×
ورزشی
شناسه خبر : 324078
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/03/25 ساعت 06:11
قلعه‌نویی و طارمی: به نمایندگی از ملت بزرگ ایران در جام جهانی بازی می‌کنیم

نشست خبری تیم ملی پیش از نخستین بازی در جام جهانی ۲۰۲۶

قلعه‌نویی و طارمی: به نمایندگی از ملت بزرگ ایران در جام جهانی بازی می‌کنیم

نشست خبری تیم ملی ایران پیش از نخستین دیدار جام جهانی 2026، صحنه گلایه‌های صریح امیر قلعه‌نویی و مهدی طارمی از مشکلات ایجادشده برای کاروان ایران بود. سرمربی و مهاجم تیم ملی تأکید کردند که باوجود چالش‌های مربوط به سفر، ویزا و جابه‌جایی اردوها، ملی‌پوشان تنها برای شادی مردم ایران به میدان می‌روند و مقابل نیوزیلند پیروز خواهند شد‌.

نورنیوز-گروه ورزشی:  تیم ملی فوتبال ایران در آستانه نخستین مسابقه خود در جام جهانی ۲۰۲۶ برابر نیوزیلند، در حالی مقابل خبرنگاران حاضر شد که بخش مهمی از نشست خبری به مشکلات سفر، صدور ویزا و جابه‌جایی‌های مکرر کاروان ایران اختصاص داشت؛ مسائلی که به گفته امیر قلعه‌نویی و مهدی طارمی، بخشی از تمرکز تیم ملی را تحت تأثیر قرار داده است.

امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی، در ابتدای صحبت‌های خود با ابراز خوشحالی از حضور در جام جهانی گفت: «به نمایندگی از ملت بزرگ ایران در این رقابت‌ها حضور داریم و امیدواریم فوتبال بتواند ملت‌ها و فرهنگ‌های مختلف را به یکدیگر نزدیک کند.»

وی تأکید کرد که اعضای تیم ملی صرفاً به فوتبال فکر می‌کنند و هدفی جز دفاع از نام ایران ندارند. قلعه‌نویی افزود: «ما سیاستمدار نیستیم و معتقدیم فوتبال باید از سیاست جدا باشد. آمده‌ایم برای مردم ایران بازی کنیم و همه ایرانیان برای ما محترم هستند.»

سرمربی تیم ملی در ادامه به مشکلاتی که طی هفته‌های اخیر برای کاروان ایران به وجود آمده اشاره کرد و گفت برنامه آماده‌سازی تیم به دلیل این مسائل دو بار دستخوش تغییر شده است. او با قدردانی از دولت و مردم مکزیک اظهار داشت: «ایرانی‌ها همیشه از دل سختی‌ها فرصت می‌سازند و ما نیز تلاش می‌کنیم بهترین عملکرد خود را ارائه دهیم.»

قلعه‌نویی توضیح داد که برنامه اولیه تیم ملی حضور زودهنگام در آمریکا یا مکزیک برای سازگاری با اختلاف زمانی بود، اما شرایط پیش‌آمده این برنامه را مختل کرد. با این حال، او تأکید کرد بازیکنان تیم ملی با انگیزه و آمادگی کامل وارد زمین خواهند شد.

تمرکز فنی تیم ملی تحت تأثیر حاشیه‌ها

سرمربی تیم ملی با انتقاد از برخی محدودیت‌ها و مشکلات ایجادشده برای کاروان ایران گفت: «شرایطی که برای ما به وجود آوردند، تا حدودی تمرکز فنی تیم را گرفت. در این مدت تلاش کردم ذهن بازیکنان را روی مسائل فنی و تاکتیکی متمرکز نگه دارم.»

وی همچنین درباره حریف نخست ایران در جام جهانی گفت: «نیوزیلند تیم قابل احترامی است و با شایستگی به جام جهانی رسیده است. این تیم لژیونرهای متعددی دارد و روی ضربات ایستگاهی بسیار خطرناک عمل می‌کند. ما بازی‌های آنها را به‌دقت آنالیز کرده‌ایم و با شناخت کافی مقابل این تیم قرار می‌گیریم.»

قلعه‌نویی با اشاره به نتایج غیرمنتظره روزهای ابتدایی جام جهانی افزود: «فاصله تیم‌ها با یکدیگر بسیار کم شده است. استرالیا توانست ترکیه را شکست دهد و مراکش برابر برزیل متوقف شد. بازی اول برای همه تیم‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد و می‌تواند مسیر صعود را مشخص کند.»

او در بخش دیگری از سخنانش از ایرانیان مقیم لس‌آنجلس خواست بدون توجه به مسائل حاشیه‌ای از تیم ملی حمایت کنند و گفت: «امیدواریم ایرانیان حاضر در ورزشگاه به تیم ملی انرژی بدهند تا بتوانیم نتیجه خوبی کسب کنیم.»

سرمربی تیم ملی همچنین درباره سفرهای متعدد میان آمریکا و مکزیک اظهار داشت: «این جابه‌جایی‌ها روی مسائل فنی و تاکتیکی اثر منفی می‌گذارد. با این حال طبق پروتکل مسابقات باید به کمپ خود در مکزیک بازگردیم و واقعاً دوست داریم دوباره به آنجا برگردیم.»

قلعه‌نویی در پایان با اشاره به غیبت سردار آزمون گفت: «سردار بازیکن بزرگی است و سال‌ها برای تیم ملی زحمت کشیده، اما اکنون در کنار ما نیست. دوست داشتیم او را در اختیار داشته باشیم، اما فوتبال همین فراز و نشیب‌ها را دارد.»

در ادامه این نشست، مهدی طارمی نیز درباره شرایط برگزاری جام جهانی و مشکلات پیش‌آمده برای برخی تیم‌ها سخن گفت.

مهاجم تیم ملی با تأکید بر اینکه بازیکنان ایران برای تمام مردم کشور بازی می‌کنند، اظهار داشت: «فرقی نمی‌کند مردم داخل ایران باشند یا خارج از کشور؛ ما برای خوشحالی همه آنها به میدان می‌رویم و امیدواریم فوتبال بتواند اتحاد بیشتری میان ایرانیان ایجاد کند.»

طارمی با انتقاد از روند صدور ویزا برای برخی تیم‌ها و عوامل حاضر در جام جهانی گفت: «از همان روزهای نخست این مسابقات، تنش‌ها و سردرگمی‌های زیادی وجود داشت. این مسائل فقط مختص ایران نبود و کشورهای دیگر و حتی برخی داوران نیز با مشکلات مشابه روبه‌رو شدند.»

وی افزود: «وقتی یک تورنمنت بزرگ با چنین تنش‌هایی همراه باشد، آن فضای صلح و دوستی که همیشه درباره جام جهانی از آن صحبت می‌شود، تحت تأثیر قرار می‌گیرد. جام جهانی یک جشن بزرگ فوتبالی است و میلیاردها نفر در سراسر دنیا منتظر تماشای آن هستند.»

ستاره تیم ملی تأکید کرد که بازیکنان ایران هیچ ارتباطی با اختلافات سیاسی یا جناحی ندارند و تنها هدف آنها خوشحال کردن مردم است. او گفت: «هر فردی ممکن است دیدگاه خودش را داشته باشد، اما ما فوتبالیست هستیم و فقط برای شادی مردم ایران بازی می‌کنیم.»

طارمی در پایان نیز از تیم ملی نیوزیلند تمجید کرد و گفت: «حریف قابل احترامی پیش رو داریم. امیدوارم هر دو تیم بازی جذابی ارائه دهند و شاهد یک مسابقه باکیفیت باشیم.»


نظرات

آخرین اخبار
مشاور رهبر انقلاب: مردم خالق اصلی حماسه‌های ملی هستند
قدردانی عراقچی از کشورهای شرکت‌کننده در مراسم بزرگداشت قائد شهید
کرملین: در صورت آمادگی، زلنسکی می‌تواند به مسکو سفر کند
هشدار افزایش دما در خراسان رضوی
امشب مراسم وداع در مصلی امام خمینی(ره) تا اذان صبح ادامه دارد
ادعای رسانه صهیونیستی از پشت‌پرده تعویق عملیات اسرائیل در جنوب لبنان
راهور: ترافیک نیمه‌سنگین در محورهای شمالی و ورودی‌های تهران
صعود قاطع شیرهای اطلس به یک‌چهارم نهایی؛کانادای میزبان به خانه بازگشت!
آماده‌باش شبکه سوخت رسانی کشور؛ هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند
حمله بالگردهای ارتش اسرائیل به مناطق مسکونی جنوب لبنان
مراکز تعویض پلاک و شماره‌گذاری فردا تعطیل است
اهدای عضو جوان شیرازی، زندگی بخش شد
افشای علت انصراف بن گویر از سفر به آمریکا
حماسه حضور در روز وداع؛ روایت بدرقه ای که تاریخ به یاد خواهد سپرد+ فیلم اختصاصی
پاسخ فدراسیون فوتبال به اظهارات مدیر اجرایی جام جهانی آمریکا
امیر دریادار حبیب الله سیاری: حضور میلیونی مردم در مراسم وداع همه را شگفت‌زده کرد
قالیباف: ایستادگی ملت ایران معادلات جنگ اخیر را تغییر داد
پزشکیان: دم از وحدت می‌زنند اما طرف مقابل را تخطئه می‌کنند
سرپرست وزارت دفاع: در صورت نقض آتش‌بس، پاسخ ایران قاطع خواهد بود
ترامپ: مراسم تشییع رهبر ایران را دنبال می کنم/ از گریه ایرانی ها در مراسم غافلگیر شدم
جهاد اسلامی: رهبر شهید انقلاب ستون اصلی حمایت از فلسطین بود
موزه قرآن و هدایای رهبر شهید در حرم رضوی بازگشایی شد
ولایتی: عاملان شهادت رهبر ایران به سرنوشتی شوم دچار می‌شوند
شعب کشیک بانک‌ها فردا یکشنبه در سراسر کشور فعال هستند
اردوغان: توافق اسلام‌آباد باعث آرامش جهان شد
11 هزار اتوبوس برای جابه‌جایی زائران مراسم تشییع به کار گرفته شد/ارائه 20 درصد تخفیف
پلیس راهور: 14 ورودی تهران بدون محدودیت در اختیار زائران است
هلال‌احمر در 3 استان شمال‌غربی به حالت آماده‌باش درآمد
وزیر راه: 7500 ناوگان و ظرفیت ویژه ریلی برای مراسم تشییع آماده شد
رئیس اتحادیه نویسندگان اوراسیا: آمریکا با دروغ به ایران تجاوز می‌کند
تردد در محورهای منتهی به تهران 40 درصد افزایش یافت
چین در مراسم تشییع رهبر شهید: به توسعه روابط با ایران متعهد هستیم
رئیس ستاد تشییع از مراکز اسکان و درمان زائران بازدید کرد
ارایه تسهیلات خرید اقساطی ویژه بازنشستگان تأمین اجتماعی و صندوق بازنشستگان کشوری+ لینک
وزیر بهداشت: کادر درمان برای خدمت‌رسانی به 15 میلیون عزادار آماده‌باش است
مراسم وداع با رهبر شهید تا فردا ساعت 20 ادامه دارد
آیا جنگ ایران، آخرین جنگ بی‌پایان آمریکا بود؟
سفیر ایران: چین در هزینه‌های تنگه هرمز مشمول ملاحظات ویژه خواهد شد
حرکت مردم از میادین به سمت مصلی بعد از نماز مغرب و عشا
تشییع ملی رهبر شهید، فرصتی برای تقویت انسجام ملی و ترمیم شکاف‌ها
جابجایی بیش از 2.2 میلیون مسافر با متروی تهران در مراسم وداع
قوانین فیفا سد راه استقلال؛ جذب 3 بازیکن آزاد در هاله‌ای از ابهام
آماده‌باش کامل اورژانس برای مراسم وداع با رهبر شهید
بازتاب گسترده وداع با رهبر شهید در رسانه‌های خارجی
وزارت خارجه: شهادت رهبر انقلاب آغاز مرحله‌ای نوین برای اسلام و ایران است
«جاماندگان تشییع» در اصفهان برگزار می‌شود؛ سوگواری شبانه تا پایان هفته
آغاز مدال‌آوری ایران در کشتی جوانان آسیا با سه مدال رنگارنگ
آتش جنوب اروپا را فراگرفت؛ اسپانیا و پرتغال درگیر حریق‌های گسترده جنگلی
زمان اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید اعلام شد
زمان و مسیر تشییع رهبر شهید در قم اعلام شد