×
اقتصادی
شناسه خبر : 324130
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/03/25 ساعت 11:05
طرح ضربتی قطع برق مشترکان بدمصرف آغاز شد

طرح ضربتی قطع برق مشترکان بدمصرف آغاز شد

مدیرعامل توانیر از آغاز طرح ضربتی محدودسازی و قطع برق مشترکان بدمصرف با اولویت مصارف بیش از 2.5 برابر الگو خبر داد و اعلام کرد با شناسایی مصارف غیرمجاز، معادل ظرفیت دو نیروگاه بزرگ از اتلاف شبکه کاسته شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: محمد اله داد در مراسم سراسری تجلیل از ۲۰ هزار برقبان کشور که به صورت برخط با ۳۹ شرکت توزیع برق برگزار شد، با اشاره به پایداری شبکه در پایان فصل بهار اظهار داشت: با برنامه‌ریزی‌های دقیق صورت گرفته در وزارت نیرو، تا امروز تامین برق پایدار در تمامی بخش‌ها انجام شده و تلاش خادمان صنعت برق برای ایجاد شرایطی بهتر نسبت به سال گذشته ادامه دارد.

مدیرعامل توانیر به دستاوردهای اجرای طرح کاهش تلفات برق اشاره کرد و گفت: تا روز گذشته حدود یک هزار و ۵۰۰ مگاوات از بار غیرقانونی و مصارف غیرمجاز که بدون لوازم اندازه‌گیری بر شبکه تحمیل می‌شد، شناسایی و حذف شده است. این میزان کاهش تلفات، معادل ظرفیت تولید دو نیروگاه بزرگ کشور است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان تابستان، همین مقدار نیز از تلفات غیرفنی شبکه کاسته شود.

اله داد با تاکید بر توسعه هوشمندسازی و نصب ۷ میلیون کنتور هوشمند در کشور تصریح کرد: ابزارهای کنترلی به ما کمک کرده تا مشترکان بدمصرف را به دقت شناسایی کنیم. برهمین اساس، از روز گذشته تنظیمات مربوط به محدودسازی و قطع برق مشترکانی که بیش از ۲.۵ برابر الگو مصرف دارند، آغاز شده است.وی در خصوص وضعیت مصرف در بخش دولتی افزود: ادارات موظف به کاهش ۳۰ درصدی مصرف در ساعات اداری و ۹۰ درصدی در ساعات غیراداری هستند. در صورت عدم رعایت این دستورالعمل، برق ادارات متخلف از طریق کنتورهای هوشمند و بدون اغماض قطع خواهد شد تا ظرفیت آزاد شده برای بخش‌های مولد صنعتی و کشاورزی استفاده شود.

مدیرعامل توانیر از نظارت دقیق بر مصارف تجاری و صنوف خبر داد و گفت: برنامه «۱۰۰ شب ۱۰۰ بازدید» برای برخورد با مظاهر بدمصرفی، به‌ویژه در ویترین‌ها، مجتمع‌های پذیرایی بین‌راهی و استفاده از لامپ‌های پرمصرف و غیرضروری در طول روز تدوین شده است. همکاران ما در ۳۹ شرکت توزیع به صورت حضوری و فیزیکی با هرگونه هدررفت انرژی در این بخش‌ها برخورد می‌کنند.اله داد با دعوت از مردم برای گزارش مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز و برق‌های غیرمجاز، خاطرنشان کرد: سال گذشته بیش از ۲۰ میلیارد تومان پاداش به گزارش‌دهندگان پرداخت شد.

سامانه پیامکی ۳۰۵۱۲۱ و شماره ۱۲۱ آماده دریافت گزارش‌های مردمی است. اطلاعات گزارش‌دهندگان کاملاً محرمانه باقی می‌ماند و پاداش‌های ویژه‌ای برای همکاری در تامین برق پایدار پرداخت خواهد شد.وی در پایان با مقایسه بار سرمایشی ایران با سایر کشورهای منطقه گفت: در تابستان نزدیک به ۳۰ هزار مگاوات بار سرمایشی داریم که از کل پیک بار کشورهایی نظیر مصر و پاکستان بیشتر است؛ لذا همکاری مردم در کاهش مصارف غیرمولد، تنها راه عبور موفق از اوج بار تابستان خواهد بود.
 


نظرات

آخرین اخبار
مراسم «روز دفاع پاکستان» در تهران برگزار شد
اعزام عمره از 15 مهر آغاز می‌شود؛ جزئیات برنامه اعلام شد
مصر و اردن خواستار کاهش تنش در منطقه شدند
دستگیری 3 عامل همکاری با گروه‌های معاند در شادگان
اعتراض حامیان فلسطین در نمایشگاه جواهرات ایتالیا
اکران نسخه مرمت‌شده آثار مهرجویی و حاتمی در روز سینما
مشاور سابق اوباما: مقاومت ایران ما را غافلگیر کرد
مراسم نخستین سالگرد درگذشت عضو دفتر امام خمینی(ره) برگزار می‌شود
خط و نشان یمن برای شبه نظامیان وابسته به عربستان
سانحه برای هواپیمای باری آمازون در فرودگاه میامی+فیلم
رسانه صهیونیستی: اسرائیل در دانشگاه‌های جهان منزوی‌تر شده است
سیدحسن خمینی: مسئولیت‌ها را به جوانان بسپاریم
ارتش یمن: پهپاد جاسوسی عربستان را سرنگون کردیم
قالیباف به بسنت: قبل از تیک‌آف، گرم کن!
فوربس: آمریکا دهه‌ها هزینه جنگ با ایران را می‌پردازد
نیویورک‌تایمز: جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای به دردسر افتاده‌اند
حسن‌زاده: تخلفات دیدار تراکتور و گل‌گهر بدون اغماض بررسی می‌شود
محسن رضایی: محدوده ممنوعه جدید در خلیج فارس اعلام می‌کنیم
بحران آب در اراضی اشغالی؛ جلبک‌ها آب‌شیرین‌کن‌ها را مختل کردند
بازداشت 15 نفر در رژه خودرویی منتسب به منافقین
آتش‌سوزی بانک ملی اندیمشک مهار شد
«محفل ستاره‌ها» مهمان میادین تهران می‌شود
معاون وزیر نفت امشب درباره سهمیه‌بندی و نرخ‌های جدید بنزین توضیح می‌دهد
نورویدئو | کوهستک؛ جایی که ادعای دقت آمریکا فرو ریخت
آمریکا؛ از شکست در جنگ ایران تا پیروزی در جنگ ایرانی‌ها
آرسنال، چلسی را در امارات به زانو درآورد
ارجاع هوشمند پرونده‌های قضایی در تهران آغاز شد
اینفانتینو دوباره نامزد ریاست فیفا شد
جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری جواد مجابی
ثبت‌نام بیمه تکمیلی صندوق هنر آغاز می‌شود
چادرملو 0-0 شمس آذر قزوین/ فرار یزدی‌ها از قعر جدول
تغییر نرخ کارت سوخت از بامداد سه‌شنبه
پیکان 2-0 صنعت نفت آبادان/تثبیت جایگاه پیکان در جدول
نخست‌وزیر عراق: گفت‌وگو راه کاهش تنش منطقه است
وزیر انرژی آمریکا: توافق هسته‌ای با ایران شاید شکست بخورد
فراخوان طرح خرید اعتباری کالا برای خانوارها
آلومینیوم 0-0 استقلال/ هت‌تریک آبی‌پوشان در تساوی
زمان ثبت‌نام آزمون کارشناسی رسمی دادگستری 1405 اعلام شد
والنسیا 0 - 5 بارسلونا/ گیر انداختن خفاش سخت نبود!
سپاهان 1-0 استقلال خوزستان/ بازگشت سپاهان به جمع مدعیان
فاجعه در الجزایر؛ ایوب 10 ساله قربانی چاه 80 متری شد
بازار 105 همتی فیلترشکن‌ها در ایران
رایزنی بن‌فرحان با عراقچی و وزیر خارجه پاکستان درباره تحولات منطقه
دستگیری باند سارقان منازل در قم
کشف 500 تن برنج قاچاق در بندرعباس
رئیس مرکز حل اختلاف: تصویب کنوانسیون سنگاپور تسریع شود
بالاخره صدای اتحادیه عرب علیه حملات اسرائیل به «النبطیه» درآمد
عکس های منتخب ایران؛ یکشنبه 15 شهریور 1405
کارکرد شورای صلح به نفع نتانیاهو؛ استمرار نسل‌کشی در غزه
کارت آزاد جایگاه‌ها؛ 97 درصد شکایت‌ها واقعی نیست