×
سیاسی
شناسه خبر : 324022
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/03/24 ساعت 20:05
تهران در آماده‌باش کامل برای وداع با رهبر شهید انقلاب

تهران در آماده‌باش کامل برای وداع با رهبر شهید انقلاب

فرماندار تهران با تأکید بر آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان اعلام کرد پایتخت برای برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب در شرایط آماده‌باش قرار دارد.

نورنیوز-گروه سیاسی: حسین خوش‌ اقبال در جلسه کمیته تخصصی زیرساخت‌ ضمن قدردانی از تلاش‌های دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان در مدیریت بحران‌های اخیر، اظهار کرد: تمامی دستگاه‌هایی که در مقاطع حساس و شرایط ویژه از جمله بحران‌های امنیتی، حوادث مختلف و جنگ تحمیلی اخیر در خط مقدم خدمت‌رسانی به مردم حضور داشتند، کارنامه‌ای ارزشمند از خود به جای گذاشتند و شایسته تقدیر هستند.

وی با اشاره به در پیش بودن مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی، افزود: از هم‌ اکنون تمامی کمیته‌های تخصصی و دستگاه‌های ذی‌ربط فعالیت خود را برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم آغاز کرده‌اند و جلسات هماهنگی به صورت مستمر در محل مصلای امام خمینی(ره) برگزار می‌شود تا تمامی زیرساخت‌ها و الزامات لازم برای میزبانی مناسب از مردم فراهم شود.

معاون استاندار و فرماندار تهران با بیان اینکه رهبر شهید انقلاب اسلامی حق بزرگی بر گردن ملت ایران دارد، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود جمعیت بسیار گسترده‌ای از اقصی نقاط کشور و همچنین مهمانانی از کشورهای اسلامی و آزادی‌خواهان جهان برای شرکت در این مراسم معنوی و تاریخی در تهران حضور پیدا کنند. از این رو مسئولیت دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان در تأمین رفاه، امنیت، خدمات شهری و زیرساخت‌های مورد نیاز بسیار سنگین و تعیین‌کننده است.

وی با تأکید بر ضرورت هماهنگی کامل میان دستگاه‌های اجرایی گفت: موفقیت در برگزاری این مراسم بزرگ ملی و بین‌المللی نیازمند بسیج تمامی امکانات، ظرفیت‌ها و منابع موجود است و انتظار می‌رود دستگاه‌های خدمات‌رسان با حداکثر آمادگی در کنار ستاد برگزاری مراسم حضور داشته باشند تا زمینه حضور باشکوه مردم فراهم شود.

معاون استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف انرژی و منابع حیاتی اظهار کرد: بررسی‌ها و گزارش‌های موجود نشان می‌دهد که در ماه‌های پیش‌رو در حوزه تأمین آب، برق، گاز و سایر حامل‌های انرژی با چالش‌هایی مواجه خواهیم بود و عبور موفق از این شرایط نیازمند مشارکت همگانی و مدیریت دقیق مصرف است.

وی افزود: دستگاه‌های اجرایی باید پیشگام صرفه‌جویی و مدیریت مصرف باشند و رعایت الگوهای مصرف بهینه را از مجموعه‌های تحت مدیریت خود آغاز کنند. بدون تردید اگر مدیران و دستگاه‌های اجرایی در این زمینه پیشقدم نباشند، نمی‌توان انتظار داشت که فرهنگ مدیریت مصرف در سطح جامعه به شکل مطلوب نهادینه شود.

خوش‌اقبال با تأکید بر ضرورت نظارت جدی بر اجرای سیاست‌های صرفه‌جویی، خاطرنشان کرد: تمامی ادارات و دستگاه‌های اجرایی موظف هستند رعایت اصول مدیریت مصرف را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند و در این زمینه هیچ‌گونه اغماضی پذیرفته نخواهد بود.

وی همچنین با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه آب، برق، سوخت و گاز گفت: با وجود فشارها و شرایط خاصی که در ماه‌های گذشته وجود داشت، دستگاه‌های خدمات‌رسان با تلاش شبانه‌روزی اجازه ندادند خللی در خدمت‌رسانی به مردم ایجاد شود و این موضوع نشان‌دهنده توانمندی و آمادگی مطلوب مجموعه‌های اجرایی کشور است.

فرماندار تهران ادامه داد: پایداری خدمات در حوزه انرژی و تأمین نیازهای اساسی شهروندان تنها با اقدامات دستگاه‌های اجرایی محقق نمی‌شود و همراهی مردم نقش تعیین‌کننده‌ای در عبور از شرایط پیش‌رو دارد. تجربه بحران‌های مختلف نشان داده است هر زمان مردم در کنار مسئولان قرار گرفته‌اند، کشور با موفقیت از دشوارترین شرایط عبور کرده است.

خوش‌اقبال با قدردانی از همکاری شهروندان تهرانی در مدیریت مصرف و همراهی با دستگاه‌های اجرایی، اظهار کرد: انتظار می‌رود این همکاری ارزشمند در ماه‌های آینده نیز استمرار داشته باشد تا بتوانیم ضمن تأمین پایدار خدمات، از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری کنیم.

بر اساس گزارش روابط عمومی فرمانداری تهران، وی در پایان با تأکید بر اهمیت تاریخی مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی، گفت: این مراسم فرصتی برای نمایش وحدت، همبستگی و وفاداری ملت ایران به آرمان‌های انقلاب اسلامی خواهد بود و حضور گسترده مردم در این آیین باشکوه، پیام روشنی از اقتدار، انسجام ملی و پایداری ملت ایران به جهانیان مخابره خواهد کرد. تمامی دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان نیز موظف هستند با آمادگی کامل، زمینه برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم تاریخی را فراهم کنند.


نظرات

آخرین اخبار
تکلیف میزبانی استقلال در لیگ نخبگان آسیا مشخص شد
غاصبان فلسطین دچار سرطان اجتماعی شده‌اند
تسریع عملیات پاکسازی سواحل سوزا از آلودگی نفتی
توافق جنایت ذیل توافق چارچوب!
نارضایتی آمریکا از امتیازدهی بیش از حد عمان به ایران
هشدار بانک مرکزی اروپا درباره اصلاح شدید سهام فناوری
تشکیل کارگروه ویژه بررسی بنزین در مجلس
پیروزی نخست ایران در والیبال زیر 17 سال جهان
الزیدی، حمایت ایران از عراق طی جنگ علیه داعش را تحسین کرد
نورنما | نمای بی نظیر خورشید گرفتگی از پشت شیشه یه جنگنده
واکنش حماس به حمله صهیونیستی به مقر پلیس غزه
مرگ تلخ 5 کرمانشاهی بر اثر برق‌گرفتگی؛ آمار قربانیان دو برابر شد
هشدار نبیه بری به آمریکا درباره وضعیت بحرانی جنوب لبنان
تأکید رئیس جمهور بر مدیریت ناترازی برق و تقویت تعاملات اقتصادی
حضور غیرقانونی فرمانده ارتش اسرائیل در جنوب سوریه
عراقچی: تشییع رهبر شهید، روحیه عراقی‌ها را پیش از اربعین تقویت کرد
برنامه قطعی برق تهران فردا پنجشنبه 29 مرداد+لینک
دستور دادستان تهران برای مقابله سریع با سرقت‌های مسلحانه
آیزنکوت دروازه تازه ورود به عصر پس از نتانیاهو
شوک جدید به بازار خودرو؛ قیمت روز جایگزین پیش‌فروش قطعی شد
ترکیب احتمالی پرسپولیس در بازی امروز
وزیر خارجه فرانسه اظهارات غیرانسانی بن‌گویر را محکوم کرد
فراخوان برای تجدید پیمان؛ اجتماع بزرگ «عید بیعت» در تهران
افشای اسناد پنهان عملیات آژاکس در مستند جدید
واکنش ریاض به حمله اسرائیل به سوریه
زمان واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد + آخرین خبر از پرداخت معوقات
الگوسازی مقاومت ایران و عراق زیر فشارهای خارجی
سرمشق آمریکا از درس ایران در اردن
قطعی برق گلستان فردا پنجشنبه 29 مرداد + لینک
فروشندگان تجهیزات تقلب در کنکور به دام افتادند
طرح «امید و زندگی» چیست؟ جزئیات مدل جدید درمان و بازتوانی اعتیاد
بقایی: کلیشه‌ سازی‌های منفی ویژند ملی ما را تخریب و توجیهی برای تحریم و جنگ علیه ایران شد
اعلام وصول 13 سوال ملی در مجلس؛ وزرای جهاد کشاورزی و راه پاسخگو می‌شوند
هشدار زرد هواشناسی؛ تهران در انتظار تغییر ناگهانی هوا
جدول قیمت انواع مرغ امروز چهارشنبه 28 مرداد اعلام شد
معاون وزیر کشاورزی: 55 درصد بهای گندم کشاورزان پرداخت شد
شبکه گاز کشور چهار ساعت بعد از حملات دشمن بازیابی و تثبیت شد
تصویرسازی رسانه‌ها از ایران و آمریکا چقدر واقعی‌ است؟
قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه 28 مرداد+ جدول
درخواست رسمی تراکتور از فدراسیون؛ بازی با پرسپولیس با حضور تماشاگران برگزار شود
بحران سیاسی در اوکراین؛ افشای شبکه فساد در دفتر زلنسکی
تبعات جنگ علیه ایران به انگلیس رسید؛ تورم دوباره صعودی شد
28 مرداد؛ روز جهانی عکاسی
نماینده مجلس؛ ترور بسیاری از فرماندهان و مسئولان ما در راستای پروژه نفوذ انجام شد
پروازهای فلای‌دبی و ایرعربیا بر فراز آسمان ایران از سر گرفته شد
قیمت دینار عراق امروز چهارشنبه 28 مرداد 1405؛ دینار گران شد
پخش زنده بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان امروز چهارشنبه در لیگ برتر ایران + ساعت پخش
ابلاغ اساسنامه اصلاحی مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی در خارج از کشور
نورنما | آتش‌سوزی در میدان شهرداری گرگان
جدول قیمت میوه امروز 28 مرداد