×
سیاسی
شناسه خبر : 324022
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/03/24 ساعت 20:05
تهران در آماده‌باش کامل برای وداع با رهبر شهید انقلاب

تهران در آماده‌باش کامل برای وداع با رهبر شهید انقلاب

فرماندار تهران با تأکید بر آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان اعلام کرد پایتخت برای برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب در شرایط آماده‌باش قرار دارد.

نورنیوز-گروه سیاسی: حسین خوش‌ اقبال در جلسه کمیته تخصصی زیرساخت‌ ضمن قدردانی از تلاش‌های دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان در مدیریت بحران‌های اخیر، اظهار کرد: تمامی دستگاه‌هایی که در مقاطع حساس و شرایط ویژه از جمله بحران‌های امنیتی، حوادث مختلف و جنگ تحمیلی اخیر در خط مقدم خدمت‌رسانی به مردم حضور داشتند، کارنامه‌ای ارزشمند از خود به جای گذاشتند و شایسته تقدیر هستند.

وی با اشاره به در پیش بودن مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی، افزود: از هم‌ اکنون تمامی کمیته‌های تخصصی و دستگاه‌های ذی‌ربط فعالیت خود را برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم آغاز کرده‌اند و جلسات هماهنگی به صورت مستمر در محل مصلای امام خمینی(ره) برگزار می‌شود تا تمامی زیرساخت‌ها و الزامات لازم برای میزبانی مناسب از مردم فراهم شود.

معاون استاندار و فرماندار تهران با بیان اینکه رهبر شهید انقلاب اسلامی حق بزرگی بر گردن ملت ایران دارد، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود جمعیت بسیار گسترده‌ای از اقصی نقاط کشور و همچنین مهمانانی از کشورهای اسلامی و آزادی‌خواهان جهان برای شرکت در این مراسم معنوی و تاریخی در تهران حضور پیدا کنند. از این رو مسئولیت دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان در تأمین رفاه، امنیت، خدمات شهری و زیرساخت‌های مورد نیاز بسیار سنگین و تعیین‌کننده است.

وی با تأکید بر ضرورت هماهنگی کامل میان دستگاه‌های اجرایی گفت: موفقیت در برگزاری این مراسم بزرگ ملی و بین‌المللی نیازمند بسیج تمامی امکانات، ظرفیت‌ها و منابع موجود است و انتظار می‌رود دستگاه‌های خدمات‌رسان با حداکثر آمادگی در کنار ستاد برگزاری مراسم حضور داشته باشند تا زمینه حضور باشکوه مردم فراهم شود.

معاون استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف انرژی و منابع حیاتی اظهار کرد: بررسی‌ها و گزارش‌های موجود نشان می‌دهد که در ماه‌های پیش‌رو در حوزه تأمین آب، برق، گاز و سایر حامل‌های انرژی با چالش‌هایی مواجه خواهیم بود و عبور موفق از این شرایط نیازمند مشارکت همگانی و مدیریت دقیق مصرف است.

وی افزود: دستگاه‌های اجرایی باید پیشگام صرفه‌جویی و مدیریت مصرف باشند و رعایت الگوهای مصرف بهینه را از مجموعه‌های تحت مدیریت خود آغاز کنند. بدون تردید اگر مدیران و دستگاه‌های اجرایی در این زمینه پیشقدم نباشند، نمی‌توان انتظار داشت که فرهنگ مدیریت مصرف در سطح جامعه به شکل مطلوب نهادینه شود.

خوش‌اقبال با تأکید بر ضرورت نظارت جدی بر اجرای سیاست‌های صرفه‌جویی، خاطرنشان کرد: تمامی ادارات و دستگاه‌های اجرایی موظف هستند رعایت اصول مدیریت مصرف را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند و در این زمینه هیچ‌گونه اغماضی پذیرفته نخواهد بود.

وی همچنین با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه آب، برق، سوخت و گاز گفت: با وجود فشارها و شرایط خاصی که در ماه‌های گذشته وجود داشت، دستگاه‌های خدمات‌رسان با تلاش شبانه‌روزی اجازه ندادند خللی در خدمت‌رسانی به مردم ایجاد شود و این موضوع نشان‌دهنده توانمندی و آمادگی مطلوب مجموعه‌های اجرایی کشور است.

فرماندار تهران ادامه داد: پایداری خدمات در حوزه انرژی و تأمین نیازهای اساسی شهروندان تنها با اقدامات دستگاه‌های اجرایی محقق نمی‌شود و همراهی مردم نقش تعیین‌کننده‌ای در عبور از شرایط پیش‌رو دارد. تجربه بحران‌های مختلف نشان داده است هر زمان مردم در کنار مسئولان قرار گرفته‌اند، کشور با موفقیت از دشوارترین شرایط عبور کرده است.

خوش‌اقبال با قدردانی از همکاری شهروندان تهرانی در مدیریت مصرف و همراهی با دستگاه‌های اجرایی، اظهار کرد: انتظار می‌رود این همکاری ارزشمند در ماه‌های آینده نیز استمرار داشته باشد تا بتوانیم ضمن تأمین پایدار خدمات، از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری کنیم.

بر اساس گزارش روابط عمومی فرمانداری تهران، وی در پایان با تأکید بر اهمیت تاریخی مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی، گفت: این مراسم فرصتی برای نمایش وحدت، همبستگی و وفاداری ملت ایران به آرمان‌های انقلاب اسلامی خواهد بود و حضور گسترده مردم در این آیین باشکوه، پیام روشنی از اقتدار، انسجام ملی و پایداری ملت ایران به جهانیان مخابره خواهد کرد. تمامی دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان نیز موظف هستند با آمادگی کامل، زمینه برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم تاریخی را فراهم کنند.


نظرات

آخرین اخبار
تهران نفس‌گیر شد؛ شاخص آلودگی هوا به 124 رسید
کی‌روش در غنا ماندنی شد
پزشکیان: رانندگان و مردم را با اصلاح الگوی مصرف آشنا کنید
تیراندازی در کرانه باختری؛ 2 فلسطینی شهید شدند
بن بست ترامپ در جنگ با ایران
اسرائیل سطح آماده‌باش در کرانه باختری را افزایش داد
آخرین قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 12 شهریور 1405؛ دلار بازهم افزایشی شد
سایپا هم قیمت 4 خودرو تولیدی اش را گران کرد+ جدول خودروها و قیمت های جدید
استقلال از داوران دربی شکایت کرد
پاسخ مسکو به آمریکا؛ حمایت روسیه از ایران ادامه دارد
تک ضرب | خداحافظی با یک اسطوره پا به توپ
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 12 شهریور 1405 ؛ سکه در مسیر کانال‌های بالاتر
مخالفت پکن با تحریم های مرتبط با ایران
توقف همه مسابقات فوتبال در آرژانتین در دقیقه 10
رقابت خاتون بم در گروه مرگ
تشکیل پرونده قضایی برای عوامل «دیدارنیوز»
هشدار هواشناسی برای شمال کشور؛ بارش شدید و سیلابی
پادکست | تصویری از مقاومت مردم تنگستان به رهبری رئیسعلی دلواری در برابر اشغال بوشهر
درخشش شطرنج بازان ایرانی در ترکیه
محدودیت های روز جمعه برای تردد در جاده چالوس
پایگاه‌های آمریکا در امارات و کویت زیر آتش نیروهای مسلح ایران
عرضه کالا با 25 درصد زیر قیمت بازار در تهران
آخرین قیمت‌گوشت قرمز امروز 12 شهریور 1405 + جدول قیمت ها
ترامپ به دنبال اعلام پایان جنگ با ایران است
نفت در مرز 100 دلار؛ برنت همچنان بالای 95 دلار ماند
بمب امریکایی مراسم عروسی سیریک را هدف قرار داد
نوراینفو | علائم کمبود مواد معدنی در بدن؛ این نشانه‌ها را جدی بگیرید
افشای عملیات ترور مشاور بشار اسد پس از 18 سال
اژه‌ای: صدای مردم ایران را در اجلاس بریکس به گوش جهان می‌رسانم
رایزنی تلفنی ترامپ و رئیس امارات
حکم نهایی ساعدی‌نیا صادر شد
نامه ایران به شورای امنیت در پی تجاوز آمریکا به خاک کشور
برنامه قطعی برق قم امروز 12 شهریور + لینک برنامه خاموشی قم
سران آمریکا درباره حمله های خود به عروسی‌ها در کشورهای مختلف به افکار عمومی جهان پاسخ دهند
جزئیات آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا
الگوی تهاجم سه‌وجهی واشنگتن
داستان منطقه E1 چیست؟
خبر خوش برای مردم؛ خاموشی‌ها در خط پایان
«کریدور داوود» توطئه جدید اسرائیل علیه ایران
جدول قطعی برق هرمزگان پنجشنبه 12 شهریور+برنامه خاموشی هرمزگان
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 12 شهریور 1405؛جهش عجیب قیمت مونتاژی‌ها+ جدول قیمت ها
امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته برای متقاضیان کارشناسی ارشد
نتایج مرحله اول المپیاد علمی دانشجویی 1405 منتشر شد
روایت ناتمام دلواری‌ها در آب‌های تنگه هرمز
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 12 شهریور 1405 + وضعیت استان‌ها
18شهید و 142مصدوم در تجاوز اخیر امریکا به ایران
برنامه مسابقات ورزشی امروز 12 شهریور 1405 +جدول پخش
از «تنگه ترامپ» تا راهبرد «کشتی در برابر کشتی»؛ قمار جدید آمریکا در هرمز
خفگی کودکان؛ از پیشگیری تا اقدام صحیح در لحظات حساس
کاهش شیوع HIV در میان مصرف کنندگان تزریقی موادمخدر در کشور