاعی منظم و فوتبال فیزیکی کار را برای رقبا دشوار می‌کنند. به همین دلیل شاگردان قلعه‌نویی باید از همان دقایق ابتدایی با تمرکز بالا وارد زمین شوند تا از هرگونه غافلگیری جلوگیری کنند.

تیم ملی که برای هفتمین بار حضور در جام جهانی را تجربه می‌کند، این بار با ترکیبی از بازیکنان باتجربه و نسل جدید فوتبال ایران پا به بزرگ‌ترین رویداد فوتبالی جهان گذاشته است؛ نسلی که امید دارد طلسم چند دهه‌ای فوتبال ایران را بشکند.

نیوزیلند؛ حریفی که نباید دست‌کم گرفته شود

اگرچه ایران از نظر تجربه بین‌المللی، کیفیت فنی و ستاره‌های حاضر در ترکیب برتری محسوسی نسبت به نیوزیلند دارد، اما نماینده اقیانوسیه تیمی منظم، فیزیکی و جنگنده است که می‌تواند هر مسابقه‌ای را پیچیده کند.

نیوزیلندی‌ها با اتکا به بازی مستقیم، ارسال‌های بلند و استفاده حداکثری از ضربات ایستگاهی وارد میدان می‌شوند و کریس وود، مهاجم باتجربه و گلزن این تیم، مهم‌ترین مهره تهاجمی آنها به شمار می‌رود.

تجربه جام‌های جهانی نیز نشان داده که هیچ مسابقه‌ای از پیش برنده ندارد و کوچک‌ترین غفلت می‌تواند معادلات را بر هم بزند. به همین دلیل کادر فنی ایران در روزهای اخیر بارها نسبت به خطر ساده‌انگاری هشدار داده است.

قلعه‌نویی: از سختی‌ها فرصت می‌سازیم

امیر قلعه‌نویی در نشست خبری پیش از مسابقه با اشاره به مشکلات سفر و جابه‌جایی‌های متعدد تیم ملی تأکید کرد که بازیکنانش تنها به موفقیت و شادی مردم ایران فکر می‌کنند.

سرمربی تیم ملی گفت: «ما به نمایندگی از ملت بزرگ ایران اینجا هستیم. امیدوارم فوتبال وسیله‌ای باشد که ملت‌ها و فرهنگ‌ها را به هم نزدیک کند. بازیکنان ما متحد هستند و از سختی‌ها فرصت می‌سازند.»

او همچنین از ایرانیان مقیم لس‌آنجلس خواست با حضور در ورزشگاه، تیم ملی را حمایت کنند و افزود: «انتظار داریم ایرانیان به دور از هر موضوع دیگری، تیم ملی کشورشان را تشویق کنند و به ما انرژی بدهند.»

قلعه‌نویی درباره حریف نخست ایران نیز هشدار داد: «نیوزیلند تیمی قابل احترام است. این تیم روی ضربات ایستگاهی خطرناک ظاهر می‌شود و برای این مسابقه برنامه‌ریزی دقیقی داشته‌ایم.»

طارمی و جهانبخش؛ برای لبخند مردم می‌جنگیم

مهدی طارمی، ستاره خط حمله تیم ملی، نیز در نشست خبری پیش از بازی تأکید کرد که بازیکنان خود را نماینده همه ایرانیان می‌دانند.

او گفت: «برای همه مردم ایران، چه داخل کشور و چه خارج از کشور بازی می‌کنیم. دنبال شاد کردن مردم هستیم و فوتبال می‌تواند همه را متحد کند.»

طارمی همچنین به دشواری‌های حضور در آمریکا اشاره کرد و گفت: «فوتبال باید پیام‌آور صلح و شادی باشد. امیدوارم این جام جهانی برای همه کشورها و هواداران تجربه‌ای بهتر رقم بزند.»

در همین حال علیرضا جهانبخش، کاپیتان تیم ملی، در گفت‌وگو با سایت فیفا از انگیزه بالای بازیکنان برای موفقیت سخن گفت و تأکید کرد: «ما سال‌ها کنار هم بوده‌ایم و مثل یک خانواده هستیم. هدف همه ما این است که با عملکردمان مردم ایران را خوشحال کنیم و دوباره لبخند را به چهره آنها بازگردانیم.»

جهانبخش افزود: «می‌خواهیم نشان دهیم فوتبال می‌تواند مردم را به هم نزدیک کند. همه اعضای تیم یک هدف مشترک دارند؛ اینکه بهترین نمایش ممکن را ارائه دهیم و برای فوتبال ایران تاریخ‌سازی کنیم.»


اخبار مرتبط
قدردانی وزیر ورزش از ملی‌پوشان؛ شما دل ملت ایران را شاد کردید
یکشنبه 1405/04/07 ساعت 20:25
قدردانی وزیر ورزش از ملی‌پوشان؛ شما دل ملت ایران را شاد کردید
وزیر ورزش و جوانان در پیامی با تقدیر از عملکرد تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی، از تلاش شجاعانه، غیرتمندانه و افتخارآفرین ملی‌پوشان کشورمان قدردانی کرد.
اسکورت منحصربفرد از تیم ملی فوتبال کشورمان در آمریکا
دوشنبه 1405/03/25 ساعت 13:37
اسکورت منحصربفرد از تیم ملی فوتبال کشورمان در آمریکا
کاروان تیم ملی فوتبال ایران پس از ورود به لس‌آنجلس با اسکورت 100 افسر امنیتی و نظارت پهپادی به محل اقامت منتقل شد؛ تدابیری کم‌سابقه که رسانه‌ها آن را سنگین‌ترین حفاظت جام جهانی توصیف کرده‌اند.
تمرینات پرفشار تیم ملی برای نبرد با نیوزیلند؛ قلعه‌نویی برنامه ویژه دارد
شنبه 1405/03/23 ساعت 09:45
تمرینات پرفشار تیم ملی برای نبرد با نیوزیلند؛ قلعه‌نویی برنامه ویژه دارد
تیم ملی فوتبال ایران در آستانه نخستین دیدار خود در جام جهانی 2026، تمرینات پرفشار و تاکتیکی خود را در کمپ تیخوانا دنبال کرد. حضور گسترده رسانه‌های خارجی در این تمرین، نشان‌دهنده توجه ویژه به عملکرد شاگردان امیر قلعه‌نویی پیش از مصاف با نیوزیلند است.
نظرات

آخرین اخبار
بیانیه ادعایی سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
بقائی: بیانیه کانادا در حمایت از جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، همدستی در قانون‌شکنی است
پیش‌بینی موج آنفلوانزا در ماه‌های آینده؛ چه کسانی واکسن بزنند؟
دستگیری فرد مرتبط با عناصر ضدانقلاب و سلطنت‌طلب در ارومیه
تماس تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی
هشدار ایران در شورای حکام: امروز ایران، فردا ممکن است کشور دیگری هدف قرار گیرد
تحلیلگر لبنانی: ادعای اشغال تپه علی الطاهر جنگ رسانه‌ای اسرائیل است
میزان ارز‌بری خودروهای داخلی اعلام شد
عارف: راهبرد دولت وفاق این است که با مردم با صراحت و صداقت صحبت کند
چرا قیمت بنزین روی نمایشگر جایگاه یک صفر کمتر نشان داده می‌شود؟
حملات عربستان به 4 استان یمن
کوبا مذاکره با آمریکا را تکذیب کرد
لاوروف: پیوستن ایران به «توافق مکه» گامی رو به جلو است
شوک نزولی به بازار طلا؛ ریزش سنگین قیمت‌ها همزمان با افت اونس جهانی
واکنش حماس به جنایات کرانه باختری: سکوت جهانیان، تبانی با رژیم صهیونیستی است
شوک بزرگ به بازار انرژی؛ قیمت گاز اروپا در آستانه مرز 900 دلار
دیدار معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست وزارت دفاع با خانواده شهید نصیرزاده
نتایج هفته ششم لیگ برتر/ در بازی های امروز هیچ امتیازی تقسیم نشد
گفت‌وگوی ترامپ و برنهام درباره تنگه هرمز
استعفای ویسی از هدایت ذوب آهن؛ لمپن نیستم و کنار می‌کشم
تنگه هرمز در کانون توجه مجلس؛ شروط ایران برای بازگشایی این گذرگاه حیاتی
شکست سنگین نیروهای وابسته به عربستان در استان البیضاء یمن
توافق تهران و بغداد؛ پایان دوران حمل‌ونقل سنتی و آغاز عصر ترانزیت مدرن
حمله به عروسی در سیریک ایران، شکست آمریکا را روشن‌تر کرد
لایحه خزر در بهارستان؛ دولت «رژیم حقوقی دریای خزر» را به مجلس فرستاد
پرسپولیس 2 ذوب‌آهن 0 ؛ شاگردان تارتار در خانه نمی‌بازند!
اولتیماتوم مجلس به دولت: 100 همت مطالبات گندم‌کاران تا هفته آینده پرداخت شود
پایان حباب قیمتی سیب‌زمینی؛ 800 کامیون بار روانه پایتخت شد
واکنش ایران به اظهارات گروسی در شورای حکام درباره بازرسی از سایت های هسته ای
زلزله سیاسی در آلمان؛ شکست تاریخی حزب فریدریش مرتس
امباپه در آستانه تقابل با اینتر: «اینتر حریفی قدرتمند است اما آث میلان را ترجیح می‌دادم!»
تبرئه استقلال و پرسپولیس از تخلفات داربی 107
تلاطم در پنتاگون؛ پیت هگست متهم به ایجاد «فرهنگ ترس» در ارتش آمریکا
رئیس سازمان برنامه و بودجه: تدوین برنامه مقابله فعالانه با تحریم‌ها پیش از آغاز سال 1404
اعزام تجهیزات نظامی ترکیه به کردستان عراق
تغییرات جدید کنکور ابلاغ شد
آنچه در 24 ساعت گذشته تکذیب شد؛ از رفع فیلتر اینستاگرام تا استعفای وزیر نفت
پایان توقف 5 ماهه واردات موبایل
تضاد قانون و حکم دادگاه؛ مصوبه تمدید خودکار اجاره‌بها در برابر حکم تخلیه
جنگ دیپلماتیک میان روسیه و آلمان؛ لغو مجوز فعالیت کنسولگری آلمان در سن‌پترزبورگ
تشدید حملات سعودی در یمن؛ هشدار صریح صنعا به متجاوزان
هشدار هواشناسی تهران؛ رگبار، رعد و برق و تگرگ در راه است
نورنما | جمعه سیاه 17 شهریور
آکسیوس: جنگ علیه ایران، 100 میلیارد دلار هزینه اضافی انرژی روی دست آمریکایی‌ها
گزارش تصویری | مراسم تشییع جنازه 100 شهید فلسطینی در غزه
مصر و انگلیس خواستار اقدام بین‌المللی برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی
کره شمالی، آمریکا و متحدانش را به رویارویی نظامی در شبه‌جزیره کره تهدید کرد
شورای حکام امروز چه چیزی را راستی‌آزمایی می‌کند؛ واقعیت ایران یا ادعاهای آمریکا؟
تداوم تجاوزات اسرائیل به لبنان؛ 27 شهید و 69 زخمی در 3 روز اخیر
تهدید تازه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: جنگ همه‌جانبه در راه است